Продам однокімнатну квартиру у новобудові із продуманим плануванням і автономною системою опалення! Сучасний та стильний житловий комплекс "Амстердам", що розташований в екологічному передмісті Луцька - с. Струмівка (неподалік котеджного містечка "Струмочок"). Локація, де розбудовується новий приміський мікрорайон, із закритою внутрішньою територією, власною інфраструктурою і сучасним стилем архітектури. Квартира розташована на зручному для життя, 2-му поверсі (із загальних 5-ти), не є кутовою, вікна з виглядом у внутрішній двір. У будинку встановлено ліфт, що суттєво полегшить життя майбутнім мешканцям як і в плані виконання ремонту, так і подальшого особистого проживання. Загальна площа квартири - 41 кв.м., відкрите й зручне внутрішнє планування з просторою кухнею (14 кв.м.), великою кімнатою (18 кв.м.), зручним коридором і сумісним санвузлом. Завдяки надійним та якісним панорамним вікнам - це світла квартира, завдяки їх зовнішньому тонуванню - дуже затишна. У кухні й санвузлі покладена тепла підлога, система опалення функціонуватиме за рахунок власної котельні на території ЖК. Перспективний район розташування, що поєднує усі переваги приміської локації (чисте повітря, відсутність масштабних багатоквартирних забудов поруч) і комфорт сучасного нового мікрорайону (усі міські комунікації, легка логістика доїзду та ін.). Поруч з житловим комплексом будується новий дитячий садок, у дворі облаштовано сучасний інтерактивний дитячий майданчик та спортивний майданчик. Передбачено великий внутрішній паркінг, діятиме система відеонагляду і цілодобової охорони. Ідеальний варіант для людей, котрі прагнуть жити в сучасному ерганомічному житлі. Велике прохання посередників не турбувати. Реальні покупці - телефонуйте, домовимось!

владелец
Однокімнатна. Еліт. Новобуд.

Продам 1-кімнатну квартиру в новобудові ЖК «Сімейна фортеця Щастя». Рієлторів прошу не турбувати

владелец
Квартира

Продам 1к квартиру Обміряна площа 36,6 м/кв Підігрів підлоги по всій площі квартири Зроблені виходи під електрику та сантехніку . Автономне опалення : теплові насоси Локація: Струмівка За детальнішою інформацією звертайтесь: 06******83

владелец
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Будинок зданий та можна приступати до ремонту квартири.Теплові насоси-вода,опалення-тепла підлога,(без газу) - ,електрика. Струмівка,всі питання по тел.

владелец
Продам квартиру (Студія 26м2) Сімейна фортеця(Гордість)

Продам однокімнатку квартиру в ЖК Модерніст, що знаходиться в с.Струмівка, вул. Чикаленка, позаду Модерн Експо. Будинок введений в експлуатацію, через місяць можна починати ремонтні роботи. Квартира на другому поверсі, загальною площею 44,1 кв.м., встановлений двоконтурний газовий котел, стіни поштукатурені гіпсовою штукатуркою, суха стяжка, водяна тепла підлога, електрика та інтернет заведені в квартиру. Продаж по договору переуступки, ціна 40000$. Власник.

владелец
Продам 1-кімнатну квартиру в ЖК Модерніст

Продам смартквартиру 26м², на другому поверчі в новобудові жк Гордість, є ліфт, квартира готова до чистового ремонту, альтернативне опалення тепловим насосом, що втричі дешевше аніж газове чи електричне опалення.

владелец
Смарт квартира, новобудова

1к квартира з ремонтом 40 м/кв , готова до заселення.

владелец
Продам 1 к квартиру

ЖК в городе Струмовка

География, Струмовка