Продаю двокімнатну квартиру 17500$ - договірна! Місто Первомайськ Миколаївська обл. Вул. Гетьмана Мазепи дім 105, (Воровского ). Квартира тепла. Опалення газ .Інтернет. Душова кабінка. Бойлер. Вікна металопластикові потрійний склопакет. Лоджія в склопакеті. Є меблі.

власник
Гетьмана Мазепи, 105

Продається 2 кімнатна квартира в районі центрального ринку по вул. Свердлова, 3/3 поверхового будинку . Загальна площа 44кв.м., індивідуальне газове опалення, нова система опалення ( котел, батареї, труби, газова колонка) . Не кутова, в будинку нова криша, чистий підїзд, затишний двір. Розвинута інфраструктура ( садочок школа зупинки ринок магазини). Ціна 13500уо.

Продається 2 кім. кв. в районі центрального ринку по вул.Свердлова,3/3

Продам квартиру, найкраща пропозиція на сьогодні. Опалення газове, котел двухконтурний. Документи готові до продажу

Продам 3-х кім квартира Корабельная 15
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира облаштована меблями, найкраща планіровка в нашому місті. Гарне розташування, школа садок магазин..

Продам 2-х кім квартира Одесская 137

Продам 1-кімнатну квартиру на 5-му поверсі 5-ти поверхового будинкупо вул. Корабельна 6. В квартирі 2-контурний газовий котел. Зроблений хороший ремонт (на фото все видно). Вбудована кухонна стінка. Квартира продається мебльованою (шафа для одягу, кровать, тумби, кухонна стінка, газова плита). Тихі та спокійні сосіди. Встановлений кондиціонер (працює як на тепло так і на холод). Квартира простора та тепла не углова, доглянута та готова до проживання.

власник
Продам 1-кімнатну квартиру по вул. Корабельна.

Продам свою однокімнатну квартиру СРОЧНО! частково з меблями.Квартира знаходиться на девʼятому поверсі ліфт є але тимчасово не працює,електро опалення, металопластикові вікна і двері лоджія утеплена послугує як ще одна маленька кімната, поряд магазини, зупинка школа садочок, гарне розташування вулиця Воровського 112

власник
Продам квартиру район фрегат

Продам свою квартиру я хозяин я здесь проживаю никакое агентство недвижимости может частично с мебелью в хорошем районе сделан качественный ремонт пластиковые окна жалюзи на окнах новый балкон утеплён комбинирование обоев натяжные потолки в комнатах комнаты раздельные на обе стороны,в коридоре стены сделано короедом полы ламинат санузел смежный новый кафель новая ванная туалет имеется бойлер на 80 л.новая прихожая и встроенный шкаф для хозяйственных нужд кухня увеличена 7кв.м.бытовая встроенная мебель новая варочная поверхность вытяжка кухонная индивидуальное отопление новые полипропиленовые трубы везде, новые батареи новая проводка выключатели новые двух зонный эл.сетчик счётчики на воду и газ рядом с домом находится школа детский сад автобусная остановка в нескольких минутах ходьбы находится рынок супермаркет АТБ недалеко находятся больница и детская поликлиника и ещё много чего другого

власник
Продам двух.ком.квартиру

Продається 2кім.кв., вул.Театральна (Джзержинського). Ціна прдажу 26000у.о. В квартирі газове опалення (2-конт.котел). Гарне планування, кімнати окремі, є тамбур. Вікна та лоджія металопластикові. Загальна площа 50кв.м., кухня 8,5кв.м. Квартира в житловому стані, можливий продаж з меблями. Відразу під під"їздом ПАРКО МІСЦЕ. Двір тихий, доглянутий, сусіди добрі та тихі. Поруч вся інфраструктура центра міста (садочок, школа, торгові центри, банк, стадіон, річка), неподалік парк.

Продається 2кім.кв в центрі міста

Продам 2-х кімнатну квартиру р-н Коледжу вул. Тиха 1/2 поверхового будинку Загальна площа 42м2 Не кутова Індивідуальне газове опалення 1-контурний котел Ціна 15500$ Торг Додаткові фото на вайбер 09******37 Олена

Продам 2-х кімнатну квартиру вул. Тиха

Продам 2 кімнатну квартиру 9 поверх Коротченко, не кутова чешский проект, індивідуальне газове опалення, м/п-вікна і лоджія, кондиционер.Ліфт працює завжди

Продам 2 кімнатну квартиру 9 поверх Коротченко

Ціну знижено до 18600у.о. Продається 3кім.кв, 9/9 пов. на Фрегаті . Гарне планування (чеський проект) , всі 3 кімнати окремі, ванна кімната та санвузол також окремі, квартира на дві сторони, просторий коридор. Дах відремонтований, є техповерх, окрема кладова між поверхами. Вікна та лоджія металопластикові, балкон - деревяна рама. Загальна площа 64кв.м, кухня 8кв.м Ліфт працює. Квартира потребує косметичного ремонту та проведення опалення. Неподалік є своя земельна ділянка. Відразу під підїздом ПАРКО МІСЦЕ, у вечірній час доби освітлюється ліхтарем, добре видно з вікна. Двір тихий, сусіди хороші. Підїзд чистий, доглянутий, із кодовим замком. Поруч вся розвинена інфраструктура (садочок, школа, кафе , зупинка транспорту, неподалік лікарня, ліцей, АТБ, церква, базарчик, пошта. З усіх питань дзвонити за телефоном Чекаємо на ваші дзвінки, організуємо Вам перегляд квартири.

Продається 3кім.кв на Фрегаті

Мрієш про квартиру з якісним ремонтом? Ця квартира саме для Вас! НОВА ПРОВОДКА. Двотарифний лічильник. БАЛКОН ТА КІМНАТИ УТЕПЛЕНІ. В квартирі водопроводна на опальвальна система виконана з поліпропілену ПРЕМІУМ якості. Напольне покриття: італійській кахель- кухня, коридор, ванна. В кімнатах - офісний лінолеум. Стіни та стеля шпакльовані. Шпалери шовкографія. ПЛАНУВАННЯ квартири дозволить Вам розмістити дітей в окрему ізольовану кімнату. Закритий двір додасть Вам безпеки. Квартира з ремонтом економить Вам кошти, час та нерви.

2-кімнатна квартира в районі Політехнічного коледжу

Продаётся квартира в центре города по улице Театральная, 33. Квартира не требует никаких капиталовложений, просто заходи и живи. Рядом школа, поликлиника, банк, магазины, садик. 9-й этаж 9-ти этажного дома. Не угловая. Дом состоит в ОСБб. В 2020 году произведён капитальный ремонт крыши. Лифт работает всегда. Есть тамбур. Общая площадь 66 кв.м. Зал 16,6 кв.м, спальня 11.7 кв.м, детская 8.9 кв.м, кухня 10 кв.м. Длинный коридор, санузел раздельный. Ванная полностью в кафеле. Имеются балкон и лоджия, оба застеклены и утеплены. Везде стоят металлопластиковые окна. Квартира утеплена. Сделан современный ремонт квартиры в 2021 году. Индивидуальное отопление, кондиционер с функцией теплообогрева. Натяжные потолки, плитка, линолеум, дорогие обои. Квартира продаётся без мебели. Цена 41000$. Возможна продажа с мебелью и бытовой техникой. Цена обговаривается на месте. Торг уместен.

власник
Трёхкомнатная квартира в центре города

Продається чудова 2кім.кв, 2-й поверх, район 1-ї лікарні. Зроблено розкішний євроремонт: * кухня студія, * натяжна стеля з різними конфігураціями та підсвіткою, * вбудована кухона стінка, * нові міжкімнатні двері, * нові кахлі та плитка, * гарний лінолеум, * кондиціонер. Вікна та балкон металопластикові. В квартирі газовий котел, який буде працювати навіть , у випадку відключення електроенергії. Для гарячої води є електробойлер. Кімнати окремі, у ванній кімнаті душова кабінка. Загальна площа 54кв.м, кухня 9кв.м. Квартира продається частково з меблями. Квартира розташована у спальному районі міста. Він не схожий на жоден інший житловий комплекс міста та має переваги: 1. Кооперативний будинок- невелика квартплата. 2. Вода в будинку зі своєї свердловини- дешевше міської. 3. 3 хв до зупинки , української церкви та лікарні. 4. 5-7 хв до школи та дитсадка. 5. Просторий двір. 6. Сучасний дитячий майданчик. 7. Екологічно чистий район. 8. Віддаленість від шумних доріг. За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном. Телефонуйте вже зараз, організуємо Вам перегляд кв.

Продаю розкішну 2кім.кв

Продаю 1 кімнатну квартиру в районі ЦРЛ В квартирі газове опалення,м/п вікна. Квартира розташована на першому поверсі. Загальна площа квартири 31 кв.м., кухня 6,6 кв.м, с/в сумісний. Есть все удобства. Газовый котел, бойлер.

власник
Однокомнатная квартира район ЦРБ

Дослідити місцевість

Ідеальна квартира для мами. Квартира знаходиться в дуже зручному місці район Центрального ринку- поруч аптека, зупинка, продуктові магазини в шаговій доступності. До базару декілька хвилин - свіженька зеленушка три рази на тиждень. Акуратна та доглянута 2 кімнатна квартира на зручному першому поверсі. Ремонт з сучасних матеріалів. Горяча вода та опалення від сучасного газового котла. Квартира продається з меблями. Ви заходите і живете спокійно. Актуальна ціна 22000$ Документи та власники готові до продажу.

Комфортна двокімнатна квартира в районі центрального ринку.

Продаж 2 кімнатноі квартири в найкращому районі міста.Садочок та школа поряд з будинком! 4-тий поверх 5 типоверхового будинку Не кутова.Опалення газове.Горяча вода від бойлера.Можливий продаж з меблями.Квартира доглянута і готова до проживання. Більше інформаціі за телефоном 09******19,09******34 Зіна

Продажа двокімнатноі квартири на Коротченко

Двокімнатна квартира з газовим опаленням , Центральний ринок. Двокімнатна квартира на ідеальному 2 поверсі не кутова . Квартира в триповерховому ценляному будинку - такі помешкання завжди теплі ! Всі вікна замінені на металопластик для додаткової тепло та шумо ізоляції - завжди тихо. Спокійні сусіди і чистий підїзд. Квартира під ваш ремонт. Документи і власники готові до продажу. Всі магазини і зупинки біля будинку. Поруч ринок і свіжі овочі. Поруч аптеки та Агапіт. А ввечері ви можете рибалити на Бугу ! Відкриєм, домовимся, продамо.

2 кімнатна квартира на другому поверсі, 17500$

Велика квартира для вільного розміщення вашої дружньої родини. В районі вул. Воровського. Чотири окремі кімнати дозволять кожному з дітей мати свою затишну кімнату. На цій великій кухні Ви будете святкувати багато днів народження . Онуки залюбки лишатимуться на вікенд у своєї бабусі. Придбавши 80 м.кв Ви отримаєте простір для ваших мрій з чудовим видом на все місто! Стан під ремонт. Ціна відповідна. Телефонуйте 06******61, 06******82 . Відкриємо, покажемо, продамо!

4 кімнатна квартира на Воровського, 14000$

До Вашої уваги трикімнатна квартира район Богопіль. Функціональне планування 3-кімнатної квартири відмінно підійде для вашого затишку і дозвілля. Площа 3-кімнатної квартири - 65 м². Квартира розташована на 3 поверсі 9-ти поверхового будинку. Простора кухня, роздільний санвузол. В квартирі зроблений ремонт, натяжні стелі, декоративне оздоблення стін, якісний ламінат, подвійні вхідні металеві двері, замінена електрика. Встановлене газове індивідуальне опалення - 2-х контурний котёл. В дворі є дитячий майданчик, зона відпочинку та місце для Вашого авто. Близьке розташування річки Синюха забезпечує чисте повітря та гарні краєвиди. Вигідне місце розташування самого будинку зумовлене ще й віддаленістю від головної дороги – отже шум машин не буде заважати нічному відпочинку. В кроковій доступності школа, дитячий садочок, магазини, зупинка транспорту. Якщо вам сподобався саме цей варіант, варто приймати рішення швидко — хтось може придбати це житло раніше за вас.

3-кімнатна квартира на Богополі

2-кімнатна квартира на 3-му поверсі! Квартира в районі вул. Корабельна. Квартира тепла і готова для проживання. *Є бойлер. *Електроопалення *Електроплита Район із розвиненою інфраструктурою, поруч школа , садочки , супермаркет, зручна транспортна розв’язка. Асфальтований доїзд та парковка для машин. Квартира вже готова до заселення або здачі в оренду. Не зволікайте! Ціна 17 000 $ Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном +38********72 Юлія

2-кімнатна квартира в районі вул.Корабельна

Продається 3кім.кв, 1/3 пов.будинку, Богопіль. Ціна 17000 у. о. В квартирі газове опалення. Вікна металопластикові у 2-х кімнатах. Загальна площа 52кв.м, кухня 6кв.м, хрущовка. Квартира в житловому стані. Санвузол та ванна сумісні. Розглянемо питання оренди до моменту продажу квартири. Поруч а/зупинка , магазини, аптеки , супермаркет АТБ та автостанція. 15хв пішки до дитсадка, школи. За більш детальною інформацією звертайтеся за вказаними телефонами. Чекаємо на дзвінки та організуємо Вам перегляд кв.

Продається 3кім.кв біля автовокзалу

Продається 1 кімнатна квартира по вул. Гвардійців Родімцева район Богопіль, 5/5 поверхового будинку площею31 кв.м... Косметичний ремонт, індивідуальне газове опалення, м/п вікна, засклений балкон. Не кутова. Затишний район, поряд магазини, зупинка, пляж. Ціна 7500 у.о..

Продається 1 кімнатна квартира, вул. Гвардійців Родімцева р-н Богопіль

Продам 2 кімнатну квартиру 1/5 поверх Коротченко, цегляний будинок не кутова з/п-46 кв, кімнати окремі, без опалення в житловому стані

Продам 2 кімнатну квартиру 1 поверх Коротченко, не кутова
1 - 24 з 94 результатів