Агентство UA.estate пропонує придбати 2 кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * комфорт * автономне опаленя * кухня+ 2кімнати * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.

Вулецька вул., 1

Агентство UA.estate пропонує придбати 1кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * автономне опаленя * кухня+ 1 кімната * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-966-910.

Вулецька вул., 1

Продається видова однокімнатна квартира в будинку бізнес класу ЖК Avalon Up. Найвигідніша пропозиція в цьому комплексі! Чудова інвестиція в одному з найкращих житлових комплексів міста Львова. Будинок зданий в експлуатацію, і заселений. На першому поверсі будинку консьєрж та красива відпочинкова кімната. Передбачено три ліфти та підземний паркінг. Квартира знаходиться на сердньому поверсі. Чудовий вигляд з вікон! Планування передбачає велику кухню-вітальню, спальню та відкриту лоджію. На підлозі виконана стяжка, стіни поштукатурені, встановлені металопластикові енергоощадні вікна, якісні металеві вхідні двері. Обладнано систему електропостачання, лічильники електроенергії та води. Опалення централізоване. Новий власник має можливість зробити ремонт в квартирі на свій смак Будинок розташований в районі з розвиненою інфраструктурою, в пішій доступності є дитячий садок, школа, магазини, поліклініка, зупинки трамваїв та маршруток. Поруч торговий центр, Sportlife з басейном, дитячі садочки, школи, медичні та банківські установи. Поблизу є СПА та салони краси, супермаркети і різноманітні магазини. До центру міста 20 хвилин на авто. . Поспішайте придбати!

возможна продажа по єОселя
Червоної Калини просп., 56
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 1 кімнатної квартири ЖК Avalon Up Пр.Червоної Калини ЄОселя Заг. площа 51,8м2 Кухня 26м2 Пов.3/25 Квартира занходиться в будинку бізнес класу. В підїзді консєрж сервіс, кімната очікування, санвузол цілодобове відеоспостереження, 2 ліфти. Простра кухня-студія з видом на парк та внутрішній дворик. В квартирі залито стяжку, поштукатурено стіни, панорамні алюмінієві швейцарські вікна, несучі стіни з керамоблоку, розведено опалення (радіатори з терморегуляорами), бойлер на 100л, пожежна сигналізація Опалення будинкове з лічильником на квартиру. Територія будинку закрита, дитячий майданик, спортивний майданчик, паркінг. Локація поруч парку, розвинена інфраструктура, якісне будівництво, зданий будинок (право власності). Вартість 72 000$

Червоної Калини просп., 56

Продаж 2кімнатної квартири в новобудові ЖК Старий Сихів по вул Зелена. Поверх 10/10, площа 73м2, ремонт, меблі, техніка. Підігрів підлоги, посудомийка, індивідуальне опалення. Гарний краєвид з вікна. Ціна 120тис.$.

Зелена, 281а

Квартира в зданій новобудові Авалон ап, 0-цикл,МПВ,Гарний краєвид, хороша інфраструктура, чистий продаж

Червоної Калини просп., 60

Продається 1 кімнатна квартира на проспекті Червоної Калини (4-а міська поліклініка) 7 з 11 поверх, 51,2 кв Квартира в новобудові 2018 року. Новий ремонт, в квартирі залишається всі меблі та техніка. Двоспальне ліжко, великий розкладний диван. Кімната 25.3 кв перепланована в вітальню та спальню з гардеробною кімнатою (перепланування вказані на останньому фото). Квартира не кутова, тепла. Засклений балкон 6.6 кв. Санвузол сумісний, велика ванна. Опалення індивідуальне (двоконтурний котел). Гарно розташування. Тихий, спокійний район. Поруч зупинки громадського транспорту. В ЖК є підземний паркінг, який можна використовувати як укриття. Поруч поліклініка, магазини, кафе, аптеки, нова пошта. Ціна 88000$ (торг) Олександр АН «Golden City»

Червоної Калини просп., 70

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 94,09 м2 з 2 балконами та краєвидами парку в Личаківському р-ні за вул. Пасічна. Код квартири - #24355365 • 7 поверх з 9 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • сирець; • балкон. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), встановлений газовий котел, з підключеними до нього радіаторами, якісні металопластикові вікна, надійні вхідні двері, стяжка підлоги та штукатурка. Квартира після забудовників готова до внутрішніх ремонтних робіт, які можна розпочинати одразу після купівлі. Квартира не кутова має правильне роздільне планування – 3 окремі кімнати, кухня площею 14,11 м2, роздільні санвузли, великий підвал у подарунок. Затишний обжитий зелений район, є вся інфраструктура для комфортного проживання - школи, дитсадочки, магазини, до центру 15 хв на авто. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/3-k-kvartira-z-dvuma-balkonami-v-zhk-globus-panorama-za-vul-pasichna Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат.

Пасічна, 49Б

Продається простора квартира з ексклюзивним плануванням площею 86.6 м² в новобудові на вул.Зеленій. Помешкання з ремонтом та індивідуальним газовим опаленням (двоконтурний котел), підігрів підлоги на кухні та санвузлі, встановлено якісні вхідні та міжкімнатні двері. Квартира включає в себе дві ізольовані кімнати, простору кухню-студію, гардеробну, роздільний санвузол, коридор та три балкони( два з них відкритого типу, один - засклений). Будинок здано в експлуатацію в кінці 2015 року. Є гостьовий та підземний паркінг, дитячий майданчик. Розташований в районі з розвиненою інфраструктурою, поряд всі необхідні магазини, школа, відділення Нової пошти, до Іскри 15 хв.пішим ходом. Зручна транспортна розвязка, в 2 хв.ходьби від зупинки громадського транспорту.

Зелена вул., 269 в

Продаж двохкімнатної квартири у Сихівському районі. Новобудова здана та заселена класу «комфорт», жк Старий Сихів . Площа 72м2 . Правильне планування, світла та тепла, ліфт на два входи. Опалення індивідуальне 2 функ. котел, штукатурка стін, батареї, м/п вікна, броньовані двері, панорамні вікна, 2 балкони, лічильники. У дворі встановлені камери, наземний та підземний паркінги. Гарний краєвид на місто, зручне розташування. ОСББ Розглянемо продаж під єОселю 3% код 322592 Телефонуйте !

возможна продажа по єОселя
Зелена вул., 281

Пропоную на продаж 2-кімнатну квартиру в новобудові на вул. Довга. Код квартири: 25670925 Будинок клубного типу на 9 квартир. Зданий у 2021 році. Обжитий. Площа: загальна 69,6 /житлова 30,9/ кухня 16,5. 3/5 поверх.Висота стелі 3м-Індивідуальне опалення.Тепла підлога в коридорі,санвузлі і кухні.Котел Vaillant.Гардероб 3кв.м-Якісні вікна,вхідні двері.-Зроблена стяжка, штукатурка.Розведена електрика,інтернет.Вода міська або очищена/фільтрована на весь будинок.-Закрита відпочинкова територія,спорт.майданчик для тенісу,гри в футбол,баскетбол.-Сенсорний ліфт,домофон,відеокамери,пандус.Поруч Метро, АТБ,школа,дитсадок,парк Погулянка,зупинки громадського транспорту.-Передбачені паркомісця. Житлова частина будинку з окремим входом,межує з медичним центром. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/2-k-kvartira-v-novobudovi-za-vul-dovga-budinok-klubnogo-tipu Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Довга, 56

Продаю однокімнатну квартиру без посередників на 4 поверсі 10 поверхового цегляного будинку, в якому знаходиться ЦНАП, на проспекті Червоної Калини у новобудові, з ремонтом, південна сторона, індивідуальним опаленням, меблями і технікою. Іспанська плитка, художній дубовий паркет, якісна сантехніка Рока. Код квартири - #24860623 Розвинена інфраструктура: супермаркети, поліклініка державна і приватна, школи- державні і приватна, садочки, міліція, церкви, базарчики. Чудова транспортна розвязка, поруч парк.

Червоної Калини просп., 72А

Продам 3к квартиру, вул. Зелена 281а, ЖК Старий Сихів Хороша інфраструктура поруч: садочки ,школи ,дитячі майданчики, зупинки громадського транспорту ,магазини та ін. Квартира знаходиться на 8му поверсі, 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 68 кв.м., житлова площа - 34 кв.м., кухня - 12 кв.м. Затишна квартира,не кутова,3кімнати,кухня,балкон,санвузол,гардеробна. Використано максимально і раціонально площу в зданій і заселеній новобудові .Зроблений дизайнерський ремонт, робили для себе, не для продажу,тому використовували якісні дорогі матеріали "Дану квартиру можна розглянути під іпотеку Є-Оселя" Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 128 тис доларів, Агентські послуги 3.5 %

возможна продажа по єОселя
Зелена вул., 281А

Продам 4-кім.квартиру вул. гетьмана Полуботка П, 19 (Сихів) Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 2-му поверсі, 9-ти поверхового будинку. Загальна площа - 81.20 м.кв.,житлова - 40 м.кв., кухня - 9.80 м.кв. Квартира простора і сонячна, усі кімнати ізольовані , є кладовка, туалет і ванна кімната окремо. Є свій підвал. Два балкони, металопластикові вікна, стан житловий, зроблено частковий косметичний ремонт. Опалення: Централізоване Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 73,5 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 %

Полуботка Гетьмана вул., 19

Продам 1-о кімнатну квартиру в новобудові ЖК Avalon Up просп.Червоної Калини 56а Гарне розташування, поряд вся інфраструктура : школа, садочок, супермаркети, зупинки транспорту. Квартира знаходиться на 14му поверсі 25-ти поверхового будинку. Загальна площа - 45 кв.м., житлова площа 18 кв.м., кухня - 23 кв.м. Індивідуальне опалення,будинкове,дахова котельня.Зроблений якісний ремонт ,меблі та техніка. Гарний вигляд з вікон.Зданий в експлуатацію. Компанія Квартира Нова має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 90,5 тисяч доларів , Агентські послуги 3,5%

Червоної Калини просп., 56А

Продам 3-кім.квартиру,вул Кавалерідзе 8 З Ремонтом! Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 6-му поверсі, 9-ти поверхового будинку. Загальна площа - 70.10 м.кв.,житлова - 35 м.кв., кухня - 10.70 м.кв. Всі кімнати окремі, великі кухня та коридор .Одна лоджія Квартира не кутова, суха і тепла. Вікна виходять на дві сторони. Поруч школа, дит.садок, басейн, парковка. Великий двір.Цент.опалення Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 82 тисячі доларів , Агентські послуги 3.5 %

Кавалерідзе Івана вул., 8

Продам 5-кім.квартиру, вул. Зубрівська 30 З Ремонтом! Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 9-му поверсі, 15-ти поверхового будинку. Загальна площа - 98 м.кв., житлова - 50 м.кв., кухня - 10 м.кв. Квартира у цегляному будинку, з чудовим плануванням, роздільним санвузлом та двома балконами, нещодавно був зроблений частково ремонт, замінено комунікації та вікна. квартира чудово підійде для великої сім’ї .Центральне опалення Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 94.5 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 %

Зубрівська вул., 30

Продам 2-кім.квартиру,вул.Стрийська, 59 Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 8-му поверсі, 14-ти поверхового будинку. Загальна площа - 63.80м.кв.,житлова - 33 м.кв., кухня - 8 м.кв. + Гараж, індивідуальне опалення -електро,є також панелі електричні,дві ізольовані кімнати, велика гардеробна, новий ліфт.,житловий стан Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 65 тисяч євро , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-778-907.

Стрыйская, 59

Продам 1-кім.кв.просп.Калини 37 ЖК просп. Червоної Калини, 37.Забудовник Еко-дім ZHK prospekt Chervonoyi Kalini 37 Eko dim Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 4-му поверсі, 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 50.20 м.кв.,житлова - 25 м.кв., кухня - 15 м.кв. Індивідуальне опалення.Продається з усім. Якісний дорогий ремонт, меблі, техніка. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 89.5 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-949-462.

Червоної Калини просп., 37

Продам 2-кім.квартиру ЖК просп. Червоної Калини 35 в 35в.Забудовник Еко-дім ZHK prospekt Chervonoyi Kalini 35 Eko dim Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 7 му поверсі, 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 45 м.кв., житлова - 22 м.кв., кухня - 7 м.кв. Індивідуальне опалення(власний котел).Ремонт, меблі, техніка. Власник. Забудовник еко-дім, моноліт +червона цегла, фасад утеплений. Будинок зданий, заселений Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 84 тисячі доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-968-158.

Червоної Калини просп., 35В

Продам 3-кім.квартиру,проспект Червоної Калини 41 З Ремонтом! Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 8-му поверсі, 9-ти поверхового будинку. Загальна площа - 62.40 м.кв.,житлова - 31 м.кв., кухня - 11 м.кв. Будинок цегляний, є два балкони, є всі умови для проживання, гарна локація,Опалення: Централізоване,євроремонт Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 80 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-966-946.

Червоної Калини просп., 41

Продам 2-кім.квартиру,просп.Червоної Калини 35 в .,Еко Дім ,забудовник Еко Дім prosp.Chervonoyi Kalini 35 st., Eko Dim, zabudovnyk Eko Dim Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 3-му поверсі, 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 63.50 м.кв.,житлова - 30 м.кв., кухня - 13.30 м.кв. Зданий в експлуатацію,право власності ,опалення інд.котел, сучасний світлий ремонт, якісна сантехніка,ізольовані кімнати сучаний роздільний санвузол,велика кухня з лоджією , в кімнаті встановлено рекуператор та повністтю обжитий будинок Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 120 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-967-759.

Червоної Калини просп., 35В

Продам 2-кім.кв-ру,проспект Червоної Калини, 60,ЖК Avalon Up Авалон Ап забуд.Avalon "Дану квартиру можна розглянути під іпотеку Є-Оселя" Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 21-му поверсі 25-ти поверхового будинку. Загальна площа - 69 м.кв.,житлова - 24 м.кв., кухня - 33 м.кв. Будинок зданий, заселений і має свою інфраструктуру. Сторона світу: північний-захід (північна сторона це вікна з кухні). Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 3 вікна, Вид з вікон на парк, на проїжджу частину, на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. В квартирі 2 роздільних санвузла, туалет/ванна/душ. Немає сантехніки. Труб немає. Вхідні двері залізні. Є стяжка підлоги, немає підігріву підлоги. Немає балкона. Лоджії немає. Стан стін - чорнові роботи. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері нові. Будинок побудований в 2020 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою) Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 115 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-967-757.

возможна продажа по єОселя
Червоної Калини просп., 60

Продам 3-кім.квартиру,проспект Червоної Калини 114 З Ремонтом! Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 6-му поверсі, 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 68.40 м.кв.,житлова - 34 м.кв., кухня - 11 м.кв. Обслуговується ОСББ. З Ремонтом! З ремонтом ,простора та красива квартира Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 65 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-967-726.

Червоної Калини просп., 114
1 - 24 из 263 результатов