ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! ЕКСЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ ЕЛІТНОЇ КВАРТИРИ В ЦЕНТРІ МІСТА !!! м. Стрий, вул. Тараса Шевченка 107Г. Продається дуже простора, сонячна, затишна пятикімнатна дворівнева квартира на 7 поверсі 8 поверхового будинку з терасою. Дуже хороший стан і якість будинку. Площа квартири 276.5 м2. Тераса 96.6 м2. В квартирі зроблено євроремонт по авторському проекту. Зроблене власне опалення з хорошим двоконтурним новим котлом і електричні мати. Шість житлових кімнат: 1 поверх: -коридор, кухня, 3 кімнати, 1 лоджія, 1 технічне приміщення, 2 балкони, 1 санвузол з душем і біде, 1 ванна кімната. 2 поверх: -3 кімнати, 1 санвузол з душем і біде, комора. На першому поверсі підлога в керамічній плитці з підігрівом електричними матами на датчиках з можливістю дистанційного контролю. В технічному приміщенні проведені заходи безпеки щодо уникнення накопичення газу. Ванна кімната оснащена дизайнерським гранітним умивальником. На другому поверсі дубова дошка. Всюди металеві плінтуси. Датчики світла в найбільш відвідуваних проходах. Три дизайнерські батареї від світового лідера Cordivari. Тераса-вид на гори та історичний центр Стрия. Сонячна сторона. Санвузли і ванна кімната в керамогранітній плитці і всі оснащені біде і душем. Сантехніка Grohe, рушникосушки Terma ZigZag, підігрів підлоги. Обєкт під охороною, відеонагляд. Прведений інтернет, WI-FI. Не кутова, тепла, світла, вікна виходять на дві сторони. В квартирі встановлені лічильники на газ світло, воду. Хороші, приємні та недокучливі сусіди. Ідеальна локація, поряд садок, школи, супермаркети, продуктові магазини та все інше, необхідне для комфортного проживання. Двір з великим дитячим майданчиком. Шикарний і рідкісний варіант з продуманими моментами безпеки та комфорту. Встигніть придбати. Пропозиція продажу в цьому масиві і з таким наповненням-рідкість!

Продаж елітної 5кім квартири 276.5 м2 центр м. Стрий

Пропоную 2-рівневу квартиру з ремонтом в центрі м.Стрий по вул. Коперника Добротний цегляний будинку. Загальна площа 96 м.кв. Чотири кімнати житловою площею 66.7 м.кв. кухня 12.5/7.6 м.кв Опалення Індивідуальне Квартира з ремонтом, власне опалення, меблі по домовленості! Ідеальна локація, ЦЕНТР, поряд зупинка громадського транспорту, продуктові магазини, супермаркет, школи, садочки, та все інше необхідне для комфортного проживання. Двір закритого типу, затишна, світла та простора квартира! Якщо у Вас є своя нерухомість, яку ви хочете продати або здати в оренду-допоможемо, телефонуйте прямо зараз. Запрошую на перегляд квартири Деталі за телефоном 09*********70 Viber 06*********63 З Повагою Ваш ріелтор Кецик Тарас

Пропоную 2-рівневу  кв. з ремонтом  в центрі м.Стрий по вул. Коперника

Продам 3 кімнатну квартиру 2-рівнева на вул Ленкавського Загальна площа 92.6 кВ м. 4 поверх. Індивідуальне опалення. Кімнати роздільні. На першому поверсі 2 кімнати, кухня , ванна і туалет роздільні. На другому поверсі велика кімната. На балконі кладова. Будинок цегляний , 2008-2009 рр. Велика, простора, світла , тепла квартира. Поряд з будинком розвинута інфраструктура садочок, школа, зупинка транспорту, магазини, супермаркет, парковка. Ціна 78000

Продам 3 кімнатну квартиру в новобудові на вул Ленкавського
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Вигідна пропозиція квартир в Новобудові за ціною забудівельника!
 Пропонуємо 2-рівневу 3-кімнатну квартиру у м. Стрий по вул.Заньковецької .
Розташована на 4-поверсі у 5-поверховому цегляному будинку.
 Загальна площа-90м2
 Житлова площа-50,8м2.
 Кухня-12,5м2 .
 Кімнати-роздільні, санвузол-суміжний. 
Опалення-індивідуальне (двоконтурний газовий котел)
 Наявні 2 великих балкони. По квартирі розведено частково комунікації, залито бетонну стяжку. 
Розташування - наближена до центральної частини міста, для комфортного життя все знаходиться поруч: продуктові та промислові магазини, зупинка автотранспорту, торгівельні центри, продуктовий та промисловий ринки.
 Затишна, світла, простора квартира з мальовничим виглядом на річку Стрий вартує вашої уваги. Бонусом до квартири - земельна ділянка, для будівництва гаража. Запрошуємо на огляд у будь-який зручний час для Вас(за попередньою домовленістю).

2-рівнева квартира без аналога на ринку