Продається 3 кімнатна квартира 105 м. в новобудові, ЖК Grand deLuxe на Садовій. У квартирі встановлено двоконтурний газовий котел Bosch, укладено теплу підлогу по всій житловій площі 80 м з якісною сухою стяжкою, встановлено батареї опалення, броньовані вхідні двері TM STRAJ та якісні металопластикові вікна, оштукатурені стіни. Квартира взимку тепла. Планування - кухня-студія 40 м. з балконом, дві спальні, гардеробна кімната, два санвузли, просторий хол. Квартира продається з парко місцем та коморою 8 метрів у підземному паркінгу (за окрему ціну). У підїздах у будинку якісний ремонт. Двір викладено плиткою. Відмінне місцезнаходження будинку – центр м. Миколаїв, вул. Садова. Поруч все, що потрібно для комфортного життя – супермаркети, транспорт, школи, дитсадочки, основні магістралі міста, тощо. Запрошуємо на перегляд та до покупки. Розглянемо усі пропозиції.

Садова, 25

Центр міста. Новобудова 2014 року, підходить под Є ОСЕЛЯ та по сертифікату ЖК Премьер Хаус. Енергозберігаючий будинок та є можливість встановити індивідуальні сонячні панелі ! (збудований з цегли+утеплений),Є Тех поверх над квартирою (фото останнє)Квартира продається з меблями та технікою .Квартира з технологією «Розумний будинок» Керування зі смартфону ;а саме:Wi-Fi кондиціонер; Wi-Fi світло та вентиляція;Wi-Fi холодильник та Wi—Fi прибирання. В’їзд та вхід до будинку керування зі смартфону ;камери відеоспостереження по всій території двору та підʼїздів. Закритий двір з паркомісцями в будь-який час є місце для авто .Своя скважина та ОСМОС (ПИТНА вода в квартирі)В квартирі сучасна кухня з елітною фурнітурою BLUM (Австрія), пластиковими фасадами з металевими оздобленнями (Італія), змішувачі (Чехія, Польша) та технікою преміум класу ( холодильник LG;вмонтована електродуховка ;витяжка ;газ поверхня ; посудомийна машина ) Котел NAVIEN та двухтарифний електролічильник (день та ніч). Два вида опалення в квартирі (газ/електро) Тепла підлога ( кухня ;ванна) . Є велика гардероба. Квартира згідно Тех паспорта має дві окремі спальні та велику (23 м ) кухню—вітальна, лоджія та окремий балкон! Квартира на дві сторони.Вхід до квартири з відео домофоном та розумний дзвінком (відеокамера). Є відео квартири — перешлю вам Додатково. продаю Хоз приміщення в цокольному поверсі (бомбосховище) є туалет та мийка, доступ до води та два виходи на протилежні боки будинку!Є технічний поверх над квартирою ( останнє фото в опису

можливий продаж по єОселя
Чкалова, 96

Продається 4 кімнатна квартира по вул. 3 Слобідська - пр.Центральний. Зручний 3/9 поверх, будинок з цегли. Планування кухня-вітальня і три окремі спальні. Квартира в хорошому житловому стані. Зручний район. Все необхідне поруч. Дзвоніть, будь ласка!

Центральний просп. (Леніна), 134

Продається двокімнатна квартира в новобудові, ЖК Грандбуд 3-ій поверх, 2 кімнати ( вітальня та спальня), кухня 18 м2, загальна площа 58, 5 м2. Квартира має панорамні вікна з прекрасним видом на Південний Буг, міст та узбережжя. У квартирі виконаний сучасний, стильний, дуже якісний ремонт. Виконана шумоізоляція міжквартирних стін. Встановлена сигналізація на квартиру. Опалення та гаряча вода через двоконтурний італійський котел, по всій площі проведена тепла підлога системи ICMA, застелений бельгійський ламінат Quick-Step , сантехніка німецька GROHE, дорога кухня з камяною стільницею та технікою (варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, витяжка, посудомийна машина, фурнітура BLUM), по всій квартирі прохідне продумане освітлення з кольоровим підсвіченням, інверторний кондиціонер, . Вся техніка та меблі входять у вартість квартири. Крім цього додається дві великі комори на міжсходинкових маршах. Територія будинку закрита, встановлено відео нагляд, ворота відкриваються дистанційно, двір оформлений ландшафтним дизайном та зоною відпочинку, достатньо паркувальних місць. На першому поверсі передбачені комерційні площі, є продуктовий магазин. Місце розташування комплексу дуже зручне: до найближчої зупинки громадського транспорту 5 хвилин пішки. У 5 хвилинах їзди на машині є кілька скверів, 2 школи та ліцей, супермаркет АТБ, поруч знаходиться яхт-клуб і річковий порт, декілька розважальних комплексів з басейнами. Це житло для тих, хто цінує комфорт та якість життя.

вул.Містобудівників, 18

Продам свою двох кімнатну квартиру по вул. Архітектора Старова з індивідуальним газовим опаленням. Можливий продаж по єОселя, але ціна буде 70000. Залишаються майже всі меблі плюс підвальне приміщення. За деталями телефонуйте. Площа 64,5 м2

власник
єОселя, 2-ох кімнатна квартира ЖК Новий Північний + кладовка

Продаю квартиру студія в ЖК Олімп Розташована квартира на 10 му поверсі 11-ти поверхового житлового будинку. Загальна площа квартири складає 75 квадратних метрів, кухня 12 квадратних метрів. В квартирі ремонт, меблі і техніка. Закритий двір. В кроковій доступності є вся необхідна інфраструктура. Гарна транспортна розвʼязка.

власник
Космонавтов улица, 128Г, Ингульский, Николаев, Николаевская 65000.0 USD

Новая 2х уровневая квартира в новом доме ЖК НиколаГрад. Закрытый двор, магазины, парковка и почтоматы (только для жильцов) НовойПочты. Все рядом и удобная развязка ) Частично сделана отделка внутри квартиры. Есть дополнительно кладовка на этаже (отдельная стоимость ) По всем вопросам обращайтесь по +38**************20 Ирина !

власник
Срочно продается 2х уровневая квартира в новом доме!

Продаю свою квартиру на 4 поверсі 5-ти поверхівки в районі Сухого Фонтану біля Дому Природи. Квартира оснащена повністю новою технікою : мікрохвильова піч, духова шафа, плита, посудомийна машина, холодильник , витяжка, газова колонка, кондиціонер, телевізор, пральна машина. Виконаний дизайнерський ремонт з переплануванням. Велика кількість місць для зберігання. Все продумано до деталей. Підлога з електро підігрівом в коридорі, ванній кімнаті, кухні та балконі. В кімнатах зберегли паркет від часів забудови, котрий був повністю відреставрований. Двері міжкімнатні - деревʼяні, вхідні двері зі звукоізоляцією та тепло утриманням, армовані. Віконні системи нові трьохкамерні, розширений балкон. Стеля -натяжна. Повністю нова проводка, нові труби та система опалення, фільтри на воду. Багато зон освітлення. Квартира дуже тепла. Більшість меблів та техніки залишається в квартирі . Заходь - живи! Ремонт робили для себе, встановили якісні змішувачі Grohe з тропічним душем та нагрівач Mario, сантехніка Roca та Ravak. Має сенс телефонувати та розмовляти. Від власника!

власник
3-кімнатна квартира, новий ремонт

Продается 4х.к.к на Северном, 2/10 кирпичного дома. большая светлая снаружи утеплённая с хорошим новым ремонтом. Все комнаты отдельные с деревянными добротными дверями. Балкон, лоджа -металлопласт.С/у раздельный, 2 кондиционера, бойлер. На этаже есть кладовка.

власник
Продам квартиру

Пропозиція від власника, без комісій і додаткових витрат! Простора квартира в центрі з окремим виходом у власний двір в мальовничому куточку незламного міста Миколаїв! Поруч уся інфраструктура, парки і річка, до Соборної 10 хв пішки. Три окремих кімнати + одна суміжня + величезна ідальня- вітальня, в якій можна зібрати усіх друзів, рідних та близьких Вам людей за святковим столом. Вікна не виходять сусідам у двір, а чудовий паркан з хмеля забезпечує затишок і спокій! Індивідуальне опалення, централізований водогін та каналізація. До усього поруч із будинком є допоміжна споруда з підвалом, в якій можна зберігати несезонні речі, інвентар або консервацію. Для зручності квартиру оздоблено тамбуром з металопластику, зі зручними дверями, антимоскітною сіткою та розсувною шафою із полицями. Також передбачено додатковий санвузол в котельні, одже черги у вбиральню ніколи не буде! Зроблено свіжий косметичний ремонт після квартирантів, квартира вільна і чекає на Вас! Заїжджайте хоч завтра та живіть щасливо в чистоті і комфорті! Більше фото на вайбер, телеграм, ватс ап чи пошту.

власник
Терміново!!Сухий фонтан, велика квартира терміново!

Житлові комплекси у Миколаїв

Продажа трехкомнатной квартиры в центре города. Новый дом (Садовая 34А) состояние квартиры от строителей. Отличная планировка, двыа сан/узла. Более детально отвечу по телефону. Продажа БЕЗ КОМИССИИ для покупателя!! Видео обзор по запросу

Трехкомнатная в новом доме (ул. Садовая 34А)

Отличное расположение. Все в шаговой доступности. Кирпичный утепленный дом. Автономное отопление. Теплые полы. Необходимая мебель и техника. Во дворе детская площадка. Парковка для авто.

Стильная 2к студия в ЖК Премьер хаус

Продажа стильной квартиры ЖК Набережный квартал. 65м2, 7/10 тёплый пол Шикарный вид! Продажа с техникой и мебелью! Все условия для комфортного проживания

Продажа стильной квартиоы ЖК Набережный Квартил

Продається 3 кімнатна квартира 105 м. в новобудові, ЖК Grand deLuxe на Садовій. У квартирі оштукатурені стіни, встановлено двоконтурний газовий котел, укладено теплу підлогу по всій житловій площі 80 м з якісною стяжкою, встановлено батареї опалення, бронедвері та якісні металлопластікові вікна. Квартира взимку тепла. Планування - кухня-студія 40 м. з балконом, дві спальні, гардеробна кімната, два санвузли, просторий хол. Квартира продається з парко місцем та коморою 9 метрів у підземному паркінгу (за окрему плату). Двір викладено плиткою. Відмінне місцезнаходження будинку – центр м. Миколаїв, вул. Садова. Поруч все, що потрібно для комфортного життя – супермаркети, транспорт, школи, дитсадочки, основні магістралі міста, тощо. Запрошуємо на перегляд та до покупки. Розглянемо усі пропозиції.

Продається 3 кімн. кв. 105 м. в новобудові ЖК Grand deLuxe на Садовій

Продається 3 кімнатна квартира з меблями і технікою! Квартира в відмінному районі, в закритому дворі, з дитячим майданчиком. ОСМД, чистий підїзд, хороший ліфт, є власна комора на поверсі. Квартира вся утеплена, з дуже хорошим плануванням, 3 кімнати роздільні на 2 сторони. Вікна, лоджія та балкон засклені якісним металлопласти, вся нова проводка і економ освітлення. Вбудована якісна кухня з посудомийкою, в квартирі багато функціональних шафа і меблів, 3 кондиціонери, хороші якісні двері. Санвузол роздільний, сантехніка нова, бойлер на 100л. Квартира обладнана всім необхідним, нова пральна машинка.

Центральный проспект, 267, Центральный, Николаев, Николаевская 65000.0 USD

Продаю 3к квартиру в новобудові по вулиці Водопровідній/ П-т Центральний. Квартира перепланована, має велику кухню - вітальню з виходом на простору лоджію та дві окремі кімнати з балконом, роздільний санвузол. Двостороння простора квартира, в будинку з закритою територією та парковкою для автомобіля. Тут Ви можете спробувати себе як дизайнер і зробити ремонт за своїм смаком та можливостями. Зручне розташування будинку дозволить Вам швидко доїхати в будь-який кінець міста, бо поряд зупинки громадського транспорту. А також поряд школи, садочки, безліч магазинів та аптек, в пішій доступності Центральний ринок і супермаркети. Запрошуємо на перегляд. Купуйте квартиру в новому будинку. Чекаємо на дзвінки.

Водопроводная улица, 34, Заводской, Николаев, Николаевская 65000.0 USD

Продається 3 кімнатна квартира 105 м. в новобудові, ЖК Grand deLuxe на Садовій. У квартирі встановлено двоконтурний газовий котел Bosch, укладено теплу підлогу по всій житловій площі 80 м з якісною сухою стяжкою, встановлено батареї опалення, броньовані вхідні двері TM STRAJ та якісні металопластикові вікна, оштукатурені стіни. Квартира взимку тепла. Планування - кухня-студія 40 м. з балконом, дві спальні, гардеробна кімната, два санвузли, просторий хол. Квартира продається з парко місцем та коморою 8 метрів у підземному паркінгу (за окрему ціну). Двір викладено плиткою. Відмінне місцезнаходження будинку центр м. Миколаїв, вул. Садова. Поруч все, що потрібно для комфортного життя супермаркети, транспорт, школи, дитсадочки, основні магістралі міста, тощо. Запрошуємо на перегляд та до покупки. Розглянемо усі пропозиції.

Садовая (Центр) улица, 25, Заводской, Николаев, Николаевская 65000.0 USD

Продаж великогабаритної трикімнатної квартири в Соляних на провулку Парусному. Другий поверх цегляного девʼятиповерхового будинку. Будинок на балансі ОСББ. Новий євроремонт, після ремонту жили пару місяців. Індивідуальне газове опалення. Нові радіатори. Нова проводка та сантехніка. Чудове планування - простора кухня, три окремих кімнати, капітальні лоджія та балкон. Меблі та техніка залишаються, все, як на фото. Чудовий район міста, поруч річка, завжди свіже повітря, у пішій доступності школа, дитячий садок, супермаркет, зупинка громадського транспорту. Також є капітальний гараж з двома приміщеннями біля будинку за доп. плату 6500 $ Квартира готова до продажу. Прописаних немає. Дзвоніть будь ласка!

пер. Парусный, 11А, Центральный, Николаев, Николаевская 65000.0 USD

ЖК Ривьера на Намыве. Кирпичный утепленный дом. Лучший двор города. Очень теплая. Большая кухня. Вся мебель и техника. Есть гардеробная. Просторная ванная. Вид в сторону Таврии В. В доме подземный Парикнг. Есть парко место(отдельно).

Лазурная улица, 5/16, Намыв, Николаев, Николаевская 65000.0 USD

Продается 2 к квартира в Центральном районе, ул. Севастопольская / ул. 1-я Слободская. Закрытый двор. Площадь общая 104,1 м2, площадь жилая 70 м2, кухня 11 м2. 7/7 этаж кирпичного дома. Высота потолков 3.1 м. Отопление индивидуальное газовое. Сигнализация. В стоимость квартиры входит гараж на закрытой территории двора (с документами). Остается вся мебель и техника. За отдельную плату (10 000 у.е.) можно приобрести помещение 100 м2 в цокольном этаже под хранение вещей и бомбоубежище.

2 к квартира Центральный р-н ул Севастопольская город Николаев

Самый центр города. Монолитный дом. Своя скважина на комплекс. Закрытый охраняемый двор. Вся мебель и техника. Большая гардеробная. Есть балкон. Большой санузел. Вид во двор. В доме подземный паркинг.

Скважина! Новая 2к студия с мебелью в ЖК Адмирал

Продаю 3к квартиру в новобудові по вулиці Водопровідній/ П-т Центральний. Квартира перепланована, має велику кухню - вітальню з виходом на простору лоджію та дві окремі кімнати з балконом, роздільний санвузол. Двостороння простора квартира, в будинку з закритою територією та парковкою для автомобіля. Тут Ви можете спробувати себе як дизайнер і зробити ремонт за своїм смаком та можливостями. Зручне розташування будинку дозволить Вам швидко доїхати в будь-який кінець міста, бо поряд зупинки громадського транспорту. А також поряд школи, садочки, безліч магазинів та аптек, в пішій доступності Центральний ринок і супермаркети. Запрошуємо на перегляд. Купуйте квартиру в новому будинку. Чекаємо на дзвінки.Торг на місці!

Продаю 3к квартиру в новобудові, вул.Водопровідна/П-т Центральний!ц6

Новый дом на 6й Слободской. Закрытый двор с детской площадкой и парковкой. Два уровня. Просторная планировка. Автономное отопление. Два больших балкона. Две кладовые.

Просторная квартира в новом доме

Продажа 3х комнатной квартиры район Магеллана 5 этаж 9 этажного кирпичного дома. Площадь квартиры 80/52/8.6 Уютная семейная квартира, просторные раздельные комнаты с хорошим евро ремонтом, зал и две спальни, кухня, санузел раздельный. Продажа с мебелью и техникой.

Продаю 3х комнатную  квартиру Соляные
1 - 24 з 498 результатів