Квартира вільна, прописаних немає, ключі відразу на нотаріальній угоді. 1 кімнатна квартира в ЖК "Нова Європа".Будинок введений в єксплуатацію, у квартирі незавершений ремонт. Красивий санвузол, оздоблений кахлями,є бойлер і проект кутової меблі на кухні. Вся інфраструктура поруч - Супермаркети, ТЦ, кінцеві транспорту. Телефонуйте вже зараз! Огляд буде організовано на зручний для вас час!

Шкільна вул., 43

25299. Продам квартиру-студію 38 кв.м в ЖК Одеські традиції. Сучасний житловий комплекс. Закрита територія. Квартира з капремонтом, меблями, технікою. З балкону чудовий краєвид на місто. Поруч з будинком супермаркет, зупинка транспорту, кав"ярня, салон краси, аптека та інше.

Одеська вул., 45

Продаж 1 кімн.квартира вул.Генерала Бочарова 41/Кримський Бульвар/Семена Палія/Північний ринок на 10 поверсі із шістнадцяти/ сотовій проект/ загальною площею 45,7м.кв. Проведено підготовчі роботи - замінені всі труби, в том числі і канализаційна , плитка на підлозі в кухні та передпокої, двері в сан.вузлі. 2 ліфти/вантажний та пасажирський. Ідеальна локація: ринки, супермаркети, розважальні центри, Кримський бульвар, Обласна лікарня, маршрутки, школи та багато іншого. Оперативній показ. Прописаних нема. Документи готові до продажу

Бувалкіна Владислава вул. (Бочарова Генерала), 41
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Предлагается к продаже просторная 1-но комнатная квартира в теплом кирпичном доме, по улице Заболотного! Состояние чистое жилое, установлены приборы учета, на газ и воду. Чистая парадная. Дом ОСМД. Из окон открывается красивый вид на лиман! Ухоженная придомовая территория, во дворе детская игровая площадка. Прекрасное расположение с развитой инфраструктурой, рядом школа, детский сад, супермаркеты "Таврия В" и "Копейка", остановки трамвая и маршруток. Звоните! Организуем показ в удобное для Вас время.

Заболотного Академіка вул., 33

Продам 1 комнатную квартиру на Героев Обороны Одессы Квартира под ремонт Ключи у нас показ в любое время

Героїв оборони Одеси вул. (Героїв Сталинграда), 20

НАЙКРАЩА пропозиція 1-кімнатної КВАРТИРИ в ЛУЗАНІВЦІ!!! Хочете жити на середньому поверсі? – Вас чекає зручний 4 поверх 9-поверхового будинку! Хочете світлу та теплу квартиру? – Ця квартира з вікнами на південну сторону в цегляному будинку! Хочете квартиру з балконом? – У цій квартирі великий засклений балкон! Загальна площа квартири – 28.2 м2, затишна кімната 14.5 м2 з виходом на балкон, компактна кухня 6.8 м2. Обєднаний санвузол, облицьований плиткою. Доглянута прибудинкова територія та чистий підїзд. Квартира в другому ряду будинків від Миколаївської дороги, в дворі спокійно і тихо. До зупинок громадського транспорту (маршрутки та трамваї) – всього 5 хвилин спокійним кроком. Поруч школа, дитячий садок, великі магазини, пляж. Приваблива ціна і чудові сусіди! Телефонуйте!!! КОД ОБЄКТА 308293

дорога Миколаєвська вул., 307

Предлагается к продаже 1-комнатная квартира в Микромегасе. Просторная, светлая комната. Большая кухня с выходом на лоджию. Санузел раздельный. В пешей доступности школа, детский садик, ТРЦ Меркурий и многое другое. Хорошая транспортная развязка. Звоните!

Марсельська вул., 44

У продажу 1 кім квартира в зданому будинку на вул. Сахарова, стан квартири від забудовника. Закрита прибудинкова территорія.

Сахарова вул., 70

Продается однокомнатная квартира в ЖК Изумрудный город на Сахарова/Заболотного! Дом десятиэтажный, газифицированный. Развитый район со всей необходимой для жизни инфраструктурой! Дом начала 2000-ых годов, с большой территорией, своей котельной. Квартира на среднем 7 этаже, с простым ремонтом, но заехать жить можно уже! Комфортные платежи, функциональная планировка! Готовы услышать предложения! Звоните

Сахарова вул., 36

Однокомнатная квартира Семена Палия • Заболотного Общая площадь - 38.9 метров, просторная кухня, спальня с застекленным балконом, санузел. Квартира с ремонтом, укомплектована мебелью и техникой. Закрытая чистая парадная, хороший дом. *Продажа без комиссии для покупателя Цена - 35.000$

Семена Палія вул. (дорога Дніпропетровська), 83/1

ЖК в городе Одесса

Пропонуємо однокімнатну квартиру в ЖК "Акварель-7" на вулиці Слобідській. Квартира у стані "від будівельників" складається з окремої спальні площею 10,5 м² з виходом на засклений балкон і кухні-їдальні площею 18,5 м², що відкриє можливості для втілення ваших дизайнерських ідей. На території комплексу доступна електрозарядка для електромобілів і підземний паркінг. Малоквартирний будинок з ліфтом розташований у тихому районі Слобідки. У непосредній близькості розташовані школи, дитячі садки, медичні установи, кафе, ресторани, супермаркети, базарчик та зупинки громадського транспорту. У ЖК "Акварель-7" закрита територія, двір без авто та сторонніх осіб, а також камери відеоспостереження біля будинків та у дворі. Продаж по переуступці. Телефонуйте, щоб дізнатися деталі. Впевнені, ця квартира вас зацікавить! Код обєкту: 337316

Слобідська вул., 56

№6012 Предлагается к продаже 1 комнатная квартира по ул. Бочарова Однокомнатная квартира в кирпичном доме. Просторная комната с альковом, большая лоджия, удобная кухня. Санузел совмещён, душевая кабина, гардеробная. Квартира после ремонта. Своя кладовка на этаже.

Бувалкіна Владислава вул. (Бочарова Генерала), 57б

№6033 Однокомнатная квартира в новом кирпичном доме. Просторная комната, удобная кухня с лоджией. В квартире установлен двухконтурный котел. Красивая придомовая территория, много свободных парковочных мест.

Семена Палія вул. (дорога Дніпропетровська), 22

№5287 У продажу 1-кімнатна квартира по вул.Академіка Сахарова. Однокімнатна квартира у новому цегляному будинку. Простора кімната з альковом, велика кухня з лоджією, санвузол роздільний.

Сахарова вул., 16

№3062 Однокомнатная квартира в новом кирпичном доме на ул.Академика Сахарова. В квартире выполнен ремонт. Раздельный санузел, гардеробная, лоджия из кухни. Возможен торг.

Сахарова вул., 16

№5638 Малоэтажный жилой комплекс ЖК Вентум с подземным паркингом расположен по ул. Сахарова Пять квартир на этаже. Грузопассажирский лифт . Квартира общей площадью 42 м2. имеет двухстороннее расположение комнат с большими панорамными окнами и высокими потолками мансардного типа . Лазерная стяжка пола подготовлена под ламинат. Горизонтальное отопление в полах по периметру квартиры , позволит регулировать температуру на радиаторах с терморегуляторами. Надежная бронированная дверь не требует замены. Каждый день вы сможете наслаждаться красивым видом из просторной кухни и уединиться в тихой спальной комнате. Квартира вдохновляет на интересные решения дизайна ,которые сможет удивить друзей и родственников . Техническая характеристика квартиры разрешает изменять заявленную планировку . Комфортное местоположение комплекса облегчит трудовые будни , сэкономит время и способствует активному образу жизни.

Сахарова вул., 11

Продам 1 комнатную квартиру на Черноморского казачества. В квартире установлены металлопластиковые окна, бойлер, биметаллические батареи. В квартире остается вся мебель и техника. Во дворе находится детская площадка, рядом расположена школа №66, детский сад, сквер, "Красный". Отличная транспортная развязка - маршрутки в любой конец города и трамвай. За дополнительной информацией обращайтесь по телефону.

Чорноморського Казацтва вул., 123

Продам 1 комнатную квартиру на Заболотного/ Десантный бульвар. Квартира в жилом состоянии. Установлены окна металлопласт, приборы учета, бронированная дверь. Тамбур на две квартиры. В пешей доступности: школы и детские садики, множество торговых точек. Великолепная транспортная развязка. Звоните! Ответим на все вопросы и организуем показ в удобное для Вас Время!

Заболотного Академіка вул., 51

Предлагается к продаже 1 комнатная квартира на Бочарова! Теплый кирпичный дом. Выполнен капитальный ремонт, установлены МТП окна. Санузел облицован импортной плиткой, бойлер, новые трубы и сантехника. Отличная планировка, просторная комната 18,5 кв.м. В стоимость входит вся мебель и техника, в т.ч два дивана, зеркальный шкаф-купе, холодильник. кондиционер, кухонная мебель, бойлер. В пешей доступности школа №67, детский сад, супермаркет "Сильпо", остановка транспорта, рынок. Звоните! Предоставлю более детальную информацию, организую показ.

Бувалкіна Владислава вул. (Бочарова Генерала), 49

1 кімнатну квартиру на вул. Проценко, ЖК Романівський. Шикарна світла 1-кім. квартира з видом на подвіря. Поверх 14, площа 42 кв. Дорогий ремонт укомплектована всією необхідною технікою, кондиціонер, телевізор, пральна машина, бойлер. Балкон виходить із кухні у двір, не засклений. У коридорі вбудована шафа. Санвузол поєднаний. У квартирі залишаються всі меблі та побутова техніка. Закритий двір, що охороняється (цілодобова охорона), паркінг, відеоспостереження, гостьова парковка, спортивний і дитячий майданчик у дворі. Відмінна транспортна розвязка, близькість до центру міста. Код: 310964

Проценка вул., 20

У продажу 1 кімнатна квартира в будинку чеського проекту в Крижановці, море знаходиться в пішій доступності. Квартира розташована на 4 поверсі, 9 поверхового будинку. У будинку організовано ОСББ, чистий відремонтований підїзд, новий ліфт. Квартира є «золотим стандартом» плануванням однокімнатних квартир. Кухня перебудована, розкрита та зєднана з коридором, що робить площу більш просторою. Санвузол також перебудований і зроблений сумісним, оснащений душовою кабіною, всі труби та сантехніка поміняні. Санвузол сучасно облицьовано. Простора кімната з балконом. Балкон засклений металопластиковими вікнами. У квартирі виконаний сучасний ремонт, залишається меблі та техніка. Добре здається в оренду, можлива покупка для тих, кому цікаво вкласти гроші і одразу отримувати пасивний дохід. ID 212-965-678

Семена Палія вул. (дорога Дніпропетровська), 68

1 кімнатна квартира в Хаджибейському районі, ЖК Романовський. Загальна площа квартири 38 м2, кухня 13 м2. Планування квартири - передпокій, кухня, окрема кімната, санвузол. В квартирі зроблено ремонт в світлих тонах з якісних матеріалів. Квартира оздоблена меблями та технікою. Квартира розташованана 1 поверсі 16 поверхового будинку. Технологія будівництва монолітно каркасна з заповненням стін цеглою.Територія комплексу знаходиться під охороною та відеонаглядом. На території комплексу є дитячі майданчики, зони відпочинку. Локація квартири дозволяє за 10 хвилин доїхати до центра міста, за 20 хвилин доїхати до моря. Поряд розташовані супермаркети, торгівельні центри, школи, дитячі садки. Зручне транспортне сполучення. ID 212911165

Проценка вул., 50

*** Видео квартиры пришлю на любой мэссенджер по запросу Продам компактную однокомнатную квартиру 21 м² с кладовкой. Находится в начале ул. Давида Ойстраха(Затонского)-рядом проспект Добровольского, Северный рынок, Крымский бульвар, Областная больница - рядом все, что душе угодно. Размер комнаты 12 м², кухня 6 м2. Квартира скромная, но чистенькая и район просто замечательный. И этаж лучше не придумаешь - второй. - - - -

Давида Ойстраха вул., 7

У продажу простора 1-кімнатна квартира з видом на море по вулиці Семена Палія. Квартира з капітальним ремонтом, меблями та технікою. Ремонт робили для себе, мідна проводка, використані кращі якісні матеріали, встановлені імпортні кухонні меблі у світлих тонах, кондиціонер. Поблизу будинку все необхідне для комфортного життя: магазини, громадського транспорту. Телефонуйте, організуємо показ. Код 313253

Семена Палія вул. (дорога Дніпропетровська), 73
1 - 24 из 1520 результатов