Терміново продається квартира в сучасному ЖК"Петрівський квартал"- комплекс з закритою територією , з прогулочними доріжками, зонами відпочинку, дитячими та спортивними майданчиками. Квартира заг.пл.31,8 . В квартрі зроблено якісний сучасний ремонт. Повністю облаштована меблями та побутовою технікою. При продажу залишається усе

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 105/2

Продам гарну 1 кімнатну квартиру в ЖК Софіївська Сфера в Софіївській Борщагівці. В квартирі зроблено євроремонт. Велика і світла кімната площею 17 кв.м., кухня 14 кв.м. укомплектована всією необхідною технікою. Гарний вид із вікна. Індивідуальне газове опалення, квартира тепла і невеликі тарифи на комунальні послуги. На газ , воду і електроенергію встановлено лічильники. Сам житловий комплекс знаходиться в центрі Софіївської Борщагівки. Поруч супермаркети АТБ, Сільпо, Новус, Фора. Безліч бутіків, кафе, кавярень, аптеки, клініка, школа, відділення Приватбанку, боулінг, більярд, ресторан і багато іншого. Завжди чиста прибудинкова територія. До Києва 2 кілометри. Маршрутки через кожні 5 хвилин до метро Академмістечко. Перегляд по домовленості в зручний для Вас час. Дзвоніть.

Соборна, 126/14

Чудова квартира! Реальна! 40 кв.м ЖК Софія, Слобідка, Боголюбова Реальна, хороша квартира в ЖК Софіівська Слобідка по вул. Боголюбова 33 Якісний ремонт зроблений для себе. На даний момент здається в оренду ( готовий бізнес). В коридорі велика гардеробна. Кімната в повній комплектації. Кондиціонер. Кухня з вбудованими меблями та технікою. Повноцінний балкон. Індивідуальне опалення та лічильники. Зелена теріторія, відеонагляд. Поруч супермаркет, зупинка транспорту, садок та школа. До метро 20 хв їзди.

Боголюбова вул., 33

Продаж 1-кім.квартири по вул. Боголюбова 5, ЖК Софіївська Слобідка. Загальна S= 43 кВ.м Поверховість 4/6. Супер планування: - Кухня - вітальня з вбудованими кухоними меблями. Простора лоджия, яка виходить з кухні може слугувати чудовою лаундж - зоною, де можна розмістити зручний диван. - Велика спальня, у якій достатньо вільного місця. Укомплектована ліжком, комодом. - Окрема кладова. Індивідуальне газове опалення.Двоконтурний котел.Лічильники. Тепла підлога у санвузлі. ЖК Софіївська Слобідка має дуже гарну інфраструктуру: паркові зони, дитячі майданчики й алею, побудовані дитячий садочок, організовані поруч магазини: АТБ, Сільпо, стоматологія, салон краси, відділення нової пошти, кавярні. Поруч пролягають автобусні маршрути, завдяки яким можна швидко проїхати в різні райони Києва, зокрема до кількох станцій метро: «Житомирська», «Іподром» та «Теремки». До кільцевої дороги Києва 10-15 хвилин їзди. Перегляд за домовленістю! З повагою, Пасічник Ольга!

Боголюбова вул., 5

Продам 1-кімнатну квартиру в жилому комплексі економ-класу «Київський квартал», вул. Шалімова буд. 86, Бучанський район, село Софіївська Борщагівка, станція метро "Академмістечко" або "Житомирська" - 20 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-956-290 Поряд розташовані: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 5-й поверх 6-ти поверхового будинку. Загальна площа - 37.5 кв.м: кухня 8.5 кв.м, 1 кімната, 1 балкон, 1 роздільний санвузол. У квартирі виконано ремонт. Індивідуальне газове опалення. Продається з меблями та технікою. Вартість - $45 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719 - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Академіка Шалімова вул., 86

єОСЕЛЯ/єВІДНОВЛЕННЯ Є ВІДЕО! Затишна однокімнатна квартира, в ЖК Европейка, вул. Соборна 103/3 4/5 поверх, 31/16/8 кв.м. Квартира укомплектована меблями та побутовою технікою: - Холодильник - Духова шафа - Газова плита - Пральна машина - Диван розкладний - Бойлер Будинок побудований з червоної цеглини та утеплений. Стіни досить товсті та теплі. Індивідуальне газове опалення дасть можливість економити на комунальних послугах. Комунальні платежі влітку – в районі 1000 грн, взимку до 2000 грн Поруч мережеві магазини Сільпо, Космо, ЄВА, цілодобова воєнізована охорона, ресторани, кафе, тенісний корт, футбольне поле, дитячі майданчики для різного віку, пункти побутового обслуговування. Територія комплексу охороняється, вїзд машин і вхід відвідувачів за електронними ключами. Для власників авто приємний бонус – не потрібно довго шукати місце для паркування. Транспортна розвязка: Ряд виїздів на Окружну дорогу через Софіївську Борщагівку, через Вишневе також через Петропавлівську Борщагівку можна виїхати на Житомирську трасу, на швидкісний трамвай. Від станції метро "Академмістечко" на маршрутних таксі 742 або 796 (дорога займає 20-30хв) Комісія - 5%

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 103/3

Продаж 1 кімнатної квартири в Київській обл., с. Софіївська Борщагівка по вул. Яблуневій, буд. 11, ЖК «Щасливий». 300 метрів від м. Києва. Приміщення розташоване на 2-му поверсі десяти поверхового будинку( із-за розташування дому це майже 3тій поверх) Вікна виходять за дім, має прекрасний вид з вікна. Має загальну площу 43 м2, висоту стелі 2,70 м. Кухня 15.8 м2. Автономне газове опалення. Квартира в середині дома ( не кутова) і кімнати мають правильну квадратну форму, що дозволить втілити любі перепланування. Комплектація: - З чорновим ремонтом. - Встановлені радіатори. - Двоконтурний газовий котел. - Виконана стяжка підлоги. Теплі поли в ванній і кухні, зроблена електрична розводка. Металопластикові вікна. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією з червоної цегли, утеплений ззовні пінополістеролом, а біля вікон мінеральною ватою. Зданий в експлуатацію в 2019 р. ЖК закритого типу, з охороною, відеоспостереженням, паркінгом, розвиненою інфраструктурою як власною, так і поряд: дитячі майданчики, кафе, зелені зони, власний державний садочок, магазини, медичні заклади тощо. Гарна транспортна розв’язка: до м. Києва ( Кільцевої дороги) 300 м. За лічені хвилини ви можете дістатись до метро «Теремки», «Житомирська». Ціна 1100 USD М2+ оформлення ( можливий торг) Можливий продаж за державними програмами (єВідновлення, Постанова, ЄОселя) Продажа від власника! Софієвська Борщагівка вул Яблунева, 11 Поряд ЖК Софія Резиденс, ЖК Волошковий ЖК Софія

власник
Терміново 1к квартира ЖК Щасливий Софіївська Борщагівка ЄОселя

Видовая 1-к квартира в новом ЖК по ул. Семьи Сосниных (Ивана Дзюбы), 4-А, первый дом (секция «А») построен. Красный кирпич, утепление и гидроизоляция. 25/25 эт. 49/20/14 кв.м. Коммунальное предприятие «Житлоинвестбуд-УКБ». Дом готов, сдача запланирована застройщиком июль 2024, переуступка возможна до сдачи. Подземный паркинг. Детсады, школы, университет, фитнесс, бассейн, поликлиника, супермаркеты, рынки, три парка, озеро, кинотеатр. Скоростной трамвай, Окружная дорога, пр-т Отрадный, до метро 15 мин.

власник
Продам 1-к квартиру в ЖК "Семьи Сосниных", 4-А, первый готовый дом.

Продам 1 кімнатну квартиру 43кв.м ЖК Щасливий, Софіївська Борщагівка, 300 метрів від окружної дороги, комплекс закритого типу з дитячим садочком та підземним паркінгом і охороною.Другий поверх, не кутова, автономне газове опалення (двоконтурний газовий котел), зроблена тепла підлога у ванній кімнаті та кухні, розведена електрика, штукатурка від забудовника, стеля 2.7 метрів. Документи право власності. Від власника, без комісії.

власник
1к. квартира ЖК Щасливий,Софіївська Борщагівка

Софіївська Борщагівка, ЖК Петрівський квартал, вул. Соборна 105/1 (10 лінія) 3 поверх з 11 34/16/9 Перший власник, документам більше 3-х років (мінімальна вартість оформлення), зроблено якісний ремонт. Повноцінна 1к квартира, не студія. Квартира світла, охайна, дуже тепла (внутрішня, не кутова) Санвузол 4кв.м., суміщений, повністю у плитці, встановлена ​​якісна сантехніка Grohe. У квартирі індивідуальне опалення (газовий котел) та завжди є гаряча вода. Також квартира утеплена та укомплектована додатковими радіаторами опалення, що дозволяє підтримувати більш високу температуру у квартирі за низької витрати газу. Встановлено лічильники на воду, електроенергію, газ. Простора вбудована кухня, на ній розташований кухонний гарнітур із варильною поверхнею, духовка, посудомийна машина. Зроблено вивід для встановлення витяжки. У мокрих зонах (ванна, коридор, кухня, балкон) на підлозі плитка, у кімнаті – ламінат. Також у кімнаті є кондиціонер. У коридорі встановлено дуже містку шафу-купе. Балкон засклений та утеплений, для комфортного перебування зроблено електричну теплу підлогу. Ремонт робили для себе, тому встановлено надійні вхідні броньовані двері, передбачено велику кількість розеток, прохідні вимикачі і т.п. На території ЖК добре розвинена інфраструктура – Нова пошта, Укрпошта, Фора, ​​є багато магазинів, салонів краси, кафе. Дуже багато дитячих майданчиків, є спортзал, футбольне поле. Красива пішохідна алея з фонтаном. Поряд торговий центр Європарк, кінотеатр, супермаркети АТБ, Сільпо, Траш. До кільцевої дороги всього 4км. Поряд інші ЖК – Європейка, Львівський Затишок, Софіївська сфера, Софія клубний, Затишний квартал, Львівський маєток. Продаж від власника, без комісії.

БЕЗ КОМІСІЇ! Продаж від власника, Петрівський квартал 1к

БЕЗ% 1-к. квартира, - Софіївська Борщагівка - в Київської області ЖК Софіївська Сфера, проспект Героїв Небесної Сотні, 26/20 1/7 поверх, 38/15/10 кв.м. Сучасний ремонт, меблі. Простора кімната з нішею під ліжко. Санвузол з ваною, нова сантехніка. Вбудована кухня. Вільне паркування біля будинку. Система опалення – автономна (індивідуальна) – встановлений двоконтурний газовий котел. Тут добре розвинена інфраструктура. Аптека, супермаркет, школа, перукарня, дитячий садок – все необхідне знаходиться за кілька кроків від будинку. 45 000 USD без комісії (09**********94, (06**********62

БЕЗ% 1-к. квартира, -  Софіївська Борщагівка -  в Київської області

Продам хорошую квартиру Заходи-живи С ремонтом и мебелью в жк Киевский Маеток Тарасовкая,3 5й этаж С документами право власности Свой налог оплачиваем Можно по держпрограмме в собственности больше 3х лет налоги будут небольшие Все что на фото входит в стоимость остаётся Хорошая кухня встроенная духовка Хорошая сантехника смесители Квартира 52 квадратных метра Кухня -студия и отдельная спальня Квартира просторная светлая Никто не жил свежий ремонт Отопление электрика Водяной теплый пол Установлены счетчики Хорошая входная дверь Хорошая инфраструктура Все необходимое для жизни и комфорта под рукой Продажа срочная в связи с переездом Без комиссии от хозяина Смотрим в любой день по договоренности С уважением Ирина 09******99 09******01 Реальным людям Торг

Продам хорошую квартиру с ремонтом и мебелью жк Киевский Маеток

Продається затишна однокімнатна квартира в житловому комплексі "У-квартал", що розташований на Софіївській Борщагівці, всього за 3 кілометри від кільцевої дороги. Адреса: пр-т Героїв Небесної Сотні 16/22. Розташована на 4му поверсі. Встановлений двоконтурний газовий котел (1-й контур для підігріву води, 2-й для опалення). Коридор, кухня та ванна кімната обладнані електричною системою підігріву підлоги. Встановлена система сигналізації з датчиками руху. Швидкісний Wi-Fi модем та стаціонарні розетки RJ45 для потреби в надшвидкому інтернеті. Вся електрична фурнітура від французького виробника Legrand. За домовленістю з покупцем у квартирі може залишитися все необхідне для життя, включаючи телевізор, мікрохвильову піч, пральну машину. Основні переваги житлового комплексу: У комплексі є все необхідне для комфортного життя: лікарня, кафе та ресторани, салони краси та продуктові магазини, а також виїзні ярмарки з фермерськими продуктами. Прямо на території знаходиться дитячий садочок. Дитячі та спортивні майданчики, зона барбекю з мангалами доступні для вашого відпочинку в будь-який час. Вся територія під цілодобовим відеонаглядом і патрулюванням охорони, що гарантує вам спокій та безпеку. Житловий комплекс "У-квартал" був визнаний кращим ЖК передмістя протягом останніх чотирьох років і нагороджений національною відзнакою. Документам більше 3-х років, у квартирі ніхто не прописаний. Не втрачайте можливість придбати цю чудову квартиру у найкращому житловому комплексі передмістя! Звертайтеся для детальнішої інформації та організації перегляду.

ЖК У-квартал. Газ! Евроремонт. Сучасна 1к квартира.Повна комплектація!

с.Софіївська Борщагівка Вул Молодіжна 9 Будинок зданий, документи на руках Квартира під ремонт, після будівельників Штукатурка стін, чистова стяжка підлоги Розведена електрика В квартиру заведений газ і встановлений двохконтурний газовий котел на опалення та гарячу воду Закладні під теплу підлогу Гарне місцерозташування будинку

Продаж 1 кім. квартири, ЖК «Софія»

Продається євро 2-шка в зданому будинку Cinema house за адресою Софіївська Борщагівка, вул. Боголюбова 43. Квартира на 4 поверсі, 39 кв.м., стелі 2,7 м, не кутова. В квартирі зроблений частковий ремонт. Зроблена підлога, натяжні стелі, закладні під кондиціонери, розводка електрики, стіни під чистову. Будинок має автономне опалення. В будинку прекрасне місцерозташування, поряд садочки, школа, лікарня, супермаркети, аптеки, зупинки на різні маршрутки до Києва. Будинок бізнес класу, включає в себе - рецепцію, тренажерний зал, кінотеатр, коворкінк, дитяча кімната, кафе, бомбосховище. Податки 50/50 Готові розглянути продаж під ЄОселю Комісія агенства 4%

Продаж 1 кім квартири з ЧАСТКОВИМ РЕМОНТОМ жк Cinema House Вишневе

44090 Продам 1-кімнатну квартиру у ЖК Львівській Маєток у селі Софіївська Борщагівка. Квартира повністю укомплектована усіма меблями та технікою , необхідними для життя. Зручне та продумане планування, простора гардеробна кімната, красива кухня з вбудованною технікою, є духова шафа. У квартирі індивідуальне газове опалення, встановлено кондиціонер. Біля комплексу розатошавано три торгівельних центра, декілька супермаркетів, купа магазинів та кафе. А також дитячі садки та школи. У самому комплексі є підземний паркінг, дитячі та спортивні майданчики, алеї для прогулянок та фонтан. Біля будинку кінцева зупинка маршрутки до м. Академмістечко. С колегами по данному обєкту не співпрацюю. За більш детальною інформацією телефонуйте, або пішіть.

Небесної сотні, 34, Софиевская Борщаговка, Киевская 45000.0 USD

43441 Продається квартира 1 кімнатна квартира 39 м2 в ЖК Софіївська Сфера Кімната 17 м2 кухня 9 Квартира в жилому стані Двуконтурний котел ЖК обжитий - є кофейні, служби побуту та магазинчики на території В будинку є ліфт Brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!"

Соборная улица, 126/13, Софиевская Борщаговка, Киевская 45000.0 USD

#44185 Локація: вул. Соборна 126/17, Софіївська Борщагівка, а саме ЖК «Софіївська сфера». Її технічні характеристики: поверх 1/10; площа 39/18/12 кв.м. Квартира повністю укомплектована - з Вас лише ваші особисті речі! Це повноцінна 1 кімнатна квартира з функціональнім планування, правильною ергономікою та якісним наповненням! Простора кухня з лоджією та панорамними вікнами, де Вам буде комфортно та приємно готувати або ж приймати гостей, місця вдосталь; спальна кімната повністю укомплектована всім необхідним; вхідна група велика, тут зручно розмістити Ваш верхній одяг. Санвузол сумісний, якісний ремонт та нова сантехніка зроблять Ваші ранкові збори безпроблемними та приємними! Комфорт та зручність супроводжується не лише в квартирі, а й поза її межами: до зупинки транспорту, який курсує кожні 5 хвилин всього 2 хвилини неспішного ходу! 15 хвилин знадобиться, щоб доїхати до метро чи то «Академмістечко»/ «Житомирська», чи то «Теремки» або ж до Кільцевої дороги (наприклад, кінцева Трамваю 3); в радіусі 2-х хвилин є все, і навіть, більше: супермаркети Фора, АТБ, Novus (10 хв.), Сільпо; медичний центр, стоматологія, відділення Нової пошти, Укрпошти та банків; декілька аптек, безліч кафетеріїв. Школа та дитячий садочок, і не один, в 10-ти хвилинах! Є власне авто? Прямо на території ЖК достатня кількість парко місць! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!"

Соборная улица, 126/17, Софиевская Борщаговка, Киевская 45000.0 USD

43806 Євідновлення, Єоселя Продам 1-кімнатну квартиру у ЖК Львівській Маєток у селі Софіївська Борщагівка. Квартира повністю укомплектована усіма меблями та технікою , необхідними для життя. Зручне та продумане планування, простора гардеробна кімната, красива кухня з вбудованною технікою, є духова шафа. У квартирі індивідуальне газове опалення, встановлено кондиціонер. Біля комплексу розатошавано три торгівельних центра, декілька супермаркетів, купа магазинів та кафе. А також дитячі садки та школи. У самому комплексі є підземний паркінг, дитячі та спортивні майданчики, алеї для прогулянок та фонтан. Біля будинку кінцева зупинка маршрутки до м. Академмістечко. С колегами по данному обєкту не співпрацюю. За більш детальною інформацією телефонуйте, або пішіть.

Небесної сотні, 32, Софиевская Борщаговка, Киевская 45000.0 USD

Ця однокімнатна квартира в ЖК «Київський маєток» на Софіївській Борщагівці виглядає як привабливий варіант для покупки. Ось декілька ключових переваг: Про квартиру: - Площа: 35 м² компактна і зручна. - Оснащення: Повністю мебльована і укомплектована технікою. - Опалення: Газовий котел економічно вигідно. - Розташування: Не кутова. Про ЖК «Київський маєток»: - Безпека: Закрита територія з охороною. - Інфраструктура: На території є багато закладів. - Парковка: Достатньо паркомісць для мешканців. У пішій доступності: - Магазини Novus, Сільпо, Фора. - Медичний заклад Адоніс. - Заправка та інші необхідні громадські заклади. Право власності: - Більше 3-х років Це чудова пропозиція для тих, хто шукає зручне житло в сучасному житловому комплексі. Запрошуємо на перегляд!

Тарасовская улица, 7, Софиевская Борщаговка, Киевская 45000.0 USD

Без комісії Продам двокімнатну квартиру з косметичним ремонтом по вулиці Зодчих 28, Борщагівка, Святошинський район, Правий берег. Квартира знаходится на 1 поверсі 5 поверхового будинку. Загальна площа: 46м² Житлова: 18м² Площа кухні: 7м² Квартира чиста і затишна, продається з меблями та технікою Біля будинку є все, що потрібно для житя, великий двір з дитячими майданчиками та парком. Мережа різноманітних супермаркетів, магазинів та аптек, ринок "Дніпро", ТРЦ "Квітень", "Макдональдс" Неподалік від дому знаходяться декілька шкіл та медичних закладів. Транспортна розвязка: -5 хвилин пішки до автобусної зупинки в різносторонні напрямки. -15 хвилин пішки до зупинки швидкісного трамваю.

Продам 2к квартиру з ремонтом, вул. Зодчих , Борщагівка, ціна без %

Купляй та заїжджай квартира готова як для маленької так і для великої родини. Ремонт та техніка в гарному та доглянутому стані. По документах 46м а по факту 92 ! Так як є другий повер для двох кімнат. 10 поверх з 10 Будинку більше 10 років Є на поверсі кладова. Спокійний район з школою та дитячими майданчиками. Без комісії На всі питання відповім по телефону!

Продам квартиру Вишневе, борщагівка ,святопетрівське

Терміновий продаж квартири 45м2 Київська область ЖК Софіївські Липки Будинок введено в експлуатацію Заселено Як завжди без комісії для покупця •Цементно-піщана штукатурка і стяжка • розведення водопостачання • заведено домофон та інтернет • газовий котел Protherm • радіатори • енергозберігаючі вікна WDS • якісні вхідні двері з МДФ накладкою • лічильники світла, газу та води Середній поверх Вид у двір на дитячий майданчик Закрита територія - вхід через пропуски

Продаж 1к квартири ЖК Софиевские Липки (будинок введено)
1 - 24 з 549 результатів