🏢Представляємо ПРОДАЖ 1 кімнатної квартири по вул. Олени Пчілки в м.Нововолинськ * 1пов./1 * 40,9 м.кв * ПІД РЕМОНТ 📌Квартира барачного типу, під ремонт. Є всі комунцікації. Велика кімната та кухня. Санвузол має лише вмонтований туалет. 📌Вхід у барак передбачається лише для 2 квартир. До квартири відноситься невеличка ділянка під вікнами, також господарська комора надворі (сарай). 📌Затишний район, малопрохідний та малопроїздний.

Олени Пчілки, 2

МОЖЛИВИЙ ОБМІН НА АВТО Пропонуємо Вашій увазі продаж 1 кімнатної квартири малосімейного типу по вул. Винниченка в м.Нововолинськ - 17,5 м.кв. - вода та світло - не кутова - 3 поверх з 4 Квартира без ремонту, є вмонтований у санвузлі туалет, та є можливість встановити душову систему. Замінені вхідні двері. Будинок розташований в центрі міста, поруч усе необхідне: магазини, пошта, кафе, школа та садочок.

Винниченка, 12

Продам 1-кімнатну квартиру, 5/5. ОСББ. Заг.площа 23.3 м.кв. Шахтарський м-н. Балкон, гарний вигляд на озеро, зупинка, садок, школа, магазин - поруч. Пластикові вікна, хороші вхідні двері,міжкімнатні шпоновані. Санвузол - покладена нова плитка. Підлоги-плитка, ламінат, стіни-нові шпалери, стелі гіпсовані. Сантехніка,електрика зроблені.Є в наявності приміщення в підвалі.

власник
Продам 1кімнатну квартиру.ру з ремонтом.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається квартира-студія по вул. Львівська Унікальна можливість придбати квартиру, переобладнану в салон краси. В студії зроблено сучасний ремонт: на підлозі стильна плитка з візерунком під мармур, натяжні стелі з LED-освітленням, вбудовано дзеркальні двері для ніші, які візуально розширяють кімнату. Нова проводка, труби та радіатори. В ванній кімнаті є бойлер, санвузол, мийка. Є можливість встановити душову кабіну. Знаходиться квартира в новобудові, поруч є місця для паркування авто, озеленена прибудинкова територія. Ідеальне приміщення для тих, хто в пошуках готового салону для бюті сфери. За бажанням дане помешкання можна облаштувати для проживання. Не втрачайте шанс стати власником затишної оселі, адже це вдала інвестиція для стабільного доходу.

Продається студія

Квартира знаходиться в дуже хорошому місці - в радіусі 500м є магазин,школа,дит.садочок,автобусна зупинка.Також поблизу знаходиться лікарня,малий базар.Квартира суха,тепла,в будинку створене ОСББ.Хороші сусіди,чистий підїзд.В квартирі зроблений ремонт в ванній кімнаті та кухні.Кімната і коридор потребують косметичного ремонту.

власник
Продам 1 кімнатну квартиру

Продам 1-кім.кв. по вул.Луцька 26 в м.Нововолинськ. * Замінено вікна та вхідні двері; * Власна кухня та санвузол; * Хороший житловий стан; Простора кімната, власна кухня та санвузол. У житловій кімнаті натяжні стелі, підлога встелена ламінатом. Санвузол та робочі поверхні на кухні обкладено плиткою. Встановлено бойлер, оновлено сантехніку. Наявні лічильники на воду та світло. Квартира суха та тепла, опалення централізоване. Над квартирою є технічний поверх. Створено ОСББ, наявний відеонагляд, у під’їзді будинку домофон. Продаж квартири здійснюється разом з меблями та побутовою технікою. Поруч з будинком розташовані магазин та зупинка громадського транспорту.

Продам 1-кім.кв. по Луцькій26

Продається малосимейка однокімнатна квартира. З вашою перепискою. Косметичний ремонт. Живуть квартиранти. Без ванни. В Туалеті е місце на душ кабіну. Центр города, Зворніть на 097ч5755оо;;Пишіть на Вайбер на номер вказаний внизу в обяві. договоримося.

власник
Продам малосимейку, або обмен на транспорт мінівен. До 6-т.долар..+ о

Продам 1-кімнатну квартиру у м. Нововолинськ. Волинська обл. Без ремонту. 5-й поверх 5-и поверхового будинку. Не кутова. Дах не протікає. Мікрорайон Шахтарський буд.20. Загальна площа 30м.кв. житлова-16,5м.кв. Деталі по телефону.

власник
Продам 1-кімнатну квартиру.

Продається 1-кімнатна квартира -Замінені вхідні двері та частково вікна -В квартирі обшитий балкон. -У будинку створено ОСББ -У дворі є дитячий майданчик -Квартира під ремонт, що дозволяє вам втілити в життя свої дизайнерські рішення. -Перевагою даної квартири - велика площа Продаж без комісії для покупця Даний об’єкт нерухомості ви можете переглянути у зручний для Вас домовлений час.

Продається 1-кімнатна квартира

Цегляний будинок, 2й поверх з 5. Гарний район, поруч центр, лікарня, супермаркети. Покращене планування. Продаж з меблями та технікою ( бойлер, пральна машина, холодильник) Встановлені скрізь лічильники.

власник
Продам 1 кімнатну у м.Нововолинськ

Продам 1-но кімнатну квартиру по вулиці Пантелеймона Куліша (з балконом), 1 з 5 поверхів, квартира утеплена фасадом, загальна площа 37,4 кв. м., у ванній кімнаті та туалеті зроблений ремонт, покладена нова плитка, натяжні стелі, у житловій кімнаті також плитка на підлозі, нові шпалери, натяжна стеля. Кухня/коридор - ламінат. Квартира в гарному стані, простора, вмебльована. На кухні залишається холодильник, газова плита, мікрохвильовка, також усі меблі. За більш детальнішою інформацією телефонуйте.

власник
Продам 1-но кімнатну квартиру по вулиці Куліша

Дослідити місцевість