Квартира в новому , якісному , цегляному будинку, хороший стан, з ремонтом, меблі та техніка. Автономне опалення ( газ. котел) Знаходиться в тихому та зручному місці , поруч школа «Престиж», 11 школа, дитячий садочок.

Відінська вул., 23а

Ексклюзив в новобудові! Панорамні вікна з виглядом на Соборну, 2 лоджії по 5 кв.м, кухня студія, 2 кімнати по 23 кв.м, гардероб 7 кв.м, 5 поверх, 5 секція, лічильники води, тепла і електрики. Супер транспортна розвʼязка, розвинена інфраструктура. Договір переуступки (цесія) і Ви перший власник без комісії і нотаріусів. Такі умови до 01.06.24. Телефонуйте домовимося про перегляд.

можливий продаж по єОселя
Соборна, 289

Продаю 2-кімнатну квартиру на Корольова Десятиповерховий будинок, квартира 9-му поверсі Помешкання у хорошому стані. Окремі кімнати та роздільний санвузол. Власник залишає всі меблі та техніку. Є незасклений балкон. Квартира не кутова. Автономне-газове опалення. Для огляду телефонуйте

Корольова вул., 5А

Автономне опалення (газовий котел) - Квартира дуже тепла - Житловий стан, без меблів - Площа 67 м.кв - Поверх 4/5 - На все є лічильники - Балкон - ОСББ - Розвинута інфраструктура - садочок, школа, маркети та магазини

власник
Защитников Мариуполя (Костромская) улица, 7, Автовокзал, Ровно, Ровенская 70000.0 USD

кімнатнуквартиру в новобудові, квартира повністю облаштована та готова до проживання. Заведенні усі комунікації, вікна у квартирі на дві сторони, виходять як і у двір, так і на гарний краєвид, поруч Space, АТБ, Нова Пошта через дорогу, безліч кавярень, магазинів, спортивних залів тощо.Квартира площею 86м2, додатково літня тераса площею 7м2. Чудове ОСББ, власні паркомісця, кладові приміщення

власник
Защитников Мариуполя (Костромская) улица, 89, Автовокзал, Ровно, Ровенская 70000.0 USD

Остання комерційна квартира в цьому будинку на 12 школі . Підійде під будь-який вид діяльності: сфера послуг, торгівля, мед заклад , офіс та ін . Автономне газове опалення. Площа 65 м кВ з вікнами на торець будинку . Гарно проглядається з дороги . Великий засклений балкон 5,5 м кв . Такі пропозиції, велика рідкість . Це вдале інвестування буде щомісяця приносити стабільний дохід вам і майбутньому поколінню. Оренда в таких місцях завжди користується попитом . Телефонуйте і домовляйтеся про перегляд .

Продаж квартири під комерцію 12 школа БЕЗ КОМІСІЇ

Представляю до Вашої уваги унікальний об’єкт! Простора та світла дворівнева квартира у найбільш живописній частині м. Рівного – ексклюзивна пропозиція! Кухня-вітальня , ТРИ спальни кімнати, два санвузла , гардеробна , балкон. Загальна площа 110 м2, розташована в клубному будинку на 6 квартир по вул. Різдвяній. Окремий вхід у кожної сім’ї. Будинок зданий в експлуатацію, всі комунікації підключені – газ, вода, електрика. Централізована каналізація. У квартирі: автономне опалення – двоконтурний котел 1 поверх - підлога з підігрівом встановлені: - радіатори -лічильники на світло ,газ ,воду. виконана розводка електромережі. Подвір’я вимощено якісною бруківкою За окрему плату можна придбати Гараж 20 м2 з надійними автоматичними воротами прямо біля будинку. Не проґавте унікальну пропозицію, можливо, хтось вже домовляється про огляд квартири ВАШОЇ мрії! Огляд в будь-який зручний для Вас час. Радо відповімо на Ваші запитання . 09********35

ОБИРАЙ УНІКАЛЬНИЙ ФОРМАТ! Дворівнева квартира  біля ОЗЕРА !!!

Продаю затишну 2-кімнатну квартиру в новобудові. Дві окремі кімнати і кухня. Роздільний санвузол. Сучасний та стильний ремонт. Натяжні стелі. Залишаються вмонтовані меблі та техніка. Холодильник, посудомийна та пральна машини. Більше деталей та запис на перегляд за телефоном. Реальному покупцю торг.

Продаю 2-кімнатну квартиру в ЖК «Лавровий»

Простора 2к квартира в будинку на зручному 3 поверсі!!! Новобудова в центральній частині міста, ЗДАНА в експлуатацію. Створене ОСББ, яке функціонує. Зручне місцерозташування та інфраструктура: 3 хвилини до зупинки громадського транспорту; 5 хв. до парку ім.Т.Шевченко; поруч школи: (№9, №12, №4, №18); дитячі садки (№22, №41, №29), супермаркети, відділення пошти, аптека, стоматологія та все необхідне для того, щоб залишатися у ритмі життя та проживати у тихому районі міста. Вихід на головні вулиці міста - вулицю Соборна, М.Вовчка, Відінська, Ст.Бандери, С.Крушельницької. Відеоспостереження на території будинку та в підїздах, відеодомофон із системою розпізнавання облич (FACE ID). Система управління доступом, дитячий майданчик, автоматичні ворота, бесідка, work out, озеленена територія. У квартирі встановлено індивідуальне опалення - котел, теплу підлогу (кухня, коридор та санвузол), встановлено якісні двері індивідуального дизайну Сталь-М та вікна 6-ти камерні з двокамерним склопакетом. Водопостачання та каналізація - централізовані. Прибудинкова територія закритого типу. Деталі та запис на огляд за телефоном 06*********11 - Юлія

2к квартира,НОВОБУДОВА Васильченка,єОселя,12-школа,Центр

Продаж 2 кімнатної квартири Район Автовокзалу Четвертий поверх Ремонт Меблі Автономне опалення Простора,світла,тепла квартира Готова до заселення. Показ по домовленості .

Продаж 2 кімнатної квартири.Район Автовокзалу.Ремонт ,мебллі.

Житлові комплекси у Рівне

Нова! 1-Кімнатна квартира в Самому Центрі міста! вул. 16 липня ЖК «Елегант» Квартира з новим сучасним ремонтом, меблями. Вбудована кухня з побутовою технікою, гардеробна. Водяний підігрів підлоги. Елітний будинок в центрі міста з парковкою закритого типу.

16 июля улица, 48, Центр, Ровно, Ровенская 69900.0 USD

Неймовірно красива квартира з прекрасним виглядом з вікна в елітному житловому комплексі ЖК Спектрум з максимальною комплектацією! Втілені надсучасні дизайнерські рішення, що дозволило досягти максимального комфорту та релаксу в квартирі! - автономне газове опалення; - прокладена тепла підлога в санвузлі , коридорі,кухні; Прекрасне планування: Велика сучасна гардеробна кімната ; кухня - вітальня із балконом для релаксового відпочинку; надзвичайно світла спальня із панорамним вікном! Втілені сучасні дизайнерські рішення, декоративна штукатурка, велике дзеркало в коридорі, сучасне освітлення та безліч підсвіток; якісна сантехніка, гігієнічний душ; - сучасні меблі ( вмонтована кухня із різними типами освітлення; комфортний розкладний диван ) , двухспальне ліжко з підйомним механізмом та якісним матрасом для комфортного сну, - Спальна кімната захоплює своїм комфортом, та світлом, це справжня зона релаксу, яка дозволяє максимально відновитися після робочого дня! - якісна побутова техніка ( посудомийна машина; кондиціонер, ПРАЛКА-СУШКА для ефективного прання і сушіння Вашого одягу; вбудований холодильник, газова плита, духова шафа, витяжка, відеодомофон; 2 СмартТВ Samsung; - Будинок розміщується в елітному житловому комплексі закритого типу Спектрум; ЖК має власний спортивний та дитячий майданчики, відеонагляд по периметру та в будинку, паркомісця, охорона території. Розвинена інфраструктура міста; безліч розважальних комплексів; магазинів , аптек, та кафе, Спортивний комплекс « СпортЛайф»

Продаж однокімнатної квартири в ЖК «Спектрум»

Продам елітну 1кімнатну новобудову по Вул.Саймона Сміта в центрі міста, забудовник Стоград площа 43,8кв.м, Дахова котельня Сучасний ремонт, якісні меблі, вбудована побутова техніка Середній поверх Ціна 69900$ Деталі 09******36

Продам елітну новобудову центр

ТОП Рідкий варіант - ПРОСТОРа та ЕКОНОМна! З індивідуальним опаленням! Основні характеристики: + Квартира: 6 поверх, на дві сторони, в середині будинку + Площа: 103 м² + Стан: Хороший ремонт + Опалення: Індивідуальне газове двоконтурним котлом Vaillant + Перепланування: Узаконене + Меблі та техніка: Якісні, більшість залишаються + Вікна: Ламінація, жалюзі + Лоджія: Скло в підлогу + Підлога: Плитка, ламінат, водяна тепла підлога у санвузлі + Кухня: Гранітна столешня та барна стійка, кухня-студія + Клімат: Кондиціонер + Двері: Дубові + Додатково: 2 кладовки в підвалі + Будинок: 1992р.н., ОСББ, хороші сусіди, низькі комунальні + Розташування: поряд ліцею 19, район Ювілейний Особливості: Простора кухня-студія з барною стійкою, 27м2 Ванна кімната з пральнею та вікном, 7м2 плюс санвузол 3м2 Лоджія з вікнами від підлоги до стелі Висока якість матеріалів: гранітна столешня, дубові двері Ця квартира ідеальна для тих, хто цінує комфорт, якість та простір. Продаж без комісійних для покупця! Телефонуйте для огляду та більш детальної інформації!

Млинівська вул., 33

Продам трикімнатну квартиру покращеного планування. 72 м.кв. 4поверх пяти поверхового, цегляного буд. район Відінської. Роздільні кімнати, великий зал, 23м.кв. спальні-13 та 11, м.кв. кухня 9. коридор 10. Ремонт тільки закінчили. Панорамна лоджія. Поміняні абсолютно всі комунікації. Вікна, сантехніка, опалення, електрика все нове, також нові кухня, газова варильна поверхня, електр.духова шафа, холодильник, колонка, телевізор, кондиціонер, світильники меблі. Залита стяжка, укладений ламінат. Поряд школи, садочки, супермаркети, лікарня, зупинки міського транспорту. Затишний двір, привітні сусіди. Можливий обмін на будинок, частину, або квартиру меншої площі. Все робилося для себе, тобто, якісно та з якісних матеріалів. Власник.

власник
Курчатова улица, 2, Видинская, Ровно, Ровенская 69500.0 USD

Продається 3-кімнатна квартира на Щасливому в м.Рівне Кімнати просторі та окремі. Кухня велика, має вихід на лоджію. В квартирі зроблені всі внутрішні роботи під чистову обровку стін, а саме: розведена електрика, поштукатурені стіни, на підлозі стяжка, стоять лічильники, встановлений газовий котел та радіатори. Вікна металопластикові 6-камерні, вхідні двері із шумоізоляцією Зручне місце розташування: поруч супермаркет, садочок, зупинка автотранспорту, зона відпочинку. Будинок зданий в експлуатацію, тому підходить під програму єОселя та єВідновлення Телефйонуйте для огляду.

Студенческая улица, 24А, Счастливое, Ровно, Ровенская 69500.0 USD

Продається 3-кімнатна квартира на Щасливому в м.Рівне Кімнати просторі та окремі. Кухня велика, має вихід на лоджію. В квартирі зроблені всі внутрішні роботи під чистову обровку стін, а саме: розведена електрика, поштукатурені стіни, на підлозі стяжка, стоять лічильники, встановлений газовий котел та радіатори. Вікна металопластикові 6-камерні, вхідні двері із шумоізоляцією Зручне місце розташування: поруч супермаркет, садочок, зупинка автотранспорту, зона відпочинку. Будинок зданий в експлуатацію, тому підходить під програму єОселя та єВідновлення Телефйонуйте для огляду.

Продаж / Квартира / Студентська, Щасливе, Рівне

Продам 3-к квартиру у хорошому стані. Металопластикові вікна, тепла підлога на лоджіях. Є меблі та техніка. Поруч садочок, школа, торгові центри, лікарня, риночок, пошта та ін. Вулиця Дубенська.

власник
Дубенська, 44

2 кімн. квартира в новобудові ЖК Style House ( вул Масив Веснянковий. Район Льонокомбінат). Ціна - 69000$ - Цегляний будинок - Автономне опалення, підігрів підлоги - Квартира дуже тепла - Зроблений сучасний ремонт - Площа 48 м.кв - Поверх 2/4 - На все є лічильники - Балкон-лоджія - Власне ОСББ - Паркомісця, є підвальні приміщення в будинку Деталі за телефоном - 068 8727 009 (viber/telegram)

Фабрична вул., 4

💕Зустрічати світанок та милуватися заходом сонця, бути в центрі подій , вийти прогулятися набережною 💕 ✅Всі зручності розвиненої інфраструктури : школа, садок , ринок, маркет, офісний центр , зупинка транспорту... і це все ми пропонуємо відчути в квартирі , яку з натхненням пропонуємо до продажу! ▪️Цегляний будинок, 5/9 ▪️Загальна площа 55.1 кв.м. ▪️Новий сучасний ремонт, після якого ніхто не проживав. ▪️Роздільні кімнати, велика засклена лоджія , санвузол суміжний , кухня 8 кв.м. 🔸МПВ, нові радіатори , 🔸лед освітлення , 🔸широкі підвіконня , 🔸підлога - ламінат, 🔸санвузол - плитка. 🔸стіни - шпалери, 🔸стеля - гіпсокартон. ▪️Коридор на 3 квартири , окремо зачиняється на ключ. ▪️Ця квартира чудово підійде як для власного проживання , так і для здачі в оренду Вартість : 69.000$ 👍Огляд в зручний час, 🔑 в агентстві 0984590744 Аліна АН GRAND CITY

Соборна вул., 264

НОВИНКА ПРОДАЖ Вул.Соборна ( ЖК «Шоколад») Є-оселя так) 2 кімнатна квартира Ремонт робився якісно! площа 68кв.м зручний 3поверх автономне- газове опалення підігрів підлоги броньовані вхідні двері Розвинута інфраструктура, поруч школа, садок, супермаркети, аптека, парк!

Соборная улица, 285Е, Ювилейный, Ровно, Ровенская 69000.0 USD

Квартира з єврорементом має: 2 кімнати, ванна з туалетом сумісні, великий коридор, гардеробна, балкон заскелений також наявний підігрів підлоги у ванній. Знаходиться на 1 поверсі з високим цоколем та всюди є решітки. Продається зі всіма меблями, технікою. Хороша інвестиція чекає на свого власника. На перспективу можливе розширення квартири, добудова. Ще є власний підвал під квартирою.

Квартира 2 кімната

П Р О Д А Ж КРЕДИТУВАННЯ ПІД ПІЛЬГОВУ ПРОГРАМУ Є ОСЕЛЯ!!! 1-кімнатна квартира Клубний Дім ВОЛЯ поруч ЦЕНТРУ, вул. Соборна Будинок зданий в експлуатацію. Якісне будівництво, утеплений зовні. Комфортний підїзд. Загальна площа квартири 46,5 кв.м. Квартира розташована на 3 поверсі. Дизайнерський дороговартісний ремонт. Декоративна штукатурка на стінах. Опалення індивідуальне - електрокотел (який можна програмувати з телефону через WI-FI), тепла підлога. Енергозберігаючі металопластикові вікна. Покриття підлоги - вологостійкий ламінат та керамогранітна плитка. Підігрів підлоги по всій квартирі. Квартира обладнана якісними НОВИМИ меблями (корпусні кухонні меблі, стіл та стільці, дві шафи, двоспальне ліжко) та надійною брендовою технікою Whirlpool (холодильник, духова піч, варильна поверхня, посудомийна машина, пральна машина, витяжка, ) Простір кухні дозволяє додатково розмістити диван. Сумісний санвузол з душовою кабіною та якісною сантехнікою. Бойлер. Лічильник на воду, на світло лічильник день/ніч. Вхідні двері зламостійкі з шумо- та теплоізоляцією, протипожежні, сертифіковані. Кондиціонер. Все НОВЕ ТА СТИЛЬНЕ! Поруч зупинки громадського транспорту, магазини, ліцей №3 та 7, дитячий садочок, райдержадміністрація, продуктовий ринок . 69000$ Не втратьте можливості стати щасливим власником стильної квартири, ТЕЛЕФОНУЙТЕ ВЖЕ 06********02 Оксана.

Продаж стильної квартири в новобудові Центр, єОселя

Територія закритого типу, паркомісця та підвал до кожної квартири. Загальна площа 74м2 2 спальні кімнати, кухня-вітальня 36м2., просторий балкон з виглядом на озеро Усі міські комунікації, автономне-газове опалення Зручний 3й поверх Зручна локація ціна 70300 $

Продам 2к квартиру в новобудові
1 - 24 з 524 результатів