Продам квартиру в центре города по улице Калинина 15, возможен торг обращаться по телефону 09******32

владелец
Продам квартиру в Путивле

Продаётся 4х-комнатная квартира в самом центре города.(Ул. Вознесенская).Очень хороший район, рядом рынок, парк. Квартира светлая, просторная, жилое состояние, есть балкон и лоджия, подвал для хранения, индивидуальное отопление, счетчики. Квартира на 5 этаже пятиэтажного дома(крыша полностью отремонтирована, перекрыта).По всем вопросам обращаться по телефону 06******70 Людмила.Торг!!!!

владелец
Продам 4х-комнатную квартиру

Продам 3-комнатную квартиру в частном кирпичном доме на 4 квартиры. Общая площадь 36,4 кв м Жилая площадь 15,7 кв м Высота потолков 2,7 м Коммуникации: вода, отопление паровое, газ проведен во дворе. Год постройки 1971 Город Путивль, ул. Новоселовская (Красноармейская) Контактное лицо: Сергей 09******23

владелец
3-комнатная квартира. Город Путивль
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаеться 3-кімнатна квартира, доглянута, чиста + бонус маленька земельна ділянка під будинком. У будинку: 3 кімнати, кухня прихожа, туалетна і ванна кімнати окремі. Квартира тепла, сонячна, простора. На всі комунікації встановлені лічильники. Є погреб. Телефонувати за номером в кінці каруселі фотографій.

владелец
3-кімнатна квартира

м. Путивль Квартира не здається в оренду. Продам свою квартиру -студию 35,3 м. кв. Плюс пристроенный балкон-комнатой 9,8 м.кв.на 1 эт/5 эт. В квартире сделан дорогой капитальный ремонт: - новая електропроводка, отопление, водоснабжение, канализация. -теплошумоизоляция потолков, стен, полов. - установлены двухкамерные окна. - установлена вся новая сантехника, водонагреватель. В цену квартиры входит вся новая мебель : - спальный гарнитур. - четыре встроенных шкаф-купе. - дорогая встроенная кухня. В квартире с момента ремонта никто не жил, все новое.

владелец
1к квартира с новым ремонтом

Продаю 1 кімнатну квартиру в центрі мальовничого міста Путивль, район укрпошти. Ванна, унітаз нові. Комунікації замінені. Ремонт косметичний. Є підвал. Розумний торг можливий Пропозиція від власника

владелец
1 кімнатна квартира Путивль

Квартира із косметичним ремонтом, гарний район

владелец
Продам квартиру трикімнатну

3-кімнатна квартира в центрі міста Не кутова, в середині будинку Окремий свій двір Без ремонту Підготовлена до старту ремонту За детальною інформацією звертайтесь за телефоном

владелец

Продам 3 комнатную квартиру г. Путивль,ул.( Героїв Путивльщини, буд.57) 5 этаж. В квартире сделан ремонт, установлены пластиковые окна.2 лоджии.Индивидуальное отопление(новый газовый котёл)В квартире заменена вся проводка и сантехника. 18000$ Звонить только по Вайберу +38********13

владелец
Продам  3 комнатную квартиру Путивль

Продаётся 3х комнатная квартира на 2-м этаже ,5-этажного дома. Ул.Ковпака 7 Квартира с ремонтом и мебелью. Так же есть подвал и гараж возле дома. За гаражом сад . Гараж имеет 2 этажа,поштукатурен,яма,стеллажи, свет. Интересующие вопросы пишите в личку или звоните (+З8066l884l4З-viber)

владелец
Квартира 3х комнатная+Гараж

Продам 2 кімнатну квартиру в центрі міста Путивль, район бібліотеки Квартира не кутова Нові пластикові вікна Одна кімната прохідна Санвузол роздільний Пропозиція від власника Телефонуйте до 20:00

владелец
Продам 2 кімнатну квартиру

Двокімнатна квартира по вулиці Вознесенській, 57. Загальна площа 55 кв. м. Квартира на другому поверсі, не кутова, дуже тепла.У квартирі гарний житловий стан: вікна - пластик, балкон засклений, в кухні плитка на підлозі та стінах, у коридорі- на підлозі. Туалет - нова плитка на стінах та на підлозі. Ванна- теж плитка, але не нова. Двері вхідні та міжкімнатні замінені. Котел поміняний два роки тому. Є підвал, просторий, сухий, зі світлом, стеля висока.

владелец
Продається двокімна квартира в центрі міста

Продается квартира трехкомнатная с мебелью, 60 м КВ. Имеется балкон застеклённый. Ремонт,все коммуникации. Торг.

владелец
Квартира , Путивль, Сумская обл.

Продам квартиру в гарному місті на березі р.Сейм. З гарним ремонтом, робили для себе. На всіх вікнах склопакети, броньовані двері, другий поверх. Деталі за уточнюйте за номером.

владелец
Продам квартиру двокімнатну

Сделан косметический ремонт. Розетки, ВКЛЮЧАТЕЛИ, краны, обои новые. Дом утеплённый, тихий, спокойный. Дружные соседи

владелец
2 комн.квартира.Ковпака 7.г. Путивль. Сумская обл..РЕМОНТ.

Продам свою трикімнатну квартиру в центрі міста, по вулиці Ковпака. Квартира на другому поверсі, має окремий вхід. Площа загальна 47,2кв., житлова 40кв. Тихе місце, центр. Асфальтований підїзд. Квартира світла, суха. Опалення газове (конвектор). А також мається пічне опалення. Потребує капітального ремонту. Зручності на вулиці. В загальному подвір;ї є місце під гараж і сарай, невеликий город та місце в загальному погребі. Поруч магазини, піццерія, кафе, Мовчанський монастир, річка. Потрібен ремонт, тому чекає рук хазяїна. Документи в порядку.

владелец
Квартира в центрі міста. Путивль.

Продамо трьох кімнатну квартиру 50 кв.м. на 5 поверсі/5 в місті Путивль проспект Іоанна Путивльського 38. Без ремонту!!! Але це ніяк не мінус,а тільки плюс,можливість зробити все як хочеться Вам!!!На всі питання відповім по телефону або при зустрічі))

владелец
3-х кімнатна Квартира в центрі м. Путивль ‼️ПІД РЕМОНТ ‼️

Продам 2х кімнатку квартиру ( з меблями та побутовою технікою) в самому центрі міста, розташовану на 1-му поверсі 4х поверхового будинку. Квартира зі свіжим євроремонтом від 2022 року, утеплена, проведено повну заміну електрики, сантехніки (з встановленням фільтрів води), натяжні стелі, проведено заміну газового опалення, встановлено новий 2х контурний котел з термостатом, індивідуальне газове опалення, тепла підлога майже по всій площі квартири (окрім спальні). Після ремонту в квартирі ніхто не проживав. Повністю підготовлена для комфортного життя не потребує додаткових вкладень! У вартість квартири входить підвальне приміщення. ВАЖЛИВО! При вимкненні світла, квартира живиться на протязі 12 годин електроенергією за допомогою вмонтованого джерела безперебійного живлення та гелієвого акумулятора. Для реального покупця - ТОРГ!

владелец
Квартира