Продам 1к квартиру в ЖК Одеський бульвар (с. Новосілки), 10-15 хвилин до метро Теремки. Квартира розташована на 22 поверсі, видова, з панорамою на широкі зелені простори. Загальна площа 39,2 м кв, кімната 16,4 м кв. Планування - студія, санвузол передбачений сумісний. Шум від Одеської траси не відчувається за рахунок висоти і розташуванню в середині будинку. На території ЖК є достатньо місць для паркування, розвинена інфраструктура. Будинок монолітно-каркасний з газобетону, утеплений мінватою. Будинок введений в експлуатацію. Ще є можливість придбати по переуступці. Витрати на покупця Також можемо оформити документи і продати по програмі Є оселя! Квартира доступна для перегляду, є відео.

можливий продаж по єОселя
Приміська вул., 24

Продам без % 1 кімнатну квартиру студія , без комісії , новобудова ЖК Одеський бульвар , по переуступці . Загальна площа 29.5 кв.м поверх 20\24.. Стан квартири - після будівельників. Будинок монолітно-каркасний + газоблок, утеплений 100мм Представлені фото саме цієї квартири Для комфортного проживання вже на даний момент у добудованих будинках можна отримати весь комплекс послуг , Метро Теремки 1.5 км ( дві зупинки на маршрутці) Будинок зданий . З повагою Наташа +380930118777 ексклюзивний договір

ексклюзив
Приміська вул., 26

Продам Без комісії для ПОКУПЦЯ євродвушку в ЖК Одеський Бульвар з якісним ремонтом! Окремо спальна, зона відпочинку, кухня-студія. Видова квартира в новому ЖК Одесский Бульвар в 15 хвилинах ходьби до метро Теремки, Київ! Відокремлена зона відпочинку, велика зона передпокою, з лоджією заскленою і утепленою та теплою підлогою. Встановлений тепловий лічильник, що значно економить витрати в опалювальний сезон. Квартира з ремонтом, меблями та технікою. Фото реальні, ключі на руках. ЖК Одесский Бульвар знаходиться в 15 хвилинах ходьби до Києва метро Теремки. Біля будинку зупинка транспорту. Прямі маршрутки їдуть до: метро Теремки, ВДНХ, Іподром, Академмістечко, Палац Україна, Голосіївська, Либідська, Дружби Народів, ЖД вокзал, Республіка. Актуально! Можна під Є-Оселя, Іпотеку, допомога в оформленні.

Глушкова академіка просп., 123
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

єОселя єВідновлення УБД постанова Продаж - БЕЗ комісіЇ Квартира 70м2 в ЖК «Одеський бульвар», Новосілки, Приміська вул * Поверх 21. В квартирі: * ДВІ Ізольовані спальні. * Кухня - студія. * ЛоджіЇ немає. Виконаний ЄВРОРЕМОНТ із якісних матеріалів: * Підлога - ламінат, плитка. * Стеля натяжна. * Стіни - декоративна штукатурка. * Сталеві радіатори опалення. * Електрика розведена за основними точками. * Встановлений кондиціонер. * Сан.вузол укомплектований: ванна, бойлер, пральна машина. * Електрична регульована ТЕПЛА ПІДЛОГА. * Металопластикові вікна. * Вид з вікон на захід. * Всі меблі та техніка за бажанням залишаються покупцю. * Протипожежні, броньовані вхідні двері. * Лічильники на воду, тепло та електрику. ВІДЕООГЛЯД надішлю на запит. БУДИНОК: Введено в експлуатацію та заселено у 2019р. * Фасад будинку утеплений мінеральною ватою. * Протипожежна система. * Опалення централізоване. * Консьєрж сервіс, домофон 24/7. * Будується власний багаторівневий паркінг. * Поруч Ліс, Сади, Липова алея, дитячі та спортивні майданчики, футбольне та баскетбольне поле. * У пішій доступності Ринок, Супермаркети Фора, АТБ; Нова пошта, школи та дитячий садок. * Зупинки маршрутного транспорту біля комплексу. * До метро Теремки пішки 10-15 хвилин, на авто - 2 хв. - Право власності на руках. - Власник 1. Розглядаємо ЄОселя 3% та УБД SF-2-208-248

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Приміська вул., 26

Можливість купівлі: по програмі кредитування єОселя! для ВПО (постанова КМУ № 280) з використанням житлових сертифікатів (постанова КМУ №600). Докупенти менше трьох років. Податки сплачуємо по оцінці. Продаж 1-кімн. квартири, вул. Приміська, 24, м. Теремки 5 хв. Поверх 23/24 Площа 30/15/студія, з заскленим балконом. Тепла підлога по всій квартирі від забудовника. Подача опалення зверху, тому квартира дуже тепла та майже немає потреби в опаленні. За весь зимовий період рахунок за опалення 1200 грн. Квартира повністю укомплектована меблями та побутовою технікою. Горяча вода - бойлер. Житловий комплекс з власною інфраструктурою. Ідеальна пропозиція для тих, кто працює вдома. До міста 3 км. Торговельний центр Магелан з кінотеатром. Сучасний ТЦ Республіка. Одеський та Столічний ринки. Чистий продаж. Завдаток беремо. 45 000$. Перегляди за домовленістю.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Приміська вул., 24

Новий ремонт, ніхто не проживав! ЖК Одеський Бульвар, 15 хвилин до метро Теремки! Вул. Приміська 24 Продається однокімнатна квартира-студія в новому житловому комплексі Одеський Бульвар, що на вулиці Приміській у Новосілках. В квартирі щойно завершений ремонт з використанням якісних матеріалів. Залишилось лиже встановити кухню та замеблювати і можна заїзжати жити! 16 поверх, гарний вид з вікон, засклена лоджія. Продаж актуальний, готові розглянути безготівковий розрахунок та кредитні програми! Телефонуйте, погодимо перегляд!

можливий продаж по єОселя
Приміська вул., 26

Код обєкта : 305388-18 Достойна Вашої уваги! Можливий продаж по програмі єОселя! Простора однокімнатна квартира 45 метрів, вдале перепланування у 2-кімнатну, вітальня-студіо. В квартирі виконаний якісний дизайнерський ремонт, підвісна стеля, німецькі шпалери та ламінат, є підігрів підлоги. В квартирі залишаються вбудовані меблі та техніка майбутньому власнику. Квартира обладнана: -духова шафа - ліжко, - кухонний стіл. - вбудований двокамерний холодильник - електрична плита - кондиціонер, -варильна індукційна поверхня -пральна машина-автомат Будинок монолітно-каркасний, заповнення стін - газблок, є підвал. Є консьерж та 2 грузові ліфти. На території ЖК будується садочок, торговий центр, супермаркет Фора,нова пошта, кавярня. Біля ЖК зупинка громадського транспорту. Також у кроковій доступності 10-15 хв є школа та Спортлайф Гатне. Під вікнами ліс, є де погуляти із тваринкою. ДО МЕТРО ТЕРЕМКИ 17 ХВИЛИН ПІШКИ. ТЕЛЕФОНУЙТЕ В ЗРУЧНИЙ ДЛЯ ВАС ЧАС!

можливий продаж по єОселя
Приміська вул., 26

Код обєкт: 319158-18 Квартиру можна придбати під програму єОселя. Продається євродвушку в ЖК Одеський Бульвар з якісним ремонтом! Окремо спальна, зона відпочинку, кухня-студія. Квартира в новому ЖК Одесский Бульвар в 17 хвилинах ходьби до метро Теремки, Київ! Відокремлена зона відпочинку на кухні, з лоджією заскленою і утепленою та теплою. Встановлений тепловий лічильник, що значно економить витрати в опалювальний сезон. Квартира з ремонтом, меблями та технікою. ЖК Одесский Бульвар знаходиться в 18 хвилинах ходьби до Києва метро Теремки. Біля будинку зупинка транспорту. Прямі маршрутки їдуть до: метро Теремки, ВДНХ, Іподром, Академмістечко, Палац Україна, Голосіївська, Либідська, Дружби Народів, ЖД вокзал, Республіка. Актуально! Можна під Є-Оселя, Іпотеку, допомога в оформленні. повний супровід.

можливий продаж по єОселя
Приміська вул., 26

Продаж квартира 42м2 та комора 4,5м2 ( окреме приміщення поряд з квартирою ) в новому ЖК Вудлайн, Новосілки, Лісова вул. 3. * Поверх 6 В квартирі: * Ізольована спальня. * Кухня - студія. * Лоджія 4,08 м2 засклена та утеплена. * Гардероб. Виконаний ЄВРОРЕМОНТ із якісних матеріалів: * Підлога - ламінат, плитка. * Стеля натяжна. * Стіни - шпалери. * Сталеві радіатори опалення з регуляторами. * Електрика розведена за основними точками. * Встановлений кондиціонер. * Сан.вузол укомплектований: душ, бойлер, пральна машина. * Електрична регульована ТЕПЛА ПІДЛОГА. * Металопластикові вікна. * Вид з вікон на схід, на Київ та ліс. * Вбудована кухня, встановлені варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, витяжка. * Протипожежні, броньовані вхідні двері. * Лічильники на воду, тепло та електрику. ВІДЕООГЛЯД надішлю на запит. БУДИНОК: * Фасад утеплений зовні мінеральною ватою. * Противопожежна система. * Інтернет (оптоволокно) * Опалення централізоване. * Ліфти, домофон, відеоспостереження, консьєрж-сервіс. * У пішій доступності школа, сад, аптеки, магазини, супермаркети, кафе, пошта, банк, Ліс, сади, озеро, дитячі та спортивні майданчики, ЖК Софія Нова, ЖК Одеський бульвар, ВДНГ. * Зручна локація - на авто до Метро Теремки, Іподром 9хв, пішки 30хв. * Зупинки маршрутного транспорту біля комплексу. * Будинок зданий та введений в експлуатацію у 2022р. * Право власності оформлене. * Власник 1. * Прописаних немає. Підходить під програму ЄОселя. Оформлення оплачує покупець. * Найкращий вибір для вашої родини. ТЕЛЕФОНУЙТЕ, домовимося на ПЕРЕГЛЯД SF-2-715-771

Продаж квартира 42м2 та комора 4,5м2 у новому ЖК Метро Теремки

ЖК Одеський бульвар, ст.м. Теремки, Одеське шосе 18, однокімнатна квартира, студія, 6 поверх 25 поверхового будинку, оздоблення від будівельників, мідна проводка, лічильник на воду, електрику та лічильник на тепло, сталеві радіатори, санвузол об’єднаний, склопакети енергозберігаючі, лоджія засклена, три ліфти (два пасажирських та один вантажний) в пішій доступності супермаркет ФОРА, відділення Нової Пошти, кав’ярня, ресторан, дитячий майданчик, дитячий садок та школа, до метро 15 хвилин пішого ходу, дві хвилини машиною. Розглядаємо Є Оселя.

ЖК Одеський бульвар, однокімнатна квартира

Житлові комплекси у Нове

ПЕРША ЧЕРГА Продаж Квартира 84м2 в ЖК «Одеський бульвар», Новосілки, Приміська вул * Поверх 25. В квартирі: * ТРИ Ізольовані спальні. * Кухня - студія. * Балкон. Виконаний ремонт. * Варильна поверхня, витяжка, пральна машина, бойлер. * Металопластикові вікна. * Видова. * Всі меблі та техніка за бажанням залишаються покупцю. * Протипожежні, броньовані вхідні двері. * Лічильники на воду, тепло та електрику. БУДИНОК: Введено в експлуатацію та заселено у 2019р. * Фасад будинку утеплений мінеральною ватою. * Протипожежна система. * Опалення централізоване. * Консьєрж сервіс, домофон 24/7. * Будується власний багаторівневий паркінг. * Поруч Ліс, Сади, Липова алея, дитячі та спортивні майданчики, футбольне та баскетбольне поле. * У пішій доступності Ринок, Супермаркети Фора, АТБ; Нова пошта, школи та дитячий садок. * Зупинки маршрутного транспорту біля комплексу. * До метро Теремки пішки 10-15 хвилин, на авто - 2 хв. SF-2-735-754

Продаж Квартира 84м2 ЖК Одеський бульвар Метро Теремки Іподром ВДНГ

Квартира з новим та якісним ремонтом зроблено з любовю, все для нового Власника. Красива та простора кухня студія та окрема спальня. Повністю облаштована новими меблями та побутовою технікою: холодильник, посудомийка, духовка, плита, холодильник, кондиціонер. Завжди тепло та комфортно з автономним газовим опаленням. БЕЗПЕКА при вищому за все: вхід по магнітних ключах, відеоспостереження, охорона, шлагбаум для скрізь та виїзду ЖК Софія Нова. КОМФОРТ порадує Вас: паркування біля будинку, кафе, магазини, поряд супермаркет Фора, Новус, пошта, кавярні, державна Школа, Спортгазон, Музична школа, Академічний ліцей "Ерудит". маршрутки, супермаркети, озеро, метро Теремки пішки, зупинка маршрутки до метро Іпподром, ВДНГ, Голосівська, Васильківська, Либідська, Дружби Народів біля входу в комплекс, і їхати 10 хвилин до метро Іподром. Сучасне та комфортне містечко європейського типу, ЖК Софія Нова це статус, комфорт та турбота про мешканців. Ландшафтний дизайн, рослини та доглянуті газони, це Ви зможете спостерігати щодня. Наявність якісних дитячих та спортивних майданчиків, поля для тенісу та футболу порадують дітей та їхніх батьків. За кілька хвилин їзди знаходяться Sportlife, Ашан, Нова лінія, Мегамаркет; кінотеатри Баттерфляй та Лінія кіно. До ВДНГ, метро Теремки, можна пройтися пішки, а неподалік будинку є красива липова алея та яблучні сади! Новосілки - прекрасне та швидкозростаюче Київське передмістя. Поруч знаходиться ЖК Одеський бульвар. Тут є абсолютно все для гарного життя! Від квартири Вашої мрії Вас відокремлюєш лише один дзвінок! Швидше дзвоніть! Перегляд можливий у будь-який зручний для Вас час! Актуально. Ключі на руках.

Продам нову квартиру з ремонтом ЖК Софія Нова/Одеський Бульвар/Київ

Продам для Покупця євродвушку в ЖК Одеський Бульвар з якісним ремонтом! Окремо спальна, зона відпочинку, кухня-студія. 46м2 простору, затишку, щастя. Квартира в новому ЖК Одесский Бульвар в 15 хвилинах ходьби до метро Теремки, Київ! Відокремлена зона відпочинку, велика зона передпокою, з лоджією заскленою і утепленою та теплою підлогою. Встановлений тепловий лічильник, що значно економить витрати в опалювальний сезон. Квартира з ремонтом, меблями та технікою, посудомийна машинка. Документам більше 3-х років. Фото реальні, ключі на руках. ЖК Одесский Бульвар знаходиться в 15 хвилинах ходьби до Києва метро Теремки. Біля будинку зупинка транспорту. Прямі маршрутки їдуть до: метро Теремки, ВДНХ, Іподром, Академмістечко, Палац Україна, Голосіївська, Либідська, Дружби Народів, ЖД вокзал, Республіка. Актуально! Можна під Є-Оселя, Іпотеку, допомога в оформленні. Перегляди по домовленості.

Продам євродвушку з ремонтом ЖК Одеський Бульвар/Теремки/Київ/Магеллан

Продам гарну видову 1 квартиру в новому будинку ЖК "Одеський бульвар", у самому зеленому передмісті Києва. Дизайнерський ремонт, вдале перепланування у 2-кімнатну, вітальня-студіо. Все зроблено з якісних екологічних матеріалів. Підвісна стеля, німецькі шпалери та ламінат, є підігрів підлоги. Санвузол суміжний кахлях. В квартирі залишаються вбудовані меблі: стінка в дитячій кімнаті і кухня. Також у вартість квартири входить нова побутова техніка: кондиціонер, бойлер, вбудований двокамерний холодильник, духова шафа, варильна індукційна поверхня, пральна машина-автомат. В комплексі є все для комфортного проживання: магазини, аптеки, відділення пошти, кафе, фітнесцентр та багато іншого. До метро Теремки 15 хвилин пішки. Квартира може втілити усі Ваші мріі про ранкові медитаціі і затишний куточок з живописними сходами сонця у будь-який сезон! В квартирі один власник, прописаних немає. "Чистий продаж", торг реальному покупцю. Якщо покупка через програму єОселя. То ціна на квартиру 67тисяч без будь якого торгу!

власник
Єоселя Квартира 1 кімнатна 45 кв. ЖК Одесский бульвар

Продаж від власника-без посередників!!! Продам квартиру-студію в ЖК Одеський Бульвар з дизайнерським ремонтом.Готовий проект. Затишна світла квартира на 7 поверсі з видом на схід та захід сонця з великими вікнами. Дуже вдале та комфортне розташування будинку.У вікнах завжди буде світло, перед будинком немає високих будов.В квартирі зроблений якісний-дорогий ремонт.Комплекс огороджений, відеоспостереження та цілодобова охорона 24/7. У пішій доступності: -лісопаркова зона -футбольне поле -м.Теремки 10 хвилин пішки -автобусна зупинка 5 хвилин пішки -сучасні дитячі майданчики та дитячий садочок -супермаркет «Фора» та багато інших -поряд:SportLife, Мега Маркет, (новий кінотеатр Баттерфляй), Нова лінія, Магелан, Республіка, Базар. В квартирі все є окрім мебелі, маємо готовий проект квартири який можемо вам надіслати в особисті повідомлення.Один власник, в квартирі ніхто не прописаний та не проживає. На всі інші питання-дам відповідь по телефону або при зустрічі.

власник
Пригородная улица, 24, Новоселки (Фастовский), Киевская 59000.0 USD