Продам повноцінну 3-кімнатну квартиру в одному з найкомфортніших районів міста! Поруч декілька великих парки, дві станції метро Сирець і Дорогожичі. квартира в житловому стані, але більше під ремонт. Три окремі кімнати, роздільний санвузол, велика лоджія, чудовий краєвид з вікна. Будинок цегляний підїзд в гарному стані, два ліфти.

Юрія Глушка вул. (Подвойського), 9а

До Вашої уваги продається 1- х кімнатна квартира у Шевченківському районі міста Києва по вул.Юрія Глушко 9-А ( Подвойського ).Квартира розташована на 8 /16 поверхового цегляного будинку , загальною площею 41/ 25 /8 .Квартира з капітальним ремонтом але без меблів ,поміняна проводка, нова сантехніка, стяжка на підлозі , витянуті стіни, поміняні вікна МП , велика лоджія на кухню і кімнату,засклена вітражні вікна МП, санвузол сумісний, підлога кахель, лічильники на газ і воду, виведені труби для пральної машинки і бойлера) Будинок розташований у тихому зеленому дворі міста , де затишно і тихо з розвиненою інфраструктурою і чудовою транспортною розвязкою.В 5- 7 хвилинах метро Дорогожичі або Сирець , зупинка транспорту у 2-3 хв. ,поруч школа, дитсадок, Технічний ліцей, відділення Нової пошти, відділення банку, аптека, кафе,магазини АТБ , Фора ,ринок в 10 - хвилинах пішки три чудових парка, поліклініка дитяча і доросла, різні медустанови, до центру міста 15 хв.на Метро 2-3 зупинки. В підїзді ремонт, поміняні ліфти , у дворі парковка , бювет.Документи готові до продажу.Всі подробиці за телефоном.Торг доречний.

Юрія Глушка вул. (Подвойського), 9-А

Хозяїн ,Без комісії. Продаю однокімнатну квартиру. Гарне розташування, 2 станції метро: Сирець і Дорогожичі. В квартирі все залишається, меблі, пральна машинка , бойлер, холодильник, плита, є необхідний посуд. можна заїжджати і жити. Санвузол роздільний.Велика лоджія на всю кімнату і кухню, чудовий краєвид.Ліфт працює під час відключень світла.

власник
Юрія Глушка вул. (Подвойського), 9а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1-кімнатної квартири в Києві без комісії від власника **Адреса:** Київ, вул. Юрія Глушка, 10, 2-й поверх. **Характеристики квартири:** 1. **Житлова кімната:** - Простора кімната з великим вікном та виходом на затишний засклений балкон. - шафи та полички для зберігання особистих речей. - Затишна атмосфера в квартирі. 2. **Кухня:** - Кухня з газовою плитою. - Вікно на кухні забезпечує достатньо природного світла. 3. **Санвузол:** - Ванна кімната з новим бойлером для постійної гарячої води. - Усі необхідні зручності для комфортного користування. 4. **Балкон:** - Засклений балкон, в тіні від дерев. **Переваги розташування:** - **Розвинена інфраструктура:** У безпосередній близькості магазини, супермаркети, аптеки, школи та дитячі садки, є лікарня та поліклініка. - **Зручне транспортне сполучення:** Легкий доступ до громадського транспорту, що дозволяє швидко дістатися до будь-якої точки міста. - **Близькість до зелених зон:** Поруч розташовані парки та сквери, де можна прогулятися та відпочити на свіжому повітрі. - **Спокійний район:** Тихе та безпечне місце для життя з доброзичливими сусідами. **Додаткові переваги:** - Розташування на другому поверсі робить квартиру доступною для сімей з маленькими дітьми та літніх людей. - Прямий продаж від власника без додаткових витрат на посередників. Якщо ви шукаєте не дороге вдале житло для себе чи батькам то це найкращий варіант. Це чудова можливість придбати затишне житло в одному з найкращих районів Києва! Для отримання додаткової інформації та організації перегляду телефонуйте за номером

власник
Продаж 1-кімнатної квартири  в Києві без комісії від власника

**Адрес

Житлові комплекси у Київ