Продається однокімнатна квартира у новобудові ЖК APART HALL, відомого забудовника Галжитлобуд. Незабаром будинок буде готовий - здача запланована на 2024 рік Розташування квартири - на 9-му поверсі з 10. Загальна площа - 43.72 кв.м. Цей планувальний рішення забезпечує комфорт і просторість, що робить квартиру бажаною як для мешканців, так і для орендарів! Ціна цієї чудової квартири - всього 25.200 доларів США. Така вигідна пропозиція для інвесторів не чекає довго, тому не зволікайте! Не пропустіть свій шанс на успішні інвестиції та затишне життя. Зателефонуйте прямо зараз!

Трускавецька вул., 2А

Продається 1 кім. квартира по вул. Героїв Крут (кінець вул. Тролейбусна) в новобудові (ЖК Continent style ) . Перший поверх. Загальна площа 51,56 м2. Житлова площа 14,33 м2. Площа кухні 17,79 м2. Будинок комфорт класу. В під їзді вже все готове, доробляють внутрішній дворик і тоді буде здача будинку (червень 2024). Переуступка. БЕЗ КОМІСІЇ.Є відео.

Героїв Крут вул., 5

Продаж однокімнатної квартири з дизайнерським якісним ремонтом 4 поверх з 8 Загальна площа - 41 м.кв Житлова - 14 м.кв Кухня - студія - 20 м.кв

Героїв Майдану вул., 17
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Пропонуємо вашій увазі чудовий варіант житла у ЖК Avalon Holiday – простора 1-кімнатна квартира з кухнею-студією на другому поверсі восьмиповерхового будинку. Площа квартири становить 41 квадратних метрів. Вона повністю обладнана усією необхідною побутовою технікою, що забезпечує комфортне і сучасне проживання. Житловий комплекс відомий своєю низькою забудовою, що забезпечує спокій та затишок. Локація дозволяє легко дістатися до торгово-розважального центру King Cross Leopolis – всього 5 хвилин на авто або одна зупинка громадського транспорту. Ця квартира ідеально підійде для сімейних пар або молодих людей, які цінують комфорт, зручне розташування та сучасність усіх житлових умов. Ціна 87000 доларів Код:8501

Героїв Майдану вул., 8

Продаж 1-к квартири в ЖК Feel House від забудовника Lev Development. Квартира розташована на 5 представницькому поверсі. Переваги представницького поверху: - За допомогою системи персональних електронних пропусків піднятись на ваш поверх можуть лише жителі вашого поверху; - Покращена шумоізоляція; - Стелі мають висоту у 3 м; - Дизайнерський хол; - Хол на представницьких поверхах вистелений килимовою плиткою; Квартира складається з кімнати, кухні, балкону та санвузла. Загальна площа квартири складає 34,5 м2. Встановлено вікна REHAU. Опалення в квартирі здійснюється з допомгою 2-контурного газового котла, також встановлено радіаторні батареї. Є відео-огляд. В будинку є підземний паркінг, закритий внутрішній дворик з озелененям та дитячим майданчиком. Поруч з ЖК Feel House два озера з барвистою природою та місцями для відпочинку. Встановлено лічильники на газ, світло, холодну воду. Продаж по переустпці майнового права (переуступку оплачує власник). Будинок буде обслуговувати управлінська компанія. Пропозиція від АН Rise Together.

Проектована, 3

Продається квартира (апартаменти) площею 33.48 квадратних метрів в новобудові на вулиці Трускавецькій 48 .Квартира розташована на 7-му поверсі з чудовим видом на місто. Якісна забудова та зручне планування зроблять ваше життя комфортним та незабутнім. Ціна 26000 $ - це досить доступна вартість. Дуже хороший обєкт, як для себе, так і під інвестицію (оренда або продаж) Запрошуємо Вас на перегляд квартири у будь-який зручний час. Телефонуйте прямо зараз та забронюйте перегляд, щоб насолодитися красою своєї майбутньої квартири.

Трускавецька вул., 48

Продається 1 кімнатна квартира в зданій новобудові ЖК Avalon Holiday Близько до вулиць Стрийська і Трускавецька . Будинок зданий в 2023 році , комунікації підключені , можна робити ремонт Індивідуальне опалення газовий котел. Велика кухня вітальня 20м , окремо спальня 13м , разом площа 41м

возможна продажа по єОселя
Героїв Майдану вул., 15

Продаж 1-к квартири в ЖК Avalon Holiday Без комісії для покупця Квартира розташована на 6 поверсі в 4 секції, будинок вже введений в експлуатацію та заселений на 80%. Житло складається з кухні-вітальні, санвузла, балкону та спальної кімнати. Загальна площа квартири 38 м2. Опалення здійнюється з допомогою 2-контурного газового котла. Вікна квартири виходять в внутрішній дворик. Лічильник на воду, газ та світло. Будинок обслуговує управлінська компанія.

Героїв Майдану вул., 1

Продаж 1кімнатної квартири з дизайнерським новим ремонтом в ЖК Авалон Холідей, продумане планування, теплі підлоги, кондиціонери, вся техніка.Квартира готова до проживання. Красивий ЖК з затишними зеленими двориками, дитячими та спортивними майданчиками. Чудовий варіант під інвестицію та для власного проживання. Можливий також продаж в іпотеку та під держпрограми. Код квартири #27632341

возможна продажа по єОселя
Героїв Майдану вул., 1

Продаж 1-но кімнатної квартири в новобудові. 📍Вул. Трускавецька [ГалЖитлоБуд] ЖК «На Трускавецькій» розташований одразу за міською смугою Львова, тож аби потрапити у місто, достатньо перейти вулицю Трускавецька. До центру Львова - 7 км, тож на автівці до нього можна дістатись за 15 хв, а громадським транспортом на це знадобиться близько 30-35 хв, 10 з яких займе маршрут до зупинки громадського транспорту. У радіусі 5-10 хвилин пішки працюють крамниці товарів повсякденного вжитку. На відстані до 2 км (15 хв пішки) розташовані супермаркети «Сільпо» та «АТБ», магазини одягу, взуття, побутової техніки та ін. Трохи далі (на відстані до 5 км) можна знайти гіпермаркети та великі ТРЦ: «Ашан», «Метро», Victoria Gardens, King Cross Leopolis - автівкою доїхати до них можна менше, ніж за 15 хв. Будинок буде введено в експлуатацію в 4 кварталі 2024р. 🔲50.77/16.59/18.8 м². ⬆️Поверх 3/10. 🔸Ізольована кімната та кухня-студіо. 🔸Відкритий балкон з кухні (12м²). 🔸Гардероб. 🔸Суміжний санвузол. 🔸Опалення: будинкова котельня. 🔸Квартира в нульовому циклі. 🔸Фасадні стіни будуються з цегли та будуть утеплені мінераловатними плитами. 💵 Ціна 850$/м² (43155$). ✅ У вартість послуг також входить консультація з дизайнером стосовно ремонту, перепланування та інших технічних аспектів. 0979249224 Марян / АН Golden City (Telegram/Viber).

Трускавецька вул., 48

ЖК в городе Сокольники

Продаж 1-но кімнатної квартири в заселеній новобудові. 📍с. Сокільники, ЖК Grand Village Розташування Grand Village дозволяє доїхати до центру міста на машині за 15 хвилин. В межах 5 хвилин їзди знаходяться великі ТРЦ і магазини: King Cross Leopolis і Victoria Gardens з кінотеатром, зонами розваг, брендовими магазинами і фуд-зоною, будівельний гіпермаркет «Епіцентр К», «Ашан», а також критий аквапарк «Пляж». Розвинена внутрішня інфраструктура — на території ЖК Grand Village передбачені дитячі майданчики, спортивні куточки, велодоріжки і власний супермаркет. Підвищена безпека — повністю закрита територія. Розглядається продаж по програмі ЄОселя. 🔲Площа:43/11.5/15.5м². ⬆️Поверх 6/6. 🔸Ізольована кімната та кухня-студіо. 🔸Суміжний санвузол (душ). 🔸Квартира сонячна та простора. 🔸Засклена лоджія з кухні. 🔸Усі необхідні меблі та побутова техніка. 🔸Індивідуальне опалення. 🔸Підігрів підлоги по всій квартирі. 💵 Ціна 83500$ (торг). 0979249224 Марян / АН Golden City (Telegram/Viber).

возможна продажа по єОселя
Григорія Сковороди вул., 28

Продається 1к квартира 39.2м2 з балконом та гардеробною вул. Трускавецька. Є відео. Код квартири - #28281493 • здача будинку на 2025рік; • балкон; • 6 поверх з 9; • гардеробна; • переуступка. Квартира має гарне планування. Вікна виходять на західну сторону, на Континент. Будинок цегляний. Поруч є вся необхідна комерція, ТЦ Вікторія Гарден, Ашан, аптеки та кафе. В квартирі поштукатурені стіни, залиті стяжки, розведене опалення. Також буде встановлено двоконтурний котел та батареї. За більш детальною інформацією телефонуйте!

Трускавецька вул.

Продаж 1к квартири в ЖК San Marco ( клубний будинок ) , в Сокільниках по вул. Лесі Українки . Код квартири - #27911677 Будинок має неймовірну фішку , це можливість спуститися в супермарткет АТБ одразу ліфтом , Або спуститися на другий поверх ЖК і одразу піти на шопінг, або до спортзалу чи в сауну !! Також вже будується юасйн для мешканців будинку , є сучасна дитяча площадка, міністадіон , гостьвий паркінг. Вся комерція заселена - є ресторан, поруч Крамар , Галицька свіжина. Загальна площа квартири 55м2, дизайнерський ремонт . Квартира має кухню вітальню (вихід на терасу), окремо спальня також з виходом на терасу . Всі меблі і техніка залишаються . В будинку опалення будинкова котельня , газ є також. Скрізь тепла підлога піж плиткою. Висота стель 3м. Краєвид з вікна неймовірний ( не на дорогу ). Прекрасний варіант для проживання !!!

Лесі Українки вул., 21

ТЕРМІНОВИЙ продаж 2к квартири 51,2м2 (без комісії) в ЖК Континент Стайл Код квартири - #27933441 Будинок якісний і малоповерховий на межі здачі в експлуатацію. Квартира світла і тепла з індивідуальним газовим опаленням. Встигніть придбати чудове житло за вигідною ціною!

Героїв Крут вул., 127

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Авалон Холідей. Будинок активно будується. Здача -листопад 2024 року Квартира від надійного та якісного забудовника - Avalon. Квартира правильного планування- простора кухня вітальня, спальня, санвузол. Житловий комплекс розташований в тихій та зеленій зоні. Неподалік від вулиці Стрийська та Трускавецька. 3 поверх з 8ми 40 м2 52 000$ Поблизу на вулиці Стрийській розташовані школи та садочки. Всього в кількох хвилинах їзди знаходиться ТРЦ King Cross Leopolis, Епіцентр і Ашан. Також недалеко є озеро та футбольне поле. За деталями телефонуйте!

Героїв Майдану вул., 1

Без комісії! Від забудовника! Продам 1-кім. квартиру в житловому комплексі бізнес-класу Feel House у Львіві в екологічно чистому районі - Сокільники, вул. Проектована 3. Код обєкту - SF-2-823-454 Розташований в локації з унікальною екосистемою та двома озерами для відпочинку. Поряд вся необхідна інфраструктура: ТРЦ King Cross Leopolis - 9 хвилин на автівці, біля будинку магазини, кафе, ресторани, відділення банків, медичний центр, ринок. Малоповерховий комплекс у скандинавському стилі з ексклюзивними дизайнерськими холами та закритою територією. Підземний паркінг. Внутрішній двір буде доступний лише мешканцям ЖК FEEL HOUSE, що гарантує додаткову безпеку. Автономне газове опалення у кожній квартирі. Забудовник - LEV Development. Представницький поверх це: високі стелі - 3 м. Це візуально збільшує площу кімнат, а великі панорамні вікна пропускають у квартиру набагато більше денного світла. Дизайнерський коридор. Килимова плитка. Хол на представницьких поверхах вистелений килимовою плиткою. Додаткова приватність. За допомогою системи персональних електронних пропусків піднятись на ваш поверх можуть лише жителі вашого поверху. Вхідна група квартир укомплектована дверима та замками преміум-класу. Загальна площа - 43 кв.м: кухня-вітальня - 16,4 кв.м з вихідом на просторий балкон (4,6 кв.м), ізольована кімната 15,5 кв.м з панорамним вікном, санвузол - 4,8 кв.м, передпокій з місцем для влаштування глибокої шафи. Стан та комплектанція від забудовника: чистова стяжка на підлозі, чистова штукатурка, сантехнічна та електрична розводки, двері та замки преміум класу, якісні панорамні вікна, радіатори опалення, газовий котел опалення. Вартість - ₴55 тис./кв.м Можливе розтермінування на 9 місяців.

возможна продажа по єОселя
Проектована-Тролейбусна вул., 3

апартаменти площею 24 м2,. Забудовник Галжитобуд. Житловий компекс Апарт Хол ,вул Трускавецька. Секція А 29000грн/м2 6 з 12 поверх Максимальне наповнення від забудовника стяжка, штукатурка, двері, якісні вікна, утеплення пінопласт, радіатори з терморегуляторами Квартира рахується як апартаменти Можна оглянути локацію,телефонуйте Також є інші варіанти

Трускавецька, 5

Продаж 1 кім апартаментів 45 м2 Вул.Спортивна, забудовник Галжитлобуд Територіально Сокільники, дуже близько до вул.Стрийської Секція ж Опалення - електричне індивідуальне Під здачу в оренду, або перепродаж з ремонтом, чи для власного проживання 5 з 5 поверх 24 000 грн за м2 Переуступка Телефонуйте! Локацію можна оглянути

Львівська вул., 4

Продається однокімнатна квартира в новобудові по вул. Спортивній в с. Сокільники. Квартира розташована на 4 поверсі з 5. Загальна площа квартири 45м.кв., житлова 15м.кв., площа кухні 21м.кв.. Житловий комплекс складається з девяти малоповерхових будинків (4-5 поверхів). У кожному будинку будуть відкриті тераси зі скляними огорожами, а також панорамні вікна, які забезпечать найвищі показники інсоляції. Крім житлових площ проєктом передбачено обєкти комерційної інфраструктури, місця для відпочинку, дитячі та спортивні майданчики, а також стоянка для автомобілів мешканців. Вул. Спортивна, на якій будується новий житловий комплекс у Сокільниках, розташована між двома великими транспортними магістралями, які ведуть до центру Львова — автотрасою Т1416 та вулицею Стрийською, якою курсують 33 автобусні маршрути. До центру міста — 30 хвилин на авто, на громадському транспорті — 60 хвилин. Стіни будинку з цегли утеплені мінеральною ватою та пінополістиролом під декоративну штукатурку та фарбування. Продаж по переуступці. Здача будинку 4 квартал 2024 року. Код обєкта: 13538

Спортивна, 4

Продаж 1км. квартира Сокільники ЖК Континент Лайф Продаж 1км квартири бічна Трускавецької межа міста Львів, Сокільники, Героїв Крут, в новобудові. Площа квартири 47, 7м2. Поверх 1. Здача будинку 2 квартал 2025р. Переуступка.

Героїв Майдану вул., 2

ПРОДАЖ 1-кім. новобудови по вул. Героїв Майдану (Сокільники). Поруч знаходиться перехрестя Стрийська-Наукова, нижній Шувар, автовокзал, Кінг-Крос Леополіс, Зроблений ремонт, площа 40.3 м.кв, автономне опалення (котел), 6-й пов. Квартира продається зі всім. З кухні є балкон. Є парковка. З сусідів вже ніхто ремонти не робить. Ціна 73000$! Чистий продаж. Співпрацюю. Тел: ⓿❻❼❸❼⓿❼❺❸❸ або ⓿❾❺❻❼❾❾❺❷❸

Героїв Майдану вул., 19б

Продається 1-кімнатна квартира 50кв.м в новобудові Сокільники Вул.Героїв Крут ЖК Данбуд Квартира з ремонтом Кімната ізольована з просторою гардеробною 4кв.м Індивідуальне опалення , двоконтурний котел Bosch. Окрім батарей, по цілій квартирі додатково є водяний підігрів підлоги (кухня, ванна, коридор, кімната), що дозволяє економно прогрівати помешкання Також є кондиціонер Проведений інтернет, WiFi, оптоволокно Залишаються вмонтовані меблі та більшість технік

Героїв Крут вул., 4

Без комісії!!! Продаж від забудовника. Новобудова Feel house від забудовника Lev Development у Франківському районі. Поруч вул. Трускавецька. До перехрестя Стрийська - Наукова 5 хв. на автомобілі. Кожен з власників квартир на представницькому поверсі зможе відчути себе на висоті у буквальному розумінні. Втілювати бажання та реалізовувати мрії, сенс життя полягає не у тому щоб знайти себе, а в тому щоб створити себе і свій унікальний простір свободи. Стелі мають висоту у 3 м. Це візуально збільшує площу кімнат, а великі панорамні вікна пропускають у квартиру набагато більше денного світла. А ще це дуже стильно. - Вхідна група квартир укомплектована дверима та замками преміум-класу. - Покращена шумоізоляція - Хол на представницьких поверхах вистелений килимовою плиткою - Дизайнерський коридор - За допомогою системи персональних електронних пропусків піднятись на ваш поверх можуть лише жителі вашого поверху - Розведена електрика та сантехніка - Встановлена інсталяція - Чистова штукатурка

Героїв Майдану вул., 7

Продаж кваритири в Авалон Холідей 1 кімн, кухня-студія, на 4 поверсі з 8, з видом на озеро та на спортивний майданчик. Код квартири - #28071747 Площа 40. 1кв м, підігрів підлоги по всій квартирі німецькі труби, італійська гребінка, дизайнерський радіатор, рушникосушка маріо комбінована, австрійська ванна з лед підсвіткою, лед підсвітка штор(штори дім аут), двоспальне ліжко та розкладний диван, квартира повнюстю омебльована( шафи у спальні, коридорі та у ванній, столи, стільці, пуф з бюті зоною, техніка уся вбудована. в коридрі величезне дзеркало на всю стіну . дуже зручне розташування , та якісний ремонт Перегляньте квартиру на нашому сайті ale.znaity.com/prodazh-kvartiri-v-zhk-avalon-hoiday-avalon-holidej Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Героїв Майдану вул., 1
123...6
1 - 24 из 143 результатов