Дуже хороший варіант однокімнатної квартири. Середній поверх, зручний район, затишний двір. Потребує ремонту, але жити можна вже. Вул. Острозького 55

Острозького, 55

Чудова 1-кімн. квартира на 3-му поверсі. Виходить на сонячну сторону. Можна жити вже. Санвузол роздільний. Місце розташування ідеальне - поряд ТЦ, ринок, аптеки, магазини, кафе, школи, садочки.

Миру, 1/152

Продам квартиру у новобудові комфорт класу. Не кутова. Вікна - в двір. Індивідуальне опалення. Будинок з ліфтом, утеплений. Поряд - розвинута інфраструктура. Є знижки для ЗСУ, Нацполіції, ВПО, педагогів та медиків

Продам 1 кім квартиру. Перший внесок 10%
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Квартира від забудовника у серці міста. З розвинутою інфраструктурою. Поряд Школи , дит садок, торговий центр, магазини та аптеки. Здається будинок в кінці 2024 року. В квартирі - м/п вікна, брон.двері, стяжка підлоги, газовий котел, лічильники.

Однокімнатна квартира. Розтермінування

Продається затишна квартира в Болгарському містечку по вулиці Софійська 21. Квартира знаходиться на 4 поверсі з вікнами на сонячну сторону, не кутова. Загальна площа квартири 36 кВ метрів, роздільний санвузол. В квартирі зроблений свіжий ремонт, замінена вся сантехніка. Квартира частково мебльована, і майже всі меблі дістануться майбутньому власнику.

владелец
Продаж однокімнатної квартири в Болгарському містечку.

Ремонт робили для себе з якісних матеріалів!! - По всій квартирі тепла підлога включаючи балкон (взимку там навіть залишались ночувати гості) - якісні ролети на балконі - Вхідні двері одні з самих найкращих - Міжкімнатні двері також гарної якості -Якісна кухня з великою кількістю шухляд (біля 150 тисяч вартість тільки самої кухні (залишається витяжка вартість якої біля 15000 грн) та варочна поверхня (Холодильник, духовка, мікрохвильова забираємо) - Зробили балкон також якісно і дорого (від забудовника балкон не входить) - Все купували тільки якісне включаючи різні дрібниці, розетки , вимикачі , люстри, плінтуса і т.д - В кімнати Велика шафа з великою кількістю поличок і шухляд. - Ліжко з підйомним механізмом з посилениси люмелями Більш детально краще прийти і все самому роздивитись і приймати рішення.

владелец
1к.кв ЖК «Софійський портал»

Продається однокімнатна квартира з великою кухнею, на Пятачку. Квартира знаходиться на 3 поверсі, вікна виходять на сонячну сторону, не кутова. В квартирі пласнікові вікна. Є кладовка, своє опалення. Залишається мебель та техніка. ТОРГ ПРИСУТНІЙ.

владелец
Продам однокомнатную квартиру

Продається 1 кімнатна квартира ,4 поверх, стан квартири незавершений ремонт,

владелец
Продам 1 кімнатну квартиру.

Продам 1-кімнатну квартиру (або обміняю на 3-х кімнатну) по вул. Франка 37,(« Індійський мікрорайон). Квартира затишна,тепла, розташована на 4-поверсі із чотирьох,35 кВ.м., косметичний ремонт. 24000$ (торг) 09******86 Ірина

владелец
1-кімнатна квартира

Квартира з ремонтом,натяжні стелі,перший поверх,балкон-лоджия на довжину всієї квартири(6 м),засклений ,можливо поставити склопакет на балкон і продовжити квартиру за рахунок балкону. Квартира не кутова,тепла. Лічильник тепла на будинок(500-800 грн/місяць в опалювальний сезон).Тихий двір,стоянка,вул. Миру 1/156

владелец
Однокімнатна квартира

Індивідуальне опалення Будинок - цегляний, утеплений, новий ЖК Сонячна сторона Чудовий район: школа, садочок, медичні установи, магазини, кавярні, салони і т.д. - все поруч. ТЕРМІНОВО!!!

владелец
НОВА 1-кімнатна квартира з РЕМОНТОМ в ЖК "Прага"

Продается светлая, уютная, теплая,- 1 ком. квартира с окнами выходящими на солнечную сторону, не угловая, в хорошом тихом районе. С большой кухней 7.8 кв. В квартире есть большая кладовка для хранения. Индивидуальное отопление, новый двухконтурный кател. Пластиковые окна. Класический ремонт. Оставляем частично мебель. Квартира находится возле магазина Эпицентр (пятачок) Хорошие соседи.

владелец
Продам однокімнатну квартиру.

География, Староконстантинов