Центр міста (біля ОТЦ/Траш, 5-ти квартирний будинок), автономне опалення, 66 кв.м., висота стелі 2.9м, закритий підїзд. Обмін на будинок/ділянку.

власник
Квартира (обмін)

Квартира в районі віськового містечка,тихий дворик з дитячим майданчиком.В квартирі розпочатий ремонт,встановлені якісні вікна,нова проводка,нові міжкімнатні двері та вхідні які ще не встановлено,індивідуальне опалення.Квартира по вул Садова 15.

власник
3 кімнатна квартира

Продається 2-х кімнатна квартира в ЖК Лісовий квартал. Проведена електрика, сантехніка, якісна тепла підлога, замінено газовий котел на більш потужний. На лоджіях утеплені мінватою стелі. По всій квартирі в підлозі розведений інтернет кабель. Є кладовка.

власник
Квартира в ЖК Лісовий квартал
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам квартиру, з хорошим ремонтом, мебльовану, з побутовую технікою та електронікою яка знаходиться в квартирі, новобудова. Великий спільний двір загорожений парканом та електроворотами.квартира має повний клімат контроль тепла та холоду, підігрів підлоги. Квартира на повному фулі, підігрів підлоги, кліма- кондиціонер та обігрівач

власник
квартира Славута продаж

Продам терміново двокімнатну квартиру без ремонта по вул.Плотиче, 125. I -поверх, індивідуальне газове опалення незалежне від електропостачання. Нові пластикові вікна (профіль німецький). Квартира не кутова, тепла.Торг.

власник
Продам терміново двокімнатну квартиру

Продам квартиру 97м2, в новобудові 3-х кімнатну, 4 поверх, є ліфт, 2 санвузла, 2 балкони, індивідуальне опалення, тепла підлога, зроблена розводка електрики, каналізації, опалення, води

власник
Продам квартиру в новобудові 3-х кімнатну 97м2.

Продається 3 кімнатна квартира. Район міста дійсно вважається одним з найкращих. Розташування будинку дуже зручне, що дає можливість швидко дістатися до будь-якої частини міста. Квартира має чудову планування, просторну кухню та затишні великі кімнати. Також наявна лоджія з погребом та простора коморка. Для зручності мешканців будинку є сушилка на дві квартири. Підїзд завжди чистий, а сусіди привітні та дружелюбні. У дворі є дитячі майданчики, а також район оточений лісом, тому для жителів є можливість насолоджуватися свіжим повітрям та красою природи. Навколо є багато дитячих садків та шкіл. Також поруч знаходиться єдиний в місті супермаркет АТБ та великий будівельний магазин Епіцентр, який знаходиться в 500 метрах від будинку. Близько розташована лікарня, а також є можливість переобладнати приміщення для комерційних потреб, наприклад, встановити перукарню або поштове відділення. Загалом, це прекрасне місце для життя, де зручно та комфортно проживати.

власник
Продаж 3к квартири 64 кв. м на вул. Ярослава Мудрого 51

Продається 3х кімнатна квартира в місті Славута , квартира знаходиться на 5 поверсі , має 3 кімнати 2 балкони (64км2) , євровікна. Опалення централізоване . Квартира знаходиться в районі пятого (південний) . Поруч 2магазини , дитячий садочок та школа . Деталі за тел. Торг присутній.

Терміново Продам 3-х к.кв. м. Славута

Продам квартиру в новобудові, в центрі міста 2-х кімнатну 76м2, всі комунікації підведені, чудове місце розташування.

власник
Терміновий продаж 2-х кімнатної квартири 76м2, в центрі міста, в новоб

Продається приватизована 1-кімн. квартира, 36,7м.кв. на 3 поверсі, південна сонячна сторона, з меблями і побутовою технікою, можна без меблів і техніки. Велика кімната 20,2 м.кв., є балкон. Можливий обмін на будинок, половину чи частину будинку з доплатою. Розглядаємо всі варіанти. На перший номер телефону є Вайбер, Ватсап і Месенджер.

власник
Продається 1-кімн. квартира, або обмін на будинок чи частину будинку.

НЕДОРОГО!!! Продається 3-х кімнатка квартира по вул.Спаська(район Автопарку) на 2 поверсі з індивідуальним опаленням. Є гараж + сарай з погребом.

Продаж квартири

Продам двохкімнатну квартиру площею 53.2м2 на 5 поверсі по вул. Садова 17. Квартира не кутова (2-й підїзд), без ремонту, з індивідуальним опаленням.

власник
Двохкімнатна квартира 53,2м2, індивідуальне опалення, Садова 17.

Продам 3-х кімнатну квартиру р-н ( Сонячний) по вул.Лісна 19. Панелька 5/5,косметика,готова для проживання! 64 квадрати Металопластикові вікна+балкон,індивідуальне опалення.Уся інша інформація за телефоном.Власник.Котел працює не від електрики!!!

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру р-н Сонячний

Продам квартиру однокімнатну 52м2, в центрі міста, другий поверх, середина, є балкон, гардеробна, індивідуальне опалення, тепла підлога в кухні, коридор, ванна. 55 000$.

власник
Продам квартиру однокімнатну 52м2, в центрі міста, другий поверх.

Продається двох кімнатна квартира з гаражем та доглянутою прибудинковою територією, та зимньою альтанкою, по вулиці Звитяги(Гвардійська).Знаходиться майже в центрі міста поряд дві школи, дитячий садок, автобусна зупинка, через будинок ліс та дуже багато різних магазинів. В квартирі залишаєм майже всі меблі і вбудовану техніку. Опалення індивідуальне. Квартира з хорошим ремонтом, нещодано було замінено водні труби що ідуть до квартири. Гараж росташований біля квартири.

власник
Двох кімнатна квартира з гаражем в місті Славута

Квартира знаходиться в чудовому мікрорайоні міста, поруч дитячі садочок, школа,ліс,багато майданчиків для діток. За потреби магазини, ринок, зупинка автотранспорту, лікарня,аптеки теж не далеко, 5-15хв.пішки. Квартира утеплена,труби,та проводка нові. Двохзонний електро лічильник, кондиціонер, бойлер,меблі,та техніка лишається в квартирі. Якщо потрібна більш детальніша інформація, фото і якісь інші питання,звертайтеся у Вайбері, або телефонуйте.

власник
Продам квартиру , в мікрорайоні "Сонячний"

Продам квартиру 3-х кімнатну 69м2, 1 поверх, середина, два балкони, опалення відрізане, є дозвіл, є газова колонка, вул. Ізяславська 16. 26 000$.

власник
Продам квартиру 3-х кімнатну 69м2, 1 поверх, середина, два балкони.

Продаю 3-кімнатну квартиру, "чешку", загальна площа - 70,3 кВ.м. Квартира світла, тепла, не кутова, в гарному житловому стані. Вікна виходять на обидві сторони будинку. Тихий двір. Квартира має вдале планування: кімнати окремі, санвузол роздільний, є велика комора, яку можно використовувати, як гардеробну, кухня з балконом, також є лоджія. По всій квартирі покладено художній паркет, всі двері деревяні гарної якості. Можливий продаж з меблями Квартира знаходиться у Військовому містечку, подалі від дороги. Поруч: ліс, дві школи, дитячі садки, лікарня, автобусна зупинка всіх міських маршрутів, багато магазинів, кавярні, аптеки, АТБ, Епіцентр, Нова пошта, Палац культури, сучасний кінотеатр, розважальний комплекс для дітей, в пішій доступності - ринок та центральна вулиця міста, де розташовані державні установи, банки, Укрпошта, безліч магазинів, кавярень тощо. Власник. З усіма питаннями, будь-ласка, звертайтеся!

власник
Трикімнатна квартира, Військове містечко

1 кімнатна квартира на вулиці Церковна. Загальна площа 32,6кв.м. 5 поверх, зроблений ремонт, кондиціонер, газова колонка, централізоване опалення, вбудована кухня.

власник
1 кімнатна квартира в центрі міста

Продам 2х кімнатну квартиру в центрі міста Славута

власник

Продається трикімнатна квартира на військовому містечку. Третій поверх.Квартира обладнана індивідуальним опаленням, що дозволяє самрстійно регулювати температуру. Балкон утеплений, вікна пластикові. Для додаткової інформації звертатись за телефоном 06******56

власник
Продаж 3 кімнатної квартири з індивідуальним опаленням

Продам 2-х кімнатну квартиру. Район військове містечко,навпроти АТБ. Поряд ліс,магазини,школа,дитячий садочок. Поверх 5 Звертайтеся за тел.38********38

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру.

Продам трикімнатну квартиру в м.Славута,індивідуальне опалення,поряд магазини,школа, лікаря,садочок

власник
Продається квартира

Продаєтся 3-х кім.квартира по вул.Ізяславській на 2 поверсі з меблями та технікою.

Продаж квартири
1 - 24 з 38 результатів

Географія Славута