Продам однокімнатну квартиру з якісним ремонтом 3 поверх 5-ти поверхового будинку в ЖК "ОЗЕРКИ" с. Нова Долина. Загальна площа квартири – 44,1 кв. м. У квартирі прописаних осіб немає. Будинок цегляний, товсті стіни, сучасні будівлі, теплий. Водопостачання з артезіанського джерела, автономне опалення — двоконтурний газовий котел. Квартира з євро ремонтом, світла, вікна металопластикові, підлога — ламінат та плитка, кондиціонер, вбудований гардероб. У будинку встановлено домофон. Ванна кімната повністю обладнана. Є інтернет та кабельне телебачення. Територія ЖК "Озерки" повністю впорядкована. Є гостьовий паркінг, аптека, магазини, відділення банку та пошти, кафе, автомийка. Поруч знаходяться дитячий садок та школа. Все, що необхідно для комфортного життя. Поруч парк з озером, ліс. Асфальтовані автодороги та тротуари. Гарна транспортна розвязка. Близькість ринку "7 км", супермаркетів ЕПІЦЕНТР та МЕТРО - 10 хвилин їзди. Телефонуйте організуємо показ!

Крупської, 2

Продам однокомнатную квартиру в ЖК Озерки, Новая Долина, Светлая и уютная квартира, Ремонт делали для себя) индивидуальное отопление, кондиционер. Развитая инфраструктура, рядом школа, частный детский сад. От хозяина.Все вопросы по телефону 09******21

власник
Продам однокамнатную квартиру в ЖК Озерки

Продам квартиру жк озерки с.Новая долина ул.Крупской 2/8а 3 этаж 41 кв.м 5 этажный дом Вложений не требует. Агентствам просьба не беспокоить!

власник
Продам квартиру жк озерки Новая долина
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира с прекрасным видом на озеро. В 2-х уровнях, 40+16 м. Есть гардеробная. Квартира подготовлена под отделочные работы. Можно проживать и делать ремонт. Проведена электрика. Капитально утеплена по потолку. Дом заселен. Рядом парковочные места, магазины, школа, маршрутки. На авто 10 минут и вы в городе. Новая Долина. Цена 13900 у. е торг. Аналогов нет.

Срочно. ЖК Озерки.

Продам 1 комнатную квартиру в ЖК. "ОЗЕРКИ" село Новая Долина,До центральной части города на маршрутке 15-20 минут . До рынка 7- километр 7-10 минут , маршрутки ходят каждые 10 минут.Кирпичный современный дом , 3/5 этаж 44м2. Кухня 10 м2. Комната 20 + Гардеробная, большая лоджия 5 м. РЕМОНТ , окна МПО, индивидуальное Газовое отопление. Благоустроенная территория, близость города . На территории и в близи ЖК. Магазины, кафе, автомойки ,школа и Т.Д. Парковая территория и близость Озера в 300 метрах. Цена 24000.

1-но комнатная квартира в Пригороде

Продам, квартиру ЖК Озерки новая долина переуступка

власник
Продам квартиру ЖК озерки.новая долина

Срочно продам квартиру в новой долине в центре, новострой, есть место парковка для машины евро ремонт, все есть удобства, в квартире, коммунальные минимальные, свое отопления газовый и 2х контурный кател, вода артезианка, мебель остаётся частично, в квартире новый ремонт, современный, большая кухня студия,балкон застеклен, рядом школа, детский сад, транспортная развязка, до города 15 минут, все есть для для камфортной жизни, 21туе тыс уе мебель остаётся частично, звоните, договоримся

Срочно продам квартиру в новострое от хозяина

Продам свою однокімнатну квартиру в с. Нова Долина, ЖК Озерки, 5 дім, 1 поверх (не цокольний). Будинок червона цегла, газифікований, індивідуальне газове опалення, квартира чиста, суха та тепла. Площа 41 м, право власності більше 5 років, прописаних дітей немає, швидка угода. Продаж не терміновий, тому торг помірний. Квартира повністю обладнана необхідними меблями, міжкімнатні двері з натурального дерева. Газова поверхня, електрична вбудована духовка interline, витяжка, холодильник. Ванна в санвузлі, сантехніка в гарному стані. Кухня ті санвузол-плитка на полу. Кімната та прихожа- ламінат в ідеальному стані. Великий балкон, більш детальний огляд є на відео. Пишіть у месенджери або телефонуйте, я на звʼязку. Вайбер, телеграм-06******61 Ірина

власник
Продам свою квартиру Нова Долина, ЖК Озерки, передмістя Одеси

В продаже отличная 2х уровневая квартира в красивом месте ЖК Озерки. В квартире выполнен качественный ремонт, Общая площадь 38 кв ( со вторым уровнем 52 кв.м ). Новый бойлер, и двухконтурный котёл ( Сеньор Дюваль). Дубовые дорогие двери, очень удобная дубовая лестница на второй уровень. Все что нужно для жизни в шаговой доступности. Звоните смотрите, очень хороший вариант.

Уютная 2- х уравневая квартира

Продам одну комнатную квартиру в сданном доме на Озерках от строителей 1-ый этаж высокий . Возможно обмен на легковое авто.

власник
Одна комнатная квартира в Озерках

Житлові комплекси у Нова Долина

Продаємо свою однокімнатну квартиру у 41 перлині на Таїрова. Квартира 42,1 кв.м, на 11 поверсі, вікна виходять на 5 перлину. Кімната з кухнею окремо. Велика кухня (12,7 м), балкон суміжний з кімнатою. Квартира повністю укомплектована всіма меблями та якісною технікою, ремонт робили для себе. В ванній кімнаті тепла підлога та бойлер, інсталяція. На кухні диванчик, що розкладається у спальне місце. У кімнаті велика гардеробна з різними відділами, що закривається дзеркалами на рельсах. Біля вінка у кімнаті на всю висоту стіни додаткова шафа для зберігання речей. На вікнах тканинні жалюзі та тюлі зі шторами. Кондиціонер знаходиться у коридорі, що дає змогу охолоджувати або нагрівати повітря для всієї квартири. Дуже зручне розташування будинку-вхід у торгівельний центр (продукти, квіти, барбершоп, розетка і тн) просто біля дверей парадної, є підземний паркінг, в будинку є генератор на випадок відключення світла та своя власна котельня, будинок оснащений камерами відеоспостереження. Близько парк 411 батареї, море, у дворі є більш ніж 3 приватних садочка, розвиваючі заняття для діток, спорт зал, фітнес, йога, кавʼярні та салони краси. Недалеко від кварталу Кадорів школи та державні садочки. Розглядаємо також продаж через єОселя За додатковою інформацією пишіть у телеграм/вайбер або дзвоніть 09******70

власник
Однокімнатна квартира 41 перлина

От хозяина. Все вопросы по телефону.

власник
Геннадия Кудряшова (Крупской) улица, 2/8, Новая Долина, Одесская 17500.0 USD

Географія Нова Долина