Без комісії!Гарна квартира в центрі ЖК Софія Сіті. Вулиця Миру 50.Алея,фонтан. Дві окремі кімнати,світла та затишна квартира.Облаштована меблями та побутовою технікою. Індивідуальне газове опалення. Комплекс під цілодобовою охороною. На території ЖК є абсолютно все для Вашого комфортного проживання:магазини,салони краси та фітнес клуби.Дитячий садочок та ліцей в пару хвилинах ходи від будинку До кільцевої дороги Столиці 1 км. Документам більше трьох років. Можливий продаж під державні програми. Телефонуйте.Обирайте найкраще.

можливий продаж по єОселя
Миру вул., 50

Без комісії! Три кімнати простору та комфорту в ЖК Софія Київська, Чубинського 4 Нове щасливе життя в новому будинку Нове щасливе життя в новій квартирі Нове щасливе життя в новому житловому комплексі Нове щасливе життя в новому районі Три окремі кімнати та два санвузли для зручності та комфорту всієї родини Ремонт у вашій квартирі не тільки дасть вам можливість втілити в життя найсміливіші рішення. Але й можливість перевірити міцність вашого шлюбу та вашої любові Чи не перевіряйте любов, а разом влаштуйте шикарний ремонт на загальний подив! Дизайн-проект у подарунок! Будинок вже зданий в експлуатацію і заселений.Документам більше трьох років. Не чекайте завтрашнього дня.Зателефонуйте вже сьогодні

можливий продаж по єОселя
Павла Чубинського вул., 4

Продається 3-кім квартира перепланована в дві окремі кімнати та кухню-вітальню. Знаходиться за адресою Софіївська Борщагівка, вул. Радужна, 145, ЖК Київський Квартал. В квартирі зроблений ремонт, майже ніхто не проживав. Залишається все, що є на фото. Велика вбудована кухня, 2 кондиціонери, холодильник, пральна машина, двухспальне ліжко, 2 дивани, велика вбудована шафа та спальний гарнітур. Площа 75 м2, простора, має великий хол, 2 засклені лоджії, роздільний санвузол. Індивідуальне опалення, мінімальні витрати по ком.платежам, оскільки будинок дуже теплий. Є великий тамбур на дві квартири. 4/6 поверх, без ліфту. Поруч гарна інфраструктура, супермаркет Новус відразу біля будинку. В 5 хв ходьби торговий центр, багато різних магазинів, кафе, салонів краси, дитячих гуртків, парк для прогулянок. Зупинка громадського транспорту. Ціна 75000 дол, без%, торг. Один власник, в Україні.

Райдужна вул., 145

Продаємо двокімнатну квартиру з функціональним плануванням в житловому комплексі Софія Резиденція. Будинок введений в експлуатацію, сусіди вже заселяються. 5/10пов. 63м2, красивий вигляд із вікон у двір. Ціна 75000$

можливий продаж по єОселя
Мартинова просп., 38

Без комісії для покупця! Продаж дворівневої трикімнатної квартири в ЖК Львівський Маєток на вул. Гетьманська, 12, Софіївська Борщагівка. Загальна площа 80,2 м2, житлова 44 м2, кухня 13,9 м2. Квартира розташована на 4-5 поверхах 5-поверхового будинку. Теплий цегляний будинок 2014 року побудови. Квартира з якісним ремонтом. 1й поверх: велика окрема кухня, вітальня, повноцінний санвузол з душовою кабіною, просторий передпокій. 2й поверх мансардний: дві спальні, повноцінний санвузол з ванною та велика гардеробна кімната. Меблі та техніка залишаються (газова варильна поверхня, пральна машина, посудомийна машина, духова шафа, холодильник, витяжка, телевізор, пилосос). Своє індивідуальне опалення - двоконтурний котел, який працює також на обігрів води. Затишний ЖК, розвинута інфраструктура. На території є дитсадок, спортзали, клініки, салони краси, кафе, дитячі майданчики. Поруч супермаркети Новус, Фора, Сільпо, KFC, клініка Аdonis, АТБ та інші магазини. Поруч зупинка громадського транспорту. Код оголошення SF-2-899-078.

Гетьманська вул., 12

Продам 2 кімнатну квартиру. ЖК Львівський маєток. вул Небесної сотні 28. Квартира розташована на 2 поверсі/10 поверхового будинку . Загальна площа 65 м2. Дві окремі кімнати - вітальня і спальня, кухня , с/в - суміщений, ванна. Квартира з сучасним ремонтом , меблями і побутовою технікою. Встановлений двоконтурний газовий котел - на опалення і гарячу воду. Найближче передмістя Києва. Розвинена інфраструктура. До ст. метро "Академмістечко" -20 хвилин.

Героїв Небесної Сотні просп., 28

Продається дизайнерська квартира у Житловому комплексі "Софія" на вулиці Братській, будинок 12. 📐 Загальна площа: 40 м². 🛋️ Внутрішнє оформлення: Сучасний дизайн інтерєру в сучасному ЖК Софія Простора вітальня та кухонна зона. Окрема спальна кімната. Великий гардероб та велика кладова кімната. 🛠️ Побутова техніка: Холодильник. Пральна машина. Посудомийна машина. Мікрохвильова піч. Варильна поверхня. Духова шафа 🚿 Зручності: Санвузол з сучасною сантехнікою, та підігрівом підлоги. 📍 Розташування: Центральна локація з доступом до інфраструктури. Станьте власником цієї стильної, сучасної та готової до проживання квартири у престижному житловому комплексі! ЖК Софія самий красивий і найсучасніший комплекс с. Софіївська Борщагівська. Розташований неподалік від любого метро. "Теремки" Територія охороняється, є цілодобове відеоспостереження. Територія комплексу озеленена, є багато дерев, кущів, декоративних насаджень. Тут приємно проводити час з родиною .

Братська, 12

Вашій увазі пропонується Ексклюзивна квартира з дизайнерським ремонтом! Локація: вул. Молодіжна 4, ЖК Софія Резиденція Загальна площа квартири - 42.9 м2 Розташована квартира на комфортному 3-му поверсі Десятиповерхівки. Будинок з ліфтом! Гарне планування: передпокій з гардеробною, с/в з ванною, кухня з лоджиєю, простора та світла спальня . Багато сонячного світла по усій квартирі! У квартирі виконаний дизайнерський ремонт з використанням високоякісних матеріалів, меблі та оздоблення підібрані під єдиний дизайн і кольорову гамму. Вбудовані кухонні меблі з побутовою технікою під єдиний фасад (холодильник, духова шафа, варильна поверхня, витяжка), обідня зона ( стіль+ стільці). Індивідуальне газове опалення (Двоконтурний котел)! Тепла підлога у санвузлі/коридорі/ на кухні! Це означає, що Ви можете самостійно регулювати комфортну температуру в квартирі, а також безперебійне гаряче водопостачання! ЖК Софія Резиденс - це комфорт високого класу з продуманою та доглянутою територією. На території: - зелені дворики та штучні декоративні ставки; - закритий доступ по пропускній системі; -відеоспостереження по периметру та охорона; - спортивні/ дитячі майданчики; - кавярні та ресторани на будь - який смак; - навчальні заклади; та багато іншого. Запрошую на перегляд цієї неймовірної квартири, у зручний для Вас час! З повагою, Людмила Бабенко!

Молодіжна вул., 4

Красива, неймовірна квартира, яка точно Вам сподобається! Локація: ЖК Софія Резиденс, просп. Мартинова 11, Софіївська Борщагівка. S = 41 кВ.м. Приємні світлі відтінки, комфорт та затишок у кожному квадратному метрі. Дуже якісний та красивий ремонт, стильні дизайнерські рішення, цікаве планування. - Затишна спальня, з великим комфортним ліжком, шафа - купе, зона ТБ. - Шикарна видова лоджія,, яка виходить з кухні.,облаштована обіднім столиком зі стільцями. -Зручний коридор, з вбудованою вмісткою шафою. -Санвузол суміщений . У квартирі - Індивідуальне опалення, двоконтурний газовий котел. Мінімальне переоформлення( документам більше 3-х років). Територія Житлового Комплексу під відеоспостереженням, зелені ландшафти, охорона 24/7, закрита територія житлового комплексу, магазини, кавярні, аптеки , ресторани, супермаркети АТБ, ФОРА, СІЛЬПО, мед клініки і т.д. в пішій доступності. Розвинена інфраструктура , громадський транспорт в будь- який кінець Києва, до Кільцевої дороги 300метрів, найблище метро( Академмістечко) 15 хв. транспортом. Запрошую Вас на перегляд, у зручний для Вас час! З повагою, Людмила Бабенко!

Мартинова просп., 11

Продам 1-кімнатну квартиру в жилому комплексі «Софія Київська», вул. Горького, буд.2, с.Софіївська Борщагівка, Бучанський район. Код обєкта SF-2-885-532 Вигідне розташування комплексу, віддаленість від м. Київ 1 км. Кожні 3 хвилини їздять маршрутки №301, №716 до ст.м. Академмістечко. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту. 1-й поверх 9-ти поверхового будинку. Загальна площа - 66,7 кв.м: кухня- 13,6 кв.м, 2 -окремі кімнати, санвузол суміжний, гардеробна, 2- засклані лоджії ( профіль Rehau), на вінах встановлені решітки. У квартирі виконан ремонт. Продається з меблями та технікою. Вся сантехніка Grohe. Встановлені два кондиціонери, бойлер на 100л, тепла підлога у санвузлі, лічильник на тепло, пральна машина. Вартість - $66,7 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри нерухомості та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%; - Постанова №206, №214, №280, №719; - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Горького вул., 2

Неповторна 1- кім. квартира, з дизайнерським ремонтом по просп.Мартинова 24, ЖК Софія Резиденс! Загальна площа - 41 м2! Розташована на комфортному 3/10 Поверсі! Планування квартири: - Велика кухня правильної форми з лоджією, де розмістилася обідня група. Укомплектована кухоними меблями та побутовою технікою ( гостьовий диван, кухоні меблі, побутова техніка лише провідних виробників)! - Затишна, простора спальня з великим, стильним ліжком. - Система для зберігання речей у коридорі. Індивідуальна система опалення( Двоконтурний котел). Тепла підлога по периметру плитки! В квартирі є все необхідне і навіть більше, для Вашого комфортного життя. ЖК Софія Резиденс - це зручність, комфорт та безпеку. Сучасні дитячі майданчики, цілодобова охорона, Аптеки, поліклініка, школа, дитячі садочки, магазини, салони краси, безліч кафе і ресторанів, спортивні майданчики, достатня кількість паркомісць - можна жити, не виходячи з території. Розвинена транспортна розвязка - прямий виїзд на Кільцеву дорогу ( 700 м). Зупинка громадського транспорту знаходиться в пішому доступі, маршрутні таксі прямують до метро ( Академмістечко, ВДНХ, Іподром, центр Столиці та інші популярні напрямки). Запрошую Вас на перегляди у зручний час! З повагою, Ольга Пасічник!

Мартинова просп., 24

Продаж 2-кімнатної квартири ЖК Софія Київська, вул. Павла Чубинського 6 Квартира знаходиться на 7 поверсі, виконаний хороший ремонт, в квартирі залишається все по домовленості. 2 просторих окремих кімнати, роздільний санвузл та великий балкон. З великих плюсів те, що в будинку встановлений генератор завжди працює ліфт, є світло та гаряча вода. Територія ЖК закрита та охороняється, також є вся необхідна інфраструктура для комфортного життя.Поруч магазини,кафе.ТЦ Черрі Мол , супермаркет Бджілка Розглядаємо продаж по єОселі. Телефонуйте у будь який зручний для вас час.

можливий продаж по єОселя
Павла Чубинського вул., 6

Продаю 2-кімнатну квартиру з правом власності. Будинок зданий та заселений два роки тому. В наявності 6 поверх. Софія Резиденс комплекс бізнес класу, закритого типу під охороною з відеонаглядом. Автономне газове опалення. Тепла підлога. Комунальні по лічильниках. ЖЕК. До Кільцевої дороги 500м. Зручна транспортна розвяка. Власна інфраструктура в ЖК. +38***********58 Катерина.

власник
ЖК София Резиденс 2к

Продається двох поверхова квартира . Квартира загальною площею 80кв.м. дворівнева. Продумане і зручне сучасне планування. Авторський ремонт. Нижній рівень займає об’єднана з лоджією кухня з ремонтом та встановленим двоконтурним котлом для опалення та підігріву води, простора кімната в світлих тонах. а також санвузол повністю укомплектований. Поверхи з"єднані сходами. Також на нижньому рівні є дві кладовки. На кухні та в санвузлі тепла підлога. На другому рівні просторий холл, який може бути кімнатою, спальня з вбудованим в даху віконечком, санвузол. Все витримано в світлих тонах з якісних матеріалів. Готово для втілення ваших ідей - завести меблі та техніку, які відповідають вашим вимогам. Розташований будинок в районі з гарним сполученням та розвинутою інфраструктурою. Документи готові. Подробніше за телефоном

власник
Продам двох поверхову квартиру жк София

Двостороння 3-кімн. квартира у дуже гарному стані.На вулицы Якуба Коласа. У квартирі виконано капітальний ремонт, встановлені металопластикові вікна, замінені сантехнічні комунікації, вся проводка.Проведено зовнішнє утеплення. Загальна площа 65,00 кв.м. Просторі суміжно-роздільні кімнати. Кімната 16,9 кв.м,. Спальня 13,6 кв.м. з виходом на засклену лоджію. Кімната 10,4 кв.м. Кухня 7,5 кв.м. В квартирі 3 великі шафи купе. Санвузол сумісний, встановлений бойлер. 5/9 поверх. Локація - одна із найзручніших в районі, в безпосередній близькості до парку Совки. Поруч - школи та ліцеї, магазини/супермаркети. Зручна транспортна розвʼязка , є декілька зручних виїздів до найближчих станцій метро Святошин, Житомирська та Академмістечко. Швидкісний трамвай в 20 хвилинах пішки Продаж від власника.

власник
Продаж 3х кімнатної квартири ВЛАСНИК, брокерам не турбувати!

Продаж квартири з якісним ремонтом в престижному ЖК Софіївської Борщагівки - Sofia Residence!!! ЖК Софія Резиденс - це "місто в місті": Тут є облаштовані сучасні дитячі майданчики, цілодобова охорона з відеонаглядом території 24/7. Аптеки, поліклініка, школа, дитячі садочки, салони краси, та багато магазинів, безліч кафе і ресторанів, спортивні майданчики та тренажери, велика кількість паркомісць. І це все на закритій території!!! Розвинена транспортна розвʼязка - прямий виїзд на Кільцеву дорогу (500м) Зупинка громадського транспорту знаходиться відразу біля ЖК. Загальна площа квартири - 41 м2, яка розташована на 6- му поверсі в десятиповерховому будинку. Панорамні вікна, з неймовірним видом! Тепла водяна підлога по всьому периметру плитки (кухня, вітальня, вбиральня) Індивідуальна система опалення-двоконтурний котел! Квартира НЕ кутова, та дуже тепла. Ремонт робився під себе з якісних матеріалів! В квартирі ще ніхто не жив! Запрошую на перегляди!

власник
Продам квартиру в ЖК Sofia Residence

Продам однокімнатну квартиру в найкращому комплексі Софіївської Борщагівка,ЖК Софія Резиденс,просп.Мартинова 18. В квартирі ніхто не жив!!! Квартира дуже світла,не кутова,знаходиться в середині будинку 3/9 поверх В квартирі ніхто не прописаний,швидкий продаж без нюансів. Документам більше 3 років,оформлення права власності мінімальне... Сучасний ремонт з якісних матеріалів!!!в квартирі все робили для себе. Кухня студія: панорамне вікно Тепла підлога Вбудований холодильник Samsung Індукція на 4 комфорки Samsung Духова шафа Samsung Спальня: Тепла підлога На всю спальню покладено кавролін гарної якості Великі вікна Шумоізоляція Штора блек-аут Ліжко з механізмом підняття У ванній кімнаті душ кабіна Тепла підлога Зеркало з підсвіткою В гардеробній пральна машина Samsung Індивідуальне опалення(газовий котел),в будинку встановлений відео домофон,комплекс закритого типу,охороняєма територія,камери по периметру і над підїздами Дуже багато комерційних приміщень,ресторани,мінімаркети,аптеки,салоны краси....багато дитячих майданчиків,штучних озер,спортивних майданчиків,дуже гарний ландшафтний дизайн Детальніше за телефоном Перегляд в любий зручний для вас час по домовленості

ПРОДАЖ БЕЗ%ЖК Софія Резеденс 1к 41м2

Без комісії! Три кімнати простору та комфорту в ЖК Софія Київська, Чубинського 4 Нове щасливе життя в новому будинку Нове щасливе життя в новій квартирі Нове щасливе життя в новому житловому комплексі Нове щасливе життя в новому районі Три окремі кімнати та два санвузли для зручності та комфорту всієї родини Ремонт у вашій квартирі не тільки дасть вам можливість втілити в життя найсміливіші рішення. Але й можливість перевірити міцність вашого шлюбу та вашої любові Чи не перевіряйте любов, а разом влаштуйте шикарний ремонт на загальний подив! Дизайн-проект у подарунок! Будинок вже зданий в експлуатацію і заселений.Документам більше трьох років. Не чекайте завтрашнього дня.Зателефонуйте вже сьогодні!

Без %!Нове життя у новій квартирі!ЖК Софія Київська

Продается светлая квартира с шикарным панорамным видом на парк, в пешей доступности от метро Житомирская, новый дом, чистые парадные, отличная транспортная развязка, в квартире сделан качественный ремонт, есть вся необходимая мебель и техника

Продается 1 комнатная квартир   Верховина 41/ метро Житомирская

Продаж рідкісного планування 2кім квартири 67 м2 ЖК РЕЗИДЕНС просп.Мартинова 13 ВАРТІСТЬ КВАРТИРИ ВКАЗАНА З ОФОРМЛЕННЯМ Чудовий вигляд з вікон на майбутнє футбольне поле. Ідеальне планування з можливістю перепланування у євро-трикімнатну квартиру Індивідуальне опалення Тепла підлога Панорамні вікна Закрита територія Перегляд у зручний час Усі фото реальні Деталі за телефоном 09******82,Ольга

ЖК РЕЗИДЕНС пр.Мартинова 13 2кім 67м2 вартість з оформленням

ЄОСЕЛЯ Продам ПРОСТОРУ 2-х кімнатну квартиру, 65м2, ЖК СОФІЯ вул. Боголюбова,16 Велика кухня з меблями та технікою (передбачено місце під посудомийну машину). Простора спальня з виділеною робочою зоною. Зала з розкладним диваном та шафою Ванна з туалетом суміщені. Квартира в гарному стані, все працює Є кладовка Надішлю всі фото по запиту Документам більше 3-х років Ціна 75000$ Телефонуйте Поруч ЖК Львівський Маєток, ЖК Софіївська Сфера, ЖК Європейка, ЖК Петрівський квартал, ЖК Софія Київська, ЖК Софія Клубний, ЖК Софіївськи Липки, ЖК Софія, ЖК Софія Резиденс, ЖК Волошковий, ЖК Уютный Квартал, ЖК Львівський, ЖК Ехо парк, ЖК Щасливий, ЖК Аметіст, ЖК Празький Квартал, ЖК Київський маєток, ЖК Софія Сіті, ЖК Софіївський Квартал, ЖК Софіївська Слобідка, ЖК Сонячний, ЖК Сади Вишневі Софіївська Борщагівка

‼️Продам ПРОСТОРУ 2-х кім квартиру, 65м2, ЖК СОФІЯ, ЄОселя

Продам квартиру Жк Затишний квартал 2-кімнатна квартира з гарним якісним ремонтом Меблі і техніка по домовленості В квартирі дві кімнати та велика кухня. Високий перший поверх є завжди вода навіть коли немає світла Опалення індивідуальне газове Квартира тепла та комфортна для проживання. ЖК повністю з закритою територію з усіма необхідними зручностями: супермаркетами, басейном, дитячим садком, тренажерними залами, кафе, ресторанами, футбольним полем, баскетбольним полем, тенісним кортом, двома фонтанами, магазинами. Запрошуємо на перегляд Додаткові питання по телефону Без комісії для покупця. Оформлення мінімальне .

Героев Небесной Сотни проспект, 18/6, Софиевская Борщаговка, Киевская 75000.0 USD

Інфраструктура (до 500 метрів): Дитячий садок, Зупинка транспорту, Бювет, Школа, Ринок, Метро, Магазин, кіоск, Супермаркет, ТРЦ, Парк, зелена зона, Дитячий майданчик, Аптека, Лікарня, поліклініка, Кінотеатр, театр, Відділення пошти, Відділення банку, банкомат.

Боголюбова улица, 5, Софиевская Борщаговка, Киевская 75000.0 USD

Продам 1кім квартиру. 41 кв. ЖК Софія Резіденс Вся техніка і сантехніка на гарантії. Якісний ремонт. Декоративна штукатурка, двері прихованого монтажу. Мінімальне оформлення 75 000 $

Мартынова проспект, 24, Софиевская Борщаговка, Киевская 75000.0 USD
1 - 24 з 530 результатів