Продається 3кімнатна квартира в новому ЖК в селі Погреби в 15хвилинах від Троєщини. Автономне опалення, каналізація, скважина з водою. До Києва кожну годину маршрутка, 30хв до метро Лісова. В 10хвилинах супермаркет Фора. На території дитячий майданчик та велика альтанка з мангалами, поруч ліс. Також є школа, садочок, футбольне поле, відділення банку, Укрпошта, Нова пошта.

возможна продажа по єОселя
Грушевського, 12в

БЕЗ КОМІСІЇ. РОЗГЛЯДАЄМО ПРОГРАММУ єОселя! Продам двосторонню роздільну двокімнатну квартиру в ЖК «Погреби», по вул. Грушевського, 12, с. Погреби, Броварського району. Квартира загальною площею – 60 м2 знаходиться на 2 поверсі 3 поверхового цегляного будинку, стан після забудовників. Квартира з зовнішнім утепленням, дуже тепла за рахунок внутрішнього розташування в будинку, можливе перепланування під своє бажання та на свій смак. Житлова площа – 30 м2 з окремими кімнатами вікнами виходять у двір. Кухня – гостинна – 24,5 м2 з виходом на балкон чекає свого дизайнера – кухаря. ЖК «Погреби» мають закриту територію з дитячим майданчиком, з місцями парковки під авто, своя облаштована зона барбекю-відпочинку, є облаштовані місця для рибалки, хороша інфраструктура, рядом розташовані школа та дитячий садочок, магазини Фора, Сільпо та інші, відділення банку, м’ясний базар. Мальовнича місцевість, поряд гарний ліс і річка, чисте повітря і зоряне небо, відмінна транспортна розв’язка, до Києва 15-20 хвилин транспортом. БЕЗ КОМІСІЇ. Первинні документи! Терміновий продаж! Можливий торг! 50 000$. 0936585344, 0676585344.

возможна продажа по єОселя
Грушевського, 12

Продаж 2 кімнатної квартири с. Погреби Броварський район Київська обл. ЖК Погреби вул Грушевського, 14 68/40/12 цегляний будинок, квартира з мансардою , дві кімнати з чудовим ремонтом, велика кухня обладнана усією необхідною технікою та меблями, бойлер на 100л, посудомийна машина, кондиціонер. Велика мансарда з вбудованими шафами, у підвалі будинка є комора на дві квартири. Облаштована теріторія( місця для відпочинку та дитячій майданчик). Біля будинку декілька парковок для мешканців та гостей. До Києва 5 км. Вартість 75 тис дол. США. Перегляди за домовленістю.

возможна продажа по єОселя
Грушевського, 14
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам 2 кім квартиру, ЖК Riverside, вул. Горького 3, Погреби Будинок №1 зданий! ЖК Бізнес класу! Площа квартири 60,19 м.кв, Знаходиться квартира на 4 поверсі з ліфтом Schindler.. Чудовий вид з вікон на зону відпочинку.! - Територія ЖК охороняється. Висота стелі до 3 м. - Ремонт розпочали: стіни готові під покраску або поклейку шпалер, підлога рівна ( лазерна стяжка), в квартирі змінено планування ( є новий план), при необхідності, можна все повернути назад. По тех плану забудовника: 2 кімнати, кухня, хол, два санвузли. На сьогодні планування таке: кухня, хол, санвузол біля входу, велика спальня 41 м2 зі власним гардеробом та санвузлом. - Опалення: в квартирі встановлено газовий котел Bosch - індивідуальне опалення та гаряча вода. - Комунікації ЖК, підключено до Києва. - Біля будинку є гостьовий паркінг, з можливістю покупки парко місця! Також у продажі є комори! Поруч житлового комплексу проходить канал, а також є озеро для Вашого відпочинку, парк, також на території комплексу передбачені : дитячі та спортивні майданчики. - На перших поверхах будуть розташовані торговельні приміщення для магазинів, аптек, кафе, ресторанів, салонів краси та відділення пошти. Купити продукти можна буде не тільки на території комплексу Riverside, але й на ринку або у селищі Погреби, до якого на авто 3 хвилини. Дорога до супермаркетів великих торгових мереж займе 5-10 хвилин на авто: найближчі «Варус», «Сільпо», «АТБ», «Фора» та «ЕКО-Маркет». В селі є також школа та дитячий садок. Додатково для дітей шкільного віку поблизу навчальні заклади Києва: до школи №320 — 10 хвилин на авто, до шкіл №301, №300, №311 — 11 хвилин на авто, а до школи №308 та гімназії №283 — 12 хвилин.

Горького, 3

Пропонується у продаж 2-кімнатна квартира у ЖК Riverside Загальна площа 71,5м2, 2 кімнати, коридор, санвузол, вбиральня, велика кухня. У проекті ЖК планується 12 будинків комфорт та бізнес класу висотою 4-7 поверхів. На цей час побудовано 2 будинки, один вже введений у експлуатацію, другий - наприкінці 2024 року. Будинки газифіковані, у кожній квартирі встановлено забудовником газовий котел Bosch. Висота стелі 3 метри. Всі комунікації у ЖК - міські. Поряд з ЖК є Сільпо, Фора, АТБ, Jysk, фітнес клуб - все, що потрібно для комфортного життя. Є варіанти 2-х, та 4-х кімнатних квартир Продаж квартири за програмою єОселя ЕКСКЛЮЗИВНІ УМОВИ ДЛЯ НАШИХ ПОКУПЦІВ!!! Запрошую на перегляд за попередньою домовленістю.

возможна продажа по єОселя
Кутузова, 1

Продаж евродвушки, ЖК Riverside, вул. Горького 3, Погреби Без комісії! Будинок зданий! Заміський комплекс Бізнес класу!  Площа квартири 53 м.кв, є можливість перепланувати у повноцінну 2-кім квартиру, знаходиться на 5 поверсі з 7.Чудовий вид з вікон! Територія ЖК охороняється. Ремонт чистовий від будівельників, з лазерною стяжкою і штукатуркою. Планування кімнат: велика спальна кімната 24 кв.м з можливістю зонування, кухня 13 м.кв, сан вузоли 3,98 м.кв і 2,24., коридор 10,28 м.кв. Біля будинку є гостьовий паркінг, з можливістю покупки парко місця! Також у продажі є комори!  Поруч житлового комплексу проходить канал, а також є озеро для Вашого відпочинку, парк, також на території комплексу передбачені : дитячі та спортивні майданчики.  На перших поверхах будуть розташовані торговельні приміщення для магазинів, аптек, кафе, ресторанів, салонів краси та відділення пошти. Купити продукти можна буде не тільки на території комплексу Riverside, але й на ринку або у селищі Погреби, до якого на авто 3 хвилини. Дорога до супермаркетів великих торгових мереж займе 5-10 хвилин на авто: найближчі «Варус», «Сільпо», «АТБ», «Фора» та «ЕКО-Маркет». Для дітей шкільного віку поблизу навчальні заклади Києва: до школи №320 — 10 хвилин на авто, до шкіл №301, №300, №311 — 11 хвилин на авто, а до школи №308 та гімназії №283 — 12 хвилин. Є декілька варіантів на різних поверхах з ремонтом і без! Дзвоніть, домовимося на перегляд!

Продаж евродвушки, ЖК Riverside, вул. Горького 3, Погреби

Продам двосторонню роздільну двокімнатну квартиру в ЖК «Погреби», по вул. Грушевського, 12, с. Погреби, Броварського району. Квартира загальною площею 60 м2 знаходиться на 2 поверсі 3 поверхового цегляного будинку, стан після забудовників. Квартира з зовнішнім утепленням, дуже тепла за рахунок внутрішнього розташування в будинку, можливе перепланування під своє бажання та на свій смак. Житлова площа 30 м2 з окремими кімнатами вікнами виходять у двір. Кухня гостинна 24, 5 м2 з виходом на балкон чекає свого дизайнера кухаря. ЖК «Погреби» мають закриту територію з дитячим майданчиком, з місцями парковки під авто, своя облаштована зона барбекю-відпочинку, є облаштовані місця для рибалки, хороша інфраструктура, рядом розташовані школа та дитячий садочок, магазини Фора, Сільпо та інші, відділення банку, мясний базар. Мальовнича місцевість, поряд гарний ліс і річка, чисте повітря і зоряне небо, відмінна транспортна розвязка, до Києва 15-20 хвилин транспортом.

Грушевского улица, 12В, Погребы (Бровары), Киевская 35000.0 USD

КОД 46153 Продаж 2к квартири в ЖК Погреби Продається затишна квартира в с. Погреби , Броварський р-н, Київська обл. Квартира знаходиться на 1 поверсі в 3-х поверховому будинку(новобудова), Загальна площа 53 кв м; Кімнати просторі , не прохідні. Є дитяча, спальня , велика кухня студія , ремонт свіжий; Утеплена підлога з підвал; -В коридорі, ванній, кухні , на балконі є підігрів підлоги; У ванній є конвектор тепла, бойлер на 100 л; -В підвалі є власна комора для зберігання речей; Є крите паркомісце; В ЖК є власна скважина, твердопаливна котельня , генератор ( для подачі води , тепла у випадку відключень світла )також зона відпочинку , дитячий майданчик. У пішій доступності школа , дитячий садок, магазин Фора, відділення пошти. Також поруч є зупинка громадського транспорту (до Троєщини 7хв), заправка, мясний та продуктовий магазин. Поруч є сосновий ліс з білими грибами ). До Троєщини 7 км, до метро Лісова 9 км.

Грушевского улица, 10, Погребы (Бровары), Киевская 63000.0 USD

Продам квартиру 53 м.кВ в ЖК «Погреби» Продається затишна квартира в с. Погреби , Броварський р-н, Київська обл. Квартира знаходиться на 1 поверсі в 3-х поверховому будинку(новобудова), загальна площа 53 м.кВ . Документи більше 3-х років, не проблемні. По характеристикам : -Кімнати просторі , не прохідні. Є дитяча, спальня , велика кухня студія , ремонт свіжий ( робили все для себе ); -Утеплена підлога з підвалу; -В коридорі, ванній, кухні , на балконі є підігрів підлоги; -У ванній є конвектор тепла, бойлер на 100 л; -В підвалі є власна комора для зберігання речей; -Є крите паркомісце; В ЖК є власна скважина, твердопаливна котельня , генератор ( для подачі води , тепла у випадку відключень світла )також зона відпочинку , дитячий майданчик. У пішій доступності школа , дитячий садок, магазин Фора, Нова та Укр Пошта. Також поруч є зупинка громадського транспорту (до Троєщини 7хв), заправка, м’ясний та продуктовий магазин. Поруч є сосновий ліс з білими грибами ). До Троєщини 7 км, до метро Лісова 9 км.

владелец
Терміновий продаж квартири 53 кв

География, Погребы