Продається 2-кімнатна квартира в мальовничому місці Нових Санжар поряд із медичним центром «Нові Санжари». Квартира з сучасним та якісним ремонтом, повністю укомплектована меблями, технікою. Поміняна вся сантехніка, опалення, котел, вікна. Є сарай. Засклений балкон. Поруч із будинком є річка, ліс, паркова зона. До центру селища 500 м. З метою цікавості прошу не турбувати.

владелец
Продам квартиру в селищі Нові Санжари Полтавської області

Продам 1-к квартиру в центрі Нових Санжар по вул. Центральна 6/15 Квартира без євроремонту.

владелец

Продається 2-кімнатна на 1 поверсі 46м2 з лоджією в 500м від центру Нових Санжар. Опалення і обігрів води здійснюється за рахунок двоконтурного котла. Металопластикові вікна. Частково вже зроблено ремонт. Є сарайчик. Інша інфо за телефоном

Продаж 2-кімнатної на 1 поверсі Н. Санжари
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

В продажі 2 кімнатна квартира в цегляному будинку - розташована на першому поверсі 2 поверхового будинку - загальною площею 50 кв.м , кухня 8 кв.м - опалення індивідуально газове - квартира під ремонт - замінені тільки 2 вікна У вартість квартири входить гараж, госп приміщення, підвал та невелика земельна ділянка. За детальною інформацією телефонуйте Код 38551 Умови співпраці: Послуги АН від 1,5-5%, в залежності від обраного пакета. Лояльність. 1. Для наших захисників ЗСУ, ТРО, АТО — 20% знижка на послуги АН 2. Для ВПО — 15% знижка на послуги АН 3. Повторна купівля через наше АН - 15% знижка на послуги АН 4. Власник-покупець - 20% знижка на послуги АН

Продається 2 кімнатна квартира в смт. Нові Санжари

Продам 3-х кімнатну квартиру в смт.Нові Санжари Полтавської області за адресою вулиця Шевченко будинок 20/15, 2-поверх 5-ти поверхового цегляного будинку, індивідуальне опалювання (імпортний котел-колонка), металопластикові батареї з регулюванням подачі теплана кімнату, що на даний момент дуже й дуже важливо та актуально, лічильники на воду, на газ, засклена лоджія, також є балкон. Загальна. площа квартири -67кв.м. житлова 40 кв.м площа кімнат -1-а-16кв.м. -2-а-14кв.м. -3-я-10кв.м -кухня-9кв.м. -высота стелі-2,65 метрів. Вхідні броньовані двері, пластикові вікна, квартира в самому центрі міста, виконано косметичний ремонт, поклеєні на стінах обої, на полу -лінолеум. Через місто тече історична річка- Ворскла. В 1 - м кілометрі від міста лісний масив де знаходяться кілька дитячих таборів відпочинку, та 2 будинка відпочинку. Завжди в лісі повно грибів та ягід. Якщо Ви заморилися жити в забрубненому та гамірливому місті то це відмінний варіант для Вас або Ваших батьків. 06*******00, 09******04. Також можливий обмін на житло в Полтаві.

владелец
Продаж 3-х кімнатної квартири в екологіному місті Полтавської області.

Продам квартиру, 3 кімнати. Смт. Нові Санжари, поруч центр, школа, зупинка, магазини. Ремонт не сучасний, але гарний стан.

владелец
Терміново, продам квартиру 3 кімнати

ЖК в городе Новые Санжары

Популярные запросы