Продам 2х комнатную квартиру. Интернационалистов 1 Состояние от застройщика 8 этаж/11 ти этажного жилого дома; 72 м.кв.; Дом сдан в 2020 году. Работаем по программе Е-ОСЕЛЯ Цена 42000 дол.США

возможна продажа по єОселя
Інтернаціоналістів вул., 1

ГЕНИАЛЬНЫЕ МЫСЛИ РОЖДАЮТСЯ В КВАРТИРАХ С ВЫСОКИМИ ПОТОЛКАМИ!!! В светлой квартире всегда приятно общаться, работать и отдыхать. Кроме того, хорошо освещенное пространство кажется визуально больше. В нем и дышится легче и мысли рождаются гениальные Продам . 2-х комнатную квартиру. 11 этаж/11 и этажного жилого дома; 60 м.кв.; автономное отопление; состояние от строителей; Не угловая, светлая просторная квартира. Хорошее предложение, не прогадаете. Квартира продаётся через агентство недвижимости. Просмотры Бесплатно. Стоимость: 40 000 дол.США

Інтернаціоналістів вул., 41Б

Пропозиція для покупців, які люблять саме цю локацію - в .ЗСУ ( район озера Чеха) Будинок з закритою територією, відеонагляд по периметру. Дуже теплий будинок , власна котельня на даху ( є можливість регулювання і відключення для себе особисто). ОСББ. Зручний третій поверх. Повністю замінена електрична проводка ( збільшена до 10квт ) Труби опалення замінені на нові і заховані. Роздільне планування, 2 санвузли. Вже покладена плитка на підлозі в санвузлах і коридорі. Зроблений " фактах " з плитки на кухні. Поряд дитячий садок нового зразку. Бонус - свій підвалі. Пропозиція дуже цікава. Дзвоніть! Завжди на звязку!

ЗСУ, 35д
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Квартира вільна, тепла. Всі комунікації працюють. Вікна деревяні, балкон засклений. Під ремонт на ваш витончений смак.

Засумська вул., 16

Продам 3-х кімнатну квартиру вул. Харьківська в Новобудові ЖК « Зарічний». Будинок Комфорт- класу, цегляний. Площа: 100м2, кухня- студія. Автономне опалення ( двохконтурний Італійський котел). Високі потолки 280 см. В квартирі нова мідна проводка, вікна « WDS”. В будинку створено « ОСББ» , є коньсерж. Будинок введений в експлуатацію в 2018 році. Американський ліфт « ОТІС» на 13 чоловік. Найкраща пропозиція на ринку нерухомості. Бонус кладова на поверсі. Ціна 55000$ Телефонуйте, покажу в будь-який зручний час.

Харківська вул., 6

В ПРОДАЖІ 2 кімнатна квартира в НОВОБУДОВІ Ул. Київська! Будинок ЗДАНИЙ! Всі комунікації проведені. Зручний 4/10 поверх ! 62 м.кв, кухня - 9,5 (зробили перерахунок площі). Хороше планування! Некутова! Квартира готова до Вашого ремонту! Ще можлива продаж по переуступкі! ТОРГ РЕЛЬНОМУ ПОКУПЦЮ! За детальною інформацією і переглядом звоніть, пишіть 0994354939 Таня АН СУМИ ПЛЮС

Київська вул., 23

Продам 3-х кімнатну квартиру в Новобудові. Проспект М. Лушпи, біля ТРЦ "Лавина". Забудовник НОТЕХС. Будинок зданий та обжитий. Квартира розташована на 6-му поверсі 11 поверхового будинку. Не кутова, має двух стороннє планування. Загальна площа 87м2. Житлова 49м2. Кухня 10,5м2. Стан квартири від забудовника, з обробкою. 2 балкони, 2 сан вузла. Лічильники світло/газ/вода. Хороше місцерозташування, поруч все необхідне в пішій доступності, оз. Чеха, ТРЦ "Лавина", зупинки громадського транспорту, велика парковка для авто, відеоспостереження. Вартсіть квартири 55000$. Пропонуйте. Перегляди в будь-який зручний для вас час. Телевонуйте.

возможна продажа по єОселя
Ім. Лушпи Михайла просп., 2/1

Продам 1 кімнатну квартиру в Новому домі. ЖК "Айсберг". Забудовник ТОПАЗ. Будинок введений в експлуатацію. Квартира розташована на 10 поверсі 11 поверхового нового цегляного будинку. Квартира не кутова. Площа квартири 36м2. Кімната 15м2. Кухня 9м2. Стан від забудовника. Індивідуальне газове опалення. Лічильники світло, газ, вода. Гарний вид із вікон. Закрита територія. Поруч все необхідне в пішій доступності. Дитячий садочок, магазини, аптеки, супермаркети, зона відпочинку, оз. Чеха. Гарна транспортна розвязка. Квартира продається через агентство нерухомості. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. Вартість 26000$. АН: "Гарант" Телефонуйте.

возможна продажа по єОселя
Інтернаціоналістів вул., 41Б

Продам 3-х кімнатну квартиру в Новобудові. Вул. Інтернаціоналістів (ЗСУ), р-н оз. Чеха. Забудовник Федорченко. Будинок в стадії будвіництва. Квартира розташована на 10-му поверсі + тех. поверх. Не кутова, має двух стороннє планування. Загальна площа 82м2. Житлова 47м2. Кухня 11м2. Стан квартири від забудовника. 2 балкони, 2 сан вузла. Лічильники світло/газ/вода. Хороше місцерозташування, поруч все необхідне в пішій доступності, оз. Чеха, зупинки громадського транспорту, дитячий садочок. Вартість квартири 39000$. Пропонуйте. Перегляди в будь-який зручний для Вас час. Телевонуйте.

Інтернаціоналістів вул., 35/6

Продам 1 кімн.квартиру 41м2 ЖК ЕВЕРЕСТ ( ТРЦ " Лавина"). Вікна виходять на Єспланаду. Площа квартири: 40/18/10м2, квартира знаходиться на 5-му поверсі/11 поверхового будинку. Автономне опалення (двоконтурний газовий котел). Дуже тепла квартира. Не кутова , В середені будинку . Стан від забудовника з обробкою. Найкраща інфраструктура, поруч ТРЦ " Лавина" Ціна 28500$ Документи на руках ,продаж через нотаріуса. Агентство нерухомості «Проспект»

Ім. Лушпи Михайла просп., 2

ЖК в городе Сумы

Знижена ціна! Чудова пропозиція - 2-кімнатна квартира на вулиці Харківська. Четвертий поверх 14-поверхового цегляного будинку, який має дуже зручне планування. Квартира знаходиться в охайному житловому стані, має металеві двері, пластикові вікна, замінені труби та лічильники. Також вам будуть доступні два ліфти, які працюють, і доглянутий підїзд. Все це робить цю пропозицію ще більш привабливою для вас та вашої сімї. Ціна цієї прекрасної квартири - лише 32000$, при цьому є можливість торгу (мінімальний). Не втрачайте цю неймовірну можливість стати власником цієї привабливої нерухомості. Телефонуйте нам вже зараз, щоб домовитися про перегляд!

Харківська вул., 9

Пропонується до продажу затишна 1-кімнатна квартира в ЖК "Київський 23/1"! Ця нерухомість має панорамні вікна та засклений балкон, які дозволять насолоджуватися чудовим видом і виходити на балкон у будь-яку погоду. Ремонт виконаний після будівельників, що надає вам можливість втілити свої дизайнерські фантазії. Крім того, в нерухомості вже роблена електропроводка, є автономне опалення та радіатори. Право власності оформлено, а також власник погоджується продати по програмі "єОселя". Скористайтесь шансом стати власником цієї чудової квартири за неймовірною ціною! Телефонуйте нам вже зараз, щоб домовитися про перегляд!

возможна продажа по єОселя
Київська вул., 23/1

Продам 2 комнатную квартиру в новом доме. г.Сумы, пр.М.Лушпы 19 Район ТРЦ "Лавина" Квартира находится на 3 этаже 9 этажного дома. Общая площадь квартиры 72 м2. Дом сдан в 2012 году. Заселен. Состояние от строителей. Квартира продаётся через агентство недвижимости. Цена 50 000$. Просмотры бесплатно и в любое удобное для Вас время. Звоните.

Ім. Лушпи Михайла просп., 19

Продам велику 1 кімнатну квартиру в Новому будинку. Проспект М. Лушпи. Р-н ТРЦ "Лавина". Забудовник НОТЕХС. ЖК "ЕВЕРЕСТ". Квартира розташована на 8 поверсі 17 поверхового нового будинку. Загальна площа квартири 58 м2. Кімната 21 м2. Кухня 15 м2. 2 лоджії 3м2 та 5м2. Висота потолків 270см. Встановлена тепла підлога (сан вузол, кухня, прихожа). Будинок введений в експлуатацію. Документи на руках, нотаріальне переоформлення. Стан від забудовника з обробкою. Вид на проспект М. Лушпи. Хороше місцерозташування. Поруч усе необхідне в пішій доступності, дитячий садочок, магазини, аптеки, супермаркети, зона відпочинку, річка, озеро. Хороша транспортна розвязка. Квартира продається через агентство нерухомості. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. Вартість 42000$. Телефонуйте.

возможна продажа по єОселя
Харківська вул., 37

Продам 1квартиру на Харьковской, ЖК Заречный! Секция сдана! 2/12к 41/20/12 Рядом наилучшая инфраструктура! ТРЦ Мануфактура, садик,школа,остановка, рынок,аптека,центр города, парк Кожедуба,р.Псел! Состояние от строителей Автономное газовое отпление,потолки 2.8 м,лифт OTIS Показы по предварительной договорённости Оформление через нотариуса Ключи Звоните на мобильный,Viber или What’s App

Харьковская, 6

Продам 3-х кімнатну квартиру в спальному районі міста. Проспект М. Лушпи. Квартира знаходиться на 9-му поверсі. Не кутова, дуже тепла. Площа квартири 64м2. Житлова 38м2. Кухня 10м2. Квартира підготовлена під ремонт: - встановлені металопластикові вікна; - засклені та утеплені 2 балкони; - грамотно розведена нова ел. проводка; - частково замінені радіатори (опалення); - підготовлені стіни; - встановлені лічильники світло/газ/вода; - вхідні двері металеві. Тамбур на 2 квартири. В будинку ЖЕК, тепловий лічильник на опалення. Євро двір, дитячи майданчики, все необхідне в пішій доступності. Вартість 25500$. Пропозиція від агентства нерухомості. Телефонуйте.

Ім. Лушпи Михайла просп., 35

Продам 3-х кімнатну квартиру в Новому будинку. Проспект М. Лушпи. ЖК "Еспланада". Забудовник Сумбуд. Будинок зданий та обжитий. Документи на руках, нотаріальне переоформленя. Квартира розташована на 3 поверсі 11 поверхового будинку. Не кутова. 2 балкона. Загальна площа квартири 78 м2. Житлова 44 м2. Кухня-вітальня 12.5 м2. В ціну квартири входить підвал 4м2. Стан від забудовника з чорновою обробкою. На балконах замінений склопакет. Хороше місцерозташування. Поруч усе необхідне в пішій доступності, дитячий садок, магазини, аптеки, супермаркети, зона відпочинку, оз. Чеха, ТРЦ "Лавина". Хороша транспортна розвязка. Квартира продається через агентство нерухомості. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. Вартість 54000$. Торг. АН: "Гарант". Телефонуйте.

возможна продажа по єОселя
Ім. Лушпи Михайла просп., 5

Продам 2-х кімнатну квартиру в Новому будинку. Проспект М. Лушпи. ЖК "Еспланада". Забудовник Сумбуд. Будинок зданий та обжитий. Документи на руках, нотаріальне переоформленя. Квартира розташована на 3 поверсі 11 поверхового будинку. Не кутова. Великий балкон з виходом із 2-х кімнат. Загальна площа квартири 69 м2. Житлова 37 м2. Кухня-вітальня 11 м2. В ціну квартири входить підвал 4м2. Стан від забудовника з чорновою обробкою. На балконах замінений склопакет, балкон цегляний. Хороше місцерозташування. Поруч усе необхідне в пішій доступності, дитячий садок, магазини, аптеки, супермаркети, зона відпочинку, оз. Чеха, ТРЦ "Лавина". Хороша транспортна розвязка. Квартира продається через агентство нерухомості. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. Вартість 52000$. Торг. АН: "Гарант". Телефонуйте.

возможна продажа по єОселя
Ім. Лушпи Михайла просп., 5

Продаж однокімнатна квартира в НОВОБУДОВІ ЖК Еверест, ул. Харьківська 37! Забудовник Нотехс! ЖК відноситься до комфорт класу, стіни з керамічної червоної цегли, утеплений пінополістиролом. Чорнове внутрішнє оздоблення. АВТОНОМНЕ опалення! 9/11 поверх, 40 м.кв. Прекрасний район, вся інфраструктура поряд, озеро, річка, стоянка, зупинка транспорту... 25 500$.. або краща пропозиція! За детальною інформацією і переглядом звертайтеся 0994354939 Таня АН СУМИ-ПЛЮС

Харківська вул., 37

Продам простору квартиру в зданій новобудові з автономним опаленням і з можливістю продажу під іпотечну програму єОселя (підходить під 3 і 7%). • Будинок здано в експлеатацію в 2021 році, підключено всі комунікації, активно заселяється. • Квартира знаходиться на зручному 5 поверсі. Ліфт вже працює. • Планування дає можливість втілити різноманітні варіанти по переплануванню (на останньому фото представлений один з можливих). • В квартирі автономне опалення, якісний 2-контурний котел і радіатори. • Вдале місцезнаходження будинку - великий двір, дитячий майданчик, багато місця для парковки авто. Поряд дитячий садок та школа, ТРЦ Лавина, озеро Чеха, річка Псел, будівельний маркет Віста та інша необхідна для комфортного життя інфраструктура. • В квартирі вже виконано розводку електрики, а стіни підготовлені під шпалери - фінішна штукатурка. Телефонуйте. Перегляд у будь-який зручний для Вас час. Можливий розумний торг.

возможна продажа по єОселя
Ім. Лушпи Михайла просп., 5к22/1

Продаж трьохкімнатна квартира в НОВОБУДОВІ ЖК Еверест, ул. Харьківська 37! Забудовник Нотехс! ЖК відноситься до комфорт класу, стіни з керамічної червоної цегли, утеплений пінополістиролом. Чорнове внутрішнє оздоблення. АВТОНОМНЕ опалення! 5/11 поверх, 82 м.кв. Зручне планування! Прекрасний район, вся інфраструктура поряд, озеро, річка, стоянка, зупинка транспорту... 50 000$.. або краща пропозиція! За детальною інформацією і переглядом звертайтеся 0994354939 Таня АН СУМИ-ПЛЮС

Харківська вул., 37

Пропонуємо до Вашої уваги 1к квартиру 50 м2 по вул.Прокофьева 16/5 В продажу 1к квартира 50 м2, опалення автономне електричне, 5 поверх 11 етажного будинку. Житловий комплекс розташований у спальному районі міста Суми, по вул.Прокофьева 16/5, поряд з річкою «Псел», та парком Кожедуба. Технічні характеристики будинку: Зовнішні та внутрішні стіни з керамічної цегли. Зовнішнє утеплення фасадів сучасною системою з матеріалів провідних європейських фірм. Штукатурка внутрішніх стін високоякісними сухими сумішами. Покриття підлоги —цементно піщана стяжка. Металопластикові вікна з двокамерним склопакетом, установка підвіконь. Індивідуальне опалення з підключеним двоконтурним електричним котлом. Мережі водопостачання, газопостачання, електропостачання з встановленими лічильниками, мережі водовідведення. Вхідні металеві двері. Місце знаходження будинку Будинок знаходиться біля річки Псел. Добре розвинута інфраструктура районна. Неподалік знаходяться ТЦ «Європорт», школи №9 і №6, дитячий садочок № 14 «Золотий півник». Ціна 26 000 грн. за 1м2. Без комісії з покупця. Житловий комплекс Прокоф’єва – це житло комфорт класу! Добре розвинена інфраструктура району. Щоденні повільні прогулянки або інтенсивні пробіжки вздовж річки «Псел», можуть стати вашими новими хорошими звичками. Влітку Ви можете провести вечір плаваючи на катамарані, а ввечері біля річки влаштувати пікнік для вашої родини. Телефонуйте відповімо на всі Ваші запитання.

Свободи просп. (Прокофєва), 16/5

Продам 2х кімнатну квартиру по вул. ЗСУ, "Айсберг ". Забудовник "Топаз". Лічильники. Стан від забудовника. Торг можливий.

Інтернаціоналістів вул., 43

Продаж 2-кімнатної квартири в ЦЕНТРІ вул. Г. Кондратьєва (біля парку Кожебужа) 18 500$ торг пропонуй СВОЮ ЦІНУ! Цегляний будинок Центр міста Квартира тепла, не кутова Потребує ремонту З приводу перегляду квартири та додаткової інформації звертайтесь за телефоном чи в особисті повідомлення

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 35
1 - 24 из 221 результатов