Продаж 2-кімнатна квартира, район-Браїлки. Блочний будинок, дуже затишна та світла квартира, централізоване опалення+газова колонка, сантехніка замінена, санвузол суміжний, зручний поверх, квартира утеплена, встановлені лічильники, кімнати роздільні. Чудове планування та розташування будинку! Поруч знаходиться школа, дитячий садок, зупинка, магазини, акваарена та все необхідне для комфортного життя. Телефонуйте та домовимося про перегляд в зручний для вас час! КОД - 968-465

Петра Юрченко улица, 5, Браилки, Полтава, Полтавская 32000.0 USD

Простора 4-х кімнатна квартира на Авіамістечку. КОД 11615 Загальна площа 92 м2, кухня 8 м2. Будинок цегляний. Частково встановлені металопластикові вікна. Два засклені балкони. Кімнати просторі, дві прохідні. Є робочий кондиціонер. Гаряча вода від колонки. Не дивлячись на район, дуже гарно розвинена інфраструктура. Поруч супермаркет, школа, ліцей, садок, аптека та дитяча поліклініка.

Петра Юрченко улица, 21/9, Киевский, Полтава, Полтавская 34000.0 USD

Чудова квартира на Браїлках. Петра Юрченка. Не кутова квартира, цегла. Два балкони. Вікна м/п. Великі просторі кімнати. Кухня з балконом (на балконі ремонт). Є газова колонка Бош. Стояк замінений. с/т сучасна, замінена електропроводка. Меблі, техніка залишаються. Готовий співпрацювати з рієлторами. Торг реальному клієнту.

Чудова квартира на Юрченка