Сучасний та комфортний житловий комплекс в мальовничому куточку м. Пустомит поблизу паркової зони. Передбачено закритий паркінг, гостьовий паркінг. Будинок розташований поблизу центру міста та траси у Львів. Поруч дитячі садочки та школи, супермаркети, центр адміністративних послуг, церква. Передбачена відпочинкова зона, дитячі майданчики, супермаркети. Монолітно-каркасна будова, стіни -цегла, утеплення-мінвата, комфортабельний ліфт, комірки. Круглодобовий відеонагляд, домофони. До ТЦ «Ашан King Cross Leopolis» -15 хв. машиною, ТЦ "Вікторія Гарденс" -10 хв. ТЦ«Метро»-20 хв. до центру міста Львів - 35 хв. Доступні ціни та комфортні квартири, Можливе розтермінування . Якість будівництва гарантуємо

Продаж квартир, Пустомити

Продаж 2-кімн. квартири в Пустомитах. Планування повноцінної квартири: вхід в коридор, дві ізольовані кімнати по 12,5 м.кв, санвузол разом, кухня (без вікна). Індивідуальне опалення (електричний котел), МП вікна, хороший житловий стан, декоративна штукатурка, сантехніка нова, труби всі замінені, бойлер на підігрів води. Паркет. Лічильники на все. Квартира не кутова, сонячна сторона. Фасад утеплений. Є погріб на прибудинковій території. Продається зі всіма меблями. Гарна інвестиція як для власного проживання, так і для здачі в оренду.

Продаж 2кім. кв. з індивід. опаленням в Пустомитах (34 м.кв  28500уо)

Продаж 1кім. квартири в Пустомитах. Квартира в житловому стані, має площу 32м.кв. опалення інд.(пічне). Є всі комунікації, газова колонка на гарячу воду. Продаж з меблями. Квартира знаходиться не далеко від центру міста де є супермаркет та зупинки громадського транспорту. Вартість 32тис.дол. Торг. Більш детальніше телефонуйте Юрій.

Продаж 1кім. квартири в житловому стані у Пустомитах

Житлові комплекси у Пустомити