Однокімнатні квартири у готовому будинку! Квартира 34 м² з великою кухнею-вітальнею та окремою спальнею. Санвузол сумісний Житловий простір Q.Side знаходиться у селі Петропавлівське Бориспільського району (Золочівська ОТГ) . Поруч з такими населеними пунктами, як Золоче, Гора, Вишеньки, Гнідин, Бортничі. 20 хв до м Бориспільська АКЦІЙНА ЦІНА! Квартира знаходиться на 3-му поверсі. В будинку всього три поверхи. Великів світлі вікна. Будинок теплий. Індивідуальне електропостачання. Умови придбання: Розтермінування від забудовника до 36 міс (без здорожчання на 18 міс) Гнучка система знижок (до 5%) та можливість придбати квартиру по програмі єОселя та єВідновлення. Знижка військовим ГАРАНТОВАНА.

Однокімнатна квартира у ГОТОВОМУ будинку, єОселя, Бориспільсткий р-н

Однокімнатна квартира, готовий будинок, Золочівська ОТГ Наразі діє знижка на однокімнатну квартиру в готовому будинку! ЖК Q.Side - це новий житловий простір у передмісті Києва. Знаходиться у селі Петропавлівське, Бориспільський район. Поруч знаходяться такі населені пункти: Гнідин, Вишеньки, Гора, Золоче, Бортничі. Територія комплексу закрита під охороною та відеонаглядом. На території комплексу планується власний еко ставок та великий дитячий простір. Всього 3 черги будівництва та 17 малоповерхових будинків (всього 3 поверхи) Квартира знаходиться на 3-му поверсі, має площу 34 м². Окрема спальня та велика кухня-вітальня. Технічні характеристики будинку: - Фундамент: бетонний, монолітний, глибиною 1,3 м - Стіни газоблок 400 мм - Утеплення: пінополістеролом 50 мм, армування, декоративна штукатурка, фарбування - Покрівля: чотирискатна з дерев’яними кроквами бітумна, утеплена мінеральною ватою 250 мм - Водопостачання централізована система водопостачання, свердловина глибиною 90-115 м - Каналізація BioSeptik - Підведення до квартири електромережі 7 кВт Умови придбання: Розтермінування від забудовника до 36 міс (без здорожчання на 18 міс) Гнучка система знижок (до 5%) та можливість придбати квартиру по програмі єОселя та єВідновлення. Знижка військовим ГАРАНТОВАНА. Детальні умови можна дізнатися у відділі продажів.

Купити однокімнатну квартиру, ГОТОВИЙ будинок, єОселя, розтермінування

Квартири від забудовника у готовому будинку. Знижки при 100% оплаті. Працюємо з програмами Є-оселя та Є-відновлення. Розтермінування до 36 місяців. Діє АКЦІЯ. Житловий простір Q side пропонує квартири від забудовника у передмісті Києва, мальовнича місцевість в с.Петропавлівське, Бориспільський р-н. - Загальна площа 33.4м2 - Матеріал зовнішніх стін-газоблок, утеплення - Опалення індивідуальне електричне - Лічильники води та електроенергії - Металопластикові вікна - Скважина на водопостачання до 115м - Загальна система автономної каналізації BioSeptik - Зупинка транспорту Запрошуємо на перегляд, знайдемо варіанти під ваші потреби.

Продаж готової квартири від забудовника
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам квартиру в с.Петропавлівське Бориспільського р-ну. Знаходиться в центрі села, другий поверхЖитлова площа спальні 14 метрів. Окремий санвузол, ванна кімната, кухня, балкон. Поруч магазин, дитсадок, зупинка, дитячий майданчик. Можливий торг. Всі питання по тел.

Квартира 32 м.кв Петропавлівське Борисп.р-н 1 кімнатна

Квартира-студія 31 кв/м на першому поверсі в будинку, що будується. Вже зведено 2 поверхи з трьох! Житловий простір Q.Side знаходиться у селі Петропавлівське Бориспільського району. Поруч з такими населеними пунктами, як Золоче, Гора, Вишеньки, Гнідин, Бортничі. 20 хв до м Бориспільська Технічні характеристики будинку: - Фундамент: бетонний, монолітний, глибиною 1,3 м - Стіни газоблок 400 мм - Утеплення: пінополістеролом 50 мм, армування, декоративна штукатурка, фарбування - Покрівля: чотирискатна з дерев’яними кроквами бітумна, утеплена мінеральною ватою 250 мм - Водопостачання централізована система водопостачання, свердловина глибиною 90-115 м - Каналізація BioSeptik - Підведення до квартири електромережі 7 кВт Умови придбання: Розтермінування від забудовника до 36 міс (без здорожчання на 18 міс) Гнучка система знижок (до 5%) та можливість придбати квартиру по програмі єОселя та єВідновлення. Знижка військовим ГАРАНТОВАНА. Детальні умови можна дізнатися у відділі продажів.

Квартира-студія Q.Side Вишеньки, Гнідин, Гора, Золоче, м Бориспільська

Однокімнатна квартира на першому поверсі в будинку, що будується. Вже зведено 2 поверхи з трьох. Квартира має вихід до власного дворика. Приватні дворики - це окрема територія мешканців, де вони можуть облаштувати свою лаунж-зону. Всі дворики матимуть мінімалістичні огородження ( з зелених насаджень) та не будуть порушувати зовнішній вигляд будинків. Ідеальне місце, щоб зустріти ранок з кавою чи чаєм на свіжому повітрі. Або попрацювати, зайнятися своїм творчим хобі. Житловий простір Q.Side знаходиться у селі Петропавлівське Бориспільського району. Поруч з такими населеними пунктами, як Золоче, Гора, Вишеньки, Гнідин, Бортничі. 20 хв до м Бориспільська На території буде великий дитячий простір. Окремі паркомісця, а сама територія має концепцію пішохідної зони - безпечно та зручно. У житловому просторі буде власна інфраструктура: кафе, магазини, аптеки тощо. Є приміщення під комерцію. Поруч знаходиться ліс та невелике котеджне містечко. Автобусна зупинка одразу біля ЖК. Умови придбання: Розтермінування від забудовника до 36 міс (без здорожчання на 18 міс) Гнучка система знижок (до 5%) та можливість придбати квартиру по програмі єОселя та єВідновлення. Знижка військовим ГАРАНТОВАНА. Детальні умови можна дізнатися у відділі продажів.

Однокімнатна квартира з власним двориком 15 хв від м Бориспільська

АКЦІЙНА ЦІНА! Квартира-студія 31 кв/м на третьому поверсі. Будинок ще будується, здача будинку 4 квартал 2024 р Є готові квартири! Дивіться наші всі обяви Житловий простір Q.Side знаходиться у селі Петропавлівське Бориспільського району. Поруч з такими населеними пунктами, як Золоче, Гора, Вишеньки, Гнідин, Бортничі. 20 хв до м Бориспільська Технічні характеристики будинку: - Фундамент: бетонний, монолітний, глибиною 1,3 м - Стіни газоблок 400 мм - Утеплення: пінополістеролом 50 мм, армування, декоративна штукатурка, фарбування - Покрівля: чотирискатна з дерев’яними кроквами бітумна, утеплена мінеральною ватою 250 мм - Водопостачання централізована система водопостачання, свердловина глибиною 90-115 м - Каналізація BioSeptik - Підведення до квартири електромережі 7 кВт Умови придбання: Розтермінування від забудовника до 36 міс (без здорожчання на 18 міс) Гнучка система знижок (до 5%) та можливість придбати квартиру по програмі єОселя та єВідновлення. Знижка військовим ГАРАНТОВАНА.

АКЦІЯ Квартира-студія, Бориспільський р-н, Петропавлівське, Золоче

Велика однокімнатна квартира у новобудові у передмісті Києва! Бориспільський район, у селі Петропавлівське (поруч з такими населеними пунктами як Золоче, Вишеньки, Гора, Гнідин, Бортничі). Будинок ще будується, вже побудовано 2 поверхи з 3х. Будинок має 3 секції, на перших поверхах якого знаходяться приміщення під комерцію з окремим входом! Територія комлексу закрита, під охороною. Виокремлені паркомісця. Вже ГОТОВИЙ перший будинок, є квартири на продаж (дивіться всі наші обяви) На території буде дуже зелено, чисте та свіже повітря, відсутній шум мегаполісу. Незавантажена траса до метро Бориспільська (всього 20 хвилин від ЖК Q.Side) Технічні характеристики будинку: - Фундамент: бетонний, монолітний, глибиною 1,3 м - Стіни газоблок 400 мм - Утеплення: пінополістеролом 50 мм, армування, декоративна штукатурка, фарбування - Покрівля: чотирискатна з дерев’яними кроквами бітумна, утеплена мінеральною ватою 250 мм - Водопостачання централізована система водопостачання, свердловина глибиною 90-115 м - Каналізація BioSeptik - Підведення до квартири електромережі 7 кВт Умови придбання: Розтермінування від забудовника до 36 міс (без здорожчання на 18 міс) Гнучка система знижок (до 5%) та можливість придбати квартиру по програмі єОселя та єВідновлення. Знижка військовим ГАРАНТОВАНА. Детальні умови можна дізнатися у відділі продажів.

Однокімнатна квартира ЖК Q.Side, 15 хв від м Бориспільська, єОселя

ЖК в городе Петропавловское

Популярные запросы

География, Петропавловское