1 кімнатна квартира 6 поверх Жк Варшавский плюс (євродвушка) з дизайнерським ремонтом та функціональним плануванням у ЖК Варшавский микрорайон МОЖЛИВИЙ продаж ЄОСЕЛЯ Продам квартиру з якісним і дуже стильним ремонтом, все зроблено по дизайну: Якісна іспанська сантехніка, душова система з термостатом, тепла підлога (кухня, коридор, санвузол). Виконано розведення під мультиспліт систему кондиціювання зі зливом у каналізацію. Ліжко з підйомним механізмом під матрац 160х200см, великий розкладний диван (спальне місце завширшки 160см). Дві великі шафи 1)Сантехніка прихованого монтажа 2)Двері прихованого монтажа 3)Вся техніка Samsung Whirlpool кондиціонер cooper&hanter 4) 2 великі шафи 5) теплі поли 6) Підсвітки 7) Два Телевізори Samsung 8) Бойлер з сухим теном 9) Духовка 10) варильна панель 11) Посудомийка Вікна на торговий центр Поряд є великий торгівельний центр де є все. По проєкту поряд з будинком буде станція метро. Жк варшавський перспектива у майбутнє

власник
можливий продаж по єОселя
Всеволода Змієнка вул., 19

Терміново! Торг! ЖК "Варшавський". Чудова квартира - євро-двушка, 49 м2, з ефективним використанням житлової площі: Повноцінна спальня, яка легко трансформується в домашній кінотеатр з екраном 110". Кухня-вітальня, з зоною відпочинку, повністю обладнана побутовою технікою. Куточок для фітнесу. Засклена лоджія. Багато продуманих дрібниць. Чотири зони теплої підлоги (ванна, кухня, коридор, лоджія). Встановленні лічильники. Будинок збудовано у 2020 році, усі ремонтні роботи завершені. Закрита територія. Охорона. Відеоспостереження. ЖК "Варшавський мікрорайон" - це новий житловий комплекс в який входить більше ніж два десятки будинків, на його території знаходяться школи, дитячі садочки, кавярні, аптеки, відділення банків і Нової Пошти, неподалік розташований фітнес-клуб Sport Life та сучасний ТРЦ Retroville з кінотеатром Multiplex, боулінгом, ресторанчиками, дитячими зонами та безліч брендових магазинів. Інфраструктура: Школи: №3, №19, №68, німецько-українська школа, міжнародна школа «Меридіан». Дитячі садки: №142, №72, №25, №803, №104. Приватні розвивальні центри: «Ліпіленд», «Грайлик», «Лінгвіст», ABC Puzzle Club. Транспортна інфраструктура: ЖК "Варшавський мікрорайон" розташовано вздовж проспекту Правди з гарною транспортною розвязкою, за 30-40 хв громадським транспортом можна дістатися до багатьох станцій метро: до ст. м. Оболонь маршрутне таксі № 512 до ст. м. Лукянівська маршрутне таксі № 439 до ст. м. Святошино маршрутне таксі № 581 до ст. м. Нивки маршрутне таксі № 455, № 465, тролейбус № 26 до ст. м. Дорогожичі маршрутне таксі № 439 до ст. м. Академмістечко автобус № 103, маршрутне таксі № 437 до житлового масиву Троєщина маршрутне таксі № 180 Звертайтесь для уточнення ціни та додаткової інформації!

можливий продаж по єОселя
Правди просп., 41 - В

2к 87м Варшавський + Правди Виноградар Ретровіль Подільський єОселя Продам 2-кімн. квартиру, Київ Подільський район, Правди просп., 53/46, 17/24-поверх., 87/36/23, Світла, простора квартира в сучасному ЖК "Варшавський плюс", будинок здан в експлуатацію, можна починати ремонт, панорамні вікна, функціональне планування 2С4, велика кухня-вітальня та дві окремі спальні, лоджія, можна легко перепланувати у трикімнатну, німецькі енергозберігаючі вікна "Rehau" та євро-радіатори з регуляторами, лічильники на тепло, порядні сусіди, презентабельний підїзд, закритий двір, охорона, дитячі та спортивні майданчики, гостьова парковка та підземний паркінг, на території ЖК дуже розвинена інфраструктура, поруч є все необхідне для комфортного проживання, школи, садочки, супермаркети та магазини, ТРЦ "Ретровіль", зупинки громадського транспорту, до метро 15-20 хвилин, Перепоступка

Правди просп., 53/46
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

БЕЗ КОМІСії Продаж 3-кімнатної квартири ЖК Варшавський мікрорайон, пр. Правди 43а, Виноградар,Подільський район. Квартира, розташована на 10 поверсі 25 поверхового будинку. Площа 105/55/12 кв. м., 2 спальні, 2 санвузли , простора кухня - вітальня.Вікна виходять у двір. У квартирі виконаний якісний ремонт за дизайнерським проектом, міжкімнатні двері скритого монтажу, всі меблі та техніка залишаються новому власнику. Тепла підлога в санвузлах, кухні , дитячій та лоджії. Якісна сантехніка. Прально-сушильна машина LG, телевізор Panasonic. 3 інвенторні кондиціонери Cooper & Hunter, холодильник Samsung, 2 бойлери Atlantic з WiFi та швидким нагрівом на 120л та на 80 літрів( при відсутності електроенергії більше 5 годин вода залишається теплою) вбудовані духова та мікрохвильова піч DeDietrich, індукційна поверхня Electrolux, вбудована витяжка, душова система Hansgrone, сантехніка Devit/Geberit, вимикачі та розетки Schneider , батареї з терморегуляторами та WiFi, встановлена система сигналізації від потопу, лічильники на воду та світло. Поруч вся необхідна інфраструктура – дитячий садочок, школа, маркети, кафе. 5 хвилин пішки до ТЦ “Retroville” . Велика кількість варіантів для паркінгу авто. Неподалік великій ліс, озеро, паркова зона з облаштованими місцями для відпочинку, сучасні дитячі майданчики. Поруч будується станція метро «Варшавський мікрорайон» Документи до продажу готові, розглядаємо різні варіанти розрахунку під кредитування та програми. Будинку менше 10 років, підходить під 3% ЄОселя Ціна 179000 у.о. пропозиція дійсна припокупці квартири до 19.07 тел 09*********97 Наталія, телефонуйте, домовимось про перегляд.

можливий продаж по єОселя
Правди просп., 43а

Без комісії для покупця! ЖК Варшавский мікрорайон, Проспект Правди, 41 Б, Подільський район, правий берег Квартира на 10 поверсі 16 поверхового будинку. На поверсі лише 5 квартир і немає 1 кімнатних, два ліфта (вантажний і пасажирський). Площа 86,2 кв.м. Квартира двостороння. Якісний дизайнерський проєкт. Зроблено перепланування, що збільшило загальну площу до 94 м2 - простора кухня-вітальня облаштована технікою і меблями, виконаними по індивідуальному замовленню; Барна стійка і столешня виконані з кварцу…цей матеріал по своїм характеристикам значно попереду граніту та мармуру… самий міцний і важкий матеріал. 2 окремі спальні кімнати. 2 санвузли, В одному - ванна, в другому - душ із сидінням (дуже класна задумка). Величезний утеплений балкон 10 квадратних метрів - «зимовий сад», суміщений з кухнею-вітальнею і відокремлений роздвижною системою безрамних скляних конструкцій - цікаве авторське рішення дизайнера… Тепла підлога в санвузлах, зоні кухні, та на балконі. Балкон утеплено та засклено. Якісна брендова техніка на кухні та санвузлах, кондиціонери, найкращий холодильник «під скло» BOSCH 70 см ширина та 2 м висота. Вся вбудована техніка Electrolux. Система очистки води суттєво подовжить експлуатацію бойлера та сантехніки. Кухонна мийка оснащена діспузером (подрібнювачем харчових відходів). Великі вбудовані шафи в житлових кімнатах та коридорі забезпечили функціональне зберігання одягу та речей. Якісні «парящі» стелі з регулюванням яркості світла створюють затишну атмосферу цієї квартири. Бойлер 150 л, з можливістю програмування його роботи. Двозонний лічильник електрики, лічильники на воду і тепло… В квартирі дуже тепло зимою навіть без включених батарей,так як квартира в центрі будинку і гарно утеплена. Сантехника в санвузлах Grohe з термодатчиками. Квартира робилася "для себе" виключно з якісних матеріалів та наповнювалася виключно брендовою технікою. Гарно розвинена інфраструктура-ТЦ (RETROVILLE), супермаркет Новус, дитячі садочки та школи,маркети та кафе, неподалік великий ліс та озеро. За окрему плату пропонується єдина на поверсі комора. У коморі взимку тепло, а літом прохолодно, облаштована стелажами для зберігання. Комора продається окремо, 6 000 у.о. На даний час у квартирі функціонує резервне живлення (на випадок відключень світла), деталі - на обʼєкті! Запрошуємо на перегляд! Квартира варта Вашої уваги! Ціна 210 000 у о без комісії для покупця!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Правди просп., 41б

1 кімн. квартира ЖК Варшавський плюс, за адресою Проспект Правди 53/46. Загальна площа 43м кв. м. Будинок зданий в експлуатацію, присвоєно адресу. Продається по переуступці. Простора кухня з панорамними вікнами, великий сан вузол, зроблена стяжка, проведена вода, електрика, каналізація, вхідні двері. З 23 поверху відкривається шикарний вид з вікна, видно захід сонця. Поруч дуже гарна інфраструктура, магазини великий торгівельний центр, поруч ліс ,кафе, спортивний майданчик. Комісія з покупця 5%

Правди просп., 53/46

Чудова квартира з ідеальним палнуванням в ЖК комфорт класу "Варшавський " 3 окремі спальні, простора кухня, 2 санвузли, просторий передпокій, відкритий балкон з гарним видом у двір, територія комплексу закрита , є охорона, камери спостереження біля входу, в будинку є генератор для роботи ліфтів , в ЖК розвинена внутрішня інфраструктура, поруч ТРЦ "Ретровіль", Новус ,Спорт Лайф , Олді , також в пішій доступності ліс і два озера, на території ЖК багато дитячих та спортивних майданчиків , чудовий тихий район, для комфортного проживання родиною, можливий продаж під євідновлення,ціна 117 000$ рієлтор Леся .

можливий продаж по єОселя
Проспект  Правди, 45б

БЕЗ КОМИССИИ! ВАРШАВСЬКИЙ-1 Підходить під е оселя! Податок 1%! ПФ Продажа 2-комнатной квартиры в ЖК Варшавский по ул. Правды 41б Документам больше 3 лет! 4 очередь. -ограждена-давно заселенный дом. .5/16кб. 69/33/19. Дом 2017 года, в эксплуатации, Состояние квартиры после строителей, шикарная планировка, комнаты раздельные, просторная кухня 19м , два санузла, есть 2 дизайн проекта в подарок. Полностью разведена электрика по квартире соответственно дизайнпроекту. -уже в стоимости квартиры счетчики на воду и на тепло, лифты грузовой и пассажирский, консьерж, охрана, видеонаблюдение. На этаже 5 квартир! Полностью развита инфраструктура, детские сады, школы, магазины, бутики, кофейни, аптеки, все в пешей доступности, рядом ТРЦ Ретровиль. Удобная транспортная развязка Є відеоогляд. цена 80000уе если кредит 81000уе под ключ!

можливий продаж по єОселя
Правди просп., 41Б

Продаж 1к квартири просп Правди 42 ЖК Варшавський Плюс, Подільський р-н. Видова квартира знаходиться на 22 поверсі 25-ти поверхового будинку 13.9. Загальною площею 53м2, житлова площа 24м2, велика кухня-студія 18м2, с/в суміжний. Квартира після будівельників, без ремонту. Надійний забудовник Stolitsa Group. Внутрішня територія новобудови закритого типу та під охороною в ній розміщені дитячі та спортивні майданчики, велосипедні доріжки тощо. Розвинена інфраструктура: поруч з будинком є парковка, ТРЦ «Retroville», Нова Почта, супермаркет Novus, кав’ярні, ресторани, АЗС, зупинки громадського транспорту, до м.Сирець, Нивки менше 10-ти хв транспортом. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші).

можливий продаж по єОселя
Правди просп., 42

Продам 2к квартиру проспект Правди 53/46, Виноградар, ЖК Варшавський + Подільський район, Правий берег. Квартира знаходиться на 16 поверсі 26-ти поверхового будинку. Загальна площа 69м2, житлові кімнати 12м2 та 14м2, кухня-вітальня 19м2, 2 санвузли, лоджія 6м2. Якісний ЖК комфорт класу зі своїми спортивиними та дитячими майданчиками, охороною та відеонаглядом. З власними автономними котельнями. Дуже зручна логістика в різні напрямки. Поруч зупинки транспорту до центра Києва та Оболоні. Будується станція метро зеленої гілки. Право власності на руках. Приходьте на перегляд та обирайте найкращий житловий комплекс на Виноградарі. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші) Большой балкон , Без ремонта, Новострой, Укрытие

можливий продаж по єОселя
Правди просп., 53/46

Продаж 1-кімнатної квартири 41 м2 в ЖК Варшавський Плюс (буд. 13.7), проспект Правди (Європейського Союзу) 53/46, 8 поверх з 25. Квартира має кухню-студію, спальню та окремий кабінет. Дизайнерський ремонт, є все необхідне для життя: меблі, техніка, бойлер та лічильники. Встановлена система "розумний дім" та тепла підлога, є можливість керувати з телефону. Будинок має закриту територію зі спортивними майданчиками. На вході в будинок охорона. Поруч ТРЦ Ретровіль. Записуйтесь на перегляд, квартира готова до заселення хоч завтра! Можливий продаж по державним програмам (єОселя, єВідновлення). Ціна 85500 у.о. 0731731101 Олександра

можливий продаж по єОселя
Правди просп., 53/46

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Варшавський Плюс. Загальна площа 45 м2 : кухня-студія, окрема спальня та велика гардеробна. Ремонт новий, в квартирі ніхто не жив. Квартира розташована на 18 поверсі, питання з генератором вже вирішується. В двох хвилинах ходьби пішки розташован ТРЦ Ретровіль з ресторанами, магазинами, розважальними закладами та великим Новусом. Окрім «Новуса», купити продукти можна у «Ашані» — 2 хвилини пішки, у супермаркеті «Сільпо» — 10 хвилин пішки, у «АТБ» — 5 хвилин на авто або на ринку «Виноградар» — 4 хвилини на авто. На відстані 5-10 хвилин пішки від комплексу школа-дитячий садок ім. Софії Русової, дитячий садок № 626, заклад дошкільної освіти № 142, дитячий садок № 570, центр раннього розвитку «Казкова країна». Дітей старшого віку готові прийняти школи №3 — 7 хвилин, школа №6 — 5 хвилин, гімназія №257 — 10 хвилин та фінансовий ліцей — 15 хвилин пішки. Якщо дитину цікавить музика — поруч музична школа №35. Особливості: - алеї для піших прогулянок та зелена територія біля будинків - дитячі та спортивні майданчики - планування з великими панорамними вікнами - закриті двори будинків під охороною - 15 хвилин пішки до лісу Варшавський Мікрорайон, Варшавський 2, Варшавський плюс

можливий продаж по єОселя
Правди просп., 51

Без комісії. Пропонується на продаж однокімнатна квартира у ЖК Варшавський мікрорайон за адресою Правди, 41в. Розташована на зручному третьому поверсі. В квартирі виконаний стильний ремонт із використанням якісних матеріалів у світлих класичних тонах. Повністю укомплектована меблями та технікою. Встановлено бойлер та кондиціонер. Вікна виходять у двір на дитячий майданчик. Економічна система опалення. Чистий підїзд, закрита територія будинку, цілодобова охорона комплексу з відеоспостереженням, консьєрж, парковка, велосипедні доріжки, зони відпочинку із озелененням.У пішій доступності від ЖК розташовані дитячий садок, школа, у дворі зона для відпочинку з дитячим та спортивним майданчиком, які створюють приємне середовище для виховання дітей. Поруч ТРЦ та ТЦ (NOVUS, Сільпо, АТБ). ID 79307

ексклюзив
Правди просп., 41В

Продається 1 к.квартира в ЖК Варшавський -2. Будинок 10.1 зданий, подано документи на сертифікат готовності будинку, надано адресу будинку. У квартирі одна кімната 14.7м2 кухня-вітальня 19,6 м2., Можливе розширення за рахунок лоджії + 3,8 м2. У квартирі склопакети, радіатори, броньовані двері, лічильники, своя котельня на 3 будинки, охорона. Територія комплексу з дитячими та спортивними майданчиками буде від сторонніх та авто. Відмінна інфраструктура, поряд є все необхідне для комфортного проживання: садки, школи, магазини, ліс, озеро. Найближчий будинок до ТРЦ Ретровіль. Зручна транспортна розвязка. До метро Нивки, метро Оболонь 15-20хвилин. ID: 78121

Правди просп., 45

Чудова квартира з євроремонтом! Один з кращих районів столиці! Продається 1-кімнатна квартира на проспекті Правди, 70. Помешкання з гарним євроремонтом та гарною енергетикою. В оздобленні використовувалися якісні матеріали та сучасні тенденції. Світла, тепла та простора оселя, куди можна заїхати та жити, не витрачаючи додаткових коштів. Комфортна та дуже стильна кухня в чорно-білих кольорах. Суміжний санвузол з душовою кабіною, оздоблений плиткою. Світлий балкон з якісними металопластиковими вікнами. Велика та функціональна гардеробна, яка допоможе організувати зберігання речей. У помешкання тепла підлога, нові лічильники на воду, бойлер. Квартира продається з усіма меблями та технікою: пральна машина, варочна панель, духова шафа, мікрохвильова піч, бойлер, телевізор. Квартира знаходиться на останньому 16-му поверсі. Дім зведено у 1982-му році, один підїзд (охайний та доглянутий), є технічний поверх, дах замінений, планується заміна ліфта. Зелений затишний двір з паркінговою зоною для вашого авто. Поруч сквер, ліс та озеро. Чудові місця для прогулянок серед природи та чистого повітря. Поруч знаходяться магазини: «Сільпо», «Новус», «Ашан», ТРЦ «Lavina Mall», ТРЦ «Retroville», ринок «Виноградар» — 5 хвилин на авто. Дитячі садочки, центр раннього розвитку «Казкова країна», школи, гімназія, фінансовий ліцей, музична школа, магазини, аптеки, банки, «Нова Пошта», клініка «Октавія», пологовий будинок, «Епіцентр». Будинок має зручне розташування, з гарно розвиненою транспортною розвязкою маршруток та міського транспорту. До станцій метро «Нивки» та «Оболонь» можна легко дістатися транспортом за 10-15 хвилин, поруч зупинки громадського транспорту (тролейбус, автобус, безкоштовні шатл-баси до ТРЦ «Lavina Mall», «Retroville»). Планується станція метро «Варшавська» Сирецько-Печерської лінії Київського метрополітену. Згідно з планами, має бути розташована за станцією «Мостицька» та буде кінцевою. Вихід зі станції буде здійснюватися через південний вестибюль та пішохідний перехід під проспектом Правди. Ціна 41 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Правди просп., 70

Повністю готова для життя квартира! Перспективна локація, все поруч! Продається 1-кімнатна квартира (євродвушка) на проспекті Правди, 53/46. Помешкання після ремонту, не потребує вкладень та повністю готова до проживання! Ідеальний варіант для тих хто цінує комфорт та затишок. Складає враження довершеності. Квартира укомплектована всім необхідним, продається з новими меблями та вбудованою технікою: холодильник, духовка, витяжка, пральна машина, плита, бойлер, кондиціонер, барна стійка. Будинок — спецпроєкт, виконаний по монолітно-каркасній технології. Зовнішні стіни будуються із газоблоків, які мають низьку теплопровідність: взимку добре утримують тепло, а влітку тримають прохолоду. Вхід з двору, у під’їздах є домофони та охорона. Вхідні групи в єдиній стилістиці, колясочні на перших поверхах, швидкісні ліфти. Кав’ярні на перших поверхах, де можна випити ароматного напою та зарядитися енергією. «Варшавський плюс» — комфортний сімейний та молодіжний житловий комплекс. Внутрішній двір закритий прозорою огорожею від випадкових перехожих та автівок. На території є велодоріжки, дитячий садок для різних вікових груп всередині житлового комплексу. Великий, чистий, зелений двір, багато паркомісць, клумб, дерев. Дитячий майданчик на закритій території, все продумано для відпочинку та спорту: футбольні та баскетбольні поля. За 2 хвилини від будинку знаходяться: «Ретровіль», «Новус», «Спортлайф». кінотеатр, фуд-корт, 3000 паркомісць. Поруч будівельний гіпермаркет. 5 хвилин на авто до ТЦ «Лавина». Лісопаркова зона за 2 хвилини пішого ходу. Комплекс розташований у комфортній локації — зелений та упорядкований житловий масив. Близькість до центру, зручне транспортне сполучення, розвинута інфраструктура та будівництво нової станції метро — ідеальний варіант для життя, вирішення побутових справ та відпочинку! До станції метро «Оболонь» та «Мінська» — 15 хвилин на маршрутці. Будується нова станція метро. Зупинка маршрутного таксі, тролейбусів та автобусів — за хвилину пішого ходу. Транспорт курсує по всіх напрямках міста. Ціна 69 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

Правди просп., 53/46

БЕЗ КОМІСІЇ І ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ! Продається трикімнатна квартира у ЖК Варшавський мікрорайон за адресою проспект Правди 43Б, 13/21 поверх. ПВ більше 3-х років Квартира з якісним ремонтом за дизайн-проектом загальною площею 85м2. Зручне планування: дві спальні, кімната для відпочинку, кухня-вітальня, два санвузли, дві засклені та утеплені лоджії з підігрівом, У квартирі вся якісна побутова техніка Electrolux (вбудована духова шафа та м/х піч електрична плита, повнорозмірна посудомийна машина, холодильник та морозильна камера (великих розмірів та вбудовані), пральна та сушильна машинки. Система антипотопу, додаткової витяжки, система "Розумний дім", трекове освітлення, кондиціонер спліт система (охолодження+обігрів) Тепла підлога під керамогранітною плиткою в коридорі, санвузлі та кухні-вітальні. У кімнатах паркетна дошка. Корпусні меблі виготовлені на індивідуальне замовлення, диван, мяке велике ліжко з підйомним механізмом і нішою для зберігання. Великі вбудовані шафи та продумана велика кількість місця для зберігання речей по всій квартирі. ЖК Варшавський – це сучасний комплекс, презентабельне парадне з охороною, закрита внутрішня територія із озелененням, дитячим та спортивним майданчиком. Добре розвинена інфраструктура. Поруч ТРЦ Ретровіль, сади, школи, магазини, кафе, аптеки. зручна транспортна розвязка. До метро Нивки, метро Оболонь 7-12 хвилин ID: 79253

ексклюзив
Правди просп., 43Б

⭐️⭐️⭐️Розкішна квартира у ЖК "Варшавський" в Києві⭐️⭐️⭐️ Запрошуємо вас ознайомитися з сучасною, повністю мебльованою квартирою у престижному житловому комплексі "Варшавський" в Києві. Загальна площа квартири становить 47,5 квадратних метрів, що ідеально підходить для комфортного проживання завдяки ретельно продуманому дизайну та високоякісному ремонту. Квартира має безліч переваг. Усі деталі інтерєру створені професіоналами, що відображається в якості матеріалів, зручності користування та дизайні. Планування включає ванну кімнату, окрему спальню, простору вітальню, кухню та гардероб. Повністю мебльована гардеробна кімната забезпечує зручне зберігання речей, а вбудовані пральний та сушильний автомати додають додаткового комфорту. Тепла підлога у ванній кімнаті та якісні двопакетні вікна гарантують високий рівень звукоізоляції та збереження тепла. Встановлені труби Rehau забезпечують надійне та довговічне водопостачання. Квартира оснащена дорогою технікою: вбудований холодильник, посудомийка, духова шафа, варильна поверхня, витяжка, горизонтальний водонагрівач, рушникосушка, сушильний автомат та пральний автомат. Трекові світильники та споти дозволяють замінювати лампи та налаштовувати освітлення під ваші потреби. Основне, акцентне освітлення та підсвітка створюють затишок та відповідну атмосферу у будь-який час доби. Преміальний паркет із масиву дуба додає естетики та довговічності натурального матеріалу, а безплінтусний дизайн надає сучасного та елегантного вигляду без зайвих деталей. Двері прихованого монтажу з магнітними замками забезпечують сучасні технології для зручності та естетики, а якісні вхідні броньовані двері гарантують високий рівень безпеки для вашого спокою. Душ в рівень з підлогою із правильною системою зливу є сучасним рішенням для ванної кімнати. Меблі з масиву ясена, покриті натуральними маслами, не бояться вологи та води, є довговічними та красивими. Ортопедичний матрац у спальні з природних матеріалів (каучук та койра) забезпечить здоровий та комфортний сон, а ортопедичний матрац з каучука у вітальні додасть комфорту вашим гостям. Житловий комплекс має закритий двір на три будинки з дитячим майданчиком, футбольним полем із штучною травою та зоною відпочинку. Цілодобова охорона та відеоспостереження гарантують безпеку мешканців. ЖК "Варшавський" розташований у зручному місці з добре розвиненою інфраструктурою. У пішій доступності знаходяться дитячий садок, школа, магазини, кафе, великий торговий центр "Ретровіль" та нова станція метро, яка будується поруч. Ця квартира – ідеальний вибір для тих, хто шукає сучасне та комфортне житло у престижному районі Києва. Не пропустіть свій шанс стати власником цього чудового житла! -------------------------------------------------------------------------------------- ШАНОВНІ ПОКУПЦІ. Якщо Ви бажаєте придбати 1, 2, 3+ кімнатну квартиру у ЖК Варшавський/Варшавський Плюс/Варшавський-2, то телефонуйте, і я запропоную Вам всі актуальні варінти по ЖК. Окрім того: - проводжу повний юридичний і процесуальний супровід від завдатку до угоди - допоможу у роботі з банківськими установами з питань "Є-Оселі" - перевірю нерухомість на наявність арештів, боргів та інших можливих обтяжень.

Правди просп., 43а

Продам 3-ю квартиру в Варшавском Плюс ул. Правды 49 дом 13.1 дом сдан, введен в эксплуатацию и заселен. Просторная квартира на 2-ом этаже с функциональной планировкой метраж 89,9 м три отдельные спальни и большая кухня гостиная 23,9м2 Два санузла ,есть счетчик на тепло. В доме есть охрана, свой закрытый двор, на первых этажах есть кафе ,аптека. Рядом расположен ТРЦ Ретровиль Цена 97000 у.е Без комиссии

Правди просп., 49

Київ, Правди просп., 53/46, Варшавський Плюс; • 2-, 14-й поверх, площа: 86,5\36,3\23,0; Продаємо двокімнатну квартиру в ЖК Варшавський Плюс. будинок 13. 7, 14 поверх 86, 5 м2. Квартира з дуже гарним плануванням, в одній спальні 2 вікна, яку можна розділити на дві кімнати, простора кухня-вітальня з панорамним видом на захід сонця.

Правди просп., 53/46

Київ, Правди просп., 53/46, Варшавський Плюс; Спецпроект 2021-2025 рр; стіни: газоблок; перекриття: залізобетон; поверховість: 25; ЖК"Варшавський Плюс", 7 будинок • 2к, 7-й поверх, площа: 68,0\25,1\19,2; Продається 2-кімнатна квартира в новому будинку. Це найменш загазований сектор міста: поряд сади та поля. Квартира розташована у будівлі комплексу ЖК «Варшавський плюс». Поруч величезний сучасний ТРК з величезним паркуванням, Макдональдсом, KFC та іншими мережевими магазинами, що знаходяться там. Найближче метро – "Сирець", заплановано відкриття двох станцій метро в пішій доступності: "Мостицька" та "Проспект Правди", що різко підвищить привабливість комплексу.

можливий продаж по єОселя
Правди просп., 53/46

Продається видова 1-кімнатна квартира в ЖК «Варшавський +». Вид з вікон у двір. Будинок 13.7. Планування 1К1. Правди 53/46 Оформлено право власності. В квартирі встановлено систему фільтрації води (зворотній осмос). Система «тепла підлога» встановлена в спальній кімнаті, ванній кімнаті та в коридорі. Продам квартиру 42 м2 з новим ремонтом виконаним в супроводі дизайн студії з максимально продуманим плануванням Передпокій з вмісткою гардеробною для верхнього одягу , та взуття , функціональна кухня вітальня де є багато місяць для зберігання, спальня з величезною гардеробною , місткий просторий санвузол. Квартира повністю укомплектована всією необхідною побутовою технікою та меблями. Обідній стіл із натурального дерева. ТВ Samsung 40 діагональ нового покоління зі всіма функціями, техніка Electrolux, бойлер Atlantic 80 літрів , прально-сушильна машина , тепла підлога, індукційна плита, НВЧ, духова шафа, інверторный кондиціонер , електрофурнітура Шнайдер, розроблений сценарій світла, потужна витяжка на кухні, в санвузлі змішувачі GROHE У комплексі розвинена інфраструктура: ТРЦ Ретровіль, аптеки, салони краси, кафе та ресторани, магазини, різні майстерні та гуртки , відділення Нової пошти, футбольний та баскетбольний майданчик , великі сучасні дитячі майданчики , спортивні зони, та багато іншого для комфортного проживання. Retroville, Сирець, Нивки, Оболонь, Виноградар, проспект Правди, Паркове Місто, Діброва Парк, Місто Квітів, Сирецькі Сади Розглядаємо Програми Єоселя, Євідновлення, постанова 280 Перегляд в зручний для Вас час Ексклюзив Агенції, З колегами співпрацюємо, Без дублів в рекламі Телефонуйте

Правди просп., 53/46

Продається 2х кімнатна квартира по пр-ту Правди 31а. В квартирі виконаний капітальний ремонт, замінена проводка, труби, вінка. Повністю укомплектована для комфортного проживання, так і для орендного бізнесу. Із меблів: двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, диван, вбудовані шафі-купе, столі, стільці, крісла. Із техніки: кондиціонер, телевізори, вбудований холодильник, варильна поверхня, духова шафа, посудомийна машина, витяжка, пральна машина автомат, бойлер. Кухня вбудована у відмінному стані. Сан вузол суміжний з сучасним кахлем. Відмінно розвинена інфраструктура. До метро Оболонь або Мінська 15хвилин на транспорті.

Правди просп., 31а

Лише сьогодні, і тільки для Вас! Пропонується чудова квартира! Ремонт за дизайнерським проектом! Дуже функціональне планування ( ізольована спальня, простора кухня, з виходом на лоджію, шикарний санвузол ). Всі меблі, та побутова техніка, входить у вартість. Є бойлер, пральна машина, кондиціонер. Як кажуть, краще один раз побачити! Встигніть! Не проґавте такий варіант, можливо, саме про таку квартиру Ви мріяли. Докуменам понад 3 роки. ID 79024

Правди просп., 45А
123...8
1 - 24 з 187 результатів