Продам 1 кмн квартиру по проспекту Перемоги 🔥 * Поверхив 5 ц * Площа 31 * Квартира з косметичним ремонтом,з меблями. *Меблі частично залишаються * У підвалі е своя кладова під ключ * Поряд розвинута гарна інфраструктура, школа,садочок,магазини кафе. * Ринок * Дитяча площадка Ціна 16300 торг 0506174410 Юлия Иванова

проспект Перемоги, 129

Продам стильну та сучасну квартиру-студію в новобудові на проспекті Лушпи - ЖК Еспланада. В квартирі виконано сучасний ремонт. Все в ідеальному стані. Вдало підібрані кольори, квартира затишна та світла. Простора кухня-студія розширює корисний життєвий простір та має високу функціональність в порівнянні зі стандартними плануваннями з вузькими та темними коридорами. Прихожа відділена від основної кімнати, де розміщено дві місткі шафи, за рахунок чого зона кухні-вітальні не перевантажена меблями і водночас є достатньо місця для зберігання Ваших речей. Продумане освітлення за рахунок декількох точок світла. Ви завжди можете вибрати потрібну зону для освітлення або вибрати варіант світильників під Ваш настрій: настінні, точкове освітлення зон, основне світло. Все LED. В квартирі автономне газове опалення - встановлено якісний 2-контурний котел, що має високі показники енергоефективності. У ванній кімнатні - тепла підлога. Вдале розташування дає Вам змогу користуватись всіма перевагами мікрорайону і інфраструктурою ЖК зокрема. Все необхідне поряд - ТРЦ "Лавина", озеро Чеха, Будмаркет "Віста", безліч ресторанів, продовольчих магазинів і супермаркетів та багато іншого. Вікна виходять у тихий двір. Безпека забезпечена відеонаглядом (працює під час вимкнень світла, як і домофон). У дворі є приватний дитячий садок, сімейний лікар, перукарня, суші, банк, салони краси. Є великий дитячий майданчик, парковка. Також поряд є крита автостоянка з охороною. ВАЖЛИВО! При продажу залишаються всі меблі та побутова техніка. Продаж без оплати комісії з покупця. Телефонуйте, перегляд у будь-який зручний для Вас час. Можливий продаж під єОселю, єВідновлення.

можливий продаж по єОселя
Ім. Лушпи Михайла просп., 5

Вашій увазі пропоную затишну та гарну одно кімнатну квартиру в новобудові Квартира з гарними та якісним ремонтом Продаж з меблями і технікою. Загальна площа квартири 51 кв.м. Велика кухня та одна кімната Гарне місцерозташування будинку. Будинок знаходиться біля Торгового центра «Лавина», де є все необхідне для комфортного життя, зупинка громадського транспорту, садочки, школи, аптеки Поряд також парк і озеро Чеха, де завжди Ви зможете провести час на свіжому повітрі. Будинок здан в 2020 році. Працюємо по программі Є-ОСЕЛЯ Дзвоніть та записуйтесь на показ квартири.

Інтернаціоналістів вул., 41
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1 кімн.квартиру в Новому будинку ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАIНИ!!! ( р-н оз.Чеха). Будинок зданий в експлуатацію 2021. Площа квартири: 35/15/11. Квартира розташована на 5-му поверсі/ 11-ти поверхового будинку. Не кутова. В квартири зроблений новий ремонт. Ціна: 33000$. Документи готові до продажу. Оформлення через нотаріуса. Ідеально піл програму Е-ОСЕЛЯ

Інтернаціоналістів вул., 41В

Продам 1-кімнатну квартиру 29м2 пр-т Лушпи (р-н ТРЦ Берізка). Площа квартири: загальна: 29м2 / житлова 14,5м2 / кухня 6,7м2. Квартира знаходиться на 5-м поверсі/ 9-ти поверхового кірпічного будинку. В квартирі косметичний ремонт. Вікна пластикові. Мебель та техніка за домовленістю. Найкраща інфраструктура: поруч « Епіцентр », Трц « Атріум», супермаркет « Кошик», « АТБ», школа # 29, дитячий садок у дворі, зупинка громадського транспорту, річка « Псел». Ціна: 17500$. Агентство нерухомості « Проспект».

Ім. Лушпи Михайла просп., 48

Продам 1 кімн.квартиру з ремонтом вул. Герасима Кондратьєва (р-н СНАУ) Площа квартири : загальна 42м2 \ житлова 17м2 \ кухня 10м2. Квартира знаходиться на 5 поверсі 10 ти поверхового цегляного будинку. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ ( Двухконтурний газовий котел ) АВТОНОМНА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ ( Акамулятори , джерела безперебійного живлення ) В квартирі зроблений косметичний ремонт. Квартира з великим гардеробом та підвальним приміщенням. Встановлено лічильники на газ, воду та світло. Квартира знаходиться в затишному районі нашого міста, поряд є все необхідне для комфортного проживання. Телефонуйте, покажемо в будь - який час! Ціна: 30500$ Агентство нерухомості «Проспект»

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 158

Пропоную затишну квартиру в молодіжному районі міста. Гарний ремонт зроблений для себе Утеплена з зовні Вікна/балкон пластик Вбудовані меблі залишаються Лічильники Поруч зони відпочинку,школа,садочки,магазини,зупинка Запрошуємо та чекаємо на перегляд!!!!

Ім. Лушпи Михайла просп., 0-

Продам 1 -кімн квартиру вул. Прокофєва (ТЦ "Європорт" ) АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ! Площа: 52/22/11 м2 Квартира розташована на 10 - му поверсі 11-ти поверхового будинку. Зроблений євроремонт. Квартира - заходь та живи! При продажу залишаються всі меблі та техніка. Квартира продається через агентство нерухомості "Проспект" Телефонуйте, покажемо в будь-який час.

Свободи просп. (Прокофєва), 14

Продам простору та світлу 1к квартиру з автономним опаленням на Харківській - Євродвір - Працюючий ліфт - Тамбур на 2 кімнати - Кімната зонована - Косметичний ремонт після якого не жили - Терморегулятор - Все що на фото залишається - Будинку меньше 10ти років Поряд зупинка транспорта, виставковий центр, та 2 супер маркета, школа, дитячі садки. Телефонуйте, скористайтесь вигідною пропозицією

ексклюзив
Ім. Лушпи Михайла просп., 5

Продам 1-кімнатну квартиру на проспекті Лушпи (29а школа, Епіцентр)! Загальна площа 40м, кімната 18,6м, кухня 7,8м, балкон 6м! Квартира знаходиться на 4му поверсі 9-поверхового будинку. Капітально утеплена ззовні та зсередини (взимку в ній дуже тепло). У квартирі замінені всі вікна на металопластикові, повністю зроблений балкон (застеклений та утеплений), замінені труби та сантехніка, у ванній кімнаті - сучасна плитка. Вхідні двері металеві. До вартості об`єкту входять вбудовані меблі (коридор та кухня) та меблі у кімнаті. Родзинкою цієї квартири є класне планування - простора кімната, великий балкон, на який можна виходити як з кімнати так і з кухні, 4й поверх! До того ж будинок розташований не над дорогою, а у затишному дворі, обладнаному плиткою, клумбами та дитячим майданчиком! Тож не втрачайте час, дзвоніть! Перегляд за домовленістю!

Ім. Лушпи Михайла просп., 51

Продаж 1-кімнатної квартири у новобудові на проспекті Свободи (кінцева зупинка, поряд Кринична)! Квартира із капітальним ремонтом. Робили все для себе. Взимку в ній тепло, не кутова. На кухні і у ванній кімнаті - тепла підлога. До вартості квартири входять меблі та техніка (посудомийка, пральна машина, холодильник, телевізор, кондиціонер)! У кімнаті балкон утеплили, зєднали і зробили зону, яку можна використовувати як кабінет або куточок для дитини. Деталі щодо перегляду та придбання квартири за номером 05*********28!

можливий продаж по єОселя
Прокофєва проїзд, 39/2

Пропозиція для молодої , сучасної пари! Ви полюбляєте краєвид з вікон - тоді ця квартира для Вас! Будинок з власною котельнею. ОСББ придбали генератор для безперебійної подачи тепла і гарячої води в разі відключення електроенергії. 2 працюючих ліфта. Ремонт вже зроблений , меблі і техніка входять в ціну..Вам залишилось перевезти лише свої речі. Виділена зона " сну ", є окрема гардеробна. Квартира з позитивною аурою ! Краще дзвоніть , записуйтесь на перегляд! Ми готові вислухати всі пропозиції!

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 154

У продажу 1 кімнатна квартира Центр Цегляний будинок Тепла Не кутова Вікна пластик Замінена електропроводка Меблі/техніка Лічильники ОСББ Розвинена інфраструктура Запрошуємо на перегляд!!

Антонова, 0-

Продам простору квартиру із сучасним ремонтом. Вул. Інтернаціоналістів (ЗСУ) р-н оз. Чеха. Квартира знаходиться на 5 поверсі 10 поверхового будинку. Не кутова. Загальна площа квартири 55м2. Індивідуальне газове опалення. Квартира перепланована в студію. Зроблений новий ремонт. Замінена ел. проводка від забудовника. При продажу залишаються всі меблі та техніка: кондиціонер, посудомийна машина, холодильник, пральна машина автомат, шафа-купе, диван, ліжко та багато іншого залишається Новим власникам. Хороша інфраструктура, все необхідне в пішій доступності. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для вас час. Вартість квартири 52000$. Пропонуйте. Телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Інтернаціоналістів вул., 37

Продам 1-кімнатну квартиру р-н Хіммістечка. Квартира розташована на 1 -му поверсі в 5-ти поверхового цегляного будинку. Площа квартири : загальна - 29,5 м², житлова - 17,6 м², кухня - 4,8 м². Квартира не кутова, тепла. В квартирі зроблений косметичний ремонт. Встановленні лічильники ( газ, вода, світло ). В квартирі є газова колонка, тому завжди буде гаряча вода. Гарні та привітні сусіди. Квартира розташована в тихому , спокійному районні нашого міста. Поряд є все необхідне для комфортного життя. Телефонуйте у зручний для вас час! Ціна: 16 500 $. Агентство нерухомості «Проспект».

3- й парковий переїзд, 6

Продам простору квартиру із сучасним ремонтом. Проспект М. Лушпи біля ТРЦ "Лавина". Забудовник НОТЕХС. Квартира знаходиться на 3 поверсі 11 поверхового будинку. Не кутова. Загальна площа квартири 49м2. Кімната 22м2; Кухня 12м2. Індивідуальне газове опалення. Зроблений новий ремонт. При продажу залишаються всі меблі та техніка: кондиціонер, холодильник, телевізори, пральна машина автомат, шафа-купе, диван, ліжко та багато іншого залишається Новим власникам. Хороша інфраструктура, все необхідне в пішій доступності. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для вас час. Вартість квартири 60000$. Пропонуйте свою ціну. Телефонуйте.

Ім. Лушпи Михайла просп., 2/2

Продам 1 кімнатну квартиру в Новому домі. ЖК "Айсберг". Забудовник ТОПАЗ. Будинок введений в експлуатацію. Квартира розташована на 10 поверсі 11 поверхового нового цегляного будинку. Квартира не кутова. Площа квартири 36м2. Кімната 15м2. Кухня 9м2. Стан від забудовника. Індивідуальне газове опалення. Лічильники світло, газ, вода. Гарний вид із вікон. Закрита територія. Поруч все необхідне в пішій доступності. Дитячий садочок, магазини, аптеки, супермаркети, зона відпочинку, оз. Чеха. Гарна транспортна розвязка. Квартира продається через агентство нерухомості. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. Вартість 26000$. АН: "Гарант" Телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Інтернаціоналістів вул., 41Б

Продам 1-кімнатну квартиру з сучасним плануванням на проспекті Лушпи в новобудові. В квартирі автономне опалення. Загальна площа 45 кв.м. Розумне перепланування: кухня-студія + окрема спальня з вікном і балконом. В зоні кухні - панорамний балкон. В квартирі залишаються всі меблі та побутова техніка (холодильник, пральна машина, духова шафа, варильна поверхня, витяжка, кондиціонер, телевізор, мікрохвильовка). Чудовий вид із вікон, квартира світла та затишна. Зручне розташування - поряд вся необхідна інфраструктура. Можливий продаж під єОселю!

Івана Сірка вул. (Коротченка Демяна), 7/2

Продам 1 кімн.квартиру 41м2 ЖК ЕВЕРЕСТ ( ТРЦ " Лавина"). Вікна виходять на Єспланаду. Площа квартири: 40/18/10м2, квартира знаходиться на 5-му поверсі/11 поверхового будинку. Автономне опалення (двоконтурний газовий котел). Дуже тепла квартира. Не кутова , В середені будинку . Стан від забудовника з обробкою. Найкраща інфраструктура, поруч ТРЦ " Лавина" Ціна 28500$ Документи на руках ,продаж через нотаріуса. Агентство нерухомості «Проспект»

Ім. Лушпи Михайла просп., 2

Продам 1 - кімн квартиру вул. Івана Сірка (м-н "Віста" ) Площа: загальна 33м2/житлова 18м2/кухня 7 м2 Квартира розташована на 5му поверсі 10-ти поверхового цегляного будинку. Зроблений капітальний ремонт, замінене все від проводки до вікон. Квартира розташована у найкомфортнішому для проживання місці, поряд є зона для відпочинку, ТЦ, зупинка для громадського транспорту, парк, річка, ліс. Меблі та техніка залишаються за домовленністю із власником. Ціна 24500$ Квартира ексклюзивно продається через агентство нерухомості "Проспект" Телефонуйте, покажемо в будь-який час!

Івана Сірка вул. (Коротченка Демяна), 14

Продається затишна 1-кімнатна квартира на вулиці Миру, (район Хімістечка). Квартира світла та затишна, з подвійними дверима та пластиковими вікнами. Балкон засклений деревяною рамою, що дозволяє насолоджуватися видом з комфортом. В квартирі зроблений косметичний ремонт, замінені труби, встановлена газова колонка та лічильники. Меблі та техніка залишаються новому власнику, що робить її готовою до заселення. Поряд все необхідне для комфортного життя. Ми відкриті до діалогу та готові слухати ваші пропозиції. Скористайтесь можливістю стати власником цієї затишної квартири. Телефонуйте нам прямо зараз для узгодження деталей.

Миру вул., 26

Продам 1 комн.квартиру в Новом доме Пр.М.Лушпы 5 . Автономное отопление (двухконтурный газовый котел). Система теплого пола Система кондиционирования. Площадь квартиры: 57/25/18 м2, квартира находится на 7-м этаже. В квартире сделан дизайнерский ремонт 2021 года, в которой практически никто не жил. Квартира оборудована: современной мебелью. Техника: холодильники, стиральная и сушильная машинка, телевизоры, духовые шкафы, микроволновка,кондиционер, посудомоечная машина, холодильник для вина, беговая дорожка... На все есть счетчики. Квартира находится в одном из самых комфортных районов города, рядом: парк, река Псел, озеро чеха, торговый центр "Лавина", остановка транспорта, супермаркеты. Квартира продается через агентство недвижимости. Звоните , покажем в любое время.

Ім. Лушпи Михайла просп., 5

Продам 1 кімнатну квартиру з ремонтом. Проспект М. Лушпи. Р-н ТРЦ "Атріум" Квартира розташована на 4 поверсі 9 поверхового будинку. Загальна площа квартири 40 м2. Кімната 20 м2. Кухня 8 м2. Квартира ззовні утеплена. У квартирі зроблений хороший ремонт, є великий балкон з 2-ма виходами з кухні та з кімнати. (Засклений пластиком), вікна пластик, труби поміняні, нова сантехніка, мідна проводка. Встановлені хороші пластикові вікна. При продажі залишаються вбудовані меблі, прихожа та вбудована техніка, решта за домовленістю. Поруч річка, супермаркети, зона відпочинку, зупинка громадського транспорту. Хороша транспортна розвязка. Квартира продається через агентство нерухомості. Перегляди безкоштовно. Вартість 26500$. Телефонуйте.

Ім. Лушпи Михайла просп., 51

Продам велику 1 кімнатну квартиру в Новому будинку. Проспект М. Лушпи. Р-н ТРЦ "Лавина". Забудовник НОТЕХС. ЖК "ЕВЕРЕСТ". Квартира розташована на 8 поверсі 17 поверхового нового будинку. Загальна площа квартири 58 м2. Кімната 21 м2. Кухня 15 м2. 2 лоджії 3м2 та 5м2. Висота потолків 270см. Встановлена тепла підлога (сан вузол, кухня, прихожа). Будинок введений в експлуатацію. Документи на руках, нотаріальне переоформлення. Стан від забудовника з обробкою. Вид на проспект М. Лушпи. Хороше місцерозташування. Поруч усе необхідне в пішій доступності, дитячий садочок, магазини, аптеки, супермаркети, зона відпочинку, річка, озеро. Хороша транспортна розвязка. Квартира продається через агентство нерухомості. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. Вартість 42000$. Телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Харківська вул., 37
1 - 24 з 252 результатів