Новий ЖК "Смарагдове місто". Дворівнева простора квартира з ремонтом ,вбудованими меблями ,побутовою технікою. На першому рівні квартири кухня ,з кухні вихід на засклену лоджію,просторий коридор,кімната-їдальня ,велика зала ,санвузол, На другому рівні просторий коридор, окрема спальня ,ще одна простора зала ,великий санвузул,простора окрема гардеробна кімната. На цокольному поверсі будинку ,господарь має окрему кімнату (комору) розміром 4,5 м.кв,для зберігання консервації,велосипедів та т.п. вікна квартири виходять в затишни двір.

Європейська вул., 8

Продажа 1ком, квартира с ремонтом и мебелью. Квартира на 1 этаже .

власник
Продам квартиру 1-ком в Нових Петрівцях  ЖК «Смарагдове містечко»

Однокімнатна квартира-студія з ремонтом в 6 км від Києва в котеджному містечку "БАЛАТОН". Другий поверх чотириповерхового однопідїздного будинку 2021 року, площа 37 кв.м. З моменту ремонту в квартирі ніхто не жив. Нові кухонні меблі, індукційна варильна поверхня, холодильник, кондиціонер, пральна машина, бойлер, економічний електрокотел автономного опалювання. Вся техніка нова. Телевізор, окрема оснащена гардеробна кімната, особисте паркувальне місце біля входу в будинок. Цілодобова охорона території, відеоспостереження. На першому поверсі школа-дитячий садочок. Екологічний район, чисте повітря, два озера, ліс, кінно-спортивний клуб зі школою. Котеджне містечко не постраждало під час бойових дій. Продаж від власника без комісії.

власник
Продаж однокімнатої квартири-студії в Нових Петрівцях (Київ)
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

1к-квартира з ремонтом та технікою, 39.1 кв. м., 7 поверх. Повністю укомплектована кухня, ванна та коридор, у кімнаті є велика шафа-купе на всю стіну та кондиціонер. Детальніше по техніці та меблям: 1. Кухня: углова кухня, холодильник, мікрохвильовка, газова плита з духовкою, пральна машина, стіл з 2 стільцями, окремий стіл із кріслом під робоче місце, двоконтурний котел. 2. Ванна: шкафчик-дзеркало, ванна, унітаз, раковина з тумбою, водяна рушникосушарка. 3. Коридор: вішалка для одягу, лавка з полицями для взуття, велике дзеркало, роутер. 4. Основна кімната: кондиціонер, велика шафа-купе на всю стіну, тумба/підставка для телевізора, кріплення для телевізора на стіну.

Продаж 1 ої квартири,гарний метраж,ремонт,меблі ,техніка. Смарагдове