Продається чудова квартира - студія у ЖК Сімейна Фортеця Код квартири #16344465 - загальна площа 58 м.кв - поверх 3 з 5 - кухня - студія + одна окрема кімната - повністю вмебльована новими сучасними меблями - наявна вся побутова техніка (холодильник, газова плита, духова шафа, посудомийна мишина, кондиціонер, пральна машина з сушаркою. Вся техніка нова, відомих брендів) - встановлена очисна система на воду - квартира готова до проживання вже сьогодні - територія будинку загороджена, ведеться відеоспостереження - велика наявність паркомість - дитячий майданчик + дитяче футбольне поле Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Східна, 34а

Квартира- студія з дизайнерським ремонтом у затишному ЖК Сімейна Фортеця - загальна площа 58 м.кв - поверх 2 з 5 - кухня - студія + одна окрема кімната - повністю вмебльована новими сучасними меблями - наявна вся побутова техніка ( холодильник, газова плита, духова шафа, посудомийна мишина, кондиціонер, пральна машина з сушаркою. Вся техніка нова, відомих брендів) - встановлена очисна система на воду - квартира готова до проживання вже сьогодні - територія будинку загороджена, ведеться відеоспостереження - велика наявність паркомість - дитячий майданчик + дитяче футбольне поле Є можливість окремо придбати кладову Код квартири #16209271

Східна, 34а

Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру в супер естетичному ЖК «Амстердам» Будинок здано в експлуатацію! -Загальна площа квартири: 75,5м2 -3 поверх 5 поверхового будинку ( є ліфт) Основні переваги: - Власна система опалення-газова котельня з автономним генератором. - Приватна, закрита територія ЖК, з цілодобовою охороною. - Великий паркінг з розрахунком на одне паркомісце на квартиру. - Облаштований сучасний дитячий майданчик та красива прибудинкова територія. Виконані всі внутрішні роботи: чистова стяжка, високоякісна штукатурка, заведена електрика, розведена водяна тепла підлога в санвузлах, кухні-вітальні та в коридорі (в спальних кімнатах- встановлені радіатори) Особливого шарму додають-повсюди встановлені великі панорамні вікна. Комфортне та розумне планування квартири: дві окремі спальні кімнати з виходами на лоджію, кухня-вітальня, роздільний санвузол та коридор. ЖК Амстердам розташований в передмісті Луцька, в с. Струмівка. До центру міста 8 хв. на авто. В пішому доступі зупинка громадського транспорту. Телефонуйте, залюбки надамо Вам додаткову інформацію та проведемо для Вас огляд. З повагою Сніжана 0995199514

Тиха, 50
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Розпочинаємо продаж багатоквартирного будинку у новому житловому комплексі в селі Струмівка, Луцького району. Чудова локація, адже поруч є житлові комплекси п’ятиповерхових і десятиповерхових будинків. Також по-сусідству будується дитячий садочок. Щоранку курсує шкільний автобус, який завезе за вас ваших дітей до школи. Сам комплекс – це двоповерхова будівля з дванадцяти квартир, який розгорнувся на п’ятнадцяти сотках землі. У кожного мешканця буду місце, де ви можете залишити ваше авто. Уся територія загороджена парканом. У мешканців на першому поверсі є можливість встановити невеличку терасу, де ви щоранку можете смакувати запашну каву. Тож давайте детальніше про будинок: Опалення індивідуальне газове Водопостачання і водовідведення централізоване Будинок цегляний Перекриття монолітне На даху металочерепиця Квартири є різних площ: Однокімнатні площею 41 м2, чотири квартири Однокімнатні площею 56 м2 дві квартири Двокімнатні площею 61 м2 три квартири Двокімнатні площею 58 м2 три квартири

Східна, 34

Житловий комплекс «Модерніст» - це сучасний житловий комплекс, що знаходиться в 15-ти хвилинній доступності до центру міста: - масив «за Модерном», - 350м від Рівненського кільця (над вул.Обʼїздна). Наповнення квартири: - напівсуха стяжка; - чистова гіпсова штукатурка (під ремонт); - газовий котел; - радіатори; - хороші броньовані двері. Комунікації: ⁃ центральна вода; ⁃ центральна каналізація; ⁃ електрика заведена в кожну квартиру (5кВат). ⁃ газ. Для Вашої зручності у комплексі передбачена комерційна інфраструктура: мережевий супермаркет «Spar», аптека, стоматологічна клініка тощо.

возможна продажа по єОселя
Чикаленка, 1а

Продаж 2-к квартири в новобудові, будинок зданий в експлуатацію. Підходить під програму єОселя!!! Площа - 59,6 кв.м.! Квартира розташована на 3-му поверсі 5-ти поверхового будинку! *Наповнення: чистова стяжка, штукатурка, розведена електрика, тепла підлога, панорамні вікна, тепловий нанос в будинку (це дозволяє регулювати температуру: ви можете робити холодніше чи тепліше в будь який сезон)! *Вхід у будинок на рівні з хідником, жодної сходинки! *Двосторонні ліфти! *Житловий комплекс розташовуватиметься в парку з великою кількістю зон відпочинку, тож вам буде де гуляти та приємно проводити час не виїжджаючи з ЖК! *Двори без машин, адже парковки знаходяться навколо, а не всередині!

Кості Шишка, 1

2-кімнатна квартира з автономним опаленням у зданому цегляному будинку! Продамо 2-кімнатну квартиру з автономним опаленням у зданому цегляному будинку (район Лучеська). Новобудова сучасного архітектурного проектування, будована в 1,5 цегли + ековата (целюлозний утеплювач «Юнізол») + облицювальна цегла. Розташована квартира на першому поверсі (із загальних чотирьох) з виходом на свою приватизовану діляночку 0.0060 га. Загальна площа квартир – 55,6 кв.м., продумане планування: комфортна спальна кімната (18,1 кв.м.) з виходом у двір і простора кухня студія (23 кв.м.), санвузол, пральня, або гардеробна і передпокій. Автономне опалення, встановлені усі необхідні лічильники – квартира дуже тепла й економна у сплаті комунальних послуг. Теплі підлоги по квартирі. В квартиру заведено 12 квт електроенергії (проводка- мідна), домофон та інтернет. Вода центральна, «Луцькводоканал». Встановлені надійні шестикамерні металопластикові вікна «Vikonda» з енергозберігаючими, шумоізоляційними двокамерними склопакетами. Найближчим часом буде реалізовано план благоустрою території, який передбачає окрім бруківки, озеленення, парко місця, дитячий майданчик, асфальтований доїзд з тротуарами та освітленням вулиці. Зручний район міста з розвиненою інфраструктурою (поруч магазини, супермаркети, медичні та навчальні заклади, кафе, базарчик).

Скандинавська, 76а

Здана новобудова в с. Струмівка. За Модерн експо. 2 кімнатна квартира, площею 64 кВ.м. зроблений чудовий ремонт. Все продумано. Індивідуальне електроопалення. Власна скважина. Власник. Деталі за телефоном

владелец
2 кімнатна квартира в новобудові ЖК "Скандинавський" с. Струмівка

Продам двокімнатну квартиру, в новобудові Сімейна Фортеця, вільного планування. Окремий вхід! 59,5 м2! Дитячий майданчик, батути, відеоспостереження, магазини, особове місце парковки - все це є на теріторії. Квартира підійде, як для сімї, так і можливо під салон краси, магазину, суши бару, тощо. Будинок зданий у 2021р. Комунікації підведені. Нульовий поверх. Тим, хто переживає, що це підвал і там буде темно, то ні!, не буде! 1) Цей будинок нового покоління. 2) В квартирі 2 вікна та навпівпрозорий дах передбанника. 3) Любе приміщення можна зробити яскравим з допомогою економних - лед-лампочок ;-) . Переуступка. Можливе розтермінування. Незначний торг. Продаємо у звязку з переїздом.

владелец
Продам двокімнатну квартиру в новобудові

Продається 2 кім квартира у селі Струмівка з меблями та побутовою технікою на 2 поверсі 3 поверхового будинку. Комплекс з трьох будинків, огороджений кованим парканом з туями, створене ОСББ.

Продається 2 кім квартира у Струмівці

ЖК в городе Струмовка

Продається 2 кімнатна квартира, новобудова, будинок зданий, 3 поверх з 5, є ліфт, готова до чистового ремонту, опалення тепловим насосом.

Квартира новобудова 2 кімнатна

Продаж 2-кімнатної квартири в новобудові з ремонтом, Додатковим утепленим дахом , автономним опаленням в передмісті Луцька! с.Струмівка «Сімейна Фортеця» у 2021 році забрала найбільше нагород серед співвітчизників, ставши, без перебільшення, головним забудовником Волині. Зручний затишний будинок, з неймовірною прибудинковою територією, розташований відразу на околиці міста, тут завжди чисте повітря, тихий та водночас розвинений район з хорошою інфраструктурою та транспортними зв’язками. Квартира на 5/5 поверсі цегляного будинку. Загальна площа квартири – 47,5кв. м. Зручне й комфортне планування: • дві роздільні великі кімнати: • кухня – Комірка в підвалі продається окремо З любов’ю зроблено для себе сучасний ремонт. Продаж відбувається частково з меблями та технікою. (по домовленості) Індивідуальне опалення – газовий котел. Є усі необхідні лічильники. В дворі будинку – дитячий майданчик, поле для футболу, інвентар для занять спортом. Діюче ОСББ, при довгому відключенні світла- працює генератор. Квартира готова зустрічати нових власників.

владелец
Квартира, нерухомість

Продається квартира в новобудові ЖК Щастя в селі Струмівка, що знаходиться в передмісті Луцька, площа квартири 61м2 , зроблений ремонт! Уточнення: ця квартира знаходиться в напівцокольному поверсі, вікна є!

2 кімн новоб ремонт

Продаж двокімнатної квартири в ЖК Модерніст. Будинок вже зданий в експлуатацію. Площа квартири 74,7кв.м 63 495$ від забудовника. 100% оплата або продаж під програму державного кредитування «єОселя». Житловий комплекс «Модерніст» - це сучасний житловий комплекс, що знаходиться в 15-ти хвилинній доступності до центру мІста: - масив «за Модерном», - 350м від Рівненського кільця (над вул.Обʼїздна). Наповнення квартири: - напівсуха стяжка; - чистова гіпсова штукатурка (під ремонт); - газовий котел; - радіатори; - хороші броньовані двері. Комунікації: - центральна вода; - центральна каналізація; - електрика заведена в кожну квартиру (5кВат). - газ. Для Вашої зручності у комплексі передбачена комерційна інфраструктура: мережевий супермаркет «Spar», аптека, стоматологічна клініка тощо. Адрес відділу-продажу: с.Струмівка, вул.Чикаленка,1 Телефонуйте +38***********23 Уляна

Двокімнатна квартира в зданому будинку (діє єОселя)

Пропонуємо продаж 2 кімнатної квартири площа якої 61 м2 у новесенькому мальовничому Жк Амстердам. Квартира знаходиться на 2 з 5 поверхів ( є ліфт) і має таке наповнення : - висота стелі 2,70м; - чистова стяжка та штукатурка. - котел; - радіатори;( можливе встановлення теплої підлоги) - броньовані двері. Сам комплекс розміщений у селі Струмівка, що межує з м.Луцьк, до центру міста ви дістанетесь за 10 хвилин автомобілем, або ж в пішій доступності є зупинка громадського транспорту. Місцерозташування, для тих, хто цінує власний комфорт і спокій. Також ЖК має велику прибудинкову територію, дитячі, спортивні майданчики, достатню кількість паркомісць і комерційних приміщень, які в подальшому будуть заповнені магазинами, кафе, тощо. Планується власний парк у внутрішній території. Великою перевагою є те, що на території комплексу розміщена власна електростанція і котельня, що суттєво знизить витрати на опалення та обігрів води. Будівництво вже на завершальній стадії, а квартира чекає на своїх нових господарів. Деталі та огляди за телефоном : Слава - 0 ************88 Юля - 0 ************24

Продаж 2- кімнатної квартири у ЖК «Амстердам»

Продаж ексклюзивної 2 кім. квартири! Закрита територія, зданий будинок Продається 2 кімнатна квартира загальною площею 64 м2, яка розташована у новобудові в ЖК "Скандинавський". Код квартири: 11158391 Житловий комплекс розташований біля міської Окружної неподалік "Модерн Експо" по вул. Скандинавській. Поруч з будинком розташовані ЖК "Модерніст", продуктові магазини, кафе, зупинка громадського транспорту тощо. Будинок збудований з цегли. Фасад утеплений пінопластом. У квартирі проведене електропостачання та сантехніка. Встановлені радіатори на обігрів кімнат, та встановлена рушникосушка в ванній. Усі стелі вирівняні за допомогою гіпсокартону. Приміщення утеплене мінеральною ватою. В кімнатах та на кухні встановлені енергоощадні мансардні вікна. Квартира розташована на 4 поверсі будинку. Усі кімнати окремі - не прохідні. Загальна площа квартири 64 м². Опалення житла автономне. Територія будинку огороджена, та закрита від сторонніх людей. На території знаходяться стоянка та дитячим майданчик. Територія освітлюється в вечірній час.

2-к. квартира, закрита територія, зданий будинок

Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру в супер естетичному ЖК «Амстердам» Будинок зданий! -Загальна площа квартири: 75,5м2 -3 поверх 5 поверхового будинку ( є ліфт) Основні переваги: - Власна система опалення-газова котельня з автономним генератором. - Приватна, закрита територія ЖК, з цілодобовою охороною. - Великий паркінг з розрахунком на одне паркомісце на квартиру. - Облаштований сучасний дитячий майданчик та красива прибудинкова територія. Виконані всі внутрішні роботи: чистова стяжка, високоякісна штукатурка, заведена електрика, розведена водяна тепла підлога в санвузлах, кухні-вітальні та в коридорі (в спальних кімнатах- встановлені радіатори) Особливого шарму додають-повсюди встановлені великі панорамні вікна. Комфортне та розумне планування квартири: дві окремі спальні кімнати з виходами на лоджію, кухня-вітальня, роздільний санвузол та коридор. ЖК Амстердам розташований в передмісті Луцька, в с. Струмівка. До центру міста 8 хв. на авто. В пішому доступі зупинка громадського транспорту. Телефонуйте, залюбки надамо Вам додаткову інформацію та проведемо для Вас огляд. З повагою (09*********88- Слава (09**********14- Сніжана

Продаж 2-кім. квартири в ЖК Амстердам в зданому будинку!

География, Струмовка