Продається 2-кімнатна квартира (апартаменти) загальною площею 49,6 м2 з дизайнерським ремонтом та панорамними вікнами в діючому комфортабельному апарт-готелі з медично-оздоровчим профілем у с. Поляниця. Код квартири - #35825397 • 4 поверх з 6 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (електричне); • роздільні кімнати; • панорамні вікна; • дизайнерський ремонт. Готові двокімнатні апартаменти з дизайнерським ремонтом та функціональним плануванням в стилі studio. Апартаменти складаються з просторої спальні та гостинної з повністю обладнаною кухнею (посудом, меблями, технікою, постільною білизною). Апартаменти мають сумісний санвузол та вихід на відкритий балкон – терасу. Апарткомплекс з виходом до підйомника. Простора СПА зона з басейном на даху будівлі. Межує з готелем "Бука", має внутрішній перехід до прокату та спуску. Апартаменти підійдуть як для бізнесу, так і для власного проживання. Звяжіться з нами вже сьогодні, щоб отримати більш детальну інформацію, телефонуйте за вказаним номером.

Урочище Вишні, 354

Продається 1-кімнатна квартира (апартаменти) загальною площею 25 м2 в готельному комплексі преміального класу зі своєю розвиненою інфраструктурою недалеко від центру гірськолижного курорту Буковель в с. Поляниця за вул. Вишні. Код квартири - #35847847 • 9 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • з меблями та технікою; • балкон; • дизайнерський ремонт. Дизайнерські апартаменти з ремонтом мають функціональне планування в стилі studio з вбудованою мінікухнею, меблями та технікою. Санвузол з душовою кабіною обладнаний якісною сантехнікою. На території готелю є двоповерховий підземний паркінг на більше ніж 170 місць, ресторан із літньою терасою, 2 поверхи СПА, площею понад 1500 м2 з відкритим басейном, лобі баром, саунами, чанами, масажними та сольовими кімнатами, а також відкрита тераса на даху обєкта, площею 500 м2 з неперевершеним видом на ліс та гори. Забезпечте собі стабільний дохід на рівні 12% річних завдяки вдалому інвестуванню в цей елітний готель. Звяжіться з нами вже сьогодні, щоб отримати більш детальну інформацію та організувати перегляд, телефонуйте за вказаним номером.

Вишні, 230

Продається видовий апартамент 55 м2 в самому серці Буковеля Таких проектів Ви ще не зустрічали! Функціонал 2 кімнатного, робоча зона кухні та відокремлена спальна зона, а також простора вітальня. Великий балкон-тераса з видом на гори! Код квартири #34679971 Чому варто обрати апартаменти в Crystal Hills Bukovel? Ми знайшли відповідь на це питання! 1. Концептуальність та архітектура комплексу. 2. Розташування в самому Буковелі, неподалік від центру, витягів та всієї інфраструктури курорту, що має велике значення. Адже всі ми знаємо, що локація - це основне правило нерухомості (Location, location, location) 3. Наразі ми пропонуємо найкращу цінову політику в Буковелі, що дозволить нашим інвесторам отримати найкращу ставку капіталізації та приросту ціни за м2. 4. Невелика кількість апартаментів - одна з головних переваг. У нас буде в межах 72 апартаменти. Це забезпечить стабільне круглорічне заповнення комплексу і, відповідно, отримання високих прибутків від здачі в оренду. 5. Власна обслуговуюча компанія з прозорими та чесними правилами співпраці. Кожен власник апартаменту фактично є співвласником комплексу. 6. Завдяки попереднім двом пунктам, а також унікальності Crystal Hills, ми гарантуємо одну з найвищих ставок операційної прибутковості від здачі в оренду та капіталізації в регіоні. 7. Власна інфраструктура у вигляді великого СПА, яке займає цілий поверх, великого зовнішнього та внутрішнього басейнів з чудовими краєвидами, конференц-зали, ресторану, відпочинкових кімнат, кімнат для зберігання лиж та багатьох інших зручностей. 8. Можливість розтермінування на період будівництва комплексу. 9. Дохід разом з капіталізацією досягає 17% річних. 10. Формат і концепція, які завжди будуть актуальними, адже є щось тимчасове, а щось вічне! Заробляйте, відпочивайте та володійте найкращим активом - придбавши нерухомість в Crystal Hills Bukovel. Не упустіть свій шанс на інвестицію у престижний житловий комплекс, який поєднує концептуальність, розташування, високу доходність та якість обслуговування. Ви можете переконатися в цьому, побачивши на власні очі!

Урочище Вишні, 1
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1-кімнатна квартира (апартаменти) загальною площею 21 м2 з видовим балконом та мальовничими краєвидами гір в готельному комплексі Kardamon Resort & SPA зі своєю розвиненою інфраструктурою недалеко від центру гірськолижного курорту Буковель. Код квартири - #35847815 • 8 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • з меблями та технікою; • балкон; • дизайнерський ремонт. Апартаменти з дизайнерським ремонтом мають функціональне планування в стилі studio з вбудованою мінікухнею, зручним розкладним диваном, шафою та телевізором. Власна ванна кімната з душовою кабіною та якісною сантехнікою. На території готелю є двоповерховий підземний паркінг на більше ніж 170 місць, ресторан із літньою терасою, 2 поверхи СПА, площею понад 1500 м2 з відкритим басейном, лобі баром, саунами, чанами, масажними та сольовими кімнатами, а також відкрита тераса на даху обєкта, площею 500 м2 з неперевершеним видом на ліс та гори. Забезпечте собі стабільний дохід на рівні 12% річних завдяки вдалому інвестуванню в цей елітний готель. Звяжіться з нами вже сьогодні, щоб отримати більш детальну інформацію та організувати перегляд, телефонуйте за вказаним номером.

Урочище Вишні, 230

Продаються апартаменти в Буковелі, готель «Premium Club Spa». Апартаменти мають функціональне планування, стильний сучасний дизайн, панорамні вікна та балкон. Чудова прибуткова інвестиція в нерухомість у Карпатах. Ви можете як особисто проживати так і отримувати постійний пасивний дохід від здачі в оренду. Заповненість готелю круглий рік незалежно від сезону. «Premium Club SPA» – це готель в Буковелі з розвиненою інфраструктурою, яка включає: Просторий хол з рецепцією та привітним персоналом. Критий басейн навколо якого розставлені шезлонги і парасольки. Спа салон і оздоровчий центр. Фітнес зал. Ресторан з доставкою їжі в номера. Парковка біля готелю. Безкоштовна пральня, камера зберігання, сейф. Щоденне прибирання. Готель розташований за 3 км від курорту Буковель, на висоті 950 м, з неперевершеними краєвидами та релаксуючою атмосферою. Вдалих Вам інвестицій!

урочище Вишні, 540

Купити власний номер у готелі в Карпатах і заробляти пасивно стало ще простіше з Фоміч Хотелс Груп. До вашої уваги Lemonte Spa & Conference hotel. Пропонуємо придбати наші оптимальні інвестиційні апартаменти категорії Стандарт із найменшою площею і вартістю на 3-4 поверсі готелю. Опис номеру категорії Стандарт: * 27,9 кв.м. оптимально спланованого простору, що поєднує стиль та функціональність. * Повністю укомплектована ванна кімната з дизайнерською перетинкою і всім необхідним для комфорту. * Вітальня-спальня з французьким двомісним ліжком, обіднім столом, міні-холодильником, чайником і великим телевізором для Вашого релаксу. * Можливість розміщення до 4 осіб завдяки додатковому дивану-ліжку. * Лоджія з захоплюючим краєвидом на гори чи курорт для ідеального початку дня. **Переваги розташування:** * Всього в кількох кроках від головних принад Буковеля - від гірськолижних витягів (500 м) до мальовничих озер (1,3 км). ** Для інвесторів:** + Пасивний дохід від управлінської компанії Fomich Hotels Group. + Придбання номеру з повним оздобленням і дизайнерським ремонтом. + Право на особистий відпочинок у готелі протягом року у зручний для вас час. ** Про апарт-готель Lemonte: * Ваші майбутні апартаменти в комплексі, який включає в себе розкішні ресторани, фітнес-центр, а також СПА-зону на 2000 м² з частково відкритим басейном на 37 м довжиною. * Унікальний архітектурний дизайн з панорамним склінням, підземним паркінгом на 185 авто, величезна оглядова тераса з перголами та інші атрибути розкоші. * Запуск уже у 2025 році - встигніть забронювати найкращі апартаменти! * Звяжіться зараз для детальної консультації та вибору кращих номерів: (09*********77

Буковель Купити номер в готелі Lemonte by Fomich апартаменти з доходом

Житлові комплекси у Поляниця (Паляниця)

Географія Поляниця (Паляниця)