БЕЗ %Продаж 2-кімнатної квартири в с.Петропавлівська Борщагівка. Новий ЖК, закрита територія, дитячий майданчик, підземний паркінг. - 2 окремі кімнати - кухня - с/в окремий Виконано якісний ремонт, укомплектовано необхідними меблями та технікою. У будинку є газ. У квартирі встановлено двоконтурний котел та газова плита. Розвинута інфраструктура району. Зручна транспортна розвязка до метро 15 хв.

Оксамитова вул., 9а

Київська обл. Петропавлівська Борщагівка, Бучанський район, ЖК "Петропавлівський", Продаж 2-рівневої квартири з ТЕРАСОЮ , 3 спальні на другому поверсі, 2і кімнати на першому поверсі можливо використати під кабінет, кінозал або спальню, майстерня для господаря на другому поверсі. два с/вузли з ванною та душовою кабіною. Простора вітальня з кухнею. Варильна поверхня індукційна SHARP, холодильник SHARP, духовка electrolux, сенсорна кухонна витяжка minola, посудомийка GAGGENAU, подрібнювач харчових відходів INSINKERATOR 65 (USA), телевізор blaupunkt (германія) , модель 65UT965 ,кондиціонер TOSOT, тепла підлога Nest з керуванням по Wi-Fi, два бойлери GORENJE (50+100л), сушка для білизни gorenje, пральна машина Bosh, витяжки в с/у Maico. Броньовані двері. Підійде як для великої сімї так і для IT працювати вдома. Є укриття, підземний паркінг, парковка наземна, дитячі майданчики, спортивні майданчики. Поряд ресторан. ЖЄК. Дитячі садки, школа, Новус, Ева. До Хрещатика можливо дістатись за 15 хвилин. Без %.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Борщагівська вул., 30а

Продаж квартири без комісії в сучасному в ЖК "Щасливий", с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 10д. Квартира загальною площею 47, 2 кв.м., знаходиться на 1-му поверсі 11-поверхового будинку. Велика кімната з лоджією 20,5 кв.м., кухня студія 16, 2 кв.м., санвузол, коридор та гардеробна. В квартирі зроблений гарний та сучасний ремонт, повністю мебльована та укомплектована побутовою технікою. Додатковим плюсом є індивідуальне опалення (газ) та закрита теріторія житлового комплексу, охорона 24/7. Свідоцтво на право власності на руках. Власник в Україні. Показ по домовленості в зручний для вас час.

Соборна вул., 10 д
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

ПРОДАЖ BIД ГОСПОДАРЯ (без комісії)! Дуже простора, світла і чиста 1-но кімнатна квартира з великим передпокоєм і затишною стильною кухнею-вітальнею. Зручне планування для комфортного проживання! Добротний євроремонт. Всі необхідні меблі та техніка, кондиціонер, WI-FI. Зручні шафи і місця для зберігання речей, велосипеда або коляски. Сучасний утеплений будинок і автономне газове опалення значно економлять витрати на опалення та кондиціонування. Обжитий ЖК з прекрасно розвиненою інфраструктурою. У радіусі 200 метрів великий цілодобовий супермаркет «Фора», зупинка автобусів, безліч магазинів, зони відпочинку, озеро, ліс. Парковка автомобіля на охоронюваній закритій території ЖК з відеоспостереженням. Зручне розташування і транспортна розвязка - до Окружної дороги 700 метрів пішки (10-12 хвилин), до метро Житомирська 4-10 хвилин на авто, або 20-25 хвилин на маршрутках. Відеоогляд квартири доступний за посиланням: https://youtu.be/1M9zhuryqZs Якiснi фото квартири доступнi за посиланням: https://photos.app.goo.gl/A5g4C89eDf4SpRrD8 Дзвонити через Telegram або Viber: +380506468879 Вадим (господар).

владелец
Соборна вул., 10-Д

Нова пропозиція, без комісії для Покупця, розглядаємо продаж по єОселя, єВідновлення, за безготівкові гривні: видова двостороння 2-рівнева 6-кімнатна квартира загальною площею 147,5м2 на 16,17пов./18 в ЖК Crystal Avenue по вул.Кришталева,1а у Києво-Святошинському районі (Петропавлівська Борщагівка) Правильне, цікаве та зручне планування: на першому рівні, з передпокою – кухня з італійським двоконтурним газовим котлом Westen pulsar D, вітальня з панорамними вікнами та виходом на відкритий балкон з гарними краєвидами, 2 спальних кімнати (одна з них теж з панорамними вікнами), гостьовий санвузол, кладова(гардеробна); з вітальні – сходи на другий рівень квартири, на ньому – 3 кімнати, дві з них – з панорамними вікнами, одна з них з виходом на відкритий балкон; ванна кімната, гардеробна; висота стель Н-2,7м (дивіться план квартири на фото) При тому, що квартира дворівнева, над нею є ще 18-й поверх Лазерна стяжка підлоги, машинна штукатурка стін, якісні склопакети, індивідуальне газове опалення, встановлені всі лічильники: ця світла простора квартира чекає на реалізацію Ваших бажань у її інтерєрі та комплектації для затишку та комфорту Вашої сім’ї Вже є обмірний план квартири, можу запропонувати створення дизайн-проекту, дизайнерський нагляд та виконання всіх ремонтних робіт «під ключ» Отримані документи на право власності на квартиру, свої податки Продавець сплачує; у квартирі ніхто не зареєстрований, власник в Україні, все готово для швидкої угоди Додатково є можливість покупки комори для речей на поверсі, паркомісця у підземному паркінгу Чиста та презентабельна вхідна група, 2 швидкісні безшумні ліфти Schindler, вхід в парадне по магнітних картках та FaceID, охорона та відеоспостереження 24/7, пожарна сигналізація, домофон Гостьовий та підземний паркінги. Будинок – індивідуальний проект від НоваБудова 2021 року побудови; монолітно-каркасний, керамблок, утеплювач; ремонти та заселення йдуть повним ходом Відчуйте атмосферу ЖК Crystal Avenue, його архітектуру та стиль: своя закрита доглянута територія ЖК; запланована власна інфраструктура – на перших поверхах магазини, кавярні, кафе, салони краси, дитячий садочок; вже скоро концепцію «місто у місті» буде реалізовано на 100% Поруч з ЖК – озеро та парк, зупинки громадського транспорту, торговельні центри 4ROOM та Епіцентр, супермаркети NOVUS та Фора Запрошую Вас на перегляд цієї прекрасної квартири у зручний для Вас час; вона варта уваги, впевнений, вона Вам сподобається, рекомендую!

возможна продажа по єОселя
Кришталева, 1а

Продам дворівневу 3-ри кімнатну квартиру у ЖК «Львівський», Петропавлівська Борщагівка, вул. Тернопільська,10. Квартира з новим дизайнерським ремонтом. Розташована на 9-10 поверхах 10 поверхового будинку. Загальна площа 95 м2, кухня 15 м2. Зручне планування: Перший поверх – кухня -вітальня з розсувним ліжком, велика лоджія з місткими шафами та місцем для відпочинку, ванна кімната. Другий поверх – спальня, дитяча кімната з виходом на велику лоджію з робочим місцем та двоярусним ліжком, ванна кімната з душовою та гардеробна. Встановлена тепла підлога - кухня, коридор та 2-да санвузла. На одній з лоджій встановлено рекуператор для очищення повітря. Квартира тепла, не кутова, шумоізольована, встановлено газовий котел, що дозволяє самостійно контролювати температуру у квартирі, а також гарячу воду. Укомплектована: холодильником, окремою морозильною камерою, вбудованою мікрохвильовою піччю, духовою шафою, витяжкою, посудомийною машинкою, пральною машинкою з функцією сушки. Під мийкою передбачені розетки для подрібнювача. Є багато місця для зберігання речей. Ціна: 125 000,00 у.о Без %

Тернопільська вул., 10

1-к квартира (євродвушка) у ЖК Щасливий вул. Соборна 10Д, Петропавлівська Борщагівка . S-53/20.2/23.1 кв м, 10/11 поверх. Квартира з якісним авторським ремонтом. всі необхідні меблі та техніка, Автономне газове опалення. Чудова інфраструктура, поруч супермаркет «Фора», зупинка автобусів, безліч магазинів, зони відпочинку, озеро, ліс. Парковка автомобіля на охоронюваній закритій території ЖК з відеоспостереженням. Дитячий садочок, та школа поруч. Зручне розташування і транспортна розв’язка: до метро Житомирська 10 хвилин на авто, або 20-25 хвилин на маршрутках.

эксклюзив
Соборна вул., 10Д

Недорога комуналка ! Автономне опалення !!Є Відновлення! Є ОселяБез комісіі,. ЖКПразький квартал ,1 вул. Софіівська буд.15 5/5 , закрита територія!!! Євроремонт, персональний газовий котел, площа першого поверху 45,6 метрів , плюс бонус спальня на другому рівні ще 11 метрів , мебльована, залишаються всі меблі які є на фото, посудомийна машина, джакузі, духовка, рослини, картини… майже все що на фото , вільна! Поряд парк, магазини, маршрутки.

возможна продажа по єОселя
Софіївський пров., 15

Продається світла, затишна однокімнатна квартира в житловому комплексі комфорт класу ЖК Щасливий на Петропавлівській Борщагівці. Вигідна інвестиція для особистого проживання або для орендного бізнесу. В квартирі виконано ремонт, встановлено кухню та меблі, є гардеробна кімната. Все необхідне для комфортного проживання: пральна машина, холодильник, переносний кондиціонер, індивідуальне газове опалення, що надасть вам змогу регулювати тепло в приміщеннях та заощаджувати на комунальних платежех. Доглянута територія, парковка, дитячі садочки, розвиваючий центр, дитячі та спортивні майданчики, зони для відпочинку, кав"ярні, магазини, нова пошта, фітнес студії, клініка та лабораторія. В пішій доступності супермаркети Фора, Новус, Thrash, АТБ, 4 ROOM, Епіцентр, нова школа, державні та приватні дитячі садочки. Зручна транспортна розв"язка: метро Академмістечко та Житомирська 7-10 хвилин, до кільцевої дороги 300 метрів. Одна з найкращих пропозицій за співідношенням ціна/якість! Запрошую на перегляд. Телефонуйте!

возможна продажа по єОселя
Соборна вул., 10Б

Продам 3-кімнатну квартиру в ЖК «Crystal Avenue», с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Оксамитова, 11а. Будинок в 2 черзі, сданий в експлуатацію. 4 поверх, загальна площа - 86,6 кв.м. В квартирі є стяжка, лічильники на газ, світло, воду, індивідуальне опалення (2-контурний газовий котел.). Гарне планування квартири, три окремі кімнати, кухня (є можливість обєднати з кімнатою), коридор, гардеробна, два санвузли. Монолітно-каркасна технологія, стіни з червоної цегли, функціонує протипожежна система! Вентильований фасад. Вхід по магнітними картками, охорона 24/7, відеоспостереження, закрита територія ЖК. БЕЗ КОМІСІЇ! Право власності є!

Оксамитова вул., 11 а

ЖК в городе Петропавловская Борщаговка

Продаж стильної квартири площею 46.7 кв. з окремим гардеробом 3 кв.м. в ЖК "Антрацит", Петропавлівська Борщагівка, вул. Макарівська 39. Будинок сдан введено в експлуатацію. У квартирі виконано новий ,якісний, капітальний ремонт: встановлені розетки, вимикачі, сучасні світильники, стабілізатор напруги на газовий котел, стіни – венеціанська штукатурка. Опалення індивідуальне газовий котел.. Кухня-вітальня 16,1 кв. розділена на робочу зону та зону відпочинку. Вся побутова техніка абсолютно нова. Комплектація: холодильником, газовою варильною поверхнею, електричною духовкою, посудомийна машина 65 см, вбудована мікрохвильова піч. Встановлено меблі з доводчиками. Кімната 17.0 кв. У гардеробній кімнаті встановлена пральна машина автомат з сушінням. Великий санвузол 5.1 кв. Комплектація: унітаз з інсталяцією, ванна, сушка для рушників. Квартира дуже тепла, повністю в середені будинку. Житловий комплекс закритий, з охороною та підземним паркінгом.. Умови покупки: Без комісії для покупця

Макарівська вул., 39

Петропавлівська Борщагівка, Миру, 9, Львівський 4к, 9-й поверх, площа: 103,4\62,9\13,5; Пропонується до продажу дворівнева квартила у с. Петропавлівська Борщагівка, в ЖК "Львівський"! Двостороннє планування, квартира з євроремонтом, 4 ізольовані кімнати, два санвузли, гардероб, автономне опалення! Відмінне місце розташування, все необхідне поряд!

возможна продажа по єОселя
Миру вул., 9

Пропонується простора 2-кімнатна квартира в новому ЖК комфорт-класу «Щасливий». Можлива єОселя та безготівковий розрахунок. Право власності більше 3 років. Квартира з високоякісним ремонтом; повністю з усіма меблями та побутовою технікою. Велика кухня-вітальня та дві окремі спальні з гардеробами. Дві великі лоджії з видом на озеро, квартира світла та простора. Вбудовані шафи, гардеробна, кухня, укомплектована побутовою технікою, холодильник, пральна машина-автомат, посудомийна машинка, індивідуальний газовий котел, інтернет Wi-Fi. Розташування: вул. Соборна, 10д (500 м межа Києва). Площа квартири: 80м2/47 м2/16 м2 Поверх: 7/10 Територія ЖК цілодобово охороняється, відеонагляд, поруч з будинком дитячий садок, школа - 100 м від ЖК. Гарний двір з дитячим майданчиком, парковка. Затишний мікрорайон. Будинок стоїть на тихій вулиці, що примикає до приватного сектору. На території багато магазинів, салонів краси, ландшафтний дизайн. Метро «Житомирська» та «Академмістечко» 10 хв на маршрутці. У пішій доступності Ашан, Novus, Епіцентр. Відео відправлю в особисті повідомлення.

возможна продажа по єОселя
Соборна вул., 10Д

Пропонується до продажу стильна квартира в новому ЖК «Празький», розташованому в Петропавлівській Борщагівці по провулку Фізкультурному. Квартира знаходиться на 7 поверсі, її загальна площа становить 120 м². Помешкання має новий сучасний ремонт, виконаний із використанням якісних матеріалів, що забезпечує комфортне проживання. Поруч є вся необхідна інфраструктура: магазини, аптеки, кафе, школи та садочки. Вартість квартири становить 110 000 доларів. Зацікавились? Поспішайте, перегляд можливий у зручний для вас час! КОД #A 8 4 1 5

Софіївський пров., 18

Без%. Сучасний ЖК Львівський з розвиненою інфраструктурою, с. Петропавлівська Борщагівка. Цегляний будинок 2015 року, 1/5 пов., + цокольний поверх. 62,6/34,7/16,7 кв.м., двостороння, дві окремі спальні, виходять в зелений, тихий двір, велика затишна кухня - вітальня. Простора ванна кімната. В квартирі сучасний ремонт, залишаються вбудовані меблі та вбудована техніка, кондиціонери. Двоконтурний газовий котел на опалення та підігрів води, сигналізація. На вікнах додатковий захист, металеві ковані решітки, з приємним дизайном. Поряд магазини, супермаркети, кофейні, ресторан, дитячі заклади. Двір та територія ЖК благоустроєні, ландшафтний дизайн, сучасні дитячі майданчики, фонтан. 75000 дол. Перегляд за домовленістю. Документам більше 3 років. Власники в Україні, продаж за готівку.

Миру вул., 15А

2 кімнатна квартира загальною площею 82м2. Дві роздільні кімнати та велика кухня-студія. В квартирі виконаний якісний ремонт, повністю мебльована. Квартира двостороння. Два с/в, ванна та душова. 1 поверх 4 поверхового будинку. Тихий гарний комплекс. Газове опалення, теплі підлоги, вбудована техніка.

владелец
Борщагівська вул., 30-А

Продається затишна та простора 2к.квартира в Петропавлівській Борщагівці. Квартира розташована на 1 поверсі 4 поверхового будинку + у подарунок бомбосховище або комора 6-кв.м. Просторе планування ідеально підходить для великої сімї. Будинок газифікована а в квартирі встановлений двоконтурний котел, що забезпечує індивідуальне опалення та гарячу воду , та дозволяє регулювати температуру квартири взимку. Квартира повністю укомплектована:Залишаються холодильник, посудомийна машина, теливізор, микрохвильова піч, плита, пральна машина та всі мемблі. ЖК повністю закритий, під охороною, на території є спортивний та дитячий майданчики. Зручна транспортна розвязка до станції метро Академмістечко, Житомирська 15 хвилин на громадському транспорті. Розвинена інфраструктура: супермаркети Фора, АТБ, Епіцентр, дитячі садки, школа, ліс, озера, зони відпочинку. Своя обслуговуюча компанія, поряд ЦНАП та Водоканал. Будинок 2012 року, "Бізнес-клас". Територія житлового комплексу закритого типу. Є підземний паркінг.

Борщагівська вул., 30А

ЖК Львівський, с.Петропавлівська Борщагівка, світла, затишна квартира з функціональним плануванням, кухня правильної квадратної форми, чистий під’їзд, тихий, зелений двір, розвинена інфраструктура, поруч школа, дитячий садок, супермаркет, чудова транспортна розвязка, ст.м. "Академмістечко" -15 хвилин.

Львівська вул., 1а

Ви напевне уже втомились від пошуку своєї «ідеальної», «затишної», світлої квартири з хорошим ремонтом. І ось вона. Продаж, квартира в ЖК Львівський, на середньому 4 поверсі, не кутова. В обжитому будинку з повнотілої червоної цегли. Тепла, світла - тут приємно знаходитись. Індивідуальне газове опалення, 2-х контурний котел, який працює на опалення та підігрів води. Тепла підлога. Великий балкон, це дійсно як повноцінний кабінет. Гардеробна, у ній можна слона помістити. Велика ванна кімната. Фото відповідають, наживо звичайно виглядає ще приємніше. Все що на фото залишається новим власникам. Територія ЖК досить велика, є де прогулятись. Фонтан, зелена алея, лавочки для того щоб перепочити, дитячі майданчики. Також розвинута інфраструктура, велика кількість мережевих магазинів, кафе, ресторанів, нова пошта, сімейні лікарні, Вам буде куди сходити посидіти з друзями. Документам більше 3 років, в квартирі ніхто не прописаний, власник буде присутній на угоді. Прямий продаж, ключі передаються в день угоди. Покази за попередньою домовленістю. ID 77429

возможна продажа по єОселя
Львівська вул., 1А

ЖК Львівський, Петропавлівська Борщагівка. Квартира з якісним ремонтом, повністю укомплектована меблями та технікою. На кухні розміщена красива кухня з якісних матеріалів; У ванній кімнаті якісна італійська сантехніка, унітаз , умивальник, сушка для рушників, підлога з підігрівом. У квартирі якісні двері, меблі, ремонт. Дуже добре розвинена інфраструктура: в пішій доступності супермаркет Фора, ресторани, салони краси, ательє, аптеки, відділення банків, зони відпочинку та дитячі ігрові майданчики.

Львівська вул., 17

Гарна квартира в новому ЖК «Львівський»! Поруч багато транспорту! Продається 2-кімнатна квартира у Петропавлівській Борщагівці, на вулиці Миру, 11. Помешкання в гарному житловому стані, потрібно тільки зробити косметичний ремонт та завезти меблі. У коридорі та кімнатах на підлозі застелений ламінат, у санвузлі та на кухні — плитка, також на кухні тепла підлога. У квартирі три кондиціонери та газовий котел Будинок монолітно-каркасний, стіни з цегли та газоблоку, утеплення мінеральною ватою та пінополістиролом (пінопластом). На території облаштовуються прогулянкові алеї, пішохідні доріжки та проїзди. Встановлюються зовнішні освітлювальні прилади. У дворах організовуються зони відпочинку і дитячі майданчики, споруджуються гостьові паркувальні місця, гаражні бокси та наземний паркінг. ЖК «Львівський» знаходиться за 3 кілометри від Кільцевої дороги, до станції метро «Житомирська» близько 6 кілометрів. За 4,5 кілометри є зупинка швидкісного трамвая. Зупинка автобуса і маршрутного таксі розташована поруч з новобудовою. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

Миру вул., 11

Продаж укомплектованої 3-кімнатної квартири с.Петропавлівська Борщагівка, ЖК Щасливий, вул.Оксамитова 20А. ЖК Щасливий- комплекс комфорт класу, закрита територія із своєю інфраструктурою. На території комплексу є магазини, дитячий садочок. Поруч парк, озеро.

Оксамитова вул., 20А

БЕЗ КОМІСІЇ! Петропавлівська борщагівка. ЖК Петропавлівський. Пропонується до продажу дизайнерська квартира- мансарда з терасою. Два поверхи. Перший: кухня - вітальня 36 кВ метрів, санвузол суміщений ( ванна, туалет), коридор, спальня з виходом на терасу. Другий спальня дитяча( кабінет), санвузол суміщений душ, туалет. Опалення електричне (електрорадіатори) Криша не тече, був проведений капітальний ремонт в 2023 році. Меблі та техніка: бойлер, кондиціонер СН, посудомийна машина, духова шафа, витяжка, холодильник, пральна машина, електроварильна панель, в дитячій кімнаті всі меблі нові. В будинку 5 поверхів, ліфт відсутній, сходи зручні, територія ЖК облаштована дитячими та спортивними майданчиками, є підземний паркінг, охорона. Прописаних немає. Оплати покупця : ціна квартири, 1% пенсійний фонд, нотаріальні послуги 50%/50%. Комісія агенства відсутня. Перегляди за домовленістю. Рієлторам не рекламувати обʼєкт, дякую.

Борщагівська вул., 30а

Продаж укомплектованої 2-кімнатної квартири 66,2 кв.м. с.Петропавлівська Борщагівка, ЖК Щасливий, вул.Оксамитова 20Г, Про квартиру: Загальна площа 66.2 м2, житлова 34.4 м2. Поверховість 11/11 пов. Заїжджай і живи! Виконан якісний сучасний ремонт. Квартира двостороння, всередині будинку. Кухня 16.2 м2, окремий санвузол, великий коридор та дві окремі кімнати 19.0м2 та 15,4м2. Всі меблі та техніка в ідеальному стані. Два кондиціонера. Залишається все. Повністю укомплектована кухня: вмонтовані меблі, холодильник, вбудована мікрохвильова піч, духова шафа, газова плита, стіл, стільці, кондиціонер. Спальня: Двоспальне ліжко з матрацом, кондиціонер. Можлива купівля під іпотеку. ЖК Щасливий- комплекс комфорт класу, закрита територія із своєю інфраструктурою. На території комплексу є магазини, дитячий садочок. Поруч парк, озеро. Умови покупки: Без комісії для покупця

Оксамитова вул., 20Г
123...8
1 - 24 из 190 результатов