Продам 4-х кімнатну квартиру в чудовому районі. Комфортний другий поверх з девяти . Жилий стан, централізоване опалення, меблі частково остаються. Комісію оплачує продавець !!! Запрошуємо на перегляд . Телефонуйте.

Петра Запорожця, 20а

Код об`єкта: 329151. АН "Атланта".Пропоную Вашій увазі розкішну 3-кімнатну квартиру в престижному будинку, розташованому в ідеальній локації. Вся необхідна інфраструктура знаходиться в кроковій доступності, що робить цей варіант особливо привабливим для комфортного життя в місті.Простора та світла вітальня з великими вікнами та виходом на балкон. Сучасний ремонт виконаний з використанням якісних матеріалів, що створює атмосферу затишку і комфорту.Сучасна кухня з новим кухонним гарнітуром та всією необхідною технікою. Простора та функціональна, з місцем для обідньої зони.Простора спальня з виходом на лоджію. Оформлена в світлих тонах, що створює відчуття простору та спокою.Друга спальня з великими вікнами, зручним розташуванням меблів. Ідеально підходить для дитячої кімнати або робочого кабінету.Санвузол з душовою кабіною. Сучасна сантехніка, керамічна плитка, тепла підлога.Інфраструктура:Магазини та супермаркети в кроковій доступності.Ресторани та кафе поруч.Школи та дитячі садки 5-10 хвилин пішки.Зручна транспортна розв`язка дозволяє швидко дістатися до будь-якої частини міста.Ця квартира ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, якість та зручність життя в престижному будинку в самому центрі міста.Телефонуйте зараз, щоб домовитися про огляд та дізнатися більше інформації!

Запорожская (Петра Запорожца) улица, 34, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 95000.0 USD

Продається трикімнатна квартира на Замості Сталінка! Хороший ремонт, перекриття між поверхами деревяне, гарна локація. Можливість окремо придбати два гаражі біля будинку, особистий погріб, маленьке горище. Частково залишаються меблі

Запорожская (Петра Запорожца) улица, 19, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 50000.0 USD
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Код об`єкта: 314215. АН "Атланта".Велика чотирикімнатна квартира з окремими кімнатами.зручне розташування квартири , поруч школи дитячі садочки парк відпочинку "Хімік" до центрального ринку 7 хвилин пішки. Транспортна розв`язка зупинки тролейбуса та трамвая в кроковій доступності.Два підвали один з них у під`їзді .Велика лоджія засклена . Вихід на лоджію з двох кімнат.Можливий невеликий торг або обмін.Телефонуйте за додатковою інформацією, з радістю відповім на Ваші питання!

Петра Запорожца улица, 1, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 61000.0 USD

Продаж 2 кімнатної квартири в житловому комплексі де вже зроблені ремонти і проживають люди, гарна локація, є дизайнерський проект, роздільний санвузол, розведена електрика, розведена вода і опалення, пропозиція від агенства

Запорожская (Петра Запорожца) улица, 4, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 75999.0 USD

Продається 4- кімнатна квартира в районі Замостя, вул Запорізька 71 кв/ м 2/9 ц Житловий стан, кімнати роздільні. Стояки поміняли, санвузол зроблений . В двух кімнатах натяжні стелі. Лоджія на 2 кімнати. Опалення централізоване. Поруч транспортна розвязка, школи, дитячі садочки, магазини, кафе, аптеки, Ринок, парк" Хімік". Затишний двір.

Запорожская (Петра Запорожца) улица, 20А, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 61000.0 USD

Квартира з гарним ремонтом, залишаються меблі і техніка. Тепла, не кутова.

Запорожская (Петра Запорожца) улица, 21, Ближнє замостя, Винница, Винницкая 66000.0 USD

География, Винница