Неподалік від #Свіжини#.в тихому дворі дві кімнати.які можлиао перепланувати в дві окремі.Встановлено м/пл вікна.замені сантехнічні труби.встановлено лічильники води.Нові вхідні двері.Замінено дах.Поруч школа, дитячий садок.зупинка кільцевого.Атб,ринокТорг.

Продам 2кім на Мотелі

Продаж однокімнатної квартири. Квартира перепланована в студію, всі основні зони обєднані в єдиний простір. В квартирі менше перегородок і вона не виглядає тісною, а завдяки великим вікнам ще й гарно освітлена і затишна. Залишаються всі меблі і техніка. Гарний район, поруч магазини, дитячі садочки, школи, майданчики.

Однокімнатна квартира р-н Мотелю

Продам 3кімн.квартиру на Мотелі. Вдале місце розташування будинку, до всього поруч. Середній поверх. Квартира потребує ремонту.

Двокімнатна квартира у спальному районі Мотель Житло повністю укомплектоване, всі необхідні меблі та техніка пристуні, готова одразу до проживання Будинок цегляний, квартира тепла з гарною шумоізоляцією Також передбачена кладова між поверхами Дуже простора кухня 10м2, дві роздільні кімнати, санвузол сумісний Для перегляду звертайтесь за номером телефону Реальному покупцю торг!

Двокімнатна квартира з ремонтом р-н Мотель. Цегла Меблі + техніка