Продам двокімнатну квартиру Вулиця Аркадія Голуба 5б Шостий поверх дев’яти поверхового будинку . Гарний стан . Труби та електрика поміняні.якісна італійська сантехніка . Всі меблі та побутова техніка залишаються . Поруч парк ,школа ,зупинки , магазини . 52000у.о.

Аркадія Голуба вул. (Постишева), 5б

Продам двокімнатну квартиру в Броварах вулиця Аркадія Голуба 1/3 Квартира знаходиться на першому поверсі п’ятиповерхового будинку . Площа 51 м квадратний двостороння ,має балкон . Санвузол окремий В квартирі встановлені лічильники на воду . Поруч школа, парк, АТБ ,дитяча лікарня ,зупинки. 34000у.о.

Аркадія Голуба вул. (Постишева), 1/3

Без комісії для покупця ! Гарна квартира в самому центрі затишних Броварів , вул. А. Голуба 1 в. ( Постишева). Цегляний будинок бизнес- классу 2008 року побудови , зачинена і охороняєма територія з парковкою. Двір зачиняється на ключ + ворота. Призентабельний підїзд з ремонтом і двома швидкісними ліфтами + консьерж. Поряд чудовий парк Перемоги ( для Вашого приємного дозвілля та відпочинку ) , школа, садочок, зупинки, лікарня, магазини та безліч іншого для комфортного проживання. Абсолютно все в пішій доступності) . Квартира знаходиться на 14 поверсі 16 поверхового цегляного будинку, видова !!! Загальна площа квартири 100 кв. метрів , цікаве функціональне планування з великими світлими окремими кімнатами . Жила площа 58 кв. метрів ( 24 + 16 + 18 ) кухня 17 метрів повністю обладнана вбудованими кухонними меблями і технікою. ( Морозильна камера, посудомийна машина, плита з витяжкою, духова шафа ) + велика лоджія. Просторий коридор з вбудованими шафами і передпокоєм , відеодомофон та сигналізація . Велика ванна кімната з пральною та сушильною машинами, бойлер на 150 літрів. Простора спальня з великим нестандартним ліжком і шафами із вікон відкривається шикарний панорамний вид на місто. Дві інші кімнати використовуються як дитячі. ( Ви можете використовувати їх на свій розсуд ) . В квартирі залишаються майже всі меблі і техніка. Абсолютно: " Заходь і живи!") . В квартирі дуже хороша аура!!! Продаж та фотографії квартири реальні , документи давнішні! 105000 т.уе. торг! Розглянемо усі пропозиції реальних покупців ! З колегами співпрацюю ! Подробиці і більше інформації за телефоном: 06******56 Світлана Петрівна.

Без %. Продаж 3-х. кімнатної квартири в центрі м. Бровари. Голуба 1 в
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж просторої охайної квартири 55м2 з чудовим краєвидом! В зручному та затишному місці центра Броварів, вул. А.Голуба 1в, цегляний будинок 2008р. В квартирі всі необхідні зручності для проживання, меблі та побутова техніка, 2 шафи, 2 ліжка, вбудована кухня, просторий с/в сумісний, бойлел 80л. Хол 11м2, лоджія 4,5м2 засклена/утеплена. В наявності своя коморка на поверсі, є можливість створення тамбуру. Помірні комунальні, теплолічильник. Презентабельне парадне, 2 швидкісні ліфти. Огороджена прибудинкова територія, охорона, відеонагляд, дитячий майданчик, паркування. В будинку є бомбосховище, ОСББ, приват.дит-садок, продуктовий маркет. Поряд школа, Н-пошта, зупинки маршруток і ст.Княжичі- 10хв., АТБ, Єва, бювет, парк Перемоги, басейн. Все необхідне в пішій доступності. До ст.м. Лісова 15хв. на авто. Можливо під Є-оселю/відновленя. Телефонуйте попередньо, покажем квартиру.

Продаж видової 1к.кв. 55м2 в затишному місці, вул. А.Голуба 1В

Продаж просторої квартири 75м2 укомплектованої меблями та побутовою технікою, всім необхідним для проживання, в зручному та затишному місці, вул. А.Голуба 1в, будинок 2008р. Квартира з просторим та перспективним плануванням в охайному стані. Дві окремі кімнати, кухня-столова, просторий хол- 16м2. Деревяна столярка, на підлозі плитка та ламінат, 2 нових кондиціонера, с/в роздільний, бойлер-80л, великомісна шафа-купе, 2 стінки та ін. Вхідні двері 3-кл. захисту, можливість створення свого тамбуру, є коморка на поверсі. Помірні комунальні, нові лічильники, теплолічильник. Огороджена територія, охорона, відеонагляд, парковка, дитячий майданчик. В будинку є бомбосховище, приват.дит-садок, продуктовий маркет, ОСББ. Поряд школа, Н-пошта, зупинки маршруток і ст.Княжичі, АТБ, Єва, парк Перемоги, басейн. До ст.м. Лісова 15хв. на авто. Документи в порядку, реальні фото, можливо під Є-оселю/відновленя. Телефонуйте попередньо, домовимось на показ квартири.

Продам затишну квартиру 75м2, неподалік парку

Адреса місця знаходження квартири: Київська обл., м.Бровари, вул.Аркадія Голуба (колишня вул.Постишева), 1-В 1-кімн.квартира, 3/9 поверх.будинку. 55,5/21,4/12,8 кв.м. Лоджія 4,4 м2. С/в сумісний. Висота потолків - 2,7 м. Комунікації: холодне та гаряче водопостачання, центральноміська каналізація, газопостачання, електроенергія, централізоване опалення. Квартира в жилому стані проте потребує ремонту. Від власника, без комісійних. Власник - юридична особа

Продаж 1-к квартири (55,5 м2) м.Бровари, в.А.Голуба, 1В, 55000 $

Исследуйте территорию

География, Бровары