Продається 3-кімнатна квартира в Тернополі. Загальна площа – 80.15 м², ціна від 20,500 грн/м². Пропозиція від забудовника. Квартира на середньому поверсі, на сонячній стороні. Будинок цегляний, утеплений, з великими панорамними вікнами та енергозберігаючими склопакетами. У квартирі вже зроблена штукатурка, підключені комунікації та встановлені лічильники. Продаж квартир в новобудові. Є можливість придбати гараж, а також можливе розтермінування. Будинок розташований на вул. Шептицького-Петриків, 850 м до Тернополя. Покупець комісійні не сплачує. Інфраструктура (до 500 метрів): Дитячий садок. Школа. Зупинка транспорту. Відділення пошти. Магазин, кіоск. Парк, зелена зона. Дитячий майданчик. Ландшафт (до 1 км.): Річка. Характеристики обєкта: Вид обєкта: Новобудова. Тип будинку: Житловий фонд від 2021 р. Назва ЖК: ЖК на Шептицького. Тип угоди: Розстрочка від забудовника. Тип стін: Цегляний. Клас житла: Комфорт. Планування: Роздільна. Санвузол: Роздільний. Опалення: Індивідуальне газове. Ремонт: Після будівельників. Комфорт: Панорамні вікна. Комунікації: Газ, Центральний водопровід, Скважина, Електрика, Вивіз відходів, Асфальтована дорога. Деталі по телефону. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для вас час!

Шептицького, 2

Продаємо квартиру, від власника, без посередників. Адреса: вул.Юрчака. 9/10, 64 кв.м. Квартира утеплена ззовні, індивідуальне опалення, металопластикові вікна, паркет, все в прекрасному стані, частково мебльована - є кухня та шафа-купе в коридорі. Із техніки все, що на фото в кухні + пральна машина в ванній. Балкон та засклена лоджія. Готова до заселення відразу.

владелец
3 кімнатна квартира з ремонтом

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 94 м2 з панорамними вікнами в цегляній малоповерховій новобудові класу комфорт в районі, що стрімко розвивається за вул. Шептицького (р-н Дружба). Код квартири - #25193771 Відео тут: youtu.be/eammc1phS60 • 3 поверх з 4; • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • комунікації підключені; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • сирець. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні металопластикові вікна та надійні вхідні двері, зроблені міжкімнатні стіни. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має зручне роздільне планування – окремі просторі житлові кімнати, кухню-студію площею 18 м2, санвузол, гардеробну, передпокій. Закрита територія ЖК доглянута, має місця для гостьового паркінгу авто. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

3-к. квартира 94 м2 з кухнею-студією та і/о за вул. Шептицького
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Пропозиція від власника в ЗДАНОМУ ЖИЛОМУ БУДИНКУ 3кіматна квартира . Сонячна сторона. Дворівнева. 1й рівень ( дві кімнати санвузол та кухня) 2й рівень ( дві кімнати та санвузол) Будинок цегляний, утеплений. Енергозберігаючі вікна. вхідні броньовані двері штукатурка .Комунікації. Лічильники. Прдаж квартир в новобудові . Можливо придбати гараж. Можливе розтермінування. вул Шептицького- Петриків. 850м до Тернополя. вартість від 20500 грн/м2 Деталі по телефону. Покупець комісійні не сплачує.

владелец
3кім 90м2 Шептицького ТЕРНОПІЛЬ Петриків 35900$ (будинок зданий)

БУДИНОК ЗДАНИЙ Дворівнева квартира. 1й рівень -48м2 . решту площа- мансарда . 900м до центрального ринку.Дві зупинки до автовокзалу. Будинок цегляний, утеплений. У вартість включено маячну штукатурку, вікна, двері вхідні, комунікації та лічильники. Ще можна придбати гараж. До 5того поверху - є мансарда . Встигніть придбати за акційною ціною. Деталі по телефону. ПОКУПЕЦЬ КОМІСІЙНІ НЕ СПЛАЧУЄ.

Шептицкого улица, Петриков, Тернопольская 28500.0 USD

продються квартири ві забудівника без комісійних .900м від центрального ринку в центрі с.петрикові. асфальтований доїзд. Поруч магазин, зупинка, 300м школа та дитячий садочок. . можна придбати також гараж. Можлива розстрочка платежу. Будинок цегляний , утеплений. Красиві панорамні вікна. У вартість також включені штукатурка, вода світло газ . лічильники та вхідні двері. Ще можливо змінити планування. Деталі по телефону.покупець комісійні не спалачує , вартіст від 20500грн/м2

Петриків Шептицького, 101, Дружба, Тернополь, Тернопольская 1763000.0 UAH

ЖК в городе Петриков

География, Петриков