ТЕРМІНОВО - БЕЗ КОМІСІЇ Продається гарна затишна однокімнатна квартира, в спокійному районі. Поблизу є садочок, ветеренарна клініка, стадіон, та магазини.

Героїв Крут вул. (Терешкової), 45

Без комісії! Зроблений ремонт, заїжджай та живи. Продається затишна однокімнатна квартира студія.

ексклюзив
Бугаївська, 37в

Предлагается 2-х комн квартира в районе Толбухина! Жилое состояние, две лоджии,имеется большой подвал, все сухое без посторонних запахов, приличная парадная! Развитая инфраструктура, рядом транспортная развязка в любой конец города!

Шклярука Павла вул., 6

Квартира распланирована на 2 раздельные комнаты и на кухню студию 24м Металлопластиковые окна, бронированная дверь, облицовка Бойлер Чистое жилое состояние Окна выходят в уютный тихий двор. Парадное на домофоне, хорошие соседи. Рядом рынок Черемушки, парк Горького, школы, детсад, спортклуб" Шторм" Отлична транспортная развязка Риэлторам не беспокоить!

власник
Героїв Крут вул. (Терешкової), 36

Продам 1 комнатную квартиру в ЖК Золотые Столбы на Николая Боровского. Квартира в хорошем состоянии фотографии реальные и продается с мебелью, т.е. заходи и живи и также идеальна под аренду. 1 этаж/4 этажного дома. Общая площадь 35 кв.м. полноценная 1 комнатная квартира. Закрытый двор. Все подробности по телефону.

Миколи Боровського вул., 1/17

Продам 2 комнатную квартиру на Молдаванке ул. Средняя. Состояние под косметику, С/Узел после капитального ремонта поменяны все трубы. 2 этаж/3 этажного дома. Свое газовое отопление установлен АОГВ который работает при отключении света и газовая колонка для горячей воды. Квартира сухая и теплая. Комната 17,9 кв.м. проходная имеет 2 окна, вторая комната 11,4 раздельная. Все подробности по телефону.

Середня вул., 11

Квартира вільна, прописаних немає, ключі відразу на нотаріальній угоді. 1 кімнатна квартира в ЖК "Нова Європа".Будинок введений в єксплуатацію, у квартирі незавершений ремонт. Красивий санвузол, оздоблений кахлями,є бойлер і проект кутової меблі на кухні. Вся інфраструктура поруч - Супермаркети, ТЦ, кінцеві транспорту. Телефонуйте вже зараз! Огляд буде організовано на зручний для вас час!

Шкільна вул., 43

Большая Арнаутская / Леонтовича, срочно и недорого продам квартиру, расположенную на 1 этаже крепкого старинного 3 этажного дома, 27/15/7 кв.м, две небольшие раздельный комнаты, проходная кухня, сан. узел совмещен с ванной, все с окнами, встроенный шкаф-купе, бойлер, кондиционер, новая сантехника и металлопластиковые окна, высота потолков 3,5 метра, электрическое отопление, достаточно хорошее состояние, уютная небольшая квартира в тихом типично одесском дворе в потрясающем районе в центре города после парка Шевченко и пляжа Ланжерон!

Велика Арнаутська вул., 5

Продаж 1 кімн.квартира вул.Генерала Бочарова 41/Кримський Бульвар/Семена Палія/Північний ринок на 10 поверсі із шістнадцяти/ сотовій проект/ загальною площею 45,7м.кв. Проведено підготовчі роботи - замінені всі труби, в том числі і канализаційна , плитка на підлозі в кухні та передпокої, двері в сан.вузлі. 2 ліфти/вантажний та пасажирський. Ідеальна локація: ринки, супермаркети, розважальні центри, Кримський бульвар, Обласна лікарня, маршрутки, школи та багато іншого. Оперативній показ. Прописаних нема. Документи готові до продажу

Бувалкіна Владислава вул. (Бочарова Генерала), 41

Отличная 2-ком квартира на Черноморского казачества. Выполнен свежий ремонт. В квартире всё остаётся. Новая мебель, кухонная мебель, стиральная машинка и холодильник. Отличный вариант как для жизни, так и под арендный бизнес! Удобная транспортная развязка. 10 минут на общественном транспорте к центру города. Звоните!

Чорноморського Казацтва вул., 59

Предлагается к продаже просторная 1-но комнатная квартира в теплом кирпичном доме, по улице Заболотного! Состояние чистое жилое, установлены приборы учета, на газ и воду. Чистая парадная. Дом ОСМД. Из окон открывается красивый вид на лиман! Ухоженная придомовая территория, во дворе детская игровая площадка. Прекрасное расположение с развитой инфраструктурой, рядом школа, детский сад, супермаркеты "Таврия В" и "Копейка", остановки трамвая и маршруток. Звоните! Организуем показ в удобное для Вас время.

Заболотного Академіка вул., 33

Представляємо Вашій увазі затишну однокімнатну квартиру біля Парку Горького на Черемушках. Вдале розташування на вулиці Варненська, на розі з Генерала Петрова. Квартира світла і затишна. Загальна площа - 31,3 м2, з великою кімнатою 17,2 м2 та компактною кухнею 5,9 м2. Стан квартири - житловий, вікна МТП, замінені комунікації, криша після ремонту 2023 року. Розвинута інфраструктура - магазини, супермаркети, кінотеатр, кафе, через дорогу Парк Горького. Відмінна транспортна розвязка, поруч зупинка маршрутного таксі. Як кажуть - "Краще один раз побачити, ніж сто разів почути!" Телефонуйте! Організуємо показ у зручний для Вас час! КОД ОБЄКТА 336182

Варненськая вул., 11

Продам 1 комнатную квартиру на Героев Обороны Одессы Квартира под ремонт Ключи у нас показ в любое время

Героїв оборони Одеси вул. (Героїв Сталинграда), 20

3-х кімнатна квартира на "Черемушках", добра транспортна розв`язка, поруч парк Горького, школи, магазини, ринок за "два кроки". Квартира на 1-у поверсі 2 поверхового будинку, є своє закрите місце для паркування автомобіля. З кухні є вихід у свій палісадник. Кімнати з вікнами. Квартира газифікована. Вільна, чиста, заходь та насолоджуйся! Дзвоніть, покажемо у будь-який зручний для Вас час.

Сибірська вул., 5

Прекрасная возможность приобрести 2 комнатную квартиру в самом центре города по выгодной цене ул. Льва Толстого. Квартира находится на 2 этаже 2 этажного дома. Общая площадь 42 метра. Звоните, организуем показы в любое для Вас время.

Толстого Льва вул., 21

Колорит одесских двориков на Молдаванке! Улица Генерала Цветаева. Закрытый двор. Квартира на втором этаже. Раздельные комнаты. Ремонт. Вся необходимая мебель и бытовая техника . Большая веранда 14 кв м . Рядом остановка трамвая . Школы. Привоз. Отличный вариант для аренды. Ключи, оперативный показ.

Цветаєва Генерала вул., 76

Пропонуємо вашій увазі дворівневу смарт-квартиру на Молдаванці. Вдале розташування поблизу центра - на вулиці Лазарева ріг провулок Високий. Цікаве планування: на першому поверсі зона перодпокою, кухні, а також санвузол, на другому - спальня. В пішій доступності продуктові магазини та супермаркети, відділення банків, кафе, всім відомий ринок "Привоз", Залізничний вокзал і Автостанція, сквери та парки. Відмінна транспортна розвязка - зупинки громадського транспорту у всіх напрямках міста. Тиша та затишок поруч з центром міста та всіма зручностями. Телефонуйте, і ми з радістю організуємо показ! Код обєкту 337311

Лазарєва Адмірала вул., 31

Пропонуємо однокімнатну квартиру в ЖК "Акварель-7" на вулиці Слобідській. Квартира у стані "від будівельників" складається з окремої спальні площею 10,5 м² з виходом на засклений балкон і кухні-їдальні площею 18,5 м², що відкриє можливості для втілення ваших дизайнерських ідей. На території комплексу доступна електрозарядка для електромобілів і підземний паркінг. Малоквартирний будинок з ліфтом розташований у тихому районі Слобідки. У непосредній близькості розташовані школи, дитячі садки, медичні установи, кафе, ресторани, супермаркети, базарчик та зупинки громадського транспорту. У ЖК "Акварель-7" закрита територія, двір без авто та сторонніх осіб, а також камери відеоспостереження біля будинків та у дворі. Продаж по переуступці. Телефонуйте, щоб дізнатися деталі. Впевнені, ця квартира вас зацікавить! Код обєкту: 337316

Слобідська вул., 56

Однокімнатна квартира на Таірово вул.Вільямса/Корольова. Будинок далеко від дороги, квартира тиха. Доглянутий двір, чисті парадні, нові ліфти. Квартира розташована на 9-му поверсі, над нами технічний поверх. За проектом – малосімейка. Чистий житловий стан. При продажі меблі та техніка залишаються. У кроковій доступності школи, дитячі садки, ТРЦ, різноманітність магазинів, кафе та ресторанів. Вдала транспортна розвязка та розвинена інфраструктура. Залишилися питання, дзвоніть! Код: 313657

Вільямса Академіка вул., 77

НАЙКРАЩА пропозиція 1-кімнатної КВАРТИРИ в ЛУЗАНІВЦІ!!! Хочете жити на середньому поверсі? – Вас чекає зручний 4 поверх 9-поверхового будинку! Хочете світлу та теплу квартиру? – Ця квартира з вікнами на південну сторону в цегляному будинку! Хочете квартиру з балконом? – У цій квартирі великий засклений балкон! Загальна площа квартири – 28.2 м2, затишна кімната 14.5 м2 з виходом на балкон, компактна кухня 6.8 м2. Обєднаний санвузол, облицьований плиткою. Доглянута прибудинкова територія та чистий підїзд. Квартира в другому ряду будинків від Миколаївської дороги, в дворі спокійно і тихо. До зупинок громадського транспорту (маршрутки та трамваї) – всього 5 хвилин спокійним кроком. Поруч школа, дитячий садок, великі магазини, пляж. Приваблива ціна і чудові сусіди! Телефонуйте!!! КОД ОБЄКТА 308293

дорога Миколаєвська вул., 307

Миколи Боровського вул., 1/6

Небольшая квартира,комнаты проходные ,все с окнами,санузел раздельный,состояние жилое.Отопление индивидуальное ,газовое.Квартира свободная

Поштовий провулок, 1

Пропонується до продажу квартира в цегляному будинку, спецпроект. Квартира правильного планування, простора та світла кімната 17,5 кв.м, велика кухня, підсобні приміщення, балкон.. Квартира требует ремонта . Развитая инфраструктура , близость школы и детского сада , рынок и супермаркет .

Ільфа та Петрова вул., 37

Самостоятельная квартира на Б.Хмельницкого /Запорожская . Одна комната с окном+ еще одна комната но без окна В хорошем , жилом состоянии. Свое отопление/АОГВ, Закрытый двор, дружные соседи! Отличная локация для Молдованки! Звоните нам!

Хмельницького Богдана вул., 85
1 - 24 з 3 371 результатів