Є відеоогляд, пишіть, відправимо. Телефонуйте 0639761275 , чи пишіть на Viber 0980490463 . Продам однокімнатну (спальня в окремій кімнаті, холл в окремій) квартиру без комісії. Я власник. Право власності з 2019 року (більше 3-х років) Петропавлівська Борщагівка. ЖК Crystal Avenue (вул. Оксамитова, 9а) біля ЖК Щасливий 500 метрів від окружної 4 км від метро Житомерська. По суті, це Київ. До метро 5 хвилин на авто, 10-15 хвилин на маршрутці. 12 поверх. Квартира має окрему кімнату - спальню, та окремо зону відпочинку з диваном (розкладним). Окрема кімнату – гардероб. В квартирі залишаеться великий холодильник Bosh , плита, духовка, прально-сушильна машинка, посудомийка, телевізор, кондиціонер, велике ліжко з місцем для зберігання знизу, диван, журнальний стіл (три в одном - журнальній, письмовий/робочій, обідній) + 4 стільці/пуфікі з місцем зберігання для речей (сховані під столом). Ролети день і ніч. Тепла підлога на кухні і у ванні. Електрична велика сушка для рушників. Всі меблі робилися з екологічно чистих матеріалів. Так само, ремонт намагалися робити, максимально можливо, з екологічних оздоблювальних матеріалів. Мідна, якісна, проводка. На вході в електрощитку стоїть запобіжник, на випадок нестабільної подачі електроенергії в будинок, щоб не перегоріли електроприлади. В квартирі газ (котел, який можна самостійно вмикати) Стоїть фільтр зворотного осмосу. У вас завжди буде чиста вода для вживання (змінні фільтри купувати в Епіцентрі)! Територія охороняється. В парадному охорона. Можна гуляти в жк Щасливому, поряд є озеро та Бокс парк - зона відпочинку з кафешками та магазинами. Поруч багато магазинів, Новус, Ашан.

власник
Оксамитова вул., 9а

ПРОДАЖ BIД ГОСПОДАРЯ (без комісії)! Дуже простора, світла і чиста 1-но кімнатна квартира з великим передпокоєм і затишною стильною кухнею-вітальнею. Зручне планування для комфортного проживання! Добротний євроремонт. Всі необхідні меблі та техніка, кондиціонер, WI-FI. Зручні шафи і місця для зберігання речей, велосипеда або коляски. Сучасний утеплений будинок і автономне газове опалення значно економлять витрати на опалення та кондиціонування. Обжитий ЖК з прекрасно розвиненою інфраструктурою. У радіусі 200 метрів великий цілодобовий супермаркет «Фора», зупинка автобусів, безліч магазинів, зони відпочинку, озеро, ліс. Парковка автомобіля на охоронюваній закритій території ЖК з відеоспостереженням. Зручне розташування і транспортна розвязка - до Окружної дороги 700 метрів пішки (10-12 хвилин), до метро Житомирська 4-10 хвилин на авто, або 20-25 хвилин на маршрутках. Відеоогляд квартири доступний за посиланням: https://youtu.be/1M9zhuryqZs Якiснi фото квартири доступнi за посиланням: https://photos.app.goo.gl/A5g4C89eDf4SpRrD8 Дзвонити через Telegram або Viber: +380506468879 Вадим (господар).

власник
Соборна вул., 10-Д

В.Окружна, 9, Echo Park Продається однокімнатна квартира в комплексі ЖК"Ехо Парк". Квартира повністю мебльована, укомплектована і готова до проживання. Зроблений якісний авторський ремонт, сучасна техніка. Опалення та гаряча вода від власного котла. Будинок комфорт класу, з підземним паркінгом, охороною та дуже вдалим розташуванням, поряд Ашан, спортзал. Телефонуйте, домовимся на перегляд в зручний для вас час.

Велика Кільцева вул., 9
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Нова пропозиція, без комісії для Покупця, розглядаємо продаж по єОселя, єВідновлення, за безготівкові гривні: видова двостороння 2-рівнева 6-кімнатна квартира загальною площею 147,5м2 на 16,17пов./18 в ЖК Crystal Avenue по вул.Кришталева,1а у Києво-Святошинському районі (Петропавлівська Борщагівка) Правильне, цікаве та зручне планування: на першому рівні, з передпокою – кухня з італійським двоконтурним газовим котлом Westen pulsar D, вітальня з панорамними вікнами та виходом на відкритий балкон з гарними краєвидами, 2 спальних кімнати (одна з них теж з панорамними вікнами), гостьовий санвузол, кладова(гардеробна); з вітальні – сходи на другий рівень квартири, на ньому – 3 кімнати, дві з них – з панорамними вікнами, одна з них з виходом на відкритий балкон; ванна кімната, гардеробна; висота стель Н-2,7м (дивіться план квартири на фото) При тому, що квартира дворівнева, над нею є ще 18-й поверх Лазерна стяжка підлоги, машинна штукатурка стін, якісні склопакети, індивідуальне газове опалення, встановлені всі лічильники: ця світла простора квартира чекає на реалізацію Ваших бажань у її інтерєрі та комплектації для затишку та комфорту Вашої сім’ї Вже є обмірний план квартири, можу запропонувати створення дизайн-проекту, дизайнерський нагляд та виконання всіх ремонтних робіт «під ключ» Отримані документи на право власності на квартиру, свої податки Продавець сплачує; у квартирі ніхто не зареєстрований, власник в Україні, все готово для швидкої угоди Додатково є можливість покупки комори для речей на поверсі, паркомісця у підземному паркінгу Чиста та презентабельна вхідна група, 2 швидкісні безшумні ліфти Schindler, вхід в парадне по магнітних картках та FaceID, охорона та відеоспостереження 24/7, пожарна сигналізація, домофон Гостьовий та підземний паркінги. Будинок – індивідуальний проект від НоваБудова 2021 року побудови; монолітно-каркасний, керамблок, утеплювач; ремонти та заселення йдуть повним ходом Відчуйте атмосферу ЖК Crystal Avenue, його архітектуру та стиль: своя закрита доглянута територія ЖК; запланована власна інфраструктура – на перших поверхах магазини, кавярні, кафе, салони краси, дитячий садочок; вже скоро концепцію «місто у місті» буде реалізовано на 100% Поруч з ЖК – озеро та парк, зупинки громадського транспорту, торговельні центри 4ROOM та Епіцентр, супермаркети NOVUS та Фора Запрошую Вас на перегляд цієї прекрасної квартири у зручний для Вас час; вона варта уваги, впевнений, вона Вам сподобається, рекомендую!

можливий продаж по єОселя
Кришталева, 1а

Продаж квартири До Вашої уваги пропонується двокімнатна квартира загальною площею 65 кв.м, яка розташована на дев’ятому поверсі 12-поверхового будинку ЖК "Щасливий" на Петропавлівській Борщагівці. Будинок був зведений у 2015 році. У квартирі було зроблене перепланування, що забезпечує більше комфорту та зручності для життя. Тут зроблений якісний свіжий ремонт, в якому використані висококласні матеріали від провідних виробників. Загальна атмосфера квартири наповнена легкістю та свіжістю. Важливо зазначити, що ремонт робився не для продажу, а для власного проживання, тому на ньому не економили. Ви зможете переконатися у високій якості ремонту під час перегляду. Житлова площа квартири становить 32,1 кв.м, а площа кухні — 16 кв.м. Є засклена лоджія площею 3,47 кв.м, зручна гардеробна, а також простора душова кабіна. Встановлений кондиціонер забезпечить комфортний мікроклімат у будь-яку пору року. Будинок цегляний і утеплений, що сприяє збереженню тепла взимку і прохолоди влітку. Опалення в квартирі індивідуальне газове, завдяки двоконтурному котлу. Всі лічильники індивідуальні і заведені на квартиру, що дозволяє точно контролювати витрати на комунальні послуги. Ремонт виконаний за авторським проєктом. Всі меблі для зберігання речей та кухня виготовлені на індивідуальне замовлення. Також у квартирі встановлена сучасна побутова техніка, включаючи холодильник, газову варильну панель, електричну духову шафу та пральну машину. Територія житлового комплексу закрита, тиха, з охороною, відеонаглядом та паркінгом. Тут є все необхідне для комфортного життя: дитячий садок, спортивні та дитячі майданчики, фонтан, кафе, кав’ярні, магазини та салони краси. Інфраструктура району також дуже розвинена. У пішій доступності знаходяться загальноосвітня школа, супермаркети "Фора" та "Новус", торговий центр "Епіцентр", велике озеро, розважальний центр BoxPark, парк "Петропавлівська Борщагівка" та церква. Квартира має зручне транспортне сполучення з прямим виїздом на Кільцеву дорогу. До найближчої станції метро можна доїхати за 10 хвилин на авто. Запрошуємо на перегляд. A5.696

вул. Соборна, 10г

Є Відновлення! Є ОселяБез комісіі,. ЖКПразький квартал ,1 вул. Софіівська буд.15 5/5 , закрита територія!!! Євроремонт, персональний газовий котел, площа першого поверху 45,6 метрів , плюс бонус спальня на другому рівні ще 11 метрів , мебльована, залишаються всі меблі які є на фото, посудомийна машина, джакузі, духовка, рослини, картини… майже все що на фото , вільна! Поряд парк, магазини, маршрутки.

можливий продаж по єОселя
Софіївський пров., 15

Продам 3-кімнатну квартиру в ЖК «Crystal Avenue», с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Оксамитова, 11а. Будинок в 2 черзі, сданий в експлуатацію. 4 поверх, загальна площа - 86,6 кв.м. В квартирі є стяжка, лічильники на газ, світло, воду, індивідуальне опалення (2-контурний газовий котел.). Гарне планування квартири, три окремі кімнати, кухня (є можливість обєднати з кімнатою), коридор, гардеробна, два санвузли. Монолітно-каркасна технологія, стіни з червоної цегли, функціонує протипожежна система! Вентильований фасад. Вхід по магнітними картками, охорона 24/7, відеоспостереження, закрита територія ЖК. БЕЗ КОМІСІЇ! Право власності є!

Оксамитова вул., 11 а

1-к квартира (євродвушка) у ЖК Щасливий вул. Соборна 10Д, Петропавлівська Борщагівка . S-53/20.2/23.1 кв м, 10/11 поверх. Квартира з якісним авторським ремонтом. всі необхідні меблі та техніка, Автономне газове опалення. Чудова інфраструктура, поруч супермаркет «Фора», зупинка автобусів, безліч магазинів, зони відпочинку, озеро, ліс. Парковка автомобіля на охоронюваній закритій території ЖК з відеоспостереженням. Дитячий садочок, та школа поруч. Зручне розташування і транспортна розв’язка: до метро Житомирська 10 хвилин на авто, або 20-25 хвилин на маршрутках.

ексклюзив
Соборна вул., 10Д

Продаж 2-к квартири в ЖК "Празький Квартал". Виконаний якісних ремонт! Повністю укомплектована меблями та технікою. Кондиціонер ,мийка для посуду, тепла підлога , шафи для зберігання. Є також кладова 3 м2 Будинок без ліфту ! Територія житлового комплексу закритого типу із цілодобовою охороною. Відмінне та тихе місце, зручна транспортна розвязка. Великий та красивий парк біля будинку з зоною барбекю, спортивним та дитячим майданчиком. В пішій доступності супермаркет Фора, аптека, кафе , салони краси ,2 державних ліцея та 2 дитячі садочки. Без комісії для покупця ! ФОТО НЕ КОПІЮВАТИ !!!

Провулок Фізкультурний, 25

❗️Продаж❗️ 🏢2к квартира. 📍ЖК Щасливий, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Оксамитова 20 63.8кв.м., 3й поверх/11пов 🌅 Квартира із дизайнерським ремонтом в новому будинку, із документами. Меблі та техніка залишаються у квартирі. 💡Індивідуальне опалення! Цегельний будинок. Закритий двір, дитячий садочок, магазини, кав’ярні, цілодобова охорона, безкоштовна парковка(за наявності місць). 🚍Хороша транспортна розв’язка. 🚇До станції метро Академмістечко або Житомирська 10 хв. 🔑 На угоді 💰 99999$ 💵 0% комісія‼️

можливий продаж по єОселя
Оксамитова вул., 20

Житлові комплекси у Петропавлівська Борщагівка

❗️Продаж❗️ 🏢2к квартира. 📍ЖК Щасливий, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Оксамитова 20 63.8кв.м., 10й поверх/11пов 🌅 Квартира із дизайнерським ремонтом в новому будинку, із документами. Меблі та техніка залишаються у квартирі. + Комора на поверсі( 6 кв.м.) 💡Індивідуальне опалення! Цегельний будинок. Закритий двір, дитячий садочок, магазини, кав’ярні, цілодобова охорона, безкоштовна парковка(за наявності місць). 🚍Хороша транспортна розв’язка. 🚇До станції метро Академмістечко або Житомирська 10 хв. 🔑 На угоді 💰 94999$ 💵 0% комісія‼️

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 10г

ЖК Петропавлівський. Дві окремі спальні та велика кухня студіо. Після ремонту, діючий камін. Нові меблі та техніка, є дві великі комори. Якісний теплий будинок, підземний паркінг, паркінг у дворі, поряд дві школи, дитячи садки, магазини. Біля будинку зупинка громадського транспорту. Найближча станція метро Житомирська.

Борщагівська вул., 28а

Продається світла, затишна однокімнатна квартира в житловому комплексі комфорт класу ЖК Щасливий на Петропавлівській Борщагівці. Вигідна інвестиція для особистого проживання або для орендного бізнесу. В квартирі виконано ремонт, встановлено кухню та меблі, є гардеробна кімната. Все необхідне для комфортного проживання: пральна машина, холодильник, переносний кондиціонер, індивідуальне газове опалення, що надасть вам змогу регулювати тепло в приміщеннях та заощаджувати на комунальних платежех. Доглянута територія, парковка, дитячі садочки, розвиваючий центр, дитячі та спортивні майданчики, зони для відпочинку, кав"ярні, магазини, нова пошта, фітнес студії, клініка та лабораторія. В пішій доступності супермаркети Фора, Новус, Thrash, АТБ, 4 ROOM, Епіцентр, нова школа, державні та приватні дитячі садочки. Зручна транспортна розв"язка: метро Академмістечко та Житомирська 7-10 хвилин, до кільцевої дороги 300 метрів. Одна з найкращих пропозицій за співідношенням ціна/якість! Запрошую на перегляд. Телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 10Б

Ваша затишна мансарда в зеленому Оазисі під Києвом на Петропавлійській Борщагівці Хочете жити в тихому, затишному місці, всього за 20 хвилин від метро? Ваша мрія може стати дійсністю! Пропонуємо до Вашої уваги стильну квартиру-мансарду вільного планування, розташовану в комфортабельному охоронюваному кварталі с паркінгом в майже центрі котеджного містечку під Києвом. Що на Вас чекає: • Все необхідне поряд: продуктовий супермаркет, магазини, аптека, салони краси, гуртки для дітей та дорослих, ліцей, церква, спортзал, Епіцентр • Швидка транспортна доступність: всього за 5 хвилин до Окружної дороги та 20 хвилин на маршрутці до станцій метро "Академмістечко" або "Житомирська". • Незвичайне планування: простора мансарда з високими стелями (до 3 метрів!), пронизана природним світлом. Ідеальний варіант для творчих людей, які цінують простір та свободу. • Затишок і тепло: цегляний будинок, утеплена стеля, розташування в середині будинку - гарантують комфортну температуру в будь-яку пору року. • Комфортне життя: територія з паркінгом, дитячими майданчиками, зелена зона з парком, кафе, зоною для пікніків і мангалами. Ця квартира - це не просто житло, це оазис затишку та натхнення далеко від міської метушні! Загальна площа 64 кв. м. Телефонуйте зараз, щоб дізнатися більше і записатися на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Софіївський пров., 18

Продаж затишної 1- кімнатної квартири в ЖК "Львівський", в Петропавлівській Борщагівці, по вул. Миру, 9, будинок 2015 року. - Квартира розташована на 4-му поверсі 10 поверхового цегляного будинку з ліфтом; - Загальною площею - 32,7 кв.м; - Висота стелі - 2, 75 м., великі панорамні вікна; - В квартирі виконано капітальній ремонт 2018 року; - Планування: кухня- 8,6 кв.м., окрема кімната - 17 кв.м., коридор - 3,7 кв.м., санвузол - 3,4 кв.м. - Квартира з ремонтом, меблями: вбудована кухня, стіл + стільці, шафа в коридорі, двоспальне ліжко, письмовий стіл, вбудована шафа-купе. - Необхідна побутова техніка: холодильник, варильна поверхня, духова шафа, витяжка, пральна машина, спліт-система; - Індивідуальне газове опалення (двуконтурний газовий котел); - в санвузлі тепла підлога; - Встановлені лічильники на елекроенергію, газ та воду; ЖК «Львівський» затишний та обжитий житловий комплекс. На території та навколо багато магазинів та кафе. У пішій доступності державні дитсадки, ліцей. Доглянута прибудинкова територія. Розвинена інфраструктура. До станції метро "Житомирська" 15 хв. на транспорті. Чистий продаж. Один власник. Документи більше 3-х років. Ціна – 45500 у.о. Без комісії для покупця!

можливий продаж по єОселя
Миру вул., 9

✅ Продається чудова та компактна квартира - ЖК Мюллер Хаус 👉 Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна 123 👉 Квартира після ремонту - все зроблено з якісних матеріалів , залишається поставити тільки кухню 👉 Газовий котел і лічильник 👉 Тепла підлога по квартирі 👉 Закрита територія ЖК 👉 Поруч все є, магазини, ресторани, пошта та аптеки ✅ Будуть додаткові запитання чи хочете переглянути - телефонуйте

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 123

ПРОДАЖ ОДНОКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ! Продається простора квартира в передмісті Києва. Престижний район, доброзичливі сусіди, навколо престижні новобудови. Будинок комфорт класу, територія комплексу закритого типу, відео нагляд по всьому периметру. Квартира включає в себе: - Окрему кімнату облаштовану меблями; - Простору гардеробну для зберігання речей; - Кухню з меблями та технікою; - Суміжний санвузол з теплою підлогою та сушаркою для білизни; - Передпокій з шафою для верхнього одягу; - Індивідуальне газове опалення; - Тепла підлога майже по всьому периметру квартири; - В квартирі залишаються всі меблі та техніка. - Будинок комфорт класу; - Поряд з будинком парк в якому є зона відпочинку з мангалами, також є дитячі майданчики та місце для прогулянки з тваринами. Чудово розвинена інфраструктура: навколо будинку приватний сектор, в 10 хвилинах пішки ліцей номер 1, в пішій доступності супермаркети, кінотеатри та багато іншого. Зручна транспортна розвязка: громадський транспорт ходить до метро Академмістечко та метро Нивки.

можливий продаж по єОселя
Софіївський пров., 14

ПРОДАЖ ОДНОКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ! Продається простора квартира в передмісті Києва. Престижний район, доброзичливі сусіди, навколо престижні новобудови. Будинок бізнес класу, територія комплексу закритого типу, відео нагляд по всьому периметру. Квартира включає в себе: - Окрему кімнату облаштовану меблями; - Кухню вітальню з меблями та технікою; - Суміжний санвузол з теплою підлогою та сушаркою для білизни; - Передпокій з шафою для верхнього одягу; - Індивідуальне газове опалення; - В квартирі залишаються всі меблі та техніка. - Будинок бізнес класу; - Підземний паркінг; - Дитячій майданчик; - Зона відпочинку з мангалом; Чудово розвинена інфраструктура: навколо будинку приватний сектор, в 10 хвилинах пішки ліцей номер 1, в пішій доступності супермаркети, кінотеатри та багато іншого. Зручна транспортна розвʼязка: громадський транспорт ходить до метро Академмістечко та метро Теремки. Про перегляд - домовляйтесь заздалегідь.

Макарівська вул., 39

ЖК Щаслывый, Петропавловская Борщаговка. Комплекс комфорт класса, закрытая территория своя инфраструктура. Фора ,детсад, школа. Комнаты раздельные (19,4+15,4)м2, ламинат ,панорамные окна. Шкафы купе, броне двери, с\у раздельный ,облицован, ванная, тропический душ. Маршрутка №723 на Нивки, № 903 на Академгородок. Комиссия 4%

можливий продаж по єОселя
Оксамитова вул., 20г

Пропонується до продажу однокімнатна квартира з гарним краєвидом в сучасному ЖК "Львівський" що розташований у с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Львівська, 17. ( Київська обл) Це 1-кімнатне помешкання знаходиться на 10-му поверсі з 10 і має площу 29. 1 кв. м, з якої 12. 7 кв. м кімната. Квартира оформлена в світлих тонах з використанням якісних матеріалів та меблів, щоб забезпечить Ваш комфортн та затишок. Кухня, площею 9. 6 кв. м, встановлені кухонні меблі та всі необхідні побутові прилади: холодильник, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, а також обідній стіл зі стільцями. У кімнаті (12. 7 кв. м) двомісний диван, шафа-купе, комод, телевізор та кондиціонер. С/в, суміжний, ванна, пральна машина та тепла підлога з електричним підігрівом. Також є шафа для зберігання взуття у передпокої. Квартира має індивідуальне опалення, що забезпечує комфорт у будь-яку пору року. Зручна і розвинена інфраструктура району додає цій пропозиції додаткові переваги.

Львівська, 17

Продаж затишної світлої 1-кімнатної квартири з ремонтом в ЖК Львівський , вул. Львівська 17, Петропавлівська Борщагівка. 2 поверх з 10. Загальна площа 31.8 кв.м. Квартира в середині будинку, тепла. Є газ. Опалення індивідуальне - двуконтурний котел газовий. В квартирі є Шафа, Ліжко, Пральна машина, Холодильник, Кухонна газова плита, Лічильники, Вікна металопластикові, в хорошому стані, Міжкімнатні двері. Підключен оптоволоконний інтернет - доступ до мережі під час відключень світла. Кінцева зупинка 903 маршрутки до м. Академмістечко. Поряд супермаркет Фора, магазини, аптеки, садочки, школа, дитячі гуртки, дитячі майданчики. Гарний підвал в домі для укриття. Є вільні кладовки. У власності квартира більше 3х років. Без комісії. Власник. Можливий торг

власник
можливий продаж по єОселя
Львівська вул., 17

Ви напевне уже втомились від пошуку своєї «ідеальної», «затишної», світлої квартири з хорошим ремонтом. І ось вона. Продаж, квартира в ЖК Львівський, на середньому 4 поверсі, не кутова. В обжитому будинку з повнотілої червоної цегли. Тепла, світла - тут приємно знаходитись. Індивідуальне газове опалення, 2-х контурний котел, який працює на опалення та підігрів води. Тепла підлога. Великий балкон, це дійсно як повноцінний кабінет. Гардеробна, у ній можна слона помістити. Велика ванна кімната. Фото відповідають, наживо звичайно виглядає ще приємніше. Все що на фото залишається новим власникам. Територія ЖК досить велика, є де прогулятись. Фонтан, зелена алея, лавочки для того щоб перепочити, дитячі майданчики. Також розвинута інфраструктура, велика кількість мережевих магазинів, кафе, ресторанів, нова пошта, сімейні лікарні, Вам буде куди сходити посидіти з друзями. Документам більше 3 років, в квартирі ніхто не прописаний, власник буде присутній на угоді. Прямий продаж, ключі передаються в день угоди. Покази за попередньою домовленістю. ID 77429

можливий продаж по єОселя
Львівська вул., 1А

Однокімнатна квартира загальною площею 33 м. кв. у ЖК Львівський у Петропавлівській борщагівці. Будинок цегляний, утеплений за стандартами, 2017 року, з розвиненою інфраструктурою. Квартира 33 м. кв., укомплектована всім необхідним з автономним опаленням, встановлений двоконтурний газовий котел. Чудова транспортна розвязка. Документам понад три роки, перегляди за домовленістю. ID: 78045

Миру вул., 9

БЕЗ КОМІСІЇ Продаж 1к квартири в ЖК Празький квартал Жк закритого типу, постороні не ходять Загальна площа 40м2 жила 22м2 кухня 9м2 коридор 4м2 прихожа 4м2 гардероб 3м2 Поверх 4/6 Квартира в цегляному будинку, з якісним ремонтом Вбудована деревьяна кухня Є вже все необхідне для комфортного життя Якісний новий холодильник, Мікрохвильова пічь, витяжка, варочна поверхня, духова пічь В кімнаті вмонтований кондиціонер Є двуспальний диван Робоча зона для кабінету Свій ввласний гардероб, куди навіть можливо поставити велобайк В ванній кімнаті встановлений бойлер Стиральна машина автомат Своє автономне опалення Також є газ Документам договір купівлі-продаж більш 3х років Готова до продажу Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість

Софіївський провулок, 18
123...9
1 - 24 з 195 результатів