Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-881-613-DR. Центр, продається квартира в одно- поверховому будинку площею 84 кв.м., житлова 52 кв.м., три кімнати, кухня, санвузол, індивідуальне опалення, високі потоки, пластикові вікна, двір закритий, до зупинки три хвилини.

Гагарина улица, 1, Березовый сквер, Полтава, Полтавская 55000.0 USD

Продам 2-х кімнатну квартиру ,після будівельників,в новому будинку в Районі Розсощенці. Квартира 60 м.кв,індивідуальне газове опалення.

Терміново продам 2- х кімнатну квартиру після будівельників

2 кімнатна квартира, будинок заселений, свіжий ремонт.Залишаються техніка та меблі. Квартира на дві сторони, з гарним краєвидом. Район Розсошенці, ЖК Баронівський.

власник
Квартира в новобудові
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

До вашої уваги пропонується однокімнатну квартиру на Розсошенцях, що знаходиться в ЖК Садовий. - Дивовижна локація: поруч знаходиться гарний, атмосферний парк, ліс, зелена зона. Також в непосредній близькості розташовані: відділення банку, банкомат, ресторани, кафе, ринок, зупинка транспорту, супермаркети, ТРЦ, відділення пошти, дитячі садочки, лікарня, поліклініка, магазини, кіоски, дитячі майданчики та аптеки. - Квартира розташована на 4-му поверсі 9-ти поверхового будинку. - Всередині гарний ремонт. Будинок виконаний з газоблока, що забезпечує велику кількість переваг, таких як теплоізоляція, міцність та екологічність. - Квартира не кутова, з індивідуальним опаленням. - Наявні всі необхідні меблі та техніка для комфортного проживання. - Засклений та оздоблений балкон дарує шикарний вид на алею, фонтан та захід сонця. - Загальна площа квартири - 40 кв. м, велика простора кухня - 10 кв. м. Телефонуйте! Домовимось на перегляд.

Продаж чудової квартири в ЖК Садовий.

Продаж 3к. квартири в цегляному будинку на Розсошенцях , зручний 3 поверх 5 поверхового цегляного будинку , квартира не кутова з косметичним ремонтом , меблі та техніка залишаються за домовленістю , зараз в квартирі центральне опалення , є погоджений проект на індивідуальне газове опалення потрібно зробити тільки монтаж , поруч школа та садок видно з вікон , все в пішій доступності , телефонуйте для огляду , продаж ТЕРМІНОВИЙ , можливий торг . КОД : 52444

Продаж 3к. квартири з чудовим розташуванням

Популярні запити