Центр, р-н. детского городка "Сказка"; 9/10; 36/18,5/7,5; кирпичный; не угловая; чешка,- (комната с нишей); балкон застеклён,- (деревянной рамой); коридор площадью= 4,6 м. кв.; санузел совмещён,- (площадью= 3,2 м. кв.; сантехника поменяна; плитка); в квартире есть вместительная кладовка площадью= 1,4 м. кв.; межкомнатная столярка- дерево под лак; стеклопакеты,- (частично); квартира находится в хорошем, жилом состоянии; оборудована встроенной кухней и техникой в виде газовой накладной панели, электродуховкой и вытяжкой; кондиционер; бойлер; счётчики; отличное месторасположение дома относительно инфраструктуры и коммуникаций; 24000 у. е. торг.

вул. Защука, 25

Центр, ул. Шоссейная; 2/5; 33/17/6; панельный; не угловая; коридор площадью= 6,3 м. кв.; балкон,- (застеклён стеклопакетом); все стеклопакеты; санузел совмещён,- (сантехника поменяна); общее состояние квартиры: средне-жилое; газовая колонка (автомат); металлическая дверь; удобное месторасположение дома относительно инфраструктуры и коммуникаций; 18000 у. е. торг.

вул. Шосейна, 6

Великогабаритна квартира за євроремонтом на вулиці Пушкінська. Вся інфраструктура поруч, доглянутий стан.Планування на дві сторони, перегляд в будь-який час.

Пушкінська, 66а
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж ексклюзивної квартири в ЖК Потьомкінський. Сертифікат на отримання введення в експлуатацію вже отримано, комісія була. До кінця місяця будинок буде введено. Всі доступні державні програми підтримуются власником. Краєвид на центр міста, дуже просторне планування. Найсвіжіший ЖК Миколаєва.

возможна продажа по єОселя
Потьомкінська вул., 127

Продається 1 кімнатна квартира вулиця Шосейна поруч проспект Центральний. Цегляний будинок, чудовий житловий стан, меблі та техніка на фото залишаються новому власнику. Мебльована кухня з холодильником та кімната- є шафа, диван, стіл. Великий засклений балкон. Лічильники на світло, газ, воду. Бонусом -кладова між поверхами. Чужовий зручний для життя район

Шосейна вул. (Фрунзе), 50

Пропоную до придбання - Однокімнатну квартиру , У новому будинку, будівництво 2021 року, у центрі міста Миколаїв, По вулиці Артилерійська. В квартирі встановлено Індивідуальне опалення- електричний котел. Встановлено бойлер. Тепла підлога. Нові багатокамерні вікна. Стіни - декоративна штукатурка. Стеля - натяжні, матові. Підлога- плитка. Тепла підлога. За бажанням покупця, Квартира буде здана під ключ, З оздобленням на Ваш смак. У дворі є місце для парковки Автомобіля. Детальніше по телефону, Телефонуйте, чекаю вас На перегляд, Та Вдалу покупку ! Ваш рієлтор Людмила Галкіна

Артилерійська, 14

Продаж однокімнатної квартири з капітальним ремонтом,зроблено перепланування,студія,збільшено санвузол, 1/5.прибудований балкон,засклений мпо.Квартира продається в тому ж стані як на фото,мебляі техніка,все залишаєтся,є можливість ставити авто під вікнами квартири. Чудова локація,старий центр Миколаїва,поруч Дикий сад,Південний Буг,Бульвар,Набережна,зупинки магазини. Цей варіант ідеально підходить для орендного бізнесу чи для життя.

Адміральська вул., 10

Продаж однокімнатної квартири з дизайнерским капітальним ремонтом,зроблено перепланування,студія, 1/1.(одноповерхова будівля),закритий двір,де можна паркувати авто. .Квартира продається в тому ж стані як на фото,меблі і техніка,все залишаєтся, Чудова локація,самий центр Миколаїва,,в кроковій досяжності вулиця Соборна,супермаркети,зупинки магазини,Соборна площа та Флотський Бульвар. Цей варіант ідеально підходить для орендного бізнесу чи для життя.

Спаська вул., 35

Продаю 1-кімнатну квартиру, вул. Шевченка. Без комісії для покупця! Квартира знаходиться на 5-му поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Має загальну площу 32.2 м. кв.. Квартира в житловому стані, замінено стояк каналізації, встановлено металопластиковий балкон, є газова колонка, кондиціонер. Чекаю на Ваші дзвінки!

Шевченка вул., 8

Продаю великогабаритну квартиру в новобудові в центрі на Пограничній, квартира 46 метрів, 10 поверх. Квартира спланована на окрему кухну, вітальню та виділена зона спальні. Ремонт, меблі, техніка, все як на фото. Квартира обладнана автономним газовим опаленням - двохконтурний котел. На території ж дитячий майданчик, місця для паркування авто. Поруч зупинки транспорту, магазини, школа. Телефонуйте для перегляду.

Громадянська, 34

Продаю 1к квартиру в ЖК Громадянський посад в стані від забудовника. Квартира на другому поверсі. вікна виходять у двір. Будинок обладнаний газовими котлами. На території комплексу є дитячий майданчик. Поруч є продовольчі магазини, аптеки, супермаркет, зупинки траспорту, школа. Будинок ще не введено в експлуатацію. Планово в квітні. Перегляд можливий. Продаж по переуступці. Телефонуйте.

Громадянська, 34Б

Продаю 1 кімнатну квартиру на землі,по документам- частину будинку по вул Шоссейна,поруч з Центральним ринком та Сільхоз академією Квартира знаходиться в закритому дворі.чиста,має всі комунікації (газ,воду,електрику, центральну каналізацію,АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ,) встановлені МП вікна В квартирі велика квадратна кімната,25 м2,зручний суміжний санвузол з душовою кабінкою,висота стелі 2 метри 40 сантиметрів. НАЙКРАЩИЙ РАЙОН ,ВСЕ,ЩО ТРЕБА ДЛЯ ЖИТТЯ,ВСЕ ПОРУЧ!

Шосейна вул. (Фрунзе), 90

Пропоную до придбання Однокімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв, По вулиці Декабристів/ Проспект Центральний. Квартира продаєтся з меблями та технікою, все що ви бачите На фото У цьому оголошенні , Залишається новому власнику! Квартира розташована на Другому поверсі, двоповерхового будинку . Дах шатровий, вже зроблено. Двір зачинений, чистий та доглянутий, З зеленими насадженнями, є дитячий майданчик, беседка у дворі . Дружні сусіди! Поруч є все необхідне Для активного життя, Парк для прогулянок з дітьми, Дитяче Містечко Казка, Супермаркет, Магазини, кафе, Кінотеатр Піонер, вулиця Соборна 3 хвилини пішки ! Запрошую Вас На перегляд квартири, Телефонуйте

Декабристів, 17а

Пропоную до придбання Однокімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв, Район Сухий Фонтан, По вулиці Робоча . Продаж Із Меблями та технікою! В квартирі виконаний якісний Капітальний ремонт! Планування Студія / Авторський проект Будинок цегляний, гарний двір. Поруч є все необхідне Для комфортного життя, Парк для прогулянок біля річки, 8й Причал, Яхт Клуб, Стадіон для занять спортом, магазини Продуктові, Супермаркет, Ринок Центральний, Зупинка транспорту. Запрошую Вас На перегляд квартири, Та Вдалу покупку! Телефонуйте!

Робоча, 3

Пропоную до придбання Однокімнатну квартиру У місті Миколаїв, По вулиці Громадянська. Квартира розташована на Четвертому поверсі, Пятиповерхового Цегляного будинку, ОСББ. В квартирі виконаний ремонт. Встановлено нові багатокамерні вікна, Нова сантехніка. Балкон засклений, мпо. Для нового власника Залишаються вбудовані меблі у кімнаті- шафа купе, Двохспальне ліжко. Квартира тепла в середині Будинку. Чистий підїзд, доглянутий двір. Поруч є супермаркет Таврія, Магазини Продуктові, бювет з чистою водою, Два дитячих садочка, зупинка транспорту. Запрошую Вас На перегляд квартири, Та Вдалу покупку! Торг можливий! Телефонуйте

Громадянська, 42В

Пропоную до придбання Однокімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв, По вулиці Потьомкінська/ Третя Слобідська. В квартирі вже виконаний ремонт. Встановлено нові багатокамерні вікна. Нова проводка Нова сантехніка. Продаж Із Меблями та технікою! Будинок цегляний, ОСББ. Чистий підїзд, доглянутий двір. Поруч є все необхідне Для активного життя, Парк для прогулянок, супермаркет АТБ, Риночок на Третя Слобідська, Ярмарок на Колодязній по суботах , магазини, кафе, Зупинка транспорту По Проспекту Центральный- Третя Слобідська. Запрошую Вас На перегляд квартири, Та Вдалу покупку! Телефонуйте

Потьомкінська вул., 131В

Продається велика 1 кімнатна квартира по вулиці Пушкінська. Незвичайне планування, простора кімната , коридор, зручна кухня та санвузол. Продаж з меблями та технікою. В кімнаті є диван та двоспальне ліжко, вмістка шафа купе, телевізор, балкон на вулицю Пушкінську. Чистий підїзд, напівзакритий доглянутий двір з місцем для авто, будинок сталінка, високі стелі. Поблизу кінцева зупинка 89 маршруту, вулиця Погранична, лікарня , ринок на Старому ЖД вокзалі, до Проспекту Центрального 5 хвилин. Чекаємо на перегляд!

Пушкінська, 66

Пропоную до придбання Однокімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв, По вулиці Потьомкінська. Поруч зупинка транспорту По Проспекту Центральний ТРЕТЯ СЛОБІДСЬКА, АТБ. Квартира розташована На Шостому поверсі Девятиповерхового Цегляного Будинку. Тепла в середині Будинку. Для нового власника Залишаються вбудовані меблі на кухні, бойлер, інше По домовленості. Є балкон Є кладова кімната на поверсі! Чудовий район для сімейного життя, Поруч є все необхідне, Зупинка транспорту, магазини, АТБ, Риночок Юліанна, Ярмарок на Колодязна кожну Субботу! Бібліотека, садочок , школа. Для запису на перегляд квартири, Телефонуйте! Ваш рієлтор Людмила Галкіна

Потьомкінська вул., 143Б

Пропоную до придбання Великогабаритну Однокімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв, По вулиці Защука . В квартирі виконаний ремонт, Встановлено нові багатокамерні вікна, засклений балкон. Нова сантехніка, Нові труби- пластикові. Лічильники на все встановлено. Для нового власника Залишаються меблі: Шафа купе, Вбудовані меблі на кухні, Вбудовані меблі у коридорі, стіл кухонний. Техніка : Кондиціонер, бойлер, Пральна машина, холодильник, Газова плита, духова Шафа. Квартира розташована в середині Цегляного Будинку, Тепла та світла ! Над квартирою технічний поверх, дах було замінено на новий у 2021 році . Є тамбур на три квартири, Хороші сусіди. Поруч з будинком є магазини Продуктові, зупинка транспорту, Бювет з чистою водою. Дитяче Містечко Казка, 10 хвилин пішки від дому. Запрошую Вас На перегляд квартири, Торг можливий! Телефонуйте!

Защука вул., 27

Срочно, в связи с выездом продается от собственника Квартира площадью 105 кв.м. свободной планировки в элитном особняке на 6 квартир (ОСМД). 2-й этаж. Состояние от строителей, подведены все коммуникации: вода, газ, свет, счетчики. Высота потолка 3 метра. Очень светлая, просторная квартира, 13 окон, французкий балкон. Под автономное отопление. Отличное расположение, квартал от "Сказки", тихий район. Самый центр города. Рядом школа #34, детский сад, дворец культуры. На первом этаже коммерция, реабилитационный центр. Продажа от собственника.

владелец
Защука вул., 40А

В продаже 1 комнатная квартира в Центре города, 1/2, хорошая инфраструктура, всё в шаговом доступе. Квартира с высокими потолками, состояние жилое комната квадратной формы, сан.узел большой 7.5 м2, кухня 5.9м2 Стены дома из камня бут, метало пластиковые окна, газовая колонка, интернет, кондиционер. Свет, вода, газ, отопление- газовые конвектора. Есть счётчики. Цена 18000 у.е.це бе комиссии. Звоните.

вул. Громодянська, 18

Комфортна ,затишна квартира Обща площа -67 кв.м з величезною кімнатою, вітальнею, та кухнею-10 кв. Проект-сталінка 3 поверх з 4 на дві сторони будинку ,не кутова. Вікна металопласт, балкон відкритий не засклений. Високі стелі Санвузол поєднаний Підлога в один рівень, плитка Продається з усіма меблями та технікою. Можливість використовувати під фотостудію. Охайний під їзд Поруч кінцева 89 маршрута: до проспекту Центрального 5 хвл? Запрошую на перегляд та купівлю чудової квартири! Телефонуйте!

Пушкінська, 66

Продаю без комісії для покупця 1к квартиру у центрі міста, простора кімната, балкон, вікна замінені, труби також, чиста, доглянута, зручний третій поверх. Меблі та техніка залишаються новим власникам.Неподалік Сіті-центр.

Садова, 15

Отличное состояние, бойлер, кондиционер, стиральная машинка, стенка, кровать, ТВ, кухонная мебель, ванная в кафеле, французский балкон. Квартира продается со всей мебелью и техникой. Документы к продаже готовы. Торг.

Садовая, 16
123...5
1 - 24 из 104 результатов