Продам 1-кімнатну квартиру в новобудові ЖК «Сімейна фортеця Щастя». Рієлторів прошу не турбувати

власник
Квартира

Продам однокімнатку квартиру в ЖК Модерніст, що знаходиться в с.Струмівка, вул. Чикаленка, позаду Модерн Експо. Будинок введений в експлуатацію, через місяць можна починати ремонтні роботи. Квартира на другому поверсі, загальною площею 44,1 кв.м., встановлений двоконтурний газовий котел, стіни поштукатурені гіпсовою штукатуркою, суха стяжка, водяна тепла підлога, електрика та інтернет заведені в квартиру. Продаж по договору переуступки, ціна 41000$. Власник.

власник
Продам 1-кімнатну квартиру в ЖК Модерніст

Продаємо свою квартиру з дуже хорошим плануванням у затишному районі в ЖК Амстердам. Вікна виходять на захід сонця, дуже красиво. 5 поверх, стеля скошена і висока, від 3.1-2,7. На даний момент прокладена тепла підлога, є штукатурка та стяжка. На більш детальні питання - пишіть у вайбер чи телеграм. Торг доречний.

власник
Односпальна СВОЯ квартира, 43 м кв, ВИСОКА СТЕЛЯ, ВЕЛИКІ Вікна
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам однокімнатну квартиру у новобудові із продуманим плануванням і автономною системою опалення! Сучасний та стильний житловий комплекс "Амстердам", що розташований в екологічному передмісті Луцька - с. Струмівка (неподалік котеджного містечка "Струмочок"). Локація, де розбудовується новий приміський мікрорайон, із закритою внутрішньою територією, власною інфраструктурою і сучасним стилем архітектури. Квартира розташована на зручному для життя, 2-му поверсі (із загальних 5-ти), не є кутовою, вікна з виглядом у внутрішній двір. У будинку встановлено ліфт, що суттєво полегшить життя майбутнім мешканцям як і в плані виконання ремонту, так і подальшого особистого проживання. Загальна площа квартири - 41 кв.м., відкрите й зручне внутрішнє планування з просторою кухнею (14 кв.м.), великою кімнатою (18 кв.м.), зручним коридором і сумісним санвузлом. Завдяки надійним та якісним панорамним вікнам - це світла квартира, завдяки їх зовнішньому тонуванню - дуже затишна. У кухні й санвузлі покладена тепла підлога, система опалення функціонуватиме за рахунок власної котельні на території ЖК. Перспективний район розташування, що поєднує усі переваги приміської локації (чисте повітря, відсутність масштабних багатоквартирних забудов поруч) і комфорт сучасного нового мікрорайону (усі міські комунікації, легка логістика доїзду та ін.). Поруч з житловим комплексом будується новий дитячий садок, у дворі облаштовано сучасний інтерактивний дитячий майданчик та спортивний майданчик. Передбачено великий внутрішній паркінг, діятиме система відеонагляду і цілодобової охорони. Ідеальний варіант для людей, котрі прагнуть жити в сучасному ерганомічному житлі. Велике прохання посередників не турбувати. Реальні покупці - телефонуйте, домовимось!

власник
Однокімнатна. Еліт. Новобуд.

1 кім квартира в зданій здані новобудові у с Струміка площею 37м/кв . Квартира поштукатурена, розведена електрика та сантехніка, повністю тепла підлога, опалення будинку автономне - тепловий насос.П

власник
Продається 1 кім квартира у жк Гордість

Будинок зданий та можна приступати до ремонту квартири.Теплові насоси-вода,опалення-тепла підлога,(без газу) - ,електрика. Струмівка,всі питання по тел.

власник
Продам квартиру (Студія 26м2) Сімейна фортеця(Гордість)

1-кімнатну квартиру площею 43м2 в новобудові з дизайнерським ремонтом! 2 поверх. Квартира повністю готова до проживання нових власників, нові меблі та побутова техніка нічого не було у використані все на гарантії від виробника. Простора, світла та затишна. Опалення індивідуальне газове( газовий котел на подачу тепла і підігрів води), тому квартира тепла й економна у сплаті комунальних послуг. Вмонтована тепла підлога на кухні, в коридорі та у ванній кімнаті. Закритий двір , зручний паркінг, дитячий майданчик. До зупинки громадського транспорту 3 хвилини.

власник
ул. Подольская, 2А, Струмовка, Волынская 59999.0 USD

Житлові комплекси у Струмівка

Географія Струмівка