Продаю сучасну 2к квартиру 93,7 метри в центрі міста, новобудова на Садовій. Якісний ремонт, формат квартири простора кухня-вітальня 26 метрів з двома балконами, та окрема приватна зона - батьківська спальня з гардеробною та дитяча кімната. Санвузол окремий. Є гардеробна кімната. Двір закритого типу. Дуже гарний краєвид на місто. В будинку автономна котельня, ОСББ. Дуже зручна локація. Поруч є супермаркет Сільпо та АТБ, аптеки, медичні заклади, дитячий садочок та школа, Сіті-центр, зупинки громадського транспорту. Телефонуйте та купуйте!

Садова, 34

Продаю унікальну 3к квартиру в районі пр.Миру (1я Лінія) 7/9 цегляного будинку, квартира утеплена по фасаду, МП вікна, 2 санвузли. Кухня 12,3 метри, вітальня з балконом, затишна дитяча кімната, доросла спальня з гардеробною та ванною кімнатою. На підлозі в коридорі та вітальні дубовий паркет, у дитячій кімнаті - екологічний буковий паркет. Квартира з автономним опаленням. 2 балкони та лоджія, радіатори з терморегуляторами, 3 кондиціонери, вбудована кухня з побутовою технікою - посудомийна машина, духова шафа, газова поверхня, гранітна мийка. Розташування будинку дуже зручне - поряд знаходяться ринок Колос та Епіцентр, магазини, дитячий садок та школа, відділення банків та Нової пошти, зупинки транспорту. Дзвоніть для перегляду.

Лінія 1-а вул., 34

Продається гарна сучасна двокімнатна квартира в центрі міста в ЖК Потьомкінський. Поверх 7/9, панельний будинок. Кімнати роздільні, санвузол суміжний. Квартира продається з меблями і технікою. Вікна квартири виходять в двір. Дуже зручний район. Все необхідне поруч. Дзвоніть, будь ласка!

Потьомкінська вул., 129

- свіжий ремонт - роздільне планування кімнат - меблі та техніка залишаються - дахове опалення - закритий двір - документи готові до продажу Детальніше за телефоном.

Садова, 42А

Продається 2-кімнатна квартира у самому центрі Миколаєва, в житловому комплексі "Адмірал". Загальна площа квартири 117,5 метрів. В квартирі дві окремі кімнати 22 та 23 метри, два санвузли, простора вітальня та кухня 21 метр. Індивідуальне планування робить цю квартиру особливо. На додаток до цього є комора та місце для гардеробної кімнати. Квартира знаходиться в гарному житловому стані. В будинку є територія, що охороняється, дитячий майданчик і підземний паркінг, власна котельня. Поруч із житловим комплексом розташовані магазини, весь діловий та історичний центр міста, а також наша набережна. Телефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд!

Адміральська вул., 31Б

ЖК Апельсин на Намыве. Кирпичный утепленный дом. Закрытый двор. Свежий ремонт. Планировка на две стороны. Теплые полы. Автономное отопление. Гардеробная. Панорамный балкон. Кладовая на этаже.

3к в новом ЖК Апельсин

3-х к/к ЖК «GRAND DELUXE» 105 кв.м. 5 этаж 10 этажного дома. Удобное месторасположение !! Рядом остановка общ-го транспорта, супермаркет. Так же есть кладовая. Квартира продается с паркоместом!! Ждём Вас на просмотр !!! Возможен обмен на недвижимость, авто , и др. Квартира уже свободна и готова к продаже !!!

3-х к/к  ЖК  «GRAND DELUXE»

Новый кирпичный утеплённый дом. Закрытый двор с видеонаблюдением. Автономное отопление. Планировка на две стороны. Тёплые полы. Вся необходимая мебель и техника. Две лоджии. Кладовая в подвале 8м. Можно по программе. Во дворе детская площадка,садик и парковка.

Добротная 3к в ЖК Новый Северный

Отличная инфраструктура. Кирпичный утепленный дом. Своя котельная. Раздельные комнаты. Длинный коридор с двумя большими шкафами. Дорогая немецкая кухня Kolss(обошлась 10000 у.е). Высокие потолки. Натуральная паркетная доска. Дорогая столярка. Огромный угловой балкон с видом на реку и закат. Между этажами есть кладовая с окном. Крытое паркоместо для авто.

Добротная 2к в ЖК Северная звезда

Продаж , Люксової 2-Х кімнатної квартири , на 7/7поверхового будинку в (ЖК) Рівьєра , в квартирі зроблений сучасний ремонт усе робилось для себе, є усі необхідні меблі та вбудована техніка все це залишається, квартира дуже світла та комфортна, також нова електрика, та сантехніка , панорамні вікна , сучасна ванна кімната, гарний двір для відпочинку як для дорослих так і дітей , гарна транспортна розвʼязка, поруч е усі необхідні заклади та магазини для зручного проживання. Квартира чекає на нових власників, Детальніше за телефоном

Лазурная улица, 5/12, Заводской, Николаев, Николаевская 75000.0 USD

Житлові комплекси у Миколаїв

Продаж великогабаритної трикімнатної квартири в новому будинку ЖК Grand Deluxe на Садовій. Пʼятий поверх девʼятиповерхового цегляного будинку. Поліпшене планування - велика кухня -гостинна та дві окремих спальні, два санвузли. Індивідуальне газове опалення. Двоконтуровий котел в наявності. Розпочато ремонт за дизайн-проектом. Зроблено теплу підлогу по всій квартирі під стяжку. В квартирі встановлено якісні вікна та вхідні двері. Стильна парадна з сучасним ліфтом. Також є закріплене власне паркомісце в підземному паркінгу та кладова кімната 9 кв.м. Закрита територія. На даний час на території виконуються фінішні оздоблювальні роботи. Квартира готова до продажу. Телефонуйте будь ласка!

Садовая (Центр) улица, 36А, Заводской, Николаев, Николаевская 75000.0 USD

Продаж, 2 кімнатної квартири + кухня студія, на 8/9 поверхового будинку з цегли, що обслуговується ОСББ. В квартирі виконаний сучасний Євроремонт ремонт з якісного матеріалу, та утеплена зовні, якісна сантехніка та електрика, все робилось для себе, також сама квартира обладнана усіма необхідними меблями та технікою для комфортного проживання , 3- (МП) балкони панорама, видові на ріку, з теплою підлогою, 2 кондиціонера 2 плазмових телевізора, гарна та затишна дитяча кімната, велика вбудована шафа купе, світла та сучасна спальня, повністю обладнана кухня студія, з просторою зоною відпочинку, все це залишається так як на фото, порчу с будинком є усі необхідні заклади та магазини для зручного життя, порчу с будинком гарна транспортна розвʼязка, та розвинена інфраструктура, Порядні сусіди, новий ліфт, квартира чекає на нових власників. Детальніше за телефоном!

Лазурная улица, 52, Заводской, Николаев, Николаевская 75000.0 USD

Продаю просторную 3-ку в новом доме ул Садовая 118м2, кухня - 20 м2 дом сдан Раздельные комнаты, балкон, 2 с/у! Газовый котел, батареи Кирпичный дом, утеплён Видео скину по запросу

Продают просторную 3-ку 118м2в новом доме ул Садовая

Продаётся трехкомнатная квартира с ремонтом в мкр.Северный. Малоэтажный дом. Закрытый двор. Автономное отопление(газовый,двухконтурный,котёл). Просторная кухня,три раздельные комнаты,раздельный санузел,две лоджии. Комфортный второй этаж,не угловая,кирпичный дом. Продажа с мебелью и техникой. Подробности по телефону.

Трехкомнатная квартира в новострое,Северный.Автономка,2/5.

В Продаже 2 к к в Новострое ЖК Никола Град 5/10 этажного кирпичного дома 73 кв м Евроремонт Раздельные комнаты Новая мебель и бытовая техника остаётся Кондиционер Охранная сигнализация Закрытый двор Охрана Защитные железные роллеты на балконе ( на пульте) Балкон + 2я лоджия Мпо Магазины, спорт клуб все во дворе Индивидуальное Отопление 6я Слободская/ между Чкалова и Чигрина 75000уе

В Продаже 2 к к в Новострое ЖК Никола Град, 5/10 эт

Продаж великої квартири, з трьома кімнатами, одна з яких гостьова, дві інші- спальні. Є гардиробна кімната, балкон засклений металопластиковими вікнами. 7 поверх з 10, гарні двійні, надійні двері, сигналізація, сейф у квартирі. Велика, простора кухня з газовою колонкою та теплим полом. Продаж з усім як на фото. Маємо відео квартири, відправлю на будь який меседжер. Запрошуємо на перегляд

Намив/Озерна вул. 3 кімн квартира в продажі в ідеальному стані

Новий будинок із закритим зеленим охороняємим двором , місце під авто , барбекю знаходиться в мальовничому районі міста , неподалік ріка , вул. Нікольська , Сухий Фонтан. Три великі роздільні кімнати , велика кухня , нова електрична проводка ; газ , двоконтурний газовий котел , автономне опалення в квартирі , вода ввід в квартиру. Двойна лоджія. Вікна металопласт. Лічильники на комунальні послуги. Штукатурка , вирінені стіни , стеля , підлога. Ваш довершений ремонт зробить фантастичну квартиру. Документи в повному порядку. Чекаємо на покупця. Торг.

Продаю трьохкімнатну квартиру вул. Нікольська новий будинок

Продам двухкомнатную квартиру студию с очень хорошим ремонтом на Скороходова. Есть вся необходимая мебель и техника. Закрытый двор, паркоместо. Идеальный выбор для тех кто не хочет делать ремонт.

Продам двухкомнатную квартиру в центрне

Квартира в корабельном районе самое начало дом новой постройки 2 спальни и большая кухня гостиная Автономное отопление Все остаются как на фото Больше информации по телефону

Продажа 3к/студии  в корабельном районе ‼️

Продается трехкомнатная квартира в Центральном районе, ул. Севастопольская/ ул. 1-я Слободская. Закрытый двор. 7/7 этаж кирпичного дома. Большая кухня-студия, две раздельные спальни, два санузла. В прихожей большой шкаф-купе. Квартира под сигнализацией. Площади: 121/80/17 м2. Комнаты 39 м2, 23 м2, 18 м2. Потолок 3, 10 м. Остается мебель, техника: кондиционеры, холодильник, стиральная машина, телевизоры. В стоимость квартиры входит гараж на закрытой территории двора (с документами). За отдельную плату (10 000 у.е.) можно приобрести помещение 100 м2 в цокольном этаже под хранение вещей и бомбоубежище.

3 к квартира Центральный р-н ул  Севастопольская / ул 1-я Слободская

Продається 4к.к в ЖК Потьомкінський! Квартира розташована на Мансарді 10/10 пов. У будинку своя дахова котельня. Кімнати роздільні, зал, кабінет, та дві окремі спальні. 2 з/в, 3 балкони. Тамбур на дві квартири. У підїзді є консьєрж, і на першому поверсі стоїть поштомат нової пошти. Телефонуйте у зручний для Вас час, домовимося про перегляд!

Потемкинская улица, 129А, Центральный, Николаев, Николаевская 74999.0 USD

6-я Слободская улица, 81Л, Заводской, Николаев, Николаевская 74950.0 USD

Закрита територія, парковка у дворі, ліфт на 1 поверх, квартира на дві сторони. Все залишається як на фотографіях. Роздільний санвузол. Готова до продажу.

Нікола Град ‼️ 2 к/к вигідна пропозиція ‼️

От собственника, без комиссии! Продам 3-х комнатную квартиру 74 кв.м. в новострое ЖК Олимп, 4 секция, квартира находится на 7-м этаже 11 этажного дома. Квартира в хорошем состоянии, техника и мебель практически новая, всё останется как на фото (стиральная машина, варочная панель, электродуховка, холодильник, бойлер на 80 литров и электросушилка в ванной, два дивана, кровать с ортопедическим матрасом, кухня, спальня, прихожая, интернет дикий сад. В квартире три балкона (один французский с видом на парк, два балкона выходят во двор с красивым видом на город и речку), в подъезде 2 лифта и отдельный выход на лестничную площадку. Остановка Энгельса. Ингульский район. Улица Космонавтов 128д. Закрытый двор, парковочные места, детская площадка, видеонаблюдение в доме, своя котельная, генератор на случай отключения света для работы котельной, вся инфраструктура в шаговой доступности (супермаркеты, школы, аптеки, поликлиника, детские садики, рынок. Прописанных нет. Готова к продаже. Цена 74 тыс. у.е.

власник
Продам 3-х комнатную квартиру в новострое c ремонтом и мебелью
1 - 24 з 322 результатів