Продається однокімнатна квартира у Дарницькому районі, по вул. Ревуцького 34А. Квартира розташована на 9-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Складається з окремої кімнати, роздільного санвузла, окремої кухні з лоджією. Квартира у жилому стані, є необхідні меблі і техніка. Поруч з будинком декілька дитячих та спортивних майданчиків, школи та дитячі садочки. До станції метро "Харківська" 15 хвилин пішки. Для власників авто біля будинку є охороняєма парковка. Зручне транспортне сполучення та відносно недалеко велика кількість торгівельно-розважальних закладів. Квартира варта Вашої уваги, дзвоніть і домовимось про перегляд - ключі завжди з собою. БЕЗ КОМІСІЇ

Ревуцького вул., 34а

3-к квартира 122 кв.м, вул. Ревуцького 9 Затишне помешкання з видом на озеро. Трьохкімнатна Загальна площа: 122 кв.м Продає власник, без комiсiйних. 1) Зала 2) Кухня 3) Спальня №1 із заскленим балконом 4) Спальня №2 / кабінет 5) Ванна кімната 6) Вбиральня з пралкою 7) Передпокій 8) Комора Новобудова, монолітно-каркасна, утеплена. Взимку тепло, влітку комфортно. Лічильники води і тепла, бойлер, фільтрація питної води. Багато місця для зберігання. Тепле затишне хюге освітлення. Друга спальня може бути кабінетом чи дитячою кімнатою - стоять два зручні столи біля вікна. Глибока ванна - підходить для двох. У підїзді – консьєржі. Вікна спальні дивляться на схід сонця і ліс на горизонті. Вікна зали й кухні дивляться на захід сонця і озеро. В будинку: кав’ярня, перукарня, аптека, стоматологія, продуктова крамнця. Через дорогу: озеро, пляж, кафе, бігова доріжка. Поруч: Дитсадки, школи, кінотеатр, АТБ, Сільпо, Novus, Auchan, піцерія, СТО, автомийка, заправка. Авто: 5 хв - Дарницький міст 10 хв - Південний міст Автобус: 10 хв - м.Харківська Продає власник, без комiсiйних.

владелец
возможна продажа по єОселя
Ревуцького вул., 9

Світла, затишна квартира з хорошим ремонтом в будинку з газом. Є повноцінний технічний поверх. 52/30/8, двокамерні металопластикові вікна, дубовий паркет у відмінному стані, кахель, нові радіатори опалення. Гарні меблі і побутова техніка: кондиціонер, бойлер, телевізор, двокамерний холодильник, пральна машина-автомат, вбудована кухня з варильною поверхнею, духовою шафою і витяжкою. Якісна сантехніка. Дві великі шафи-купе . Квартира продається з усім майном. Закритий тамбур на 2 квартири, чудові сусіди. На сходах світло, таке їх розташування тільки в будинках серії 134. З дахом ніколи проблем не було. В підїзді є голова-енергійна жінка, яка вирішує різноманітні питання з функціонування всіх систем та інше. Красивий, просторий двір. Відмінна інфраструктура, по суботах продуктовий ярмарок біля будинку. Квартира без боргів, без проблем, ніхто не зареєстрований, один власник. М.Харківська-5-7 хв.пішки.

Ревуцького вул., 29
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Предлагается квартира с новым дизайнерским ремонтом в ЖК Лебединый по ул. Ревуцкого 40б. Квартира видовая, расположена на 22 этаже. Выполнен качественный ремонт, делался для себя. Встроенная кухня, техника: стиральная машина, посудомоечная машина, кондиционер, СВЧ, духовка. В спальне 2-х спальная кровать, большой шкаф, телевизор. Состояние «заходи-живи» Шикарная локация, метро Харьковская 3 мин пешком, ТРЦ - 5 мин пешком, садики, школы в пешей доступности.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Ревуцького вул., 40б

Можливий продаж за програмою Єоселя. Затишна двокімнатна квартира, у престижному житловому комплексі Лебединий. Квартира має зручне планування з просторими кімнатами та великою кухнею. Є можливість перепланування на власний смак. Бонус – кладові для зберігання речей, колясок, велосипедів, тощо. Перевагою цього чудового комплексу є стильна архітектурна композиція з видом на озеро. Житловий комплекс комфорт-класу. Будинок монолітно-каркасний, побудовано з газоблоку та мінеральної вати за новітньою технологією – термобудинок з вентильованим фасадом, що дозволяє економити на комунальних послугах у зимовий період часу. ЖК складається з трьох будинків різної поверховості, які утворюють закритий простір двору із зоною відпочинку та дитячим майданчиком. Цілодобова охорона та відеонагляд. Також комплекс має підземний паркінг, гостьову парковку та закритий від автомобілів. У пішій доступності, до 4 хвилин, станція метро Харківська. Біля комплексу відмінна транспортна розв’язка, 70 метрів до зупинки транспорту, до центру Києва 15 хвилин. У межах ЖК розташовані кавярні, спорткомплекс, продуктові магазини, супермаркети та навчальні заклади. 170 метрів до дитячого садочка та школи. Крім того, поруч стоматологічна клініка, ветклініка, школи танців і поштові відділення. Вам варто переглянути цю квартиру, щоб на власні очі переконатися, що це житло Вашої мрії за помірну ціну.

Ревуцького вул., 40 б

Можливий продаж за програмою Єоселя. Затишна трикімнатна квартира, у престижному житловому комплексі Лебединий. Квартира має зручне планування з просторими кімнатами та великою кухнею. Є можливість перепланування на власний смак. Бонус – кладові для зберігання речей, колясок, велосипедів, тощо. Перевагою цього чудового комплексу є стильна архітектурна композиція з видом на озеро. Житловий комплекс комфорт-класу. Будинок монолітно-каркасний, побудовано з газоблоку та мінеральної вати за новітньою технологією – термобудинок з вентильованим фасадом, що дозволяє економити на комунальних послугах у зимовий період часу. ЖК складається з трьох будинків різної поверховості, які утворюють закритий простір двору із зоною відпочинку та дитячим майданчиком. Цілодобова охорона та відеонагляд. Також комплекс має підземний паркінг, гостьову парковку та закритий від автомобілів. У пішій доступності, до 4 хвилин, станція метро Харківська. Біля комплексу відмінна транспортна розв’язка, 70 метрів до зупинки транспорту, до центру Києва 15 хвилин. У межах ЖК розташовані кавярні, спорткомплекс, продуктові магазини, супермаркети та навчальні заклади. 170 метрів до дитячого садочка та школи. Крім того, поруч стоматологічна клініка, ветклініка, школи танців і поштові відділення. Вам варто переглянути цю квартиру, щоб на власні очі переконатися, що це житло Вашої мрії за помірну ціну.

возможна продажа по єОселя
Ревуцького вул., 40 В

Продаж 1 кімн.квартири ЖК Лебединий, м.Харківська. «Лебединий» – житловий комплекс на вул. Ревуцького, 40в, поруч з метро «Харківська»,Дарницький район. Три будинки комфорт-класу. Будинки утворюють закритий з трьох сторін двір. Наземна парковка та підземний паркінг. Чудовий краєвид із квартири - на озеро. Квартира розташована на 16 п./25 поверхового будинку. Загальна площа квартири- 40 кв.м. Є місце під велику гардеробну, балкон-за рахунок котрого можливо збільшити кухню, або залишити як є. По сусідству велике озеро, поблизу розташовується зручна розвязка, відділення банку, McDonalds, продуктовий ринок, супермаркети, лікарня і кінотеатр. Неподалік знаходяться кілька кафе, поруч є школи, басейн, спортивний центр і дитячі садочки. Власник в місті, швидкий вихід на угоду, гарна ціна, дзвоніть перегляд квартири в будь який зручний час для вас.

Ревуцького вул., 40в

Двокімнатна квартира. Київ. Вулиці Ревуцького, 40г. ЖК Лебединій. Дарницький район. Позняки. Метро Харківська. Площа 80,4/32,4/17,1 Поверх 24/26 108 000$ Будинок 2018 року. Монолітно-каркасний. Газоблок. Підземний паркінг. Управляюча компанія - ОСББ. Консьерж. Продається велика двокімнатна квартира з чудовим плануванням. Ідеальний варіант для сімї або інвестиції. Ремонт 2019 року. Роздільні кімнати. Два санвузли. Велика кухня. Лоджія. Укомплектована необхідною меблями (обладнаний гардероб, вбудована шафа-купе, мебльована кухня, ліжко, диван та інше) та новою технікою (бойлер, пральна машина, електросушарка, варильна поверхня, мікрохвильова піч, витяжка, холодильник, два кондиціонери). Також, на поверсі є обладнана комора 3, 7 кв. м. Вигляд з вікон на озеро Вирлиця. Своя набережна та озеро. учним транспортним сполученням. Поруч магазини, школи, садочки До метро Харківська - 300 метрів. ПІДТВЕРДЖУЄМО ПРОГРАМИ ЄОСЕЛЯ ТА ЄВІДНОВЛЕННЯ Без комісії для покупця. Не упустіть свій шанс стати власником цієї чудової квартири!

возможна продажа по єОселя
Ревуцького вул., 40Г

Без комісії для покупця! Підходить під програму єОселя, єВідновлення, 280 постанова та ін.! Продаж 1-кімнатної квартири в ЖК "РЕВУЦЬКИЙ", вул.Ревуцького 54. Площа 47 кв.м. В квартирі виконаний новий ремонт в світлих тонах.Є велика лоджия. Комплекс розташований в пішому доступі від станції метро Харківська, але віддалений від проїжджої частини проспекту Миколи Бажана. Активна забудова Дарницького району посприяла розвитку інфраструктури: поруч школи, дитячі садки, супермаркети, ТРЦ та зупинки громадського транспорту, на якому можна виїхати в будь-яку іншу частину Києва. Купити продукти біля будинку можна в «Велмарті» — 6 хвилин пішки, в «Форі» — 10 хвилин пішки або у двох «Великих Кишенях Експрес», до яких 12 хвилин. За 4 хвилини можна доїхати до гіпермаркету Metro Cash & Carry. Якщо потрібні товари для дому та ремонту — 5 хвилин на авто до «Епіцентру». За 5-10 хвилин їзди на авто від комплексу «Ревуцький» або в радіусі кількох хвилин пішки від станції метро Позняки розташовані 5 торгових центрів: «Піраміда», «Паралель», «Аладдін» та inSilver. Також в пішому доступі кавярні, піцерії та суші-бари. Відвести дитину до дитячого садку можна буде пішки — 8 хвилин до дитячого садка №791, 9 хвилин до дитячого садка №149, 10 хвилин до «Оллі-Поллі», 11 хвилин до дошкільного центру №126, 15 хвилин до дитячого садка Монтессорі, дитячого садка №500, школи-садка «Абетка» та школи-садка «Зодіак». Доросліші діти зможуть ходити пішки до «Нової школи», школи №316, Гімназії міжнародних відносин та Скандинавської гімназії. Ще поблизу є «Рок школа на Позняках», курси англійської мови та Київська морська школа, де можна отримати права на катер, човен, гідроцикл або яхту. Є відеоогляд! Ключі на руках!

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Ревуцького вул., 54

Пропонується до продажу 2-кімнатна квартира роздільного планування загальною площею 84,6 м² з двома лоджіями. ЖК Лебединий (забудовники - Perfect Group і Інтергал-Буд). Житловий комплекс Лебединий розташований у Дарницькому районі міста Київ, вул. Ревуцького 40-В. Будинок № 2 введений в експлуатацію у серпні 2019 року. Квартира розташована на 13 з 25 поверхів. Стан - від будівельників, можна починати ремонтні роботи. Опалення і каналізація централізовані. В кожній секції є по 3 ліфти. Закрита територія, відеонагляд та охорона. У внутрішній інфраструктурі втілений ландшафт-проект у дворі, є дитячі та спортивні майданчики, гостьовий та підземний паркінги, місце для вигулу домашніх улюбленців. Перший поверх кожного будинку мають комерційне призначення, де знаходяться кафе, салони краси, продуктові магазини та інше. Зовнішня інфраструктура також насичена: поруч розташовані магазини (АТБ, Велика Кишеня, Фора, Еко-Маркет), кафе, ресторани, школи (№269, 302, 266, 315 та інші), дитячі садочки (заклади дошкільної освіти №59, 290, 201, 138 та інші), відділення пошти (Нова пошта №23, Ін-Тайм №8), торгово-розважальні центри (Піраміда, Аладдін, Паралель), парки (Парк Партизанської Слави, парк Позняки, озеро Лебедине). Є зручна транспортна розвязка, всього 5 хвилин пішки до метро Харківська. Можливий продаж по програмі єОселя 3%! Телефонуйте щоб домовитись на перегляд!

возможна продажа по єОселя
Ревуцького вул., 40-В

ЖК в городе Киев

Цікава пропозиція за найнижчою ціною у комплексі. Можливий продаж за програмою Єоселя. Шикарна видова квартира, у престижному житловому комплексі Лебединий. Світла, велика кімната з надзвичайно вдалим плануванням, також планування вільне, що дозволяє поділити простір за власним бажанням. Дві лоджії з виходом на неймовірно красиву природу озера Лебединий та озера Вирлиця. Житловий комплекс комфорт-класу. Будинок монолітно-каркасний, побудовано з газоблоку та мінеральної вати за новітньою технологією – термобудинок з вентильованим фасадом, що дозволяє економити на комунальних послугах у зимовий період часу. ЖК складається з трьох будинків різної поверховості, які утворюють закритий простір двору із зоною відпочинку та дитячим майданчиком. Цілодобова охорона та відеонагляд. Вхід до під’їздів по фейс айді. Також комплекс має підземний паркінг, гостьову парковку та закритий від автомобілів. У пішій доступності, до 4 хвилин, станція метро Харківська. Біля комплексу відмінна транспортна розв’язка, 70 метрів до зупинки транспорту, до центру Києва 15 хвилин. У межах ЖК розташовані кавярні, спорткомплекс, продуктові магазини, супермаркети та навчальні заклади. 170 метрів до дитячого садочка та школи. Крім того, поруч стоматологічна клініка, ветклініка, школи танців і поштові відділення. Вам варто переглянути цю квартиру, щоб на власні очі переконатися, що це житло Вашої мрії за помірну ціну. Також є інші варіанти квартир у цьому житловому комплексі. На запит надішлю відеоогляд.

Ревуцького вул., 40

без% Продається 2-х кімнатна квартира в 5-ти хвилинах пішки, від метро Харьківська. Вул. Ревуцького 44б. - хороший житловий стан - середній поверх - вікна в двір - все необхідне для проживання є в квартирі Район з дуже розвинутою инфраструктурою. Рядом: - магазини, супермаркети, ТРЦ - метро Харьківська - в дворі новий дитячик садочок - краща в Україні державна школа "Інтелект" Представник власника, без комісійних для покупця!

Ревуцького вул., 44б

Дарницький район Вул. Ревуцького 44 Продаж трикімнатної 76 кв.м. з каміном і ремонтом біля метро Харківська Трикімнатна квартира на 15-му поверсі 15 поверхового панельного будинку, серія «АППС». Параметри: 76//44/8, три окремі кімнати: спальня для дорослих, дитяча кімната, суміжний санвузол з джакузі, засклена затишна лоджія, великий хол і вітальня з діючим КАМІНОМ!! на дровах. Красива. Стильна. Затишна. Косметичний ремонт, повна комплектація всіма необхідними меблями та технікою: пральна машина, посудомийна машина, електрична плита, два кондиціонери, холодильник, МХП, телевізор. В дорослій спальні - двоспальне ліжко і шафи, в дитячій - зручне ліжко для підлітка. Домофон на вході до підїзду. Поруч нові дитячий садок та школа. Паркування на подвірї. Біля будинку велике озеро з пляжем. До метро Харківська 5 хвилин пішки.

Ревуцького вул., 44

Продаж 3-кімнатної квартири, за адресою вул. Ревуцького 7а. БЕЗ КОМІСІЇ! Квартира простора та світла. Свіжий косметичний ремонт. Багато шаф для зберігання речей. Має три окремі кімнати-дві спальні та вітальня. З вітальні вихід на засклену лоджію. В однієї зі спалень свій балкон. Квартира дуже тепла та простора. Встановлений бойлер та кондиціонер. Вікна виходять на тихий двір. В пішій доступності декілька шкіл, садок, ліцей, озеро, паркова зона для прогулянок, безліч магазинів, великий супермаркет, до метро 10 хвилин транспортом. Чудовий варіант для сімейного затишного життя.

Ревуцького вул., 7а

Пропонуємо вам інвестиційний обєкт у Дарницькому р-ні • Квартира 79 м2 розділена на 4 студії, повністю укомплектованих і готових під заселення орендарів. • Прибуткова інвестиція з повною комплектацією для здачі в оренду (подобово/довгостроково). • Орієнтовній дохід 14 400 у.е. в рік. • Дохідність 10%. Комплектація: - ергономічна кухня; - кухонний стіл та стільці; - холодильник; - мікрохвильова піч; - електричний чайник; - індукційна плита; - швидкісний інтернет; - бойлер; - ліжко + матрац; - шафа для речей; - кондиціонер. Додаткові витрати: 3% комісії і всі податки покриває покупець Зателефонуйте нам і ми розглянемо підбір чи створення інвестиційного портфелю під ваш бюджет. Ми - команда MYFREEDOM, комплексне управління інвестиціями в житлову нерухомість. • Забезпечуємо повний цикл експертних послуг - від аналізу ринку до отримання максимального прибутку; • монетизуємо більше 300 обєктів у Києві та продовжуємо розширюватись; • 7 років досвіду та знання тисячі нюансів; • лідери на ринку інвестицій у нерухомість. З нами ви можете збільшити свою дохідність, не витрачаючи час на операційну діяльність.

Ревуцького вул., 40в

Пропонуємо вам інвестиційний обєкт у Дарницькому р-ні Квартира 43 м2 розділена на 2 студій, повністю укомплектованих і готових під заселення орендарів. Прибуткова інвестиція з повною комплектацією для здачі в оренду (подобово/довгостроково). Орієнтовній дохід 8 560 у.е. в рік. Дохідність 10%. Комплектація: - ергономічна кухня; - кухонний стіл та стільці; - холодильник; - мікрохвильова піч; - електричний чайник; - індукційна плита; - швидкісний інтернет; - бойлер; - ліжко + матрац; - шафа для речей; - кондиціонер. Додаткові витрати: 3% комісії і всі податки покриває покупець Зателефонуйте нам і ми розглянемо підбір чи створення інвестиційного портфелю під ваш бюджет. Ми - команда MYFREEDOM, комплексне управління інвестиціями в житлову нерухомість. Забезпечуємо повний цикл експертних послуг - від аналізу ринку до отримання максимального прибутку; - монетизуємо більше 300 обєктів у Києві та продовжуємо розширюватись; - 7 років досвіду та знання тисячі нюансів; - лідери на ринку інвестицій у нерухомість. З нами ви можете збільшити свою дохідність, не витрачаючи час на операційну діяльність.

Ревуцького вул., 40в

Продаж 2-х кімнатної квартири в будинку ЖК комфорт класу «Лебединий» вул. Ревуцького 40-В перший будинок від метро Харківська, будинок введений в експлуатацію у серпні 2019 року, повністю заселений, право власності більше 3-х років. Квартира розташована на 11-му з 25 -ти поверхів, площа 61,3 м² дві окремі кімнати по 13 кв.м. кухня 17 кв.м.панорамне остеклення лоджія. Опалення і каналізація централізовані. В квартирі виконан ремонт на 70% проводка автомати, зробленні траси під кондіціонери (є в наявності 2 шт.), підлога плитка( кухня, коридор, лоджія) залишки плитки є в наявності, стіни підготовлені, підвіконня зроблені, підлога фініш, санвузел зроблена інстоляція, підготовленно місто під душову, встановленні нові двері преміум класу. В кожній секції є по 3 ліфти. Закрита територія, відеонагляд та охорона. У внутрішній інфраструктурі втілений ландшафт-проект у дворі, є дитячі та спортивні майданчики, гостьовий та підземний паркінги (за окрему плату є паркомісце). Перший поверх кожного будинку мають комерційне призначення, де знаходяться кафе, салони краси, продуктові магазини та інше.

Ревуцького вул., 40В

Без комісії! Продам 1кв. Загальна площа -40м.кв. 4 поверх. Простора кімната. Роздільний сан.вузол. Чисте парадне, нові ліфти. Розвинена інфраструктура - поруч супермаркети, кафе, спортивні зали, магазини, ресторани, лікувальні заклади, салони краси, школи, дитячі садочки, парки, сквери. У пішій доступності озера та пляжі. м.Харківська 5хв. Дарницький р-н. вул.Ревуцького 29а

Ревуцького вул., 29а

- ЖК Лебединий, вулиця Ревуцького 40Г - Новий рмонт 2023 року. - Двокімнатна квартира, з великою кухнею студіо. - Все продумано для комфортного життя. Передбачено все. Раціонально та правильно розплановано. Одне з найкращих планувань у комплексі. Кухня 25м2., та дві окремі спальні кімнати. - Планування квартири одностороннє, не кутове. Великий плюс, у квартирі завжди тепло, і дуже малі комунальні платежі. - Дуже світла, простора квартира; додатково по всій квартирі зроблено шумоізоляцію, шуму з дороги абсолютно не чути! - В квартирі немає непотрібних коридорів, площа використана максимально корисно! При вході велика шафа купе, далі відкривається простора кухня студія, яка розділена на робочу зону та зону відпочинку. Кухня облаштована всією необхідною технікою та меблями. - Робоча зона кухні має теплу підлогу, барну стійку, багато поличок та місця для зберігання речей, вся фурнітура Blum. Великий розкладний стіл, який легко вміщує 10 персон. Є вся необхідна техніка, а саме: -холодильник -посудомийна машина -індукційна плита -духова шафа -мікрохвильова піч Техніка нова та на гарантії. - Зону відпочинку можна використати як повноцінну спальну кімнату. Диван розкладний, розміром як двоспальне ліжко. Телевізор 55 діагональ. - Основна спальня кімната має велику шафу купе, двоспальне ліжко з підйомним механізмом, приліжкові тумбочки, штори блекаут, на стінах обої. Також по всій квартирі є різні режими освітленні, які регулюються з пульта. - Друга кімната - обладнена під дитячу спальню. Є два дитячих ліжка з додатковими нішами для зберігання речей, а також шафа та додаткові полички. Встановлені два рабочих стола для роботи та навчання! - Просторий санвузол з душовою кімнатою, сушильною та пральною машиною, подвійним умивальником, гігієнічним душем, бойлером на 100л. та іншими дрібницями. - Квартира робилася для себе, не на продаж, використовували якісні, дорогі матеріали. не економили. Встановлена комплексна очистка води на на подачу в квартиру, та додатковий осмос на кухні. Кухня, санвузол підігрів підлоги. - До квартири є додатково комора, яка розташован на цьому ж поверсі, біля квартири. Комора велика, 8м2., ціна за домовленістю при зустрічі. Також в наявності є підземний паркінг. - Цілодобова охорона у будинку, а також вони проводять патрулювання територією житлового комплексу. - метро Харківська 3 хвилини ходьби. Супермаркети, аптеки кафе, вся інфраструктура усі 100м. від жк. є ринок через дорогу. Ведуться постійні роботи з облагородження території комплексу. - По всих додаткових питаннях телефонуйте в любий час!

Ревуцького вул., 40Г

Вашій увазі квартира з якісним ремонтом. Завдяки втіленим дизайнерським рішенням, квартира стала двох кімнатною. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання.

Ревуцького вул., 7А

Без комиссии для покупателя Продается: Замечательная однокомнатная квартира с раздельной планировкой Характеристики квартиры: - Спальня: Уютная, с двуспальной кроватью, кондиционером и элегантным рабочим столом - Кухня: Просторная, с обеденным столом и стульями, встроенная кухня с современной техникой - Прихожая:Удобная гардеробная комната - Санузел: Большой, с ванной - Окна: Панорамные, с восхитительным видом на озеро и проспект Николая Бажана, а также красивый внутренний двор Описание жилого комплекса: - Жилой комплекс: "Лебединый" - Тип постройки: Современный монолитный комплекс 2021 года. - Адрес: Киев, Дарницкий район, улица Ревуцкого, 40В Преимущества квартиры: - Современный жилой комплекс с развитой инфраструктурой, рядом станция метро Харьковская - Удобное расположение с потрясающими видами на озеро и проспект Бажана - Без комиссии для покупателя - Собственность более трех лет - Документы в полном порядке Условия продажи: - Лучшее предложение в комплексе - Просмотр по договоренности в удобное для вас время Рядом: жк Олимпик Парк, Метрополия, Армянский, Терракота.

возможна продажа по єОселя
Ревуцького вул., 40в

Продам видову квартиру в новобудові комфорт- класу ЖК "ЛЕБЕДИНИЙ" метро Харківська- 2 хв. пішки. ПРАВО ВЛАСНОСТІ ОФОРМЛЕНО!!! ПОДАТКИ ВХОДЯТЬ У ВАРТІСТЬ КВАРТИРИ. Є-оселю та гривню на рахунок не розгладаемо. Пропонується 1 кім. квартира з чудовим краєвидом на озеро. 4/25 пов. 40/14/10 Квартира має функціональне планування, легко планується в 2 кім. квартиру. Вікна квартири виходять на озеро Лебедине. ЖК "Лебединий" - спецпроект 2021 року. Комплекс комфорт-класу. Закрита територія житлового комплексу, що охороняється, є відеоспостереження на поверхах будинку та на терріторїї комплексу. В будинку є власний паркінг. Розвинена інфраструктура, сучасний молодіжний район. Гарна транспортна інфроструктура. Поряд станція метро "Харківська" - 2 хвилини пішки. Біля комплексу зупинка громадського транспорту. Поряд озеро Лебедине, озеро Вирлиця, парк біля озера Лебедине з дитячими майданчиками, парковка. На території комплексу є все необхідне для життя. Спеціалізована школа №302 з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу, Гімназія "Діалог", Дошкільний навчальний заклад №704, Спеціалізована школа №296 з поглибленим вивченням іноземної мови, Дошкільний навчальний заклад №242, магазини, аптека. Ключі на руках. Готові до швидкої угоди. Ціна 65000 дол. 097-214-69-90 Маргарита Романівна

Ревуцького вул., 40 б

Продаж видова однокімнатна квартири в ЖК "Ревуцький", Дарницький р-н Будинок 2, секція 1, КВАРТИРА З ДОКУМЕНТАМИ , продаж за договором купівлі-продажу ( не переуступка). Знаходиться на 18-му поверсі 24-поверхового будинку Загальна площа: 47 м², площа кухні - 12 м² Розвинута інфраструктура - 10 хвилин пішої ходи до метро "Харківська", зручне транспортне сполучення, поряд розмістилось озеро "Вирлиця" для піших прогулянок, супермаркети, ТРЦ, школи та дитячі садочки По сусідству знаходяться ЖК "Welcome Home", "Лебединий" та "Патріотика" Комісія АН % SF-2-892-668

Ревуцького вул., 54

ЖК Рквуцький, вул. Ревуцького 54,. Реальний об’єкт. Є оселя! РЕМОНТ : - дизайнерський ремонт 2023р. з продуманим плануванням: окремо дві спальні кімнати та простора кухня-студіо. - повністю укомплектована всією необхідною побутовою технікою : (холодильник , морозильна камера, варильна поверхня, духова шафа , посудомийка ,мікрохвильова піч, пральна машина , два телевізора, система кондиціонування , підігрів підлоги на кухні, с/у та коридорі. ) - також слід відзначити меблі у квартирі : два двохспальних ліжка з ортопедичним матрацом , які мають додаткову нішу для особистих речей. Шкаф при вході в квартиру. - стіни у квартирі були ідеально вирівняні та підготовлені до фарбування. - якісна сантехніка, гідроізоліція та розводка по всій квартирі. БУДИНОК : Будівництво будинку було закінчено 2021р. ІНФРАСТРУКТУРА : - метро Харківська піша доступність. - зручна транспортна розв’язка. - будівництво на території комплексу , дит. майданчиків а також нежитлових приміщень. ДОКУМЕНТИ : - Один власник , документи на руках , готові брати завдаток та виходити на угоду, документи на квартиру перевірені. Більш детальна інформація за телефоном. Після продажу залишається все що зображено на фото, можливість отримати відеоогляд квартири. Запрошуємо всіх бажаючих на перегляд у зручний для вас час!

возможна продажа по єОселя
Ревуцького вул., 54
123...8
1 - 24 из 189 результатов