ПРОДАЖ КВАРТИРИ В 0-ЦИКЛІ Адреса - місто Пустомити, вулиця Дарії Дяченко. Кількість кімнат - три-кімнатна квартира. Поверх - 6 з 6 Квартира в 0-циклі, тобто ще без ремонту. Загальна площа - 95 м2, житлова - 44 м2, кухня - 30 м2. Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел. Санвузли - два. Будинок вводиться в експлуатацію в 4 кварталі 2024 р. Продаж по переуступці прав. Особливості даної квартири - це те що квартира двостороння, на поверсі три квартири, наявний підземний паркінг, вдале планування, хороша ціна. Поруч з будинком: школа, дитячий садок, супермаркет, парк, відділення нової пошти, аптеки, зупинка громадського транспорту. Код обєкта: 1909

Дарії Дяченко, 9

Продаж трьокімнатної квартири в місті Пустомити. Квартира світла з якісним ремонтом . Середній поверх Цегла, будинок збудований після 2000 років Індивідуальне опалення Продається з технікою та меблями! 2 санвузли 2 балкони , квартира не кутова Ідеальний варіант для великої сімї , поруч все в пішій доступності і до Львова 15 хв ! Близько центру , до школи 5 хв пішком Садочок , поліклініка , супермаркет , зупинка громадського транспорту , затишний великий двір все поруч Телефонуйте!

відродження, 2

ЖК Грушевський, від забудовника Місто Комфорту, в центрі м.Пустомити по вул. Грушевського, 97 Розтермінування оплати на 20 місяців Перший внесок від 50% Здача в експлуатацію: 4 квартал 2024 року ЖК бізнес класу в самому центрі міста з підземним паркінгом. Прямо з підземного паркінгу можна піднятись ліфтом на поверх до вашої квартири. В максимальній близкості до ЖК знаходяться дитячий садок №2 Віночок, садок №3 та школа № 1. У будинку стильні підїзди, продуманий благоустрій, забезпеченість паркомісцями 100%. Комплектація: безшумні швидкісні ліфти, індивідуальне опалення (газовий котел), сучасні панорамні металопластикові вікна з двокамерним склопакетом та 5 камерним профілем, вхідні двері(обшиті МДФ), 0-й цикл, штукатурка, всі лічильники, зашклені лоджії та тераси, підвали. Більше інформації у інформаційному центрі за адресою: м. Пустомити вул. Садова (біля будівництва ЖК Садова Алея)

Продаж 3-кімнатної квартири 96,9 кв.м  Пустомити( Львів за 9 км)
Задайте цену квартиры
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 3-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 3-кімнатна квартира в ЖК Грушевський. Сучасне планування площею - 96.9 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 7 поверсі 7-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Пустомити, Грушевського, 97. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2024 року. Забудовник - Місто Комфорту.

Грушевского улица, 97, Пустомыты, Львовская 82365.0 USD

Продаж 3-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 3-кімнатна квартира в ЖК Грушевський. Сучасне планування площею - 96.9 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 5 поверсі 7-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Пустомити, Грушевського, 97. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2024 року. Забудовник - Місто Комфорту.

Грушевского улица, 97, Пустомыты, Львовская 92055.0 USD

Продаж -квартира у м.Пустомити! Квартира 3-кім.,2 поверх 2 поверхового будинку,52 м.кв., індивідуальне газове опалення (2 ф.котел),всі комунікації та лічильники. Сучасний ремонт-металопластикові вікна, деревяні двері, підлога дерево,нова сантехніка,нова проводка,перекриття бетон, нещодавно оновили дах. Локація -практично центр,вул.Івасюка,200 м.від Рукавички,300 м.від 2 школи, гарний затишний р-н. Бонуси-паркомісце,грядка під вікном,підвал. Супербонус-всі сучасні меблі та майже вся техніка (холодильник,пралка, мікрохвильова тощо входить у ціну) Заходи і живи!!! Ціна-48500 $, розумний торг.

Квартира 3-кім. м.Пустомити!

Продається двохрівнева квартира в м. Пустомити, 10хв до Вікторії Гарденс на авто. Площа 80кв, три ізольовані кімнати (15кв, 12кв, 10кв), велика кухня-вітальня 24кв, санвузол суміжній з ванною 5кв плюс горище. Електроенергія 8кВт , якісні вхідні двері, ліфт, котел двух контурний Vaillent 24кВт, підігрів підлоги 1 поверх повністю, локація Грушевського, поруч торговий центр, садок, школа. Зупинка громадського транспорту на зовнішній стороні будинку. Якісна техніка ( Bosch - посудомийка, Samsung - холодильник, телевізор, пральня машина, Whirlpool - газова плита та духовка). Готова до проживання, меблі та техніка включені у вартість. Деталі за телефоном 06******44 Ігор.

владелец
Квартира Пустомити

Продаємо 3 кімн квартиру в Пустомитах, вул. Кучабського. Квартира знаходиться на 2 поверсі, всі кімнати ізольовані, індивідуальне опалення котел. В квартирі паркет дубовий . До квартири належить підвал, є горище, а також в ціну входить гараж цегляний 20 м кв . Квартира світла та простора. До Львова 9 км.

Продаж 3 кімн квартири Пустомити

на етапі здачі Без комісії Продаж 3-кім квартир в новобудові в Пустомитах. Тепла підлога, Утеплені стіні, 0-цикл, МП-вікна, стяжка, штукатурка, індивідуальне опалення (котел) .Спальний р-н, розвинута інфраструктура, дит садочки, школа,супермаркети.

Продаж 3-кім квартири в Пустомитах

Є розтермінування. Продаж 3-кім квартир в новобудові в Пустомитах. здача 4 кв 2025. Кухня-вітальня, утеплені стіні, ліфт, не кутова, сонячна, 0-цикл, МП-вікна, стяжка, штукатурка, індивідуальне опалення (котел) .Спальний р-н, розвинута інфраструктура, дит садочки, школа,супермаркети.

Продаж 3-кім квартир в новобудові в Пустомитах

Продажа квартир в ЖК, Пустомыты