Будинок ОСББ. Доглянутий підʼїзд. Програма теплий будинок з металопластиковими вікнами у підʼїзді. Санвузол повністю справний. Окрема кімната, є кондиціонер. Дуже вигідна пропозиція як для себе, так і під оренду.

Леванівців вул., 25/6

Продажа однокомнатной чешки в кирпичном доме под ремонт, не угловая, тёплая. Комната 19,3 м.кВ. с Нишей. Есть общедомовой счетчик на отопление. Отличное расположение, рядом остановка городского транспорта, рынок, супермаркет АТБ. Документы в порядке, зарегистрированных и Долгов нет.

Карпенка Генерала вул., 42

Продається 1 кімнатна квартира з ремонтом , вулиця Генерала Карпенко, Ліски. Квартира з якісним капітальним ремонтом. Нова проводка, сантехніка, електрика, труби, батареї. При продажу все залишається новому власнику. Будинок ОСМД, чистий підїзд, дах в повному порядку Поруч зупинка 1КП. Квартира чекає на нового власника. Телефонуйте та приходьте на перегляд!

Карпенка Генерала вул., 65
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Пропоную до придбання Однокімнатну квартиру У місті Миколаїв, район Ліски, По вулиці Крилова, недалеко від Кінцевої зупинки 75 маршруту. В квартирі виконаний ремонт. Нова сантехніка Нова проводка. Кухня , коридор, Ванна кімната- підлога плитка. У кімнаті - стяжка - вже підготовлена , можно укладати ламінат або лінолеум. Стіни- декоративна штукатурка, плитка, обої, покраска. Для нового власника Залишаються меблі та техніка! Безпечний 1й поверх, 9ти поверхового цегляного будинку. Є тамбур на три квартири, чистий підїзд, доглянутий двір. Поруч є супермаркет АТБ, Риночок, Магазини Продуктові, бювет з чистою водою, Зупинка транспорту, Парк Ліски- 10 хвилин пішки від дому! Запрошую Вас На перегляд квартири, Та Вдалу покупку! Телефонуйте

Крилова вул., 38

Продається 1 кк на Кралова, Заводський район. Квартира знаходиться на 1 поверсі з 9ти, цегляний будинок, не кутова. На вікнах ґрати. Є закритий тамбур. У квартирі виконано свіжий євроремонт,замінені проводка, труби, водопровід. Нові туалет, ванна, кухня. Продається з меблями,технікою. Вікна металопластикові, на підлозі плитка, в кімнаті виготовлена тільки стяжка, можна відразу класти ламінат/лінолеум. Є окрема комора,можливо зробити гардеробну. У пішій доступності зупинка транспорту, ринок, супермаркет, аптека та багато іншого. У квартирі ніхто не прописаний! Можливий торг! Дзвоніть!

Крилова вул., 38

Продається 1 кк, на 2 поверсі 3-х поверхового цегляного будинку, на вулиці Білій! У квартирі зроблений гарний ремонт, дуже світла, простора (40кв), металопластикові вікна, на підлозі ламінат та лінолеум, велика кухня (11,4 кв), простора роздільна спальня (14,5 кв). Новий водопровід, понвістю замінена вся електропроводка, наявність сигналізації. Тепла підлога у ванній. Хороші сусіди. Затишний двір, спокійний район, з дуже розвиненою інфраструктурою. У пішій доступності зупинка транспорту і все, що необхідно для комфортного, спокійного життя! З документами все гаразд. Телефонуйте для перегляду! Реальному покупцю за фактом гарний торг!

Біла вул., 32

В продаже 1 кк на Крылова, 3 этаж 9-ти этажного кирпичного дома. не угловая,трубы поменяны,новая газовая колонка,состояние жилое,есть бадкон,всё остается. Отличная инфраструктура,транспортная развязка,рынок,всё необходимое для комфортной жизни. Никто не прописан,по документам всё в порядке. Звоните!

Крилова вул., 15

Квартира розташована на 1 поверсі 5 цегляного будинку . Без балкону, але в перспективу можна зробити. На вікнах грати . Є колонка , пральна машина , плита , холодильник , усі лічильники . Кімната - 16.8 кв.м , кухня - 6.2 кв.м , обща - 30 кв.м Дитячий майданчик біля дому, магазин Атб , ринок Івушка , неподалік зупинка маршрутки , школа , університет . Квартплата невелика влітку - 600 грн , Взимку - 1100 грн . Запрошуємо на перегляд та купівлі Вашої квартири .

Крилова вул., 26

Пропоную до придбання Однокімнатну квартиру У місті Миколаїв, район Ліски. В квартирі вже виконаний Капітальний ремонт Встановлено нові багатокамерні вікна, Нова проводка Нова сантехніка, Нова вбудована Кухня, Газова плита, духова, Газова колонка, все нове ! Підлога у кімнаті - Ламінат У кухні , коридорі, та Ванній кімнаті- плитка Керамограніт . Тепла підлога у ванній кімнаті. В квартирі після ремонту ніхто не Проживав. Торг можливий! Запрошую Вас На перегляд квартири! Ваш рієлтор Людмила Галкіна

Крилова вул., 19Б

Пропонуємо вашій увазі однокімнатну кімнату квартиру р-н 1КП. Знаходиться квартира на вул. Карпенка 2-ий поверх 5-ти поверхового житлового будинку. Загальна площа квартири становить 30.3 кв.м. Житловою площею 15,8кв.м., кухня площею 5,7 кв.м, суміжний санвузол 2,6 кв.м., коридор 4,9 кв.м., вбудована шафа 0.3 Квартива обладнана балконом (терасою) 3.3 кв.м., Висота приміщень 2.5 м. Всі меблі та техніка залишаються. Гарна інфраструктура. Все в кроковій доступності. Квартира з ремонтом. Обʼєкт готовий до продажу. Телефонуйте покажемо у будь який час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

Карпенка Генерала вул., 47

ЖК в городе Николаев

Крилова вул., 19в

Продається однокімнатна квартира мкр Ліски в сучасному житловому комплексі Levanevsky Це остання черга. Будинок введений в експлуатацію. Квартира з документами. Податки при купівлі-продажу всього 2%. Закрита територія, багато місць для паркування. Велика дитяча площадка. Тихе місце. Продаж від Забудовника. Можливий продаж через єОселю або по сертифікатам єВідновлення.

Продаж 1к квартири 50.7 кв. м на вул. Леваневців 30/10

Продаж однокімнатної квартири в р-н Ліски вулиця Крилова будинок 15. Розташована квартира на 3-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку. Загальна площа квартири становить 31,4 квадратних метрів; Площа кухні 6 квадратних метрів; Зручна транспортна розв’язка. В кроковій доступності вся необхідна інфраструктура Документи у повному порядку Бистрий продаж. Документи в повному порядку. Телефонуйте, покажемо у будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

‼️Продаж однокімнатної квартири Ліски

- Продам однокомнатную квартиру (гостинку), жилое состояние, находится на 3 этаже 5 этажного кирпичного дома. В квартире сделан косметический ремонт, окна металлопласт, лоджия столярка, есть газовая колонка, стиральная машина, холодильник. - Хорошее место расположения (ул. Крылова 19В), рядом есть все необходимое для комфортной жизни, двор ухожен, есть детская площадка. - С радостью приглашаю на просмотр, звоните!

‼️Продам 1 комнатную квартиру (гистинку) Лески, ул. Крылова‼️

Продаю 1 кімнатну квартиру на Крилова 18, без балкону, 1 поверх. Стан під ремонт, газова колонка, вікна на Крилова. Пропозиція від ріелтора

Продаю 1 кімнатну квартиру на Крилова

Продається однокімнатна квартира в ЖК Леванівський. Відмінне планування - велика кухня, простора кімната, балкон з виходом на кухню та кімнату. Будинок введено в експлуатацію. Дахова котельня. Доглянутий двір із дитячим майданчиком. Стан від будівельників.Можно .Можна за сертифікатом.Леваневців вулиця · 30/3 · Миколаїв

владелец
Квартира жк Леваневцев

Продаю срочно с выездом 1комн.кв Лески Генерала Карпенко р-н 2КП, 5этаж 5этажного дома, 30/16/6 окна металлопласт, балкон застеклен, счетчики на все,газовая колонка, мебель, новая душевая кабина, холодильник, стиральная машина, в квартире остаётся вся мебель, никто не прописан, документы готовы, пустая 16000у.е торг

Продаю срочно 1комн.кв Лески Карпенка 2КП с мебелью и техникой, пустая

Продається 1к.к на вул. Карпенка! Квартира розташована на 2/5пов. будинку. Квартира у чудовому стані. З гарним ремонтом. Продається з меблями і технікою. С/в суміжний. Підігрів води бойлер. Вікна МП. Балкон. Поруч із будинком є магазини, риночок, зелена зона, зупинки громадського транспорту. Телефонуйте у зручний для Вас час, домовимося про перегляд!

Продається одно кімнатна квартира на вул. Карпенка! #1

Пропонуємо вашій увазі однокімнатну квартиру р-н Ліски. Розташована квартира на 5-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку на вулиці генерала Карпенка 31. Загальна площа квартири складає 33 квадратних метрів; Житлова площа 17,20 квадратних метрів; Площа кухні 5,70 квадратних метрів; Квартира повністю обладнана. Поміняні труби та повністю перероблена електрика. Майже вся техніка та меблі залишаються. Зручна транспортна розв’язка, в кроковій доступності є вся необхідна інфраструктура. Квартира повністю готова до продажу документи у повному порядку. Телефонуйте,покажемо в будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агенції оплачує покупець.

‼️ПРОДАЖ однокімнатної квартири в Лісках

Продаю 1 к Лески 1 КП улица Генерала Карпенко 3/9 Кирп Общая площадь 35,6/ 18,5/10 Сделан капитальный ремонт, перепланировка, увеличена кухня Продается с встроенной мебелью и техникой Балкон и окна Мтлп Новая проводка и сантехника Район с развитой инфраструктурой

Продаю 1 к квартиру Лески ул Г. Карпенко 1 КП

Продаём свою 1к.к. 5/5 в Лесках, ул.Крылова,11. Последний подъезд. Квартира без долгов. В доме общий счетчик на отопление. Квартира не угловая, очень теплая и светлая (солнечная сторона в первой половине дня). Окна все металлопластиковые. Интернет от Дикого Сада. Домофон. Балкон/кабинет - теплый пол. Крыша на доме плоская, крыша после капитального ремонта (лет 8 назад) - не течет. Подъезд с металлопластиковыми окнами и 5 лет назад сделан был косметический ремонт в нем. Квартира с хорошим ремонтом. Все стены, откосы, пол, потолок ровные, увеличен и утеплен балкон. В квартире новая медная проводка, розетки - ПВС 3х2.5, освещение - ПВС 3х1,5. Недостатка с розетками у вас не будет. Все розетки с защитой от детей. На кухне их 10шт, в ванной 1шт, в прихожей 2шт, в комнате 13шт, 3шт на балконе. Все отопительные и водопроводные трубы спрятаны в стену. Кухня: Встроенная кухня, газовая колонка (польская) - колонка это вообще огромный плюс (мы оценили), газовая плита, обеденный столик - все это остается. Рабочая зона в плитке, кухонная рабочая поверхность и оконный подоконник выполнены из одного материала и установлены на одном уровне, пол - плитка, стены - моющиеся обои, потолок - покрашен, трубы - пластик. Ванная комната: пол - плитка, стены - плитка, потолок - вагонка, ванна - акриловая, трубы пластик, унитаз и раковина - керамика, установлен ФИЛЬТР ГРУБОЙ ОЧИСТКИ сразу после счетчика, полотенцесушитель - нерж, повторюсь - все трубы спрятаны в стену, вытяжка принудительная. Прихожая: пол - плитка (такая же как на кухне), стены - моющиеся обои, потолок - покрашен, счетчик электричества вмурован в стену, есть УЗО, каждую из комнат можно отдельно вкл/выкл автоматом, отсюда же с прихожей разведен в кухню - 1шт, в комнату - 3шт, на балкон - 1шт кабель для интернета FTP 5кат. Также на кухню и в комнату заведен коаксиальный кабель для ТВ (кабельное ТВ отключено, но его с легкостью можно подключить). Входная дверь выполнена из хорошего толстого металла тех времен, дверь с хорошей фурнитурой (замки, ручки) и утеплена. Комната: пол - ламинат, стены обои, потолок покрашен, розетки практически в каждом углу, дверь на балкон низ и верх стеклянные. Балкон/кабинет: он увеличен (выдвигали вперед и в сторону), застеклен, и утеплен, пол ТЕПЛЫЙ!!! Пол - плитка; стены обои; потолок - покрашен. Остается встроенная полка слева, полка под подоконником, сушилка для белья. На первом этаже есть мини кладовка, мы использовали ее для рамы от детской коляски. Продажа в связи с желанием переехать в более просторную квартиру. Возможен обмен на 2к/к или 3к/к в этом же районе. Приглашаем на просмотр. Возможна продажа по жилищному сертификату.

владелец
Продаю 1к.к., 5/5, 30кв.м. Крылова. Ремонт. Сертификат.

Продаю 1 к. кв. в Лесках, ул. Генерала Карпенко, дом 39. Этаж 2. Квартира 1-комнатная (стены кирпич). Общая площадь –30,5 м. Жилая площадь –16,9 м. Автономное ОТОПЛЕНИЕ. ЕСТЬ ПЛАН НА ДОСТРОЙКУ МАССАНДРЫ НАД КВАРТИРОЙ. Рядом остановка транспорта, супермаркет "АТБ". Кондиционер, холодильник «новый» Документы в порядке Риелторов прошу не беспокоить.! Звоните!!

владелец
Продаю квартиру в лесках. ХОЗЯЙКА

Крылова улица, 19В, Заводской, Николаев, Николаевская 13450.0 USD

Продаю замечательную квартиру с прекрасным краевидом на Бугский лиман, 15 этаж 16-этажного, кирпичного дома. В доме два лифта: пассажирский и грузовой. Стены шпаклеваные, новые аллюминевые батареи, новые пластмассовые трубы. Окна деревянные. Большая, квадратная лоджия 5 кв.м., со входом из кухни и комнаты. Транспорт рядом с домом, с маршрутами во все точки города. В пешей доступнности красивый и зеленый парк Лески. Недалека супермаркет АТБ, магазины, кафе, школа. Очень уютный уголок, в тихом районе города с удобной инфраструктурой. Приглашаем к просмотру. Цена 18000 или более выгодное, ценовое предложение.

Генерала Карпенко улица, 2/2, Заводський, Николаев, Николаевская 18000.0 USD
1 - 24 из 43 результатов