Продам 3-кімнатну квартиру в новобудові з автономним опаленням. Характеристики: - Загальна площа 84 кв.м. - Чудове планування: функціональна прихожа з шафою та гардеробною, велика вітальня, простора кухня, дві окремі спальні, балкон. Два санвузли. В квартирі новий сучасний ремонт, нові меблі та побутова техніка (деяка ще на гарантії). - Тепла підлога в коридорі, санвузлах та кухні. - Комфортні меблі високої якості. - Ремонт робився "для себе" з матеріалів хорошої якості, все продумано до дрібниць. - Для комфорту встановлено кондиціонер, посудомийну машину. - Для безпеки встановлено систему сигналізації. При продажу власники готові залишити все, що ви бачите на фото. Будинок зданий в експлуатацію 5 років тому, майже повністю заселений; - В підїзді сучасний ліфт. - Великий комфортний двір, достатньо місць для вашого авто, дитячий майданчик. - Є власна комора в підвалі. Ремонт в квартирі в ідеальному стані, тому не втрачайте Ваш шанс придбати дійсно якісне, сучасне і комфортне житло. Можливий продаж під єОселю. Телефонуйте, перегляд в будь-який зручний для Вас час.

Ім. Лушпи Михайла просп., 5к21/1

Продам стильну та сучасну квартиру-студію в новобудові на проспекті Лушпи - ЖК Еспланада. В квартирі виконано сучасний ремонт. Все в ідеальному стані. Вдало підібрані кольори, квартира затишна та світла. Простора кухня-студія розширює корисний життєвий простір та має високу функціональність в порівнянні зі стандартними плануваннями з вузькими та темними коридорами. Прихожа відділена від основної кімнати, де розміщено дві місткі шафи, за рахунок чого зона кухні-вітальні не перевантажена меблями і водночас є достатньо місця для зберігання Ваших речей. Продумане освітлення за рахунок декількох точок світла. Ви завжди можете вибрати потрібну зону для освітлення або вибрати варіант світильників під Ваш настрій: настінні, точкове освітлення зон, основне світло. Все LED. В квартирі автономне газове опалення - встановлено якісний 2-контурний котел, що має високі показники енергоефективності. У ванній кімнатні - тепла підлога. Вдале розташування дає Вам змогу користуватись всіма перевагами мікрорайону і інфраструктурою ЖК зокрема. Все необхідне поряд - ТРЦ "Лавина", озеро Чеха, Будмаркет "Віста", безліч ресторанів, продовольчих магазинів і супермаркетів та багато іншого. Вікна виходять у тихий двір. Безпека забезпечена відеонаглядом (працює під час вимкнень світла, як і домофон). У дворі є приватний дитячий садок, сімейний лікар, перукарня, суші, банк, салони краси. Є великий дитячий майданчик, парковка. Також поряд є крита автостоянка з охороною. ВАЖЛИВО! При продажу залишаються всі меблі та побутова техніка. Продаж без оплати комісії з покупця. Телефонуйте, перегляд у будь-який зручний для Вас час. Можливий продаж під єОселю, єВідновлення.

возможна продажа по єОселя
Ім. Лушпи Михайла просп., 5

Продам 2-кімнатну квартиру в новобудові в районі вул. Харківська з автономним опаленням. Будинок має закриту територію двору - вїзд і парковка тільки для мешканців будинку, відеонагляд. В будинку працює ефективне ОСББ. Квартира знаходиться на зручному 3-ому поверсі 10-поверхового будинку. Будинок заселений, ліфт працює. Для відчуття комфорту і затишку вистота стель складає 2,7 м. Сучасне планування: велика кухня - майже 20 кв.м. та дві спальні 17 і 14 кв.м. Дві лоджії - на одній є тепла пілога і шафа. В квартирі виконано дизайнерський ремонт (працював дизайнер!). Всі метеріали виключно якісні і екологічно чисті, правильно підібрані тони та кольори - відповідають сучасним тенденціям стилю, ергономічно спланований життєвий простір. Кухня - преміум класу, стільниця - штучний камінь, фурнітура Blum. Тепла підлога в кухні, санвузлі і коридорі. Світла та затишна дитяча кімната. В іншій спальні є містка гардеробна. Дві вбудовані шафи в коридорі. Вхідні двері - преміум класу з високим рівнем захисту. Встановлено систему сигналізації. Всі меблі та техніка в квартирі високої якості - залишаються при продажу. Все знаходиться в ідеальному стані. Газовий котел італійський BAXI - економічний та надійний. Також в підвалі будинку є власна комора. Будинок має хорошу звуко і теплоізоляцію. Товсті утеплені стіни. Будинку 6 років. Безпека на високому рівні, привітні сусіди. Зручне місцерозташування - вся необхідна інфраструктура поряд. Запрошуємо на перегляд. Квартира коштує своїх грошей, покупець не пожалкує! Можливий обмін на автомобіль.

Нижньосироватська вул., 10
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам 2-кімнатну квартиру в новобудові в районі вул. Харківська з автономним опаленням. Будинок має закриту територію двору - вїзд і парковка тільки для мешканців будинку, встановлено відеонагляд. В будинку працює ефективне ОСББ. Квартира знаходиться на зручному 5-ому поверсі 10-поверхового будинку. Будинок повністю заселений, ліфт працює. Для відчуття комфорту і затишку - чиста вистота стель складає 2,7 м. Сучасне планування: велика кухня - майже 14 кв.м., вітальня - 17 кв.м. і спальня 19 кв.м. + лоджія 3,6 кв.м. В квартирі зроблено сучасний якісний ремонт. Вдало підібрані тони та кольори, які відповідають сучасним тенденціям стилю. Ергономічно спланований життєвий простір. Тепла підлога є в кухні, санвузлі і коридорі. Квартира світла та затишна. Всі меблі та техніка в високої якості і ВСЕ залишаються при продажу. Газовий котел - італійський фірми BAXI - економічний та надійний. Будинок має хорошу звуко- і теплоізоляцію. Товсті утеплені стіни. Будинку 6 років. Безпека на високому рівні за рахунок закритої території, привітні сусіди. Зручне місцерозташування - вся необхідна інфраструктура поряд. Запрошуємо на перегляд. Квартира коштує своїх грошей, покупець не пожалкує! Можливий продаж під єОселю, єВідновлення.

Нижньосироватська вул., 10

Продам 2-х кімнатну квартиру біля СНАУ. Вул. Г. Кондратьєва. Новобудова, індивідуальне газове опалення. Забудовник Федорченко. Загальна площа квартири 60м2. Житлова 31м2 (кімнати ізольовані 20м2 та 11м2). Кухня 9м2. 2 просторих балкона. Квартира знаходиться на 10-му поверсі + повноцінний тех. поверх. При продажу залишаються вбудована кухня, посудомийна машина, кондиціонер. Встановлена система теплої підлоги в С/В. Хороший вид із вікон. Перегляди в будь-який зручний для вас час. Вартість 36000$. Телефонуйте.

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 132/1

Продам 3-ну квартиру з авторським ремонтом вул. Прокофєва. Квартира рорзташована на 8-му поверсі в 10-ти поверхового цегляного будинку. Площа квартири: загальна 87м2 , житлова 44,8м2 ,кухня 18 м2. АВНОНОМНЕ опалення , батареї в кімнатах з власним регулюванням. Квартира добре утеплена. На вікнах тканеві ролети. Засклена лоджія, інші два балкони переплановані - один під робочий кабінет з теплою підлогою, інший - породовження кухні. Квартира оснащена різного типу підсвітками, вбудованою технікою і меблями. Дитяча кімната оснащена спорткуточком, якісним диваном і робочим столом. У спальні велике ліжко з ортопедичним матрасом, кондиціонер, вихід в робочий кабінет. Кожна кімната містить велику вбудовану шафу та натяжні стелі. Кухня має вбудовану техніку і меблі, сучасний скляний розкладний кухонний стіл, морозильна камера, холодильник, духова шафа, велика посудомийна машина BOSH, якісна витяжка, пральна машина. Окреме власне підвальне приміщення розташуване в самому будинку. Найкращій варіант для комфортного життя Вашій родині, гарна інфраструктура, в пішій доступності до центру, поруч парк, річка, аптеки, школи,супермаркети, дитячі садочки, школа, дитячі майданчиким. Сусіди приємні і адекватні. Гарний , чистий підїзд з гарним новим ліфтом. Ціна: 129 000 $. Агентство нерухомості « Проспект». Телефонуйте в любий для вас час.

Свободи просп. (Прокофєва), 14/6

Продам простору квартиру із сучасним ремонтом. Вул. Інтернаціоналістів (ЗСУ) р-н оз. Чеха. Квартира знаходиться на 5 поверсі 10 поверхового будинку. Не кутова. Загальна площа квартири 55м2. Індивідуальне газове опалення. Квартира перепланована в студію. Зроблений новий ремонт. Замінена ел. проводка від забудовника. При продажу залишаються всі меблі та техніка: кондиціонер, посудомийна машина, холодильник, пральна машина автомат, шафа-купе, диван, ліжко та багато іншого залишається Новим власникам. Хороша інфраструктура, все необхідне в пішій доступності. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для вас час. Вартість квартири 52000$. Пропонуйте. Телефонуйте.

возможна продажа по єОселя
Інтернаціоналістів вул., 37

Продам простору квартиру із сучасним ремонтом. Проспект М. Лушпи біля ТРЦ "Лавина". Забудовник НОТЕХС. Квартира знаходиться на 3 поверсі 11 поверхового будинку. Не кутова. Загальна площа квартири 49м2. Кімната 22м2; Кухня 12м2. Індивідуальне газове опалення. Зроблений новий ремонт. При продажу залишаються всі меблі та техніка: кондиціонер, холодильник, телевізори, пральна машина автомат, шафа-купе, диван, ліжко та багато іншого залишається Новим власникам. Хороша інфраструктура, все необхідне в пішій доступності. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для вас час. Вартість квартири 60000$. Пропонуйте свою ціну. Телефонуйте.

Ім. Лушпи Михайла просп., 2/2

Продам 2-х кімнатну квартиру в новобудові. Проспект М. Лушпи. Ресторан "La Spezia". Квартира розташована на 10-му поверсі 11 поверхового будинку. Загальна площа квартири 65м2. Квартира двух стороння, має 2 утеплені балкона. В квартирі зроблений новий капітальний ремонт. Замінена ел. проводка. Натяжні стелі по по всій квартирі. В сан вузлі сучасна плитка. Гардеробна кімната. Встановлена інсталяція. Нові якісні міжкімнатні двері. Хороша інфраструктура, поруч все необхідне в пішій доступності. Вартість 57000$. Квартира продається через агентство нерухомості. Перегляди безкоштовно та в любий зручний для вас час. Телефонуйте.

Ім. Лушпи Михайла просп., 29/1

Продам 2-х кімнатну квартиру з автономним опаленням Вул. ЗСУ (Інтернаціоналістів), р-н оз. Чеха. Квартира розташована на 9-му поверсі 10 поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 56м2. Житлова 29м2. Великий балкон 6.5м2. Індивідуальне газове опалення. В квартирі зроблений хороший ремонт. Всі меблі та техніка залишаються. Лічильники світло, газ, вода. Дуже добре розвинуа інфраструктура, поруч все необхідне в пішій доступності. Вартість квартири 44500$. Перегляди в будь-який зручний для вас час. Телефонуйте.

Інтернаціоналістів вул., 61Б

ЖК в городе Сумы

Продам простору 2-кімнатну квартиру з Євроремонтом. Проспект М. Лушпи. ЖК "Еспланада". Новобудова. Загальна площа квартири – 68 м2, житлова – 25 м2, кухня – 23 м2. Квартира розташована на 8 поверсі 11 поверхового Цегляного будинку. Індивідуальне газове опалення (двох контурний газовий котел). У квартирі зроблено новий капітальний Євроремонт. Замінена проводка від забудовника. Встановлено якісні меблі та брендова техніка. Кімнати ізольовані, сан вузол суміщений. В будинку відеоспостереження. Хороше місце розташування. Поруч все необхідне в пішій доступності. При продажу залишаються Всі меблі та вся техніка. Вартість 76000$. Торг. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. Телефонуйте.

возможна продажа по єОселя
Ім. Лушпи Михайла просп., 5

Продам 3-х кімнатну квартиру в Новобудові. Проспект М. Лушпи, біля ТРЦ "Лавина". Забудовник НОТЕХС. Будинок зданий та обжитий. Квартира розташована на 6-му поверсі 11 поверхового будинку. Не кутова, має двух стороннє планування. Загальна площа 87м2. Житлова 49м2. Кухня 10,5м2. Стан квартири від забудовника, з обробкою. 2 балкони, 2 сан вузла. Лічильники світло/газ/вода. Хороше місцерозташування, поруч все необхідне в пішій доступності, оз. Чеха, ТРЦ "Лавина", зупинки громадського транспорту, велика парковка для авто, відеоспостереження. Вартсіть квартири 55000$. Пропонуйте. Перегляди в будь-який зручний для вас час. Телевонуйте.

возможна продажа по єОселя
Ім. Лушпи Михайла просп., 2/1

Продам 1 кімнатну квартиру в Новому домі. ЖК "Айсберг". Забудовник ТОПАЗ. Будинок введений в експлуатацію. Квартира розташована на 10 поверсі 11 поверхового нового цегляного будинку. Квартира не кутова. Площа квартири 36м2. Кімната 15м2. Кухня 9м2. Стан від забудовника. Індивідуальне газове опалення. Лічильники світло, газ, вода. Гарний вид із вікон. Закрита територія. Поруч все необхідне в пішій доступності. Дитячий садочок, магазини, аптеки, супермаркети, зона відпочинку, оз. Чеха. Гарна транспортна розвязка. Квартира продається через агентство нерухомості. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. Вартість 26000$. АН: "Гарант" Телефонуйте.

возможна продажа по єОселя
Інтернаціоналістів вул., 41Б

Продам 1-кімнатну квартиру з сучасним плануванням на проспекті Лушпи в новобудові. В квартирі автономне опалення. Загальна площа 45 кв.м. Розумне перепланування: кухня-студія + окрема спальня з вікном і балконом. В зоні кухні - панорамний балкон. В квартирі залишаються всі меблі та побутова техніка (холодильник, пральна машина, духова шафа, варильна поверхня, витяжка, кондиціонер, телевізор, мікрохвильовка). Чудовий вид із вікон, квартира світла та затишна. Зручне розташування - поряд вся необхідна інфраструктура. Можливий продаж під єОселю!

Івана Сірка вул. (Коротченка Демяна), 7/2

Продам 2-х рівневу квартиру з ремонтом. Вул. Нижньосироватська (Хіммістечко). Загальна площа 119м2. Індивідуальне газове опалення (2-х контурний газовий котел). Квартира розташована на 4-5 поверхах. 1-й ярус - кухня-вітальня + сан. вузол. 2-й ярус - 2 спальні+ сан. вузол. Якісний ремонт з використанням якісних матеріалів. Лічильники світло/газ/вода. Меблі та техніка за домовленісю. Закрита територія, відеоспостереження, власне парко місце, зона барбекю. Вартість 90000$. Перегляди в будь-який зручний для Вас час. Телефонуйте.

Нижньосироватська вул., 61/1

Продам простору 3-х кімнатну квартиру в спальному районі міста. Вул. Івана Сірка. Новий будинок. Автономне газове опалення. Квартира розташована на 6 поверсі 10 поверхового цегляного будинку. Не кутова. 2-х стороння. Загальна площа квартири 81 м2. Житлова 42 м2. Кухня 10 м2. Дуже хороше планування. 2 балкони. Квартира дуже тепла та економна по ком. платежах. Тихе місце. Відео спостереження. Квартира продається через агентство нерухомості. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. Вартість 70000$. Пропонуйте. Телефонуйте.

Івана Сірка вул. (Коротченка Демяна), 12/1

Продам простору 2-кімнатну квартиру загальною площею 72 кв.м. в якісній новобудові в районі вул. Харківська. Закрита територія двору, доступ лише для мешканців будинку та їх гостей, територія - приватна власність ефективного ОСББ, для безпеки мешканців встановлено відеонагляд. - Автономне газове опалення - якісний 2-контурний італійський котел BAXI. - Товсті утеплені стіни, висота стель - 2,7 метра. - Зручний 5 поверх. - Хороше планування - великі кімнати (20,8 і 13,3 кв.м.) і кухня (13,4 кв.м.), санвузол, широкий коридор, дві лоджії, гардеробна (можна замість неї зробити другий санвузол). - В квартирі зроблений якісний ремонт з хороших матеріалів. Все в гарному стані. При продажу залишаються всі меблі та побутова техніка яку ви бачите на фото. Для комфорту влітку встановлено кондиціонер, а тепла підлога зігріє вас взимку. - Будинок повністю заселений, хороша шумоізоляція, привітні сусіди. У дворі буде власна зона відпочинку, є парковка для авто, підвал. Телефонуйте! Можливий торг!

Харківська вул., 44/1

Продам 2-кімнатну квартиру в якісній новобудові в районі вул. Харківська. Закрита територія двору, доступ лише для мешканців будинку та їх гостей, територія - приватна власність ефективного ОСББ, для безпеки мешканців встановлено відеонагляд. - Автономне газове опалення - якісний 2-контурний італійський котел BAXI. - Товсті утеплені стіни, висота стель - 2,7 метра. - Повноцінний 10 поверх - не техповерх! Ліфт їде до 10-го. Дах обслуговується щорічно за рахунок ОСББ, тому проблем з ним немає. - Хороше планування - великі кімнати (17,8 і 18,5 кв.м.) і кухня (13,3 кв.м.), роздільний санвузол, широкий коридор, лоджія. Із вікон відкривається чудовий краєвид на озеро Чеха. - В квартирі зроблений якісний ремонт, все в гарному стані. - Будинок майже повністю заселений, хороша шумоізоляція, привітні сусіди. У дворі буде власна зона відпочинку, є парковка для авто, підвали. Телефонуйте! Можливий торг!

возможна продажа по єОселя
Нижньосироватська вул., 10

Продам 1 кімнатну квартиру біля дитячого парку "Казка". Вул. Новомістенська. Центр міста. Новобудова. Квартира розташована на 8 поверсі 10 поверхового будинку. Загальна площа квартири 45м2. Кімната 18м2. Кухня 9м2. Індивідуальне газове опалення. Ремонт, всі меблі та техніка залишаються. Великий власний тамбур. Шикарний вид на місто та на парк. Хороша інфраструктура, все необхідне в пішій доступності. Квартира продається через агентство нерухомості. Вартість квартири 39500$. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. АН: "Гарант". Телефонуйте.

Новомістенська вул., 1/2

Продам 3-х кімнатну квартиру в Новобудові. Вул. Інтернаціоналістів (ЗСУ), р-н оз. Чеха. Забудовник Федорченко. Будинок в стадії будвіництва. Квартира розташована на 10-му поверсі + тех. поверх. Не кутова, має двух стороннє планування. Загальна площа 82м2. Житлова 47м2. Кухня 11м2. Стан квартири від забудовника. 2 балкони, 2 сан вузла. Лічильники світло/газ/вода. Хороше місцерозташування, поруч все необхідне в пішій доступності, оз. Чеха, зупинки громадського транспорту, дитячий садочок. Вартість квартири 39000$. Пропонуйте. Перегляди в будь-який зручний для Вас час. Телевонуйте.

Інтернаціоналістів вул., 35/6

В продажі чудовий варіант 3кмн квартир в районі автовокзалу. * Поверх 1/2 цегляного будинку, * Загальна площа 154 кв.м., 3 ізольовані кімнати - житловою площею 90 кв.м. * Простора кухня, площею 21 кв.м. * Індивідуальне газове опалення. * Виконаний якісний ремонт, вбудовані меблі... * В квартирі присутня просторість, адже висота потолків 3м. * Бонусом являється гарж, площею 26 кв.м. Ця квартира явлється ідеальним варіантом для Вашої сімї, телефонуйте сьогодні і Ви приміряєтете комфорт цього житла для себе. Ціна 70000дол, торг доречний, приймаємо пропозиції по ціні

Пушкіна вул., 40

Продам 2-кімнатну квартиру з Євроремонтом. Вул. Г. Кондратьєва. Новобудова. Загальна площа квартири – 62 м2, житлова – 33 м2, кухня – 8 м2. Квартира розташована на 8 поверсі 10 поверхового Цегляного будинку. Автономне опалення. У квартирі зроблено капітальний Євроремонт. Нова ел. проводка, натяжні стелі, броньовані вхідні двері, гардеробна. Є лічильники світло, газ, вода. 2 великих балкона. Квартира двухстороння. Відеоспостереження. Хороше місце розташування. Поруч все необхідне в пішій доступності. При продажу залишаються Всі меблі та вся техніка. Вартість 66000$. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. Телефонуйте.

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 211Б

Продам простору 2-кімнатну квартиру з Євроремонтом. Вул. Г. Кондратьєва. Р-н СНАУ. Новобудова. Загальна площа квартири – 65 м2, житлова – 35,5 м2, кухня – 14 м2. Квартира розташована на 10 поверсі Цегляного будинку. Не кутова. Індивідуальне газове опалення (двох контурний газовий котел). У квартирі зроблено капітальний Євроремонт. Якісні меблі та техніка. Встановлена система "тепла відлога". Кімнати ізольовані, сан вузол роздільний. Хороший вид із вікна на аграрний університет. В будинку відеоспостереження. Хороше місце розташування. Поруч все необхідне в пішій доступності. При продажу залишаються Всі меблі та вся техніка. Вартість 70000$. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. Телефонуйте.

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 154/1

Продам велику квартиру з дизайнерськийм ремонтом. Вул. Г. Крут р-н САМ маркета. 2-й поверх 4 поверхового будику. Загальна площа квартири 162м2. Житлова 109м2. Квартира перепланована. Велика кухня-вітальня, 3 ізольовані кімнати, 2 сан вузла, гардеробна, кладовка. Індивідуальне газове опалення. В квартирі зроблений дизайнерський ремонт із використанням якісних матеріалів. Вбудована кухня від італійського виробника. Встановлена система "тепла підлога". Якісні меблі та брендова техніка. Встановлена сигналізація та відеоспостереження, система очищення питної води, все продумано до дрібниць. При продажі залишаються всі меблі та техніка. Вартість квартири 138000$. Перегляди в будь-який зручний для вас час. Телефонуйте.

Героїв Крут вул. (Черепіна), 60
1 - 24 из 439 результатов