Продається затишна квартира з новим ремонтом в новобудові вулиця Старова Архітектора, мікрорайон Північний. В квартирі індивідуальне газове опалення- двоконтурний котел, простора кухня, 2 окремі роздільні кімнати та 1 прохідна-хол, санвузол суміщений. Продаж з меблями та технікою. Закритий, новий ліфт, відеонагляд. Тихий та спокійний район для сімейного життя. Завітайте на перегляд та відчуйте атмосферу квартири та району ! Квартира чекає нового власника. До зустрічі!

можливий продаж по єОселя
Старова Архітектора вул., 4

вул. Нікольська, 8а

Продается 3 комнатная квартира, планировка кухня студия и 2 раздельные спальни, гардеробная, смежный сан узел. Укомплектована мебелью и техникой, металлопластиковые окна, балкон. Ламинат.

власник
Героїв України просп. (Героїв Сталінграду), 11а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаётся 3-х комнатная квартира на Колодезной (дзержинского/центр), на 1 этаже 9-ти этажного дома! Квартира в хорошем состоянии, 63 кв/м, в квартире 2 раздельные спальни,1 проходная (зал), кухня - 7,5 кв/м, раздельный санузел. В квартире остаётся всё. Не угловая!! Отличный район,вся необходимая инфраструктура, двор с детской площадкой. Возможен реальный торг! По документам всё в порядке,звоните!

Колодязна вул., 17А

До вашої уваги продається просто неймовірна 3-х кімнатна, дворівнева квартира, в центрі міста, на Декабристів! Дуже якісний ремонт, так як робился для себе, меблі та техніка на фото залишається, на першому поверсі кухня + студія, дитяча, суміщений санвузол, на другому-доросла спальня, вбиральня, гардеробна та комора. Охорона, сигналізація, відеоспостереження, домофон, ліфт, закрита територія, що охороняється, є резервуар для води(500л/, всі меблі та техніка якісні, сучасні. Будинок на електриці, теплі підлоги,є шумоізоляція,повністю утеплена,система фільтрації,насоси. Сходинки і двері на першому поверсі-дуб. Є тамбур,повністю закритий поверх з балконом. Комора на поверсі. Поруч "Казка", кінотеатр, центр, зупинка, вся необхідна інфраструктура. Окремо можливий продаж гаража. Квартира з чарівною енергетикою, там хочеться жити! Якщо ви шукаєте саме таку прекрасну квартиру-дзвоніть!

декабристів, 40

Продам 3-кімнатну квартиру в центрі! в Елітному будинку, з терасою! Житловий комплекс Преміум - класу «L7» розташований прямо в центрі міста - на вулиці Лягіна 7, квартира загальною площею 92 м2, вікна якої виходять на історичний центр міста. •Велика тераса •Індивідуальне опалення та тепла підлога •Швидкісний безшумний ліфт •Крита парковка і гаражі Закрита територія, що охороняється, цілодобове відеоспостереження і охоронна сигналізація Є кілька варіантів квартир, на ваш вибір, на різних поверхах. Будинок введено в експлуатацію. Усі документи є. Прекрасний варіант зробити квартиру вашої мрії, у чудовому місці, самому центрі міста за гарною ціною! Можливе за сертифікатами, є-відновлення. Телефонуйте!

вул.Лягіна, 7

Продаю 3-кімнатну квартиру, вул. Колодязна. 4-й поверх 9-поверхового панельного будинку, не кутова. 62 м. кв. загальної площі, дві роздільні кімнати та одна прохідна, санвузол роздільний, 2 балкони. Чекаю на Ваші дзвінки.

Колодязна вул., 3

Продається 3-кімнатна квартира, Центр, район "Казки". Одноповерховий будинок знаходиться на вул. Сінна (Буденного), квартира в середині будинку на дві сторони, загальна площа - 50 м. кв.. Одна кімната прохідна, санвузол роздільний, має свій підвал. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги, МПО, грати на вікнах, обладнана кухня, замінено всі комунікації, якісні вхідні та міжкімнатні двері. Вїзд у двір, місце для паркування авто з навісом. На подвірї окрема комора. Інші питання по телефону. Телефонуйте, приходьте, купуйте.

Сінна вул. (Будьонного), 56

Продаю 3к квартиру в спальному районі на Колодязній. Дуже зручна локація з класною інфраструктурою. Поруч розташовані дитячий садок та школа, супермаркет АТБ, ринок та суботній ярмарок, пункт очищеної води, кавярні та магазини різного напрмку, аптеки, зупинки траспорту в різні напрямки. Неподалік розташовані парк Петровського та Серце міста. Сама квартира має планування 2+1. не кутова та дуже тепла, середній поверх, стан старенький, аде житловий, є балкон та лоджія. Телефонуйте для перегляду!

Колодязна вул., 7

Артилерійська вул., 14

Житлові комплекси у Миколаїв

Продаю сучасну 3к квартиру в новому ЖК в центрі міста по вул.Чкалова. Закритий двір, квартира світла та простора, має 3 окремих кімнати та кухню 17 метрів. Будинок з цегли та утеплений, має автономне оплення в кожній квартирі - 2-контурний котел, такоє є власна свердловина зі зворотнім осмосом. З квартири дуже гарний вид на місто та на захід сонечка. Квартира дуже домашня, затишна. Залишаються меблі та техніка. Поруч з будинком розташовані супермаркети Сільпо та АТБ, стоматологія та сімейна амбулаторія, дитячий садочок та школа, зупинки громадського транспорту. Телефонуйте, дуже гарний варіант!

Чкалова, 96

Продаю 3-кімнатну квартиру, вул. Соборна / пр-т. Центральний, р-н. ДК. Вікна на фонтан, 3-й поверх 5-поверхової «Сталінки». 90 м. кв., НЕ кутова, частковий ремонт. Цегляний будинок, хороша шумоізоляція, сантехнічні вузли - пластик, функціональний підвал, лічильник опалення на будинок, вільна парковка у дворі + платна парковка під охороною. 3 хв до зупинки транспорту. Вбудовані меблі входять в ціну, техніка по домовленості. Чекаю на Ваші дзвінки.

Соборна вул. (Радянська), 12

Продаю сучасну 3к квартиру в клубному будинку в центрі міста. Закритий двір з охороною, є підземний паркінг, доглянутий двір. Квартира має простору кухню-вітальню 50 метрів та дві окремі спальні. В ремонті використаня якісні матеріали. Мармурова підлога, побутова техніка Siemens, автономне газове оплення, тепла підлога, стабілізатори напруги, автоматичні штори. В квартирі облаштовано два санвузли, 3 балкони, гардеробна кімната. Квартира залишається з меблями та технікою. В будинку облаштована своя свердловина. Поруч з будинком розташований весь історичний та діловий центр міста, спортивний клуб, гімназія, парк Серце міста. В вартість квартири входить підземний паркінг. Телефонуйте для перегляду.

Мала Морська, 2

Продаю квартиру у закритому дворі на ул.Потемкинской .1 поверх двоповерхового будинку, не кутова, високі стелі, двоконтурний котел, закритий двір.Особливістю квартири є наявність двох входів, двох кухонь і санвузлів, що дозволяє, або перепланувати її на одну велику сімю, або використати як дві роздільні квартири.Поруч школа, садок, транспорт, супермаркет, лікарня.Перегляд у будь-який зручний для Вас час.

Продаю затишну трикімнатну квартиру в центрі міста, ЖК Потьомкінський, вул.1а Слобідська - Пр.Центральний. У будинку своя котельня. Доглянуті парадні, консьєрж. Квартира з якісним ремонтом в приємних світлих тонах. Планування на дві сторони, всі кімнати окремі. Простора кухня з виходом на балкон, квадратний хол, передпокій, три окремі кімнати (з однієї вихід на другий балкон), роздільний санвузол. Система "тепла підлога" облаштована на кухні та в санвузлі. Кухня обладнана усією необхідною побутовою технікою. Продається з усім, як на фото. будинок розташований в дуже зручній локації - поруч магазини, супермаркет та ринок, школа та дитячий садочок, ТРЦ Сіті-центр, парк Серце міста, відділення банків та Нової пошти, зупинки громадського транспорту. Є відеоогляд (скину на запит). Варіант хороший і заслуговує на Вашу увагу!!!

Потьомкінська вул., 129

Без комісії для покупця! Продаю простору 3-кімнатну квартиру з сучасним ремонтом у центрі міста, ЖК Громадянський посад, чекає свого нового власника! У цьому житловому комплексі ви знайдете всі зручності для комфортного життя: власна свердловина, доглянутий двір. Ремонт виконаний на найвищому рівні, з використанням якісних матеріалів та сучасних технологій. Автономне опалення з газовим двоконтурним котлом та системою "тепла підлога" по всьому периметру забезпечить вам тепло та затишок у будь-яку пору року. Вбудована техніка від провідних світових брендів Smeg та Siemens додає стиль та функціональність вашому будинку. Квартира має зручне планування, включаючи простору кухню-вітальню, робочий кабінет, гардеробну кімнату із системою зберігання речей, дві спальні, санвузол із сучасними пральною та сушильною машинами, а також ванну кімнату. Вам не доведеться турбуватися про меблі та техніку, вони вже встановлені та приготовлені до використання. Не забудьте, що вартість квартири також входить комора на поверсі. Це чудова пропозиція для сімї, яка цінує комфорт та якість житла. Не пропустіть свій шанс стати власником цього чудового житла - телефонуйте прямо зараз!

Громадянська, 34

Продаю затишну 3к квартиру в р-ні Соляні, зупинка Шкільна. Зручний та актуальний перший поверх, кімнати 2+1, квартира в дуже охайному стані, зроблено косметичний ремонт. Установлені металопластикові вікна, газова колонка. Зроблено капітальний ремонт в санвузлі. Квартира без балкону, не кутова. Поруч розташовані магазини, супермаркет, зупинки транспорту. Телефонуйте для перегляду.

Героїв України просп. (Героїв Сталінграду), 65

Пропоную до придбання Трьохкімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв По вулиці 6А Слобідська/ Чкалова. Квартира у гарному Житловому стані . Дуже тепла ! Планування квартири: Три кімнати, Подвійна лоджія На дві кімнати, Ванна кімната, Санвузол, коридор, Кухня. Для нового власника Залишаються: вбудовані меблі на кухні, кондиціонер, Бойлер, інше по домовленості. Поруч з будинком є все необхідне Для активного та сімейного життя, Парк для прогулянок, Магазини, Супермаркет Сільпо, риночок Україна, Стадіон для занять спортом. Зупинка транспорту. Запрошую Вас На перегляд квартири, Телефонуйте

6-а Слобідська, 47

Продаю затишну 3к квартиру в одній із улюблених та зручних локації міста по вулиці Колодязній. Квартира в класному стані, має 3 окремі кімнати, розташована на 7 поверсі панельного будинку. Має балкон та лоджію, роздільний санвузол, в квартирі залишаються меблі та техніка. Поруч розташовані дитячі садочки та школи, магазини та супермаркети, фітнес-клуб, бібліотека, парк, відділення банків та Нової пошти, суботниій сільско-господарський ринок, зупинки транспорту в усі напрямки. Телефонуйте для перегляду, це дійсно гарний варіант!

Колодязна вул., 37

На продаж пропоную затишну 3к квартиру в самому центрі міста, розташована на вулиці Чкалова - 6-а Слобідська, в новому житловому комплексі. У цьому закритому та доглянутому будинку на вас чекає комфорт та зручності, такі як двір з дитячим майданчиком та паркувальними місцями. Особливістю цього будинку є своя свердловина, що забезпечує питну воду з крана. Також у квартирі встановлений газовий двоконтурний котел для автономного опалення, а система "тепла підлога" підтримує комфортну температуру в квартирі. Поруч з будинком розташовані дитячий садочок та школа, магазин та супермаркет Сільпо та АТБ, фітнес-центр та відділення Нової пошти та банків, зупинки транспорту. Планування квартири дуже зручне - є кухня-вітальня з виходом на лоджію, дві окремі спальні, суміщений санвузол і просторий передпокій. Продається з вже встановленими меблями та побутовою технікою. Не пропустіть можливість стати власником цієї гарної квартири. Для отримання більш детальної інформації та організації перегляду ви можете звязатися з нами за телефоном. Також доступний відеоогляд.

Чкалова, 118

Продається 3 кімнатна квартира 105 м. в новобудові, ЖК Grand deLuxe на Садовій. У квартирі встановлено двоконтурний газовий котел Bosch, укладено теплу підлогу по всій житловій площі 80 м з якісною сухою стяжкою, встановлено батареї опалення, броньовані вхідні двері TM STRAJ та якісні металопластикові вікна, оштукатурені стіни. Квартира взимку тепла. Планування - кухня-студія 40 м. з балконом, дві спальні, гардеробна кімната, два санвузли, просторий хол. Квартира продається з парко місцем та коморою 8 метрів у підземному паркінгу (за окрему ціну). У підїздах у будинку якісний ремонт. Двір викладено плиткою. Відмінне місцезнаходження будинку – центр м. Миколаїв, вул. Садова. Поруч все, що потрібно для комфортного життя – супермаркети, транспорт, школи, дитсадочки, основні магістралі міста, тощо. Запрошуємо на перегляд та до покупки. Розглянемо усі пропозиції.

Садова, 25

Продаю 3 комнатную квартиру. Колодезная. Квартира расположена на комфортном четвертом этаже, в одном из лучших районов города, пересечение 3 Слободской и Колодезной, в шаговой доступности есть абсолютно все, что нужно для жизни – магазины, супермаркеты, рынок, школа, детский сад, хорошая транспортная развязка. Просторные комнаты 17, 14 и 12 квадратных метров на две стороны, планировка позволяет сделать большую кухню - гостиную. Стены и потолки ровные. Есть балкон и большая лоджия. Звоните, приходите на просмотр и приобретайте свою квартиру!

Колодязна вул., 7

Продаю крупногабаритную 3 комнатную квартиру. 6 Слободская. 67м Квартира расположена на втором этаже кирпичного дома, в одном из лучших районов города, пересечение улицы 6 Слободской и проспекта Центрального, в шаговой доступности есть абсолютно все, что нужно для жизни – магазины, супермаркеты, рынок, школа, детский сад, хорошая транспортная развязка. Просторные комнаты на две стороны. Большая кухня-гостиная 27 квадратных метров. Кухонная зона оборудована качественной техникой (варочная панель, духовка, вытяжка, большой холодильник, посудомоечная машина) и мебелью. Покрытие пола - плитка, под которой установлен «теплый пол». Две спальни 12 и 10 квадратных метров. Санузел раздельный. На всех окнах решетки. Есть балкон и большая лоджия. Вся мебель и техника на кухне, кондиционер, большой шкаф в прихожей остаются. Остальная мебель по договоренности. Есть межэтажная кладовка. Звоните, приходите на просмотр и приобретайте свою квартиру!

6 Слободская, 11а

Пропоную до придбання Трьохкімнатну квартиру У місті Миколаїв, район Центральний, Ракетна Роща. Квартира розташована на Другому поверсі, пятиповерхового будинку. Кутова . Без балкону , але завжди є можливість його встановити. Поруч є супермаркет, магазини, Зупинка транспорту ПМК . Запрошую Вас На перегляд квартири, Та Вдалу покупку! Телефонуйте

Безіменна вул. (Шкапіна), 87А
1 - 24 з 329 результатів