Продам 2х комнатную квартиру. Интернационалистов 1 Состояние от застройщика 8 этаж/11 ти этажного жилого дома; 72 м.кв.; Дом сдан в 2020 году. Работаем по программе Е-ОСЕЛЯ Цена 42000 дол.США

можливий продаж по єОселя
Інтернаціоналістів вул., 1

Продам 2-х кімн.квартиру вул. Г.Кондратьєва ( р-н. аграрного університету ). Площа квартири: 65/35/12, квартира знаходиться на 7-м поверсі/ 12-ти поверхового будинку. Є технічний поверх. В квартирі зроблений Євро-ремонт, при продажу залишаються частково меблі та техніка за домовленістю з власником). Найкраща інфраструктура, поруч дитячий садок, школа , зупинка, паркова зона СНАУ. Ціна: 43000$. Телефонуйте, покажу в будь-який зручний для Вас час.

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 154

ГЕНИАЛЬНЫЕ МЫСЛИ РОЖДАЮТСЯ В КВАРТИРАХ С ВЫСОКИМИ ПОТОЛКАМИ!!! В светлой квартире всегда приятно общаться, работать и отдыхать. Кроме того, хорошо освещенное пространство кажется визуально больше. В нем и дышится легче и мысли рождаются гениальные Продам . 2-х комнатную квартиру. 11 этаж/11 и этажного жилого дома; 60 м.кв.; автономное отопление; состояние от строителей; Не угловая, светлая просторная квартира. Хорошее предложение, не прогадаете. Квартира продаётся через агентство недвижимости. Просмотры Бесплатно. Стоимость: 40 000 дол.США

Інтернаціоналістів вул., 41Б
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається гарна 2 кімнатна квартира, район Екомаркету. Будинок розташований не над дорогою, квартира не кутова, світла, тепла, затишна. Вікна, балконна рама з металопластику, труби, сантехніка поміняні, є лічильники на воду, газ. Встановлений бойлер. Вхідні двері подвійні, металеві(дуже якісні) і деревяні. Вся столярка поміняна. В ванній і санвузлі кахель. Меблі залишаються. Квартира в стані "можна зайти і жити" Документи в порядку.

власник
Героїв Крут вул. (Черепіна), 42В

Продам 2-х кімнатну квартиру з Євро-ремонтом по вул.Харківська Квартира розташована на 7-му поверсі/ 11 поверхового будинку. Квартира не кутова ( дуже тепла). Площа: Загальна: 67 м2, житлова 35м2, кухня 11м2. В квартирі зроблений капітальний ремонт. Автономне опалення. При продажу залишаються всі меблі та техніка: - вбудована кухня - духова шафа - варочна поверхня - кондиціонер - мякий куточок у залі - плазмовий телевізор - Двох камерний холодильник - пральна машина автомат. - шафа в спальні - кабельне ТБ - Інтернет Гарна транспортна розвязка. Супермаркети, банк, зупинка, школа, дитячи садочки, річка Псел, до центрального ринку 10 хвилин. Вартість: 52000 $. Покажемо у будь-який зручний час для ВАС

Харківська вул., 10/1

Продаж 2-х кімнатної квартири євро-двушки з сучасним ремонтом Суми, проспект Свободи 16 (р-н Еко маркету). * 7 поверх/11 поверхового будинку (забудовник Нотехс) * не кутова і дуже тепла * при продажі залишаються всі меблі та техніка * зручна транспортна розвʼязка Площа: • загальна - 54 м² • житлова - 27 м² • кухня - 10 м² Вартість - 50 000 $ додатково уточнюйте Покажемо у будь-який зручний для Вас час! Телефонуйте

проспект Свободи, 16

Продам 2-кімнатну квартиру в новобудові в районі вул. Харківська з автономним опаленням. Будинок має закриту територію двору - вїзд і парковка тільки для мешканців будинку, відеонагляд. В будинку працює ефективне ОСББ. Квартира знаходиться на зручному 3-ому поверсі 10-поверхового будинку. Будинок заселений, ліфт працює. Для відчуття комфорту і затишку вистота стель складає 2,7 м. Сучасне планування: велика кухня - майже 20 кв.м. та дві спальні 17 і 14 кв.м. Дві лоджії - на одній є тепла пілога і шафа. В квартирі виконано дизайнерський ремонт (працював дизайнер!). Всі метеріали виключно якісні і екологічно чисті, правильно підібрані тони та кольори - відповідають сучасним тенденціям стилю, ергономічно спланований життєвий простір. Кухня - преміум класу, стільниця - штучний камінь, фурнітура Blum. Тепла підлога в кухні, санвузлі і коридорі. Світла та затишна дитяча кімната. В іншій спальні є містка гардеробна. Дві вбудовані шафи в коридорі. Вхідні двері - преміум класу з високим рівнем захисту. Встановлено систему сигналізації. Всі меблі та техніка в квартирі високої якості - залишаються при продажу. Все знаходиться в ідеальному стані. Газовий котел італійський BAXI - економічний та надійний. Також в підвалі будинку є власна комора. Будинок має хорошу звуко і теплоізоляцію. Товсті утеплені стіни. Будинку 6 років. Безпека на високому рівні, привітні сусіди. Зручне місцерозташування - вся необхідна інфраструктура поряд. Запрошуємо на перегляд. Квартира коштує своїх грошей, покупець не пожалкує! Можливий обмін на автомобіль.

Нижньосироватська вул., 10

Продам 2-кімнатну квартиру в новобудові в районі вул. Харківська з автономним опаленням. Будинок має закриту територію двору - вїзд і парковка тільки для мешканців будинку, встановлено відеонагляд. В будинку працює ефективне ОСББ. Квартира знаходиться на зручному 5-ому поверсі 10-поверхового будинку. Будинок повністю заселений, ліфт працює. Для відчуття комфорту і затишку - чиста вистота стель складає 2,7 м. Сучасне планування: велика кухня - майже 14 кв.м., вітальня - 17 кв.м. і спальня 19 кв.м. + лоджія 3,6 кв.м. В квартирі зроблено сучасний якісний ремонт. Вдало підібрані тони та кольори, які відповідають сучасним тенденціям стилю. Ергономічно спланований життєвий простір. Тепла підлога є в кухні, санвузлі і коридорі. Квартира світла та затишна. Всі меблі та техніка в високої якості і ВСЕ залишаються при продажу. Газовий котел - італійський фірми BAXI - економічний та надійний. Будинок має хорошу звуко- і теплоізоляцію. Товсті утеплені стіни. Будинку 6 років. Безпека на високому рівні за рахунок закритої території, привітні сусіди. Зручне місцерозташування - вся необхідна інфраструктура поряд. Запрошуємо на перегляд. Квартира коштує своїх грошей, покупець не пожалкує! Можливий продаж під єОселю, єВідновлення.

Нижньосироватська вул., 10

Продам 2-х кімнатну квартиру біля СНАУ. Вул. Г. Кондратьєва. Новобудова, індивідуальне газове опалення. Забудовник Федорченко. Загальна площа квартири 60м2. Житлова 31м2 (кімнати ізольовані 20м2 та 11м2). Кухня 9м2. 2 просторих балкона. Квартира знаходиться на 10-му поверсі + повноцінний тех. поверх. При продажу залишаються вбудована кухня, посудомийна машина, кондиціонер. Встановлена система теплої підлоги в С/В. Хороший вид із вікон. Перегляди в будь-який зручний для вас час. Вартість 36000$. Телефонуйте.

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 132/1

Продам 2-кімн квартиру вул. Героів Крут ( р-н АТБ ) Площа квартири: загальна 48м2/житлова 28м2/кухня 8 м2. Квартира розташована на 7-му поверсі 9 ти поверхового будинку. Квартира тепла, зроблений косметичний ремонт. У квартиру можна зайти та жити. При продажу залишається: Вбудована кухня, холодильник, пральна машина автомат, меблі на кухні, шафа - купе у спальні, ліжко двоспальне, меблі у вітальні,диван, меблі у передпокої. Квартира розташована в одному з найкомфортніших для проживання районів нашого міста, поряд є все необхідне для комфотрного проживання. Ціна 27600$ Телефонуйте покажемо в зручний для вас час. Агентство нерухомості «Проспект»

Героїв Крут вул. (Черепіна), 84

Продам 2-кімн квартиру пр-т Лушпи (р-н "Берізки" ) Площа: 48/28/8 м2, квартира розташована на 6-му поверсі 9-ти поверхового будинку. У квартирі зроблений євроремонт, заходь - живи. Меблі та техніка за домовленістю. На все встановлені лічильники. Квартира розташована в одному з найкомфортніший районів нашого міста, поряд є вся необхідна інфраструктура, дитячий садок, школа, ТРЦ, ринок, зони для відпочинку. Квартира продається через агентство нерухомості "Проспект" Телефонуйте, покажемо в будь-який час!

Ім. Лушпи Михайла просп., 42

Продаж 2-кімнатної квартири у новобудові по вул. Харківська (СКД, АТБ, напроти оз.Чеха)! Розташована на 5му поверсі, 10-поверхового будинку. Не кутова. Ліфт новий, працює завжди. Квартира продається із меблями та технікою, стан "Заходь і живи"! Вдале планування: ізольовані кімнати, розділений санвузол (ванна і туалет окремо), простора кухня з виходом на балкон. Широкий коридор. У квартирі є кладова! Квартира світла, затишна та приємна. Має доглянутий стан. Не потребує додаткових витрат! Деталі щодо перегляду та придбання за телефоном 050 010 85 28 Маргарита!

Харківська вул., 40/2

Продаж 2-кімнатної квартири на пр-ті М. Лушпи (р-н "Татьяна", СК Бетон, 29я школа)! Квартира розташована на 5му поверсі 9ти поверхового будинку. Не кутова! Суха, приємна, охайна. Можна зайти і жити! Замінили труби на нові, пластикові у санвузлі та на кухні. Поміняли електроводку. Вхідні двері - металеві. Майже всі меблі та техніка залишаються і входять до вартості квартири! Встановлено кондиціонер! Газ, світло, вода - лічильники. На опалення - лічильник у будинку. Готова до продажу. Документи впорядку. Власник у місті. Деталі щодо перегляду та придбання за номером 05*********28 Маргарита!

Ім. Лушпи Михайла просп., 27

2к квартира для молодої сімї в будинку з гарною локацією. Пара зупинок до центра міста, поряд озеро, торговий центр, риночок, аптеки, пошта, магазини через дорогу. Якщо є школяри - до школи пішки, до дитячого садочку недалеко. Квартира в охайному стані. Частково утеплена. Вікна замінені. Довгий балкон/лоджія. Особливості - плита електрична. Пропозиція цікава, тож дзвоніть! Готові показати в зручний час!

Харківська вул., 31

Пропозиція для поцінувачів комфорту, а також для тих, хто хоче купити квартиру з ремонтом, меблями і якісною технікою. Будинок на Петропавліській такий один! Для контролю безпеки ..закрита територія + відеоспостереження. ОСББ, працюючий ліфт. З моменту побудови змінена електропроводка, а також вікна - на якісні 3-х камерні , з видом у двір, що дає можливість спостерігати за дітьми. Встановлена сигналізація+ відеодомофон. Для зручності є ванна + душова кабіна. Підлога на кухні і в коридорі - кварцвініловий ламінат. В кімнатах - якісний ламінат. Вся побутова техніка торгівельної марки " Bosh ". Є можливість придбати підвал за окрему ціну в організації співвласників. На сьогодні пропозиція варта того, щоб зацікавити і побачити " вживу ." Дзвоніть! Завжди на звязку!

Петропавлівська вул., 73а

Продається квартира в центральному районі міста. Якщо Ви шукаєте пропозицію на перших поверхах для себе чи батьків , пропоную розглянути нашу! Дуже круто - є своя огороджена територія в дворі, можна вийти і відпочити в тиші! Сусіди всі цілком "благополучні", цінують спокій. В квартирі замінені вікна, вони виходять в двір. Електрика, сантехніка поміняна, встановлені лічильники. Світло не виключають, а на сьогодні - це бонус! Кімнати окремі , по 17 квм. Можна не заважати , якщо маленька дитина. Пропозиція цікава? Дзвоніть! Завжди на звязку!

Першотравнева, 2

Якщо Вам потрібна квартира для батьків на нижніх поверхах, або є така потреба взагалі + практично центр міста + автономне опалення...тоді ця квартира може Вас зацікавити! Будинок має свій закритий двір . В пішій доступності все необхідне : магазини, аптеки, відділення пошти, банку, дитяча полікліника. Стан " зайти і жити " - цей запит на сьогодні актуальний. Подалі від " критичної енергоструктури " міста. Залишаються вбудовані меблі на кухні . А 2к котел вирішить питання гарячої води і опалення незалежно від початку опалювального сезону. Пропоную побачити квартиру особисто і прийняти рішення! Працюємо з програмою " Є- відновлення " ( втрачене житло ) Дзвоніть! Завжди на звязку!

Покровська, 31

Сучасна та зручна - ваша ідеальна квартира чекає на вас! Пропонуємо увазі простору 2-кімнатну квартиру в новобудові на проспекті Свободи. Чому варто розглянути цю пропозицію: - Простора кухня 17м²для комфортного проведення часу - Закритий двір - Лоджія та простора гардеробна для вашого зручності - Автономне опалення та тепла підлога, для вашого комфорту у будь-яку погоду - Сучасний якісний ремонт в стилі " Лофт ", вбудовані меблі та побутова техніка, які залишаються - Лічильники на газ, воду, та електрику - ОСББ - Панорамний вид, який захопить вас кожен день Згодні продати по програмі ЄВідновлення (сетрифікат за зруйноване майно) Ідеально підійде молодій сімї, або під сдачу в аренду. Скористайтесь можливістю отримати ідеальне житло! Зателефонуйте зараз та запишіться на перегляд! Ваше майбутнє чекає на вас.

ексклюзив
Свободи просп. (Прокофєва), 38/3

Вона вишукана та стильна як англійська королева! Вона для тих, хто цінує стабільність, безпеку та статус! Її класичний ремонт за авторським проєктом виконано з дорогих та якісних матеріалів. Вона віддала перевагу спокійним та теплим кольорам, щоб заспокоїти та розслабити Вас в кінці робочого дня. Для цього вона запросе Вас на шикарний балкон випити келих вина та помилуватись вогнями рідного міста. А в ранці відправить випити кави на Театральній площі, спостерігати за містом, що прокидається. Вона змусить Вас жити це життя на повну! Телефонуйте для запису до Неї на прийом 0509399482

Фабрична вул., 11

Пропозиція для покупців, які люблять саме цю локацію - в .ЗСУ ( район озера Чеха) Будинок з закритою територією, відеонагляд по периметру. Дуже теплий будинок , власна котельня на даху ( є можливість регулювання і відключення для себе особисто). ОСББ. Зручний третій поверх. Повністю замінена електрична проводка ( збільшена до 10квт ) Труби опалення замінені на нові і заховані. Роздільне планування, 2 санвузли. Вже покладена плитка на підлозі в санвузлах і коридорі. Зроблений " фактах " з плитки на кухні. Поряд дитячий садок нового зразку. Бонус - свій підвалі. Пропозиція дуже цікава. Дзвоніть! Завжди на звязку!

ЗСУ, 35д

2к квартира з видом на річку! якщо ви молода , активна родина, яка хоче насолоджуватися кожен день видом з вікна - тоді ця пропозиція для Вас! Зручне розташування, подалі від проїджої частини. ОСББ. Чистий підїзд, ліфт працює. В квартирі замінені вікна , лоджія - пластик. Роздільне планування. В квартирі зроблений косметичний ремонт. Розводка труб по сантехниці теж поміняні. Все,що потрібно для зручного проживання знахоиться в пішій доступності, до зупинки 3 хв пішки. Якщо зацікавила пропозиція, дзвоніть! Завжди на зв"язку!

ЗСУ, 4

Продам 2к. квартиру вул. ЗСУ ( біля Здибанки ). Площа квартири: загальна 48м2, житлова 28м2, кухня 8м2. Квартира розтвашована на 8-му поверсі в 9-ти поверховому будинку. Ліфт працює. Квартира не кутова, дуже тепла. Велика, світла квартира в житловому стані. Вікна та балкон пластикові. Квартира розташована в одному з найкращих спальних районів нашого міста. Вікна виходять на красивий вид річки Псел. Поряд є все необхідне для комфортного життя: школа, садочок, дитячий майданчик, магазини, авптеки, розважальний центр. Агенство нерухомості "Проспект"

ЗСУ, 4

Продам 2-кімн квартиру з ремонтом Івана Сірка ( р-н Аякс ). Квартира розташована на 3-му поверсі в 9-ти поверховому будинку. Площа квартири: загальна 48 м2, житлова 28 м2, кухня 8 м2. В квартирі зроблений косметичний ремонт. Заходь та живи. При продажі залишаються (вбудована кухня, холодильник, диван,ліжко,шафа,меблі на кухні, вітальні та передпокої). Гарні та привітні сусіди, чистий підїзд. Квартира розташована в одному з найкращих для проживання районів нашого міста, поряд є все необхідне для комфотрного проживання магазини, аптеки, школи, садок та дитячий майданчик. Поряд озеро та парк де ви зможите відпочивати з родиною. Ціна: 37 500 $. Агентство нерухомості « Проспект». Телефонуйте в любий для вас час.

Івана Сірка вул. (Коротченка Демяна), 33

Продам 2 кімн. квартиру з ремонтом 74м2 вул. Прокофєва ( р-н Веселки ). Квартира знаходиться на 10-му поверсі в 10-ти поверховому будинку . Площа квартири : загальна 74м2 \ житлова 40м2 \ кухня 11м2. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ ( Двухконтурний газовий котел ). Євро-ремонт , частково залишуться меблі та техніка. Є лічильники на ( світло, воду та газ ) . У квартирі є підсобна кімната , гардеробна та підвал з площею 4,25м2. Поряд знаходиться школа , дитсадок , зупинки транспорту, неподалік річка ПСЕЛ. . Ціна 59500$. Телефонуйте в зручний для вас час. Агентство нерухомості «Проспект» Телефонуйте в зручний для вас час.

Свободи просп. (Прокофєва), 48
1 - 24 з 277 результатів