Продам 2-х кімнатну квартиру з Капітальним ремонтом вул. Берестовська ( колишня Пушкіна). Будинок 1987 року забудови. Цегляний. Площа квартири: 48/28/6. Квартира на 5-му поверсі/ 5-ти поверхового будинку. Квартира тепла. Не кутова. В квартирі зроблений капітальний ремонт. При продажу квартири меблі та техніка залишаються за домовленістю з власником. Гарне розташування: поруч школа , магазини, супермаркети, дитячий садок, зупинка громадського транспорту. Ціна: 25000$. Торг Хочете оглянути квартиру? Телефонуйте, покажемо в зручний для Вас час.

Пушкіна вул., 1/57

Продам 2х комнатную квартиру. Интернационалистов 1 Состояние от застройщика 8 этаж/11 ти этажного жилого дома; 72 м.кв.; Дом сдан в 2020 году. Работаем по программе Е-ОСЕЛЯ Цена 42000 дол.США

можливий продаж по єОселя
Інтернаціоналістів вул., 1

Продам квартиру з А/О Тільки завершився капітальний ремонт.Все нове,в квартирі ніхто не проживав.Нова кухня. В наявності також бойлер та кондиціонери. Все зроблено якісно.

Чорновола вул. (Калініна), 58/1
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-х кімн.квартиру вул. Г.Кондратьєва ( р-н. аграрного університету ). Площа квартири: 65/35/12, квартира знаходиться на 7-м поверсі/ 12-ти поверхового будинку. Є технічний поверх. В квартирі зроблений Євро-ремонт, при продажу залишаються частково меблі та техніка за домовленістю з власником). Найкраща інфраструктура, поруч дитячий садок, школа , зупинка, паркова зона СНАУ. Ціна: 43000$. Телефонуйте, покажу в будь-який зручний для Вас час.

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 154

ГЕНИАЛЬНЫЕ МЫСЛИ РОЖДАЮТСЯ В КВАРТИРАХ С ВЫСОКИМИ ПОТОЛКАМИ!!! В светлой квартире всегда приятно общаться, работать и отдыхать. Кроме того, хорошо освещенное пространство кажется визуально больше. В нем и дышится легче и мысли рождаются гениальные Продам . 2-х комнатную квартиру. 11 этаж/11 и этажного жилого дома; 60 м.кв.; автономное отопление; состояние от строителей; Не угловая, светлая просторная квартира. Хорошее предложение, не прогадаете. Квартира продаётся через агентство недвижимости. Просмотры Бесплатно. Стоимость: 40 000 дол.США

Інтернаціоналістів вул., 41Б

Продається гарна 2 кімнатна квартира, район Екомаркету. Будинок розташований не над дорогою, квартира не кутова, світла, тепла, затишна. Вікна, балконна рама з металопластику, труби, сантехніка поміняні, є лічильники на воду, газ. Встановлений бойлер. Вхідні двері подвійні, металеві(дуже якісні) і деревяні. Вся столярка поміняна. В ванній і санвузлі кахель. Меблі залишаються. Квартира в стані "можна зайти і жити" Документи в порядку.

власник
Героїв Крут вул. (Черепіна), 42В

Продам 2-х кімнатну квартиру з Євро-ремонтом по вул.Харківська Квартира розташована на 7-му поверсі/ 11 поверхового будинку. Квартира не кутова ( дуже тепла). Площа: Загальна: 67 м2, житлова 35м2, кухня 11м2. В квартирі зроблений капітальний ремонт. Автономне опалення. При продажу залишаються всі меблі та техніка: - вбудована кухня - духова шафа - варочна поверхня - кондиціонер - мякий куточок у залі - плазмовий телевізор - Двох камерний холодильник - пральна машина автомат. - шафа в спальні - кабельне ТБ - Інтернет Гарна транспортна розвязка. Супермаркети, банк, зупинка, школа, дитячи садочки, річка Псел, до центрального ринку 10 хвилин. Вартість: 52000 $. Покажемо у будь-який зручний час для ВАС

Харківська вул., 10/1

Продаж 2-х кімнатної квартири євро-двушки з сучасним ремонтом Суми, проспект Свободи 16 (р-н Еко маркету). * 7 поверх/11 поверхового будинку (забудовник Нотехс) * не кутова і дуже тепла * при продажі залишаються всі меблі та техніка * зручна транспортна розвʼязка Площа: • загальна - 54 м² • житлова - 27 м² • кухня - 10 м² Вартість - 50 000 $ додатково уточнюйте Покажемо у будь-який зручний для Вас час! Телефонуйте

проспект Свободи, 16

Продам 2-кімнатну квартиру в новобудові в районі вул. Харківська з автономним опаленням. Будинок має закриту територію двору - вїзд і парковка тільки для мешканців будинку, відеонагляд. В будинку працює ефективне ОСББ. Квартира знаходиться на зручному 3-ому поверсі 10-поверхового будинку. Будинок заселений, ліфт працює. Для відчуття комфорту і затишку вистота стель складає 2,7 м. Сучасне планування: велика кухня - майже 20 кв.м. та дві спальні 17 і 14 кв.м. Дві лоджії - на одній є тепла пілога і шафа. В квартирі виконано дизайнерський ремонт (працював дизайнер!). Всі метеріали виключно якісні і екологічно чисті, правильно підібрані тони та кольори - відповідають сучасним тенденціям стилю, ергономічно спланований життєвий простір. Кухня - преміум класу, стільниця - штучний камінь, фурнітура Blum. Тепла підлога в кухні, санвузлі і коридорі. Світла та затишна дитяча кімната. В іншій спальні є містка гардеробна. Дві вбудовані шафи в коридорі. Вхідні двері - преміум класу з високим рівнем захисту. Встановлено систему сигналізації. Всі меблі та техніка в квартирі високої якості - залишаються при продажу. Все знаходиться в ідеальному стані. Газовий котел італійський BAXI - економічний та надійний. Також в підвалі будинку є власна комора. Будинок має хорошу звуко і теплоізоляцію. Товсті утеплені стіни. Будинку 6 років. Безпека на високому рівні, привітні сусіди. Зручне місцерозташування - вся необхідна інфраструктура поряд. Запрошуємо на перегляд. Квартира коштує своїх грошей, покупець не пожалкує! Можливий обмін на автомобіль.

Нижньосироватська вул., 10

Продам 2-кімнатну квартиру в новобудові в районі вул. Харківська з автономним опаленням. Будинок має закриту територію двору - вїзд і парковка тільки для мешканців будинку, встановлено відеонагляд. В будинку працює ефективне ОСББ. Квартира знаходиться на зручному 5-ому поверсі 10-поверхового будинку. Будинок повністю заселений, ліфт працює. Для відчуття комфорту і затишку - чиста вистота стель складає 2,7 м. Сучасне планування: велика кухня - майже 14 кв.м., вітальня - 17 кв.м. і спальня 19 кв.м. + лоджія 3,6 кв.м. В квартирі зроблено сучасний якісний ремонт. Вдало підібрані тони та кольори, які відповідають сучасним тенденціям стилю. Ергономічно спланований життєвий простір. Тепла підлога є в кухні, санвузлі і коридорі. Квартира світла та затишна. Всі меблі та техніка в високої якості і ВСЕ залишаються при продажу. Газовий котел - італійський фірми BAXI - економічний та надійний. Будинок має хорошу звуко- і теплоізоляцію. Товсті утеплені стіни. Будинку 6 років. Безпека на високому рівні за рахунок закритої території, привітні сусіди. Зручне місцерозташування - вся необхідна інфраструктура поряд. Запрошуємо на перегляд. Квартира коштує своїх грошей, покупець не пожалкує! Можливий продаж під єОселю, єВідновлення.

Нижньосироватська вул., 10

Житлові комплекси у Суми

Продам 2-х кімнатну квартиру біля СНАУ. Вул. Г. Кондратьєва. Новобудова, індивідуальне газове опалення. Забудовник Федорченко. Загальна площа квартири 60м2. Житлова 31м2 (кімнати ізольовані 20м2 та 11м2). Кухня 9м2. 2 просторих балкона. Квартира знаходиться на 10-му поверсі + повноцінний тех. поверх. При продажу залишаються вбудована кухня, посудомийна машина, кондиціонер. Встановлена система теплої підлоги в С/В. Хороший вид із вікон. Перегляди в будь-який зручний для вас час. Вартість 36000$. Телефонуйте.

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 132/1

Продаж 2-кімнатної квартири. Р-н Баранівки, Суми. 110 метрів 3 поверх Новий ремонт, тепла, світла, простора. Панорамні вікна. Усі комунікації функціонують. Автономне опалення та система кондицюювання повітря дає можливість самостійно контролювати температуру в приміщенні , плюс завжди горяча вода . Обслуговується ОСББ. Тихий дворик у серці лісу з дитячим майданчиком та зоною барбекю з бесідками, які входять у вартість квартири. У під’їзді є калясочна. Охорона на території, парковка, відеонагляд. В квартирі сучасний новий ремонт. Повністю укомплектована для проживання. Квартира маловитратна за комунальними платежами. Фото відповідають дійсності.

Баранівська вул. (Червонопрапорна), 1/111

Продам 2-кімн квартиру вул. Героів Крут ( р-н АТБ ) Площа квартири: загальна 48м2/житлова 28м2/кухня 8 м2. Квартира розташована на 7-му поверсі 9 ти поверхового будинку. Квартира тепла, зроблений косметичний ремонт. У квартиру можна зайти та жити. При продажу залишається: Вбудована кухня, холодильник, пральна машина автомат, меблі на кухні, шафа - купе у спальні, ліжко двоспальне, меблі у вітальні,диван, меблі у передпокої. Квартира розташована в одному з найкомфортніших для проживання районів нашого міста, поряд є все необхідне для комфотрного проживання. Ціна 27600$ Телефонуйте покажемо в зручний для вас час. Агентство нерухомості «Проспект»

Героїв Крут вул. (Черепіна), 84

Продам 2-кімн квартиру пр-т Лушпи (р-н "Берізки" ) Площа: 48/28/8 м2, квартира розташована на 6-му поверсі 9-ти поверхового будинку. У квартирі зроблений євроремонт, заходь - живи. Меблі та техніка за домовленістю. На все встановлені лічильники. Квартира розташована в одному з найкомфортніший районів нашого міста, поряд є вся необхідна інфраструктура, дитячий садок, школа, ТРЦ, ринок, зони для відпочинку. Квартира продається через агентство нерухомості "Проспект" Телефонуйте, покажемо в будь-який час!

Ім. Лушпи Михайла просп., 42

2к квартира для молодої сімї в будинку з гарною локацією. Пара зупинок до центра міста, поряд озеро, торговий центр, риночок, аптеки, пошта, магазини через дорогу. Якщо є школяри - до школи пішки, до дитячого садочку недалеко. Квартира в охайному стані. Частково утеплена. Вікна замінені. Довгий балкон/лоджія. Особливості - плита електрична. Пропозиція цікава, тож дзвоніть! Готові показати в зручний час!

Харківська вул., 31

Продаж 2-кімнатної квартири на пр-ті Перемоги (Курський ринок)! Поруч ТЦ "Маяк". Квартира розташована на 4му поверсі 5ти поверхового цегляного будинку. У квартирі вікна та балкон металопластик. Вхідні двері броньовані. Труби частково нові. У санвузлі душова кабіна. Вбудована кухня та кондиціонер входять до вартості квартири. Квартира доглянута, затишна та приємна. Не потребує великих витрат на ремонт. Можна зайти й жити. Встановлені лічильники на газ, воду та світло. Новий бойлер! Питання по квартирі та щодо перегляду за номером 050 010 85 28.

Проспект Перемоги, 127

Продаж 2-кімнатної квартири на пр-ті М. Лушпи (р-н "Татьяна", СК Бетон, 29я школа)! Квартира розташована на 5му поверсі 9ти поверхового будинку. Не кутова! Суха, приємна, охайна. Можна зайти і жити! Замінили труби на нові, пластикові у санвузлі та на кухні. Поміняли електроводку. Вхідні двері - металеві. Майже всі меблі та техніка залишаються і входять до вартості квартири! Встановлено кондиціонер! Газ, світло, вода - лічильники. На опалення - лічильник у будинку. Готова до продажу. Документи впорядку. Власник у місті. Деталі щодо перегляду та придбання за номером 05*********28 Маргарита!

Ім. Лушпи Михайла просп., 27

Продаж 2-кімнатної квартири по вул. В. Чорновола (перехрестя з вул. Іллінською), поруч магазин "Їжачок", АТБ, 3-я поліклінніка. Квартира розташована на 2му поверсі 5ти поверхового будинку. Не кутова! Переваги квартири: 1. Вдале планування (різдільні кімнати, між ними кладова). 2. Другий поверх! 3. Роздільний санвузол. 4. Пластикові вікна, застеклений балкон. 5. Є бойлер. 6. Металеві вхідні двері. 7. Є кладова. Квартира продається із меблями та технікою. Деталі щодо перегляду та придбання за телефоном 050 010 85 28 Маргарита!

Іллінський пров. (Червоногвардійський), 78

Продаж 2-кімнатної квартири у новобудові по вул. Харківська (СКД, АТБ, напроти оз.Чеха)! Розташована на 5му поверсі, 10-поверхового будинку. Не кутова. Ліфт новий, працює завжди. Квартира продається із меблями та технікою, стан "Заходь і живи"! Вдале планування: ізольовані кімнати, розділений санвузол (ванна і туалет окремо), простора кухня з виходом на балкон. Широкий коридор. У квартирі є кладова! Квартира світла, затишна та приємна. Має доглянутий стан. Не потребує додаткових витрат! Деталі щодо перегляду та придбання за телефоном 050 010 85 28 Маргарита!

Харківська вул., 40/2

У продажу 2 кімнатна квартира Середній поверх Косметичний ремонт Роздільне планування Простора кухня Не кутова Тепла Вікна/балкон метал.пластик Кондиціонер Меблі залишаються Є можливість придбати поряд гараж Розвинена інфраструктура Запрошуємо на перегляд!!!

Ковпака вул., 77

Пропозиція для поцінувачів комфорту, а також для тих, хто хоче купити квартиру з ремонтом, меблями і якісною технікою. Будинок на Петропавліській такий один! Для контролю безпеки ..закрита територія + відеоспостереження. ОСББ, працюючий ліфт. З моменту побудови змінена електропроводка, а також вікна - на якісні 3-х камерні , з видом у двір, що дає можливість спостерігати за дітьми. Встановлена сигналізація+ відеодомофон. Для зручності є ванна + душова кабіна. Підлога на кухні і в коридорі - кварцвініловий ламінат. В кімнатах - якісний ламінат. Вся побутова техніка торгівельної марки " Bosh ". Є можливість придбати підвал за окрему ціну в організації співвласників. На сьогодні пропозиція варта того, щоб зацікавити і побачити " вживу ." Дзвоніть! Завжди на звязку!

Петропавлівська вул., 73а

Продається квартира в центральному районі міста. Якщо Ви шукаєте пропозицію на перших поверхах для себе чи батьків , пропоную розглянути нашу! Дуже круто - є своя огороджена територія в дворі, можна вийти і відпочити в тиші! Сусіди всі цілком "благополучні", цінують спокій. В квартирі замінені вікна, вони виходять в двір. Електрика, сантехніка поміняна, встановлені лічильники. Світло не виключають, а на сьогодні - це бонус! Кімнати окремі , по 17 квм. Можна не заважати , якщо маленька дитина. Пропозиція цікава? Дзвоніть! Завжди на звязку!

Першотравнева, 2

Якщо Вам потрібна квартира для батьків на нижніх поверхах, або є така потреба взагалі + практично центр міста + автономне опалення...тоді ця квартира може Вас зацікавити! Будинок має свій закритий двір . В пішій доступності все необхідне : магазини, аптеки, відділення пошти, банку, дитяча полікліника. Стан " зайти і жити " - цей запит на сьогодні актуальний. Подалі від " критичної енергоструктури " міста. Залишаються вбудовані меблі на кухні . А 2к котел вирішить питання гарячої води і опалення незалежно від початку опалювального сезону. Пропоную побачити квартиру особисто і прийняти рішення! Працюємо з програмою " Є- відновлення " ( втрачене житло ) Дзвоніть! Завжди на звязку!

Покровська, 31

Сучасна та зручна - ваша ідеальна квартира чекає на вас! Пропонуємо увазі простору 2-кімнатну квартиру в новобудові на проспекті Свободи. Чому варто розглянути цю пропозицію: - Простора кухня 17м²для комфортного проведення часу - Закритий двір - Лоджія та простора гардеробна для вашого зручності - Автономне опалення та тепла підлога, для вашого комфорту у будь-яку погоду - Сучасний якісний ремонт в стилі " Лофт ", вбудовані меблі та побутова техніка, які залишаються - Лічильники на газ, воду, та електрику - ОСББ - Панорамний вид, який захопить вас кожен день Згодні продати по програмі ЄВідновлення (сетрифікат за зруйноване майно) Ідеально підійде молодій сімї, або під сдачу в аренду. Скористайтесь можливістю отримати ідеальне житло! Зателефонуйте зараз та запишіться на перегляд! Ваше майбутнє чекає на вас.

ексклюзив
Свободи просп. (Прокофєва), 38/3
1 - 24 з 560 результатів