Агенція нерухомості IDEAL, пропонує розглянути варіант трикімнатної квартири на купівлю в Саксаганському районі міста, по вулиці Софії Перовської. Квартира в нормальному житловому стані, залишається кухня та шафа купе. Санвузол роздільний, вікна, сантехніка замінені. Гаряча вода-колонка. Не кутова, зимою тепло. Квартира без коммунальних боргів, документи готові до переоформлення. В пішій доступності парк, транспортна розвязка, необхідні магазини, дитячий садок та школа. Квартира чекає свого нового власника-дзвоніть.

Перовської С. вул., 4

Продам 3-х комн. квартиру на 3-м этаже в середине дома, на площади Артёма по улице Софии Перовской, возле парковой зоны. Вся инфраструктура рядом,по красной линии. Квартира тёплая зимой и прохладная летом. Состояние и ремонт можите видеть на фото. Стоит газовая колонка, счётчики на воду, газ, тепло. Два новых кондиционера, домофон в подьезде и при этом всем замечательные соседи! Входная дверь бронирования, квартира под охранной системой Ajax и группой быстрого реагирования, при необходимости можно отключить. Окна и Балкон затонированы, 5 камер. Продажа не срочная, в связи с выездом за границу. Более подробная информация по телефону, с радостью покажу и все расскажу. Хозяин. Всем удачных и обязательно проверенных покупок.

владелец
3-х Квартира на Артеме ул. Софии Перовской

Продаю 1 кімнатну квартиру від хозяіна по вулиці С.Перовської(біля Саксаганського РАГСу)4 поверх він же і останній,криша зроблена в 2020 році.Квартира під ремонт,встановленні лічильники(світло,газ,вода)на будинку лічильник опалення.Всі питання за телефоном.

владелец
Продаж квартири.
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Є відео. Продаж трикімнатної квартири Саксаганський район. Біля парку. В середині дому. Хороший поверх. Гарний тиск води. Вся інфраструктура поряд. Дуже гарний парк. Квартира підходить і для молодої сім’ї і для похилих людей. Тепла. Двостороння. Ванна туалет окремо. Електрика нова. Натяжні стелі. Всі вікна замінені. Хороший зроблений балкон на ново. Залишається більшість. Є автономне електричне опалення але без документів. По всім питанням звертайтеся

Продаж 3 кімн. Квартира. Торг. Софіі Перовської.  Площа Артема. Артем

ЖК в городе Кривой Рог

География, Кривой Рог