ПРОДАЄТЬСЯ в 2- поверховому домі затишна квартира 63 кв.м (3 кімн.). Не кутова , з усіма зручностями, індивідуальне опалення( газ ), металопластикові вікна. Є підвал, сарай, літня кухня, погріб, грядка. Неподалік знаходяться магазини, ринок, банкомат, дитячий садок, стадіон. Телефонуйте з 9.00-20.00 , тел.09*********97. Місце знаходження смт. Сосниця вул. Чернігівська (район гори)

владелец

Продається квартира в пятиповерхівці. Є балкон і лоджія. Індивідуальне опалення, для гарячої води є бойлер. Підключений WiFi. Також є підвальне приміщення. За додатковими питаннями звертайтесь за вказаним телефоном

владелец
Продається 3-кімнатна квартира

Продам 2-во кімнатну квартиру в смт. Сосниця. Район круга. Квартира на другому поверсі двоповерхового будинку, стан жилий. Також поруч в дворі є сарай з погребом. Телефонуйте та домовляйтесь на огляд.

владелец
Двокімнатна квартира в смт. Сосниця
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам 3-кімнатну квартиру у ценрі смт. Сосниця, Чернігівської області. Квартира розташована на 1-у поверсі двоповерхового будинку та складається з 3-х кімнат,жилою площею 43 кв.м., в тому числі одна кімната- 10,10 кв.м., друга кімната- 18,40 кв.м., третя кімната- 14,50кв.м., кухня площею-8 кв.м., ванна кімната-2,80кв.м.,вбиральня(туалет)-1кв.м.,коридор-11,50кв.м., лоджія-2,90кв.м.Загальна площа квартири-69,20 кв.м.Висота приміщень 2,50 м. Будинок знаходиться у центрі міста у безпосередній близькості від Сосницього обліково-економічного фахового коледжу, через паркан. Школа, дитячий садок, лікарня, будинок культури, кінотеатр, магазини, базар, адміністративні установи 5-10 хвилин пішки. Будинок, у якому всього 4 квартири, розташований у дворі, де є присадибна ділянка, гараж, сарай, підвал. Квартира потребує ремонту, бо довгий час здавалася в оренду.

владелец
3-кімнатна квартира, смт. Сосниця, Чернігівська обл.

Популярные запросы