Продаж однокімнатної квартири. Квартира перепланована в студію, всі основні зони обєднані в єдиний простір. В квартирі менше перегородок і вона не виглядає тісною, а завдяки великим вікнам ще й гарно освітлена і затишна. Залишаються всі меблі і техніка. Гарний район, поруч магазини, дитячі садочки, школи, майданчики.

Однокімнатна квартира р-н Мотелю

Продам 3кімн.квартиру на Мотелі. Вдале місце розташування будинку, до всього поруч. Середній поверх. Квартира потребує ремонту.

Простора квартира з роздільними кімнатами загальною площею 81 квадратний метр. КОД 16247 Квартира покращеного планування в цегляному будинку. Наявний технічний поверх, балкон та засклена лоджія. Всі лічильники встановлені та замінена сантехніка.

4-х кімнатна квартира на Мотелі КОД 16247

Двокімнатна квартира на Мотелі * Цегляний будинок на два підїзди із залізобетонним перекриттям; * загальна площа квартири 50м2; * двостороннє розташування кімнат, площа кухні 9м2; * висота стелі 2,80 м (такий проєкт зустрічається дуже рідко); * лоджія та балкон засклені; * на підлозі гарний паркет; * квартиру легко перепланувати під власний дизайнерський проєкт; * відчуття атмосферного простору, квартира забезпечує на 100 відсотків. Гарне місце розташування. * Школа, дитячий садок, супермаркет, ринок, магазини все під рукою; * до зупинки кільцевого трафіку до 5 хвилин. Код 34911 Умови співпраці: Послуги АН від 1,5-5%, в залежності від обраного пакета. Лояльність. 1. Для наших захисників ЗСУ, ТРО, АТО — 20% знижка на послуги АН 2. Для ВПО — 15% знижка на послуги АН 3. Повторна купівля через наше АН - 15% знижка на послуги АН 4. Власник-покупець - 20% знижка на послуги АН

Квартира за індивідуальним чеським проектом

ЕКСКЛЮЗИВНИЙ ПРОДАЖ! Послуга рієлтора для покупця 0%, без комісії ! - місто Полтава, район Мотель, біля АТБ; - затишна 2 хкім квартира з гарним ремонтом ; - продаж з меблями і частково з технікою; - планування хрущівка; - площа 47/32/ кухня 5,7; поверх 4/5 блочного будинку; - приємні сусіди; - охайний підїзд і двір; - розвинута інфраструктура: поруч супермаркети, ринок, дитячий садочок, школа, зупинка кільцевого транспорту; - ВІЛЬНИЙ ПРОДАЖ! - ЦІНА 41500 доларів США, ТОРГ! Додаткова інформація по телефону 06******60(вайбер, телеграм, ватсап); 06******08 Єлєна Іванівна

Найкраща пропозиція 2хкім квартири район Мотель!