Продается крупногабаритная 1 комнатная квартира-студия на первом этаже в Новострое,в Октябрском (пр.Богоявленский), Квартира общей площадью 50,2 квадратных метра. В квартире выполнен качетвенный ремонт,металлопластиковые окна,имеется индивидуальный счетчик на отопление который можно отключать в случает отъезда,что очень выгодно в зимнее время. Мебель остается в квартире. Вся инфраструктура рядом,остановка,супермаркет,аптека,магазины,детский развивающий центр. Отличное предложение по хорошей цене,звоните!

пр.Богоявленський, 312 б

Продаю 2к квартиру на ЮТЗ, вул.Паркова-пр.Богоявленський. Будинок неподалік зупинок, але друга лінія буднків в тихому дворі. Квартира розташована на першому поверсі, не кутова, має окремі кімнати. Без балкону. В житловому слані, але без капітального ремонту. Встановлені мелалопластикові вікна, бойлер. Поруч є магазини, дитячий садочок, школа, парк, спортивний комплекс Зоря. Телефонуйте для перегляду.

Богоявленський проспект, 26

Продам 1 к квартиру пр Богоявленський Театральна Капітальний ремонт робили для себе Дуже тепла, в середині будинку Меблі,техніка залишаються Поряд з будинком багато магазинів, зупинка трамвая, маршрутки, парк Є відео

Пр Богоявленський, 41
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную до придбання Трьохкімнатну квартиру У місті Миколаїв, район ЮТЗ. По вулиці Проспект Богоявленский. Планування квартири: Три кімнати, Вітальня прохідна З балконом. Зручний 3й поверх. Поруч з будинком є все необхідне Для комфортного життя, магазини, зупинка транспорту, Ринок Колос. Для запису на перегляд квартири, Телефонуйте

Проспект Богоявленский, 27

Продам 2 кімнатну квартиру. Ремонт. Кімнати суміжні, але є можливість розділити. Сан. вузол роздільний, в плитці, бойлер. Вікна м/п, лоджія застеклена м/п. Лоджія на кухні і кімнату. Вбудована кухня. Кондиціонер. Лічильники. Залишаються меблі та техніка. Поряд вся необхідна інфраструктура. Гарна транспортна розвязка. МОЖЛИВИЙ ПРОДАЖ ПО ПРОГРАМІ!

Богоявленський просп. (Жовтневий), 24

Продается 3 к.к на Авангардной! Квартира расположена на 5/5 эт дома. Не угловая. Квартира под ремонт. Поменяны окна на МП, балкон не застеклен. Дом ОСББ. Все документы готовы к продаже! Звоните в удобное для Вас время, договоримся о просмотре!

Проспект Богоявленський, 25

Квартира однокімнатна на ЮТЗ Вікна частково мпо на проспект санвузол сумісний потребує ремонту квартира з готовими документами до продажу Телефонуйте!

проспект Богоявленський, 45

Продаєм 1-кімнатну квартиру проспект Богоявленський зупинка Авангардна Залишаються меблі та побутова техніка, газова колонка. Будинок по проспекту, поряд Оптовий ринок, Автовокзал, ринок "Колос". Можлива покупка за сертифікатом. + Комісію ріелтору оплачує покупець.

Проспект Богоявленській, 23

ПРОДАЄТЬСЯ 1 кімнатна квартира. Світла, простора квартира в Корабельному районі/ Біля «Водолія» Ціна 17500 $ з меблями та побутовою технікою холодильник, пральна машина, бойлер 7 поверх, 16-ти поверхівки два ліфти санвузол- роздільний Велика лоджія З усіх питань дзвоніть або пишіть: Феоктістова Маргарита рієлторка - 093 9558246 - 099 333 5860

проспект Богоявленський, Б2

Продається 1-кімнатна квартира в Корабельному районі. Пр. Богоявленський Загальна площа - 30 кв.м, житлова - 17 кв.м, кухня - 7 кв.м. Чудовий вигляд з балкону з металопластиковими дверима, а також чавунні батареї для опалення. На кухні -ламінат, є газова колонка для гарячої води та електронагрівач на крані. У ванній кімнаті - змійовик, який гріється від опалення взимку. Ціна - 17,500 грн. Відмінний варіант для комфортного проживання або здачі в оренду. Для отримання додаткової інформації або для запису на перегляд, звяжіться за номером телефону. Маргарита Феоктістова рієлторка - 093 9558246 - 099 333 5860

проспект Богоявленський, Б7

Житлові комплекси у Миколаїв

Розташування по вулиці Богоявленський проспект 51А на першому поверсі пятиповерхового цегляного будинку. Пять кімнат у гуртожитку були виведені на одну адресу та закріплені за одним власником. На даний момент це повноцінна пяти кімнатна квартира зі своєю кухнею 12 кв/м та збільшеним санвузлом 5 кв/м. Загальна площа квартири 90 кв/м Стан квартири під ремонт. Було виконано перепланування, а саме: збільшено санвузол, та кухня. Було замінено всі водопровідні труби. Частково було залито нову стяжку. Квартира підійде як для власного проживання, так і під орендний бізнес. Необхідна інфраструктура у кроковій доступності. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд!

Проспект Богоявленський, 51А

Продаеться 1 к/к, 3/5, в середині будинку, вікна, балкон металопласт. Кухня мебльована, газова колонка, душова кабіна, с/в сумісний. Квартира в центрі, розвинута інфраструктура все в покроковій відстані.

Пр. Богоявленський, 295/1

Продажться двокімнатна квартира на восьмому поверсі девятиповерхового будинку, не кутова, знаходиться в середині будинку. Квартира розташована за адресою проспект Богоявленський 28Б (на перетині вулиці Паркова). У квартирі був виконаний частковий ремонт у кухні, санвузлі, коридорі та одній кімнаті (вирівняні стіни, стеля, санвузол у плитці), інша кімната в гарному житловому стані. Також наявна лоджія з чудовим видрм на проспект. Відмінне розташування, поряд школи, садочки, магазини, зупинки транспорта, парк

Богоявленський проспект, 28б

Продаж однокімнатної квартири Адреса пр. Богоявленський 289 Квартира під фінішні роботи Нові вікна, двері, електрика, труби, рівненькі стіни та підлога Цегляний будинок Поруч розвинена інфраструктура

Продаж однокімнатної квартири

Цена продажи: $20,000 Адрес: пр. Богоявленский 312Б, Николаев Описание квартиры: • Площадь: 46 м2 • Этаж: 1 • Балкон • Тёплый пол на всю квартиру • Высокие потолки • Ванна, раковины, унитаз, сантехника в отличном состоянии • Стиральная и посудомоечная машины • Меблирована • Превосходная звукоизоляция благодаря толстым стенам, гарантирующим тишину и уединение • Расположена на южной стороне, уже подготовлены выходы под кондиционер Дом: • Год постройки: 2000-ные, новый дом с качественным жилым комплексом • Кирпичное строение • Видеонаблюдение • Чистый и ухоженный подъезд Территория и окрестности: • Озелененный двор с местами для отдыха и детской площадкой • Всё для комфортной жизни в шаговой доступности: школы, лицеи, гимназии, детские сады, супермаркеты, аптеки Причина продажи: В рамках наших инвестиционных планов и текущей ситуации в бизнесе, требуются денежные вложения для поддержания и развития компании. За дополнительной информацией обращайтесь по телефону или пишите в любое время.

власник
Продаётся однокомнатная квартира-студия от владельца

Це був раніше гуртожиток, приватизована кімната 32 м кв була розпланована і відокремлена спальня, вітальня , є свій санвузол та кухня. Зроблено косметичний ремонт, продається з меблями. Поряд парк, магазини. Запрошую на перегляд. Пишіть у Вайбер, Телеграм, дзвоніть!

Продаж 1к квартири 32 м2 на просп. Богоявленський 309

Продается отличная квартира, на удобном 3 этаже, в тихом дворе, пр. Богоявленский 16а. Окна МПО, балкон МПО. Хороший добротный ремонт, мебель. Трубы пластиковые. Санузел в отличном состоянии. Кухня со встроенной мебелью. Дом ОСББ, хороший чистый подъезд. Очень уютный тихий двор. Отличная транспортная развязка. Супермаркеты, магазины, школы, детские сады, спорткомплекс, рынок Колос, больницы в шаговой доступности. Возможна продажа по гос.программам. Очень хороший перспективный вариант, для жизни и для инвестиций в будущее. Приглашаю на просмотр и к покупке!

Продается 2-ком. квартира, ремонт, мебель, пр.Богоявленский 16а. Б1

Обычная жилая квартира , диван , мебель, холодильник и стиральная машина , газ колонка .оперативно показываю Пр Богоявленський 324

Продам 1 комнатную квартиру

Розташування по вулиці Богоявленський проспект 51А на першому поверсі пятиповерхового цегляного будинку. Пять кімнат у гуртожитку були виведені на одну адресу та закріплені за одним власником. На даний момент це повноцінна пяти кімнатна квартира зі своєю кухнею 12 кв/м та збільшеним санвузлом 5 кв/м. Можливе перепланування у трикімнатну, чотирикімнатну квартиру з кухнею студією 30 кв/м, на Ваш розсуд. Загальна площа квартири 90 кв/м Стан квартири під ремонт. Було виконано перепланування, а саме: збільшено санвузол, та кухня. Було замінено всі водопровідні труби. Частково було залито нову стяжку. Квартира підійде як для власного проживання, так і під орендний бізнес. Необхідна інфраструктура у кроковій доступності. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд!

Продаж квартири 90 кв/м з можливість перепланування

Трикімнатна квартира, за адресою пр. Богоявленський 299. Тепла - в середині будинку, а будинок з білої цегли. Затишна-по голові ніхто не бігає, дах після капітального ремонту. Тиха - вікно однієї кімнати виходить на проспект. Безпечна - подвійні вхідні двері, затишний та чистий під"їзд. Економна - у дворі є місця для паркування автомобілів. Все, що є на фото-залишається. Відоогляд відправлю за потреби. Можливий продаж за сертифікатом.

Трикімнатна квартира, пр. Богоявленський 299

Продам від ПЕРШОГО ВЛАСНИКА, сучасну великогабаритну ДВОХ кімнатну квартиру в Корабельному районі по проспекту БОГОЯВЛЕНСЬКИЙ, 323/2, напроти плавбасейну "ВОДОЛІЙ" та супермаркет "ТАВРІЯ-В". Квартира знаходиться на 4 зручному поверсі в 16-поверхівці з утепленого моноблоку, загальна площа 52,1 кв.м. Кімнати просторі світлі і роздільні 11.5 та 18.5 кв.м., кухня 8.6 кв.м., вихід на лоджію з кондиціонером з кухні, два коридори, опалення стаціонарне. Квартира має зручне розташування відносно сторін світу. Все зроблено для проживання родини в сучасному стилі: вікна металопласт, опалення, каналізація і розводка водопроводу еко пластик, електроплита, бойлер, ванна і туалет роздільні, новий кафель, лінолеум, велика кладова з вбудованою шафою, нова столярка, подвійні вхідні двері, є тамбур з додатковою шафою. Будинок 2006 року ОСББ, має два ліфта вантажний і пасажирський, власний дитячий майданчик і автостоянка, доглянута і чиста прибудинкова територія. Відповім на запитання при спілкуванні. ЦІНА 27000 $ .

власник
Продам ДВОХ кімнатну квартиру проспект Богоявленський

Продается 2кк на пр. Богоявленский /Южная 4 этаж 5ти этажного кирпичного дома, общая площадь 42.5кв м, кухня 6кв м. Комнаты смежные, сделан коссетический ремонт, металопластиковые окна, сан узел совмещен, трубы поменяны, балкон не застеклен, квартира на две стороны, теплая и уютная, хорошие соседи. Рядом расположены различные магазины и супермаркеты, школа, детский сад, остановка, хорошая транспортная развязка.

Богоявленский проспект, 35, ЮТЗ, Николаев, Николаевская 24000.0 USD

Продаётся 2 комнатная квартира, ЮТЗ, ост. Авангардная. Этаж 5/5, крыша хорошая, квартира тёплая, дом панельный, квартира угловая, окна частично металлопласт, комнаты смежные, 45/-/6 м2, санузел совмещён, квартира под ремонт. Мебель и техника остаётся. Отличная транспортная развязка, магазины, супермаркеты, рынок Колос.

Богоявленский проспект, 27, ЮТЗ, Николаев, Николаевская 20000.0 USD

Продається велика зручна 3-к. квартира. Будинок 2006 року, моноліт, ОСББ, консьєрж, квартира утеплена ззовні. Загальна площа 78, 4 м.кв., кухня 10 м.кв. 12 поверх. Усі кімнати окремі, велика лоджия, балкон. Скрізь склопакети. Санвузол роздільний, 2 бойлера. Великий закритий тамбур, а також окрема комора для зберігання речей. Все, що на фото, залишається. Є придомова парковка з паркомісцем, бомбосховище в підвальному приміщенні будинку. Поруч розвинена інфраструктура, зупинки транспорту, магазини, супермаркети, ПБ "Водолій".

Богоявленский проспект, 325/3, Корабельный, Николаев, Николаевская 55000.0 USD
1 - 24 з 79 результатів

Географія Миколаїв