Двокімнатна квартира від власника, під ремонт. Є всі комунікації (вода, газ, світло, центральна каналізація). Двір загального користування. Розташована в центрі міста, поряд магазин АТБ, РАГС. За детальною інформацією телефонуйте.

владелец
Квартира двокімнатна

Пропонується охайна і затишна квартира у місті Прилуки по вул. Саксаганського 5 (мікрорайон Рокитне). Будинок сталінка на 12 квартир. Квартира готова під ремонт. В квартирі є всі комунікациї газ, світло, вода, все за лічильниками для комфортного проживання. У будинку стелі 3,3 метри. Закритий двір . Презентабельний та охайний підїзд, три квартири на поверсі. планування кімнат роздільне, поверх 2-й. Чиста доглянута квартира. Квартира розташована в центрі мікрорайону, відмінна інфраструктура, поруч школа із сучасним дитячим майданчиком, дитячий садок зручна транспортна розв`язка. Є сарай, погреб, гараж, ділянка для побудови невеликої господарчої будівлі або гаражу.0.9.3.4.2.9.0.2.0.2.

Продам під ремонт 2  кімнатну квартиру район Рокітне вулСаксаганского

Продається світла та затишна 2-х кімнатна квартира під РЕМОНТ, яка знаходить на центральній вулиці в самому сердці міста Прилук по вулиці Київська 170 на 4 поверсі (колишній центральний гастроном), загальною площею 45кв.м, вікна якої виходять у внутрішній двір гастроному та хлібного, також є балкон ванна кімната суміжна. Опаленняя централізоване. Поблизу магазини: АТБ, Єва, Фокстрот, магазини мобільного зв`язку АЛЛО та Vodafone, місця громадського харчування, парк та головна площа в 50 метровій доступності. За більш детальною інформацію в особисті .0.9.3.4.2.9.0.2.0.2.

В центрі міста Прилуки продається 2 кімнатна квартира під РЕМОНТ.
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам 2-х кімнатну квартиру у центрі міста. 3-й поверх, тепла, без ремонту.

владелец

Продам або обміняю двокімнатну квартиру 57кв у ЖК «Андріївський» 7 поверх, 9-ти поверховий будинок. Індивідуальне опалення, електрика вся зроблена, залита підлога. Квартира готова під подальший ремонт. По всім додатковим питанням звертайтеся за номером телефону: 09******61 Ірина або 05******61 Юрій.

владелец
Продам квартиру