Продаю свою квартиру с красивым видом на город-проспект Центральный! Удобный 5 этаж, Индивидуальное газовое отопление,дом кирпичный, утеплён природной и экологической минеральной ватой. На данном этапе ведутся окончательные работы по благоустройству придомовой территории и детской площадки.Сдача в эксплуатацию 2-3 месяца.Отличный вариант для бизнеса-сдачи в аренду.Прекрасная транспортная развязка и инфраструктура. Рынок Колос, магазин ЮСК, зоопарк, автовокзал , супермаркет АТБ, Сильпо, Sinsay, спортивный зал Гранд. Продажа по переуступке ,без каких либо налогообложений и затрат !

Центральний просп. (Леніна), 273

Центр, р-н. детского городка "Сказка"; 9/10; 36/18,5/7,5; кирпичный; не угловая; чешка,- (комната с нишей); балкон застеклён,- (деревянной рамой); коридор площадью= 4,6 м. кв.; санузел совмещён,- (площадью= 3,2 м. кв.; сантехника поменяна; плитка); в квартире есть вместительная кладовка площадью= 1,4 м. кв.; межкомнатная столярка- дерево под лак; стеклопакеты,- (частично); квартира находится в хорошем, жилом состоянии; оборудована встроенной кухней и техникой в виде газовой накладной панели, электродуховкой и вытяжкой; кондиционер; бойлер; счётчики; отличное месторасположение дома относительно инфраструктуры и коммуникаций; 24000 у. е. торг.

вул. Защука, 25

Центр, ост. 3 Слободская; 7/9; 31/17/5; кирпичный; не угловая; санузел совмещён,- (площадью= 2,4 м. кв., обложен плиткой, полностью поменяна сантехника); коридор площадью= 4,3 м. кв.,- (содержит глубокий шкаф-купе); в квартире 2-й балкон,- (застеклён стеклопакетом, совмещён, обшит вагонкой, содержит два входа с кухни и с комнаты); в большей степени окна поменяны на стеклопакеты; бойлер; кондиционер; общее состояние квартиры хорошее, жилое; удобное месторасположение дома относительно инфраструктуры и коммуникаций; возможна продажа с мебелью; 23000 у. е. торг.

пр. Центральний, 122
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Великогабаритна квартира за євроремонтом на вулиці Пушкінська. Вся інфраструктура поруч, доглянутий стан.Планування на дві сторони, перегляд в будь-який час.

Пушкінська, 66а

Пропоную до придбання Великогабаритну Однокімнатну квартиру У місті Миколаїв, Мікрорайон Північний, По вулиці Архітектора Старого. В квартирі вже виконаний Якісний Капітальний ремонт! Встановлено нові багатокамерні вікна, Дві засклені Лоджії. Ремонт робили для себе, В приємних світлих тонах. З використанням якісних Матеріалів. Квартира утеплена зовні та З середини, дуже тепла! Планування квартири : Кімната з виходом на лоджію, Кухня обєднана з Лоджією , Ванна кімната, Сан вузол , Коридор, Гардеробна кімната. Є тамбур на дві квартири, Хороші сусіди. Є кладова кімната на поверсі. Можливий продаж з меблями за додаткову плату чи без меблів. Ціна оговорюєтся в залежності від комплектації. Поруч з будинком є все необхідне Для активного та сімейного життя, Дитячий садок, Школа, Дитячий майданчик, магазини Продуктові, салон краси, Парк для прогулянок, Поруч Річка та завжди чисте повітря! Запрошую Вас На перегляд квартири, Та Вдалу покупку! Телефонуйте

Старова Архітектора вул., 4

Продаж ексклюзивної квартири в ЖК Потьомкінський. Сертифікат на отримання введення в експлуатацію вже отримано, комісія була. До кінця місяця будинок буде введено. Всі доступні державні програми підтримуются власником. Краєвид на центр міста, дуже просторне планування. Найсвіжіший ЖК Миколаєва.

можливий продаж по єОселя
Потьомкінська вул., 127

Продаётся 1 кк по проспекту центральному в районе Атлетикс, по документам первый этаж, но по факту второй (снизу цокольный этаж на котором находится банк) 9-ти этажного кирпичного дома. Квартира с хорошим ремонтом общей площадью 38,5кв, окна и балкон металлопластиковые,не угловая. Прекрасный район,двор и инфраструктура. В пешей доступности есть всё необходимое для комфортной жизни! Транспортная развязка во все стороны города. Чудесный вариант! по очень хорошей цене! Никто не прописан,с документами всё впорядке,звоните!!!

Центральний просп. (Леніна), 191

Продается 1 кк в центре города,на улице Севастопольской. Квартира в 2-х этажном доме,на первом этаже,есть свой дворик. Кухня,совмещенный санузел, 1 раздельная большая комната. Своё отопление,двухконтурный котел,трубы поменяны,окна металопластиковые. Жилое состояние. Рядом вся инфраструктура,остановка транспорта,2 супермаркета,центр города. С документами всё в порядке. Звоните!

Севастопольська, 21

Пропоную до придбання Однокімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв, По вулиці Потьомкінська. Поруч зупинка транспорту По Проспекту Центральний ТРЕТЯ СЛОБІДСЬКА, АТБ. Квартира розташована На Шостому поверсі Девятиповерхового Цегляного Будинку. Тепла в середині Будинку. Для нового власника Залишаються вбудовані меблі на кухні, бойлер, інше По домовленості. Є балкон Є кладова кімната на поверсі! Чудовий район для сімейного життя, Поруч є все необхідне, Зупинка транспорту, магазини, АТБ, Риночок Юліанна, Ярмарок на Колодязна кожну Субботу! Бібліотека, садочок , школа. Для запису на перегляд квартири, Телефонуйте! Ваш рієлтор Людмила Галкіна

Потьомкінська вул., 143Б

Пропоную до придбання Однокімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв, По вулиці Прикордонна/ ТРЕТЯ Слобідська. Квартира в жилкопі, Хороші сусіди. Маленький двір, зачинений. Дуже зручне розташування, Поруч є зупинка транспорту, Є риночок Юліанна, Супермаркет АТБ, Сільпо. Квартира тепла, є свій тамбур. Для нового власника Залишаються вбудовані меблі на кухні, душова кабіна, бойлер. Для запису на перегляд квартири, Телефонуйте Ваш рієлтор Людмила Галкіна

Пограничная, 158

Житлові комплекси у Миколаїв

Продаж 1 кімнатної компактної ,не кутової , економної по комунальним платежам квартири,розташованої на 1 поверсі з високим цоколем (під квартирою є приміщення жеку). Квартира має суміщений санвузол,невеликий передпокій з антресоллю,кімнату 11 м2 з нішею для кроваті,з кімнати виходить балкон. Стан квартири потребуе ремонту,є чудова можливість проявити фантазію,можна прибрати стіну між кімнатою та кухнею,та отримати гарну квартиру студіо.

Героїв України просп. (Героїв Сталінграду), 16

УВАГА Рідкісний варіант продажу 1 кімнатної квартири не кутової ,на зручному 3 поверсі 5 ти поверхового цегляного будинку,є засклений балкон, з виходом з кімнати . В квартирі зроблений ремонт,в санвузлі нова сантехника та кафель Квартира знаходиться поруч з зупинкою громадського транспорту,від зупинки йти 3 хвилини,поруч роздача питної води,взагалі це найкращий район міста,де дуже рідко щось продається, район з найкращою транспортної розвязкою,з купою магазинів в кожному дворі,в кроковій досяжності 3 ринки супер та гіпермаркети недалеко найкращий в місті парк Народний сад,стара назва парк Петровского

Центральний просп. (Леніна), 185

Пропоную до придбання - Однокімнатну квартиру , У новому будинку, будівництво 2021 року, у центрі міста Миколаїв, По вулиці Артилерійська. В квартирі встановлено Індивідуальне опалення- електричний котел. Встановлено бойлер. Тепла підлога. Нові багатокамерні вікна. Стіни - декоративна штукатурка. Стеля - натяжні, матові. Підлога- плитка. Тепла підлога. За бажанням покупця, Квартира буде здана під ключ, З оздобленням на Ваш смак. У дворі є місце для парковки Автомобіля. Детальніше по телефону, Телефонуйте, чекаю вас На перегляд, Та Вдалу покупку ! Ваш рієлтор Людмила Галкіна

Артилерійська, 14

Продаж однокімнатної квартири з капітальним ремонтом,зроблено перепланування,студія,збільшено санвузол, 1/5.прибудований балкон,засклений мпо.Квартира продається в тому ж стані як на фото,мебляі техніка,все залишаєтся,є можливість ставити авто під вікнами квартири. Чудова локація,старий центр Миколаїва,поруч Дикий сад,Південний Буг,Бульвар,Набережна,зупинки магазини. Цей варіант ідеально підходить для орендного бізнесу чи для життя.

Адміральська вул., 10

У продажу велика, затишна квартира в Центрі міста. Розташована на 3 Слобідській по проспекту Центральному. Квартира простора, світла, затишна, тепла. Підігрів води - бойлер. Загальна площа - 35.2 кв.м, житлова - 16.9 кв.м, кухня - 8.8 кв.м. Лічильники газ, електрика, вода. За 5 хвилин АТБ, ринок, магазини, кафе, відділення банку, відділення пошти, зупинки громадського транспорту. За 10 хвилин пішки CityCenter. Спокійні , добрі сусіди . Відремонтований підїзд , новий ліфт. Вікна металопласт . Велика подвійна лоджії з видом на проспект. Комфортний варіант для життя - заходь і живи. У квартирі ніхто не прописаний. По програмі Євідновлення працюєм . Квартира чекає на нових господарів. Хочете жити в центрі міста, в самому затребуваному районі? Записуйтесь на перегляд, дивіться та купуйте своє житло.

Пр.Центральный, 157

Продаж однокімнатної квартири з дизайнерским капітальним ремонтом,зроблено перепланування,студія, 1/1.(одноповерхова будівля),закритий двір,де можна паркувати авто. .Квартира продається в тому ж стані як на фото,меблі і техніка,все залишаєтся, Чудова локація,самий центр Миколаїва,,в кроковій досяжності вулиця Соборна,супермаркети,зупинки магазини,Соборна площа та Флотський Бульвар. Цей варіант ідеально підходить для орендного бізнесу чи для життя.

Спаська вул., 35

Продаю 1-кімнатну квартиру, вул. Шевченка. Без комісії для покупця! Квартира знаходиться на 5-му поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Має загальну площу 32.2 м. кв.. Квартира в житловому стані, замінено стояк каналізації, встановлено металопластиковий балкон, є газова колонка, кондиціонер. Чекаю на Ваші дзвінки!

Шевченка вул., 8

Продаю великогабаритну квартиру в новобудові в центрі на Пограничній, квартира 46 метрів, 10 поверх. Квартира спланована на окрему кухну, вітальню та виділена зона спальні. Ремонт, меблі, техніка, все як на фото. Квартира обладнана автономним газовим опаленням - двохконтурний котел. На території ж дитячий майданчик, місця для паркування авто. Поруч зупинки транспорту, магазини, школа. Телефонуйте для перегляду.

Громадянська, 34

Продаю 1к квартиру в ЖК Громадянський посад в стані від забудовника. Квартира на другому поверсі. вікна виходять у двір. Будинок обладнаний газовими котлами. На території комплексу є дитячий майданчик. Поруч є продовольчі магазини, аптеки, супермаркет, зупинки траспорту, школа. Будинок ще не введено в експлуатацію. Планово в квітні. Перегляд можливий. Продаж по переуступці. Телефонуйте.

Громадянська, 34Б

Продаж 1 кімнатної квартири 32м в центрі міста, пр. Центральний, поряд "Будинок Вчителя". Стан квартири – під ремонт. Усі комунікації і балкон є. Відмінне розташування будинку. Поруч магазини, супермаркети, транспорт, школа, дитячий садок, спортивні та дитячі майданчики, вищі навчальні заклади. Запрошуємо на перегляд та до покупки.

Центральний просп. (Леніна), 184

Продаж 1 кімнатної великогабаритної квартири в молодому та самому перспективному мікрорайоні Миколаїва -Північний,дуже перспективному районі,з великою кількісттю новобудов,самою сучасною в місті школою,кращою в місті транспортною розвязкою,є свій ринок,безліч магазинів та аптек Квартира знаходиться на 10 поверсі 10 поверхового цегляного будинку,шикарне планування,велика кімната з нішею,чудова кухня з виходом на балкон,мрія кожної господині,балкон засклений вікна мп,коммунікації нові,ліфт завжди працює

Старова Архітектора вул., 4

Чудова квартира продається з усіма меблями та технікою. Вбудована кухня, душова кабіна, металопластикові вікна, євроремонт, холодильник,балкон, лоджія,пральна машина. Кабельне та интернет.

Чкалова, 99

Пропоную до придбання Великогабаритну Однокімнатну квартиру, У новому будинку, В місті Миколаїв, Район Північний. В квартирі виконаний якісний ремонт, Встановлено нові багатокамерні вікна, Балкон засклений, Вікна Виходять У тихий двір. Продаж Із Меблями та технікою ! Загальна площа квартири 43 кв/ м ! Кухня 12кв/ м ! Тепла квартира в середині Будинку. Будинок ОСМД, завжди чистий та доглянутий двір! Один з найкращих у місті ! Поруч Річка, завжди чисте повітря. Поруч з будинком є все необхідне Для активного та сімейного життя, Дитячий садок, Школа, Дитячий майданчик, беседка, Магазин продуктів, Риночок Північний, Зупинка транспорту маршруток та тролейбусів. Бювет з чистою водою. Запрошую Вас На перегляд квартири , Телефонуйте ! Ваш рієлтор Людмила Галкіна

Старова Архітектора вул., 10Г

Пропоную до придбання Однокімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв, По вулиці Декабристів/ Проспект Центральний. Квартира продаєтся з меблями та технікою, все що ви бачите На фото У цьому оголошенні , Залишається новому власнику! Квартира розташована на Другому поверсі, двоповерхового будинку . Дах шатровий, вже зроблено. Двір зачинений, чистий та доглянутий, З зеленими насадженнями, є дитячий майданчик, беседка у дворі . Дружні сусіди! Поруч є все необхідне Для активного життя, Парк для прогулянок з дітьми, Дитяче Містечко Казка, Супермаркет, Магазини, кафе, Кінотеатр Піонер, вулиця Соборна 3 хвилини пішки ! Запрошую Вас На перегляд квартири, Телефонуйте

Декабристів, 17а
1 - 24 з 270 результатів