Пропоную до придбання Трьохкімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв, По вулиці Галини Петрової. Будинок цегляний, ОСББ. Квартира дуже тепла в середині Будинку. Планування на дві сторони. Планування квартири: Кухня 9.8 м Вітальня з виходом на балкон, Спальна кімната з виходом на лоджію, з дуже гарним оглядом На річку та Місто! Третя кімната. Ванна кімната, коридор, є капітальний тамбур з вбудованими меблями. Для нового власника Залишаються меблі та техніка, Все по домовленості. Поруч з будинком є все необхідне Для комфортного життя, Парк для прогулянок біля річки, 8й Причал, Яхт Клуб, Центральний Стадіон, Супермаркет Гіппо , магазини Продуктові, зупинка транспорту. Можливий продаж По Сертифікату. Запрошую Вас На перегляд квартири, Та Вдалу покупку! Телефонуйте та приходьте обирати Нове житло у центрі міста Миколаїв!

Петрової Галини вул., 3

Продається затишна 3 кімнатна квартира на Намиві вулиця Лазурна з дивовижним видом на ріку, перша лінія. В квартирі виконаний ремонт, продаж з меблями та технікою, як на фото. Зроблено перепланування: простора зала 24,3 м2 обєднана з лоджією, та 2 роздільні кімнати - дитяча кімната з лоджією та невелика кімната- спальня або кабінет, кухня- функціональна, з кухонним кутком , є багато шаф, санвузол суміщений, 2 лоджії з вбудованими шафами. Є просторий тамбур з ремонтом, який замінює коридор, в якому є вмістка шафа -купе, комод, дзеркало. Всі меблі та техніка залишаються новому власнику. Запрошуємо на перегляд!

Лазурна вул., 10

Продается 3-х комнатная квартира по ул. 8 Марта. От проспекта Центрального 100 метров. Дом кирпичный. 3/9. Площадь квартиры 59 м.кв. Площадь кухни-8 м.кв. Планировка 2+1. Встроенная кухня, новая. С/у совместный. М/п окна поменяны в одной комнате и кухне. В коридоре, с/у и кухне плитка на полу. Балкон. Есть кладовка на этаже. Отличный район, все в шаговой доступности.

8-го Березня вул., 51
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаётся большая квартира,2 раздельные спальни +кухня студия,совмещенный санузел и есть место готовое под гардеробную! Квартира в Заводском районе на улице Образцова,Район старого жд. 1 этаж 5-ти этажного кирпичного дома. Индивидуальное отопление,2-х контурный котёл. Домофон,теплый пол в ванной. Ремонт делался недавно,для себя,остаётся кухня встроенная фасад глянцевый,крашеный не плёнка , шкаф встроеный. Котёл новый Италия. (Кондиционер . Вторенная духовка, Стиралка за доп, плату и мебель). Не использовалась солёной водой,квартира не угловая на две стороны. Сделана пристройка,утеплена 100мм пенопласт, что делает её экономичной и тёплой. Фасад короед. Большое приимущество что в квартире есть 2 подвала!! С документами всё впорядке! Очень удобный и уютный район. Рядом вся инфраструктура. Звоните!

Образцова пров., 1

Продається 3 кк на вулиці Шосейній. Квартира знаходиться на 8 поверсі 9-ти поверхового будинку (є ліфт), будинок цегляний. Вікна металопласт, з ремонтом. У квартирі 2 окремі спальні, кухня-студія, роздільний санвузол. При ремонті змінювалося все; проводка, інтернет кабель проведений у кожну кімнату, водопровід, сантехніка, каналізація, стелі, штукатурка, стяжка. Балкон та лоджія металопласт плюс утеплення, є освітлення та розетки. У квартирі залишається все (меблі, дивани, шафи купе, килими, штори, жалюзі, кухонні меблі, холодильник, сейф, газпліта, пральна машина, бойлери, кондиціонер. Поруч свердловина з питною водою. ОСББ, чешка (з покращеним плануванням), будинок з білої цегли, є відеоспостереження . Поруч є абсолютно все, що потрібно для комфортного життя! Телефонуйте!

Шосейна вул. (Фрунзе), 14

Продаю сонячну та затишну 3к квартиру з автономним опаленням біля 22 школи. Дуже хороший район із зручною інфраструктурою - у кроковій доступності розташовані дитячий садок, школа 22 та 39, супермаркет Гіппо та інші продовольчі магазини, клініка Актив-медикал, стоматологія, яхт-клуб та 8 причал, православна церква Св.Катерини, паркова зона, та зупинки маршрутки та трамвая. Квартира знаходиться в цегляному будинку, не кутова, всі кімнати окремі. Під час ремонту було замінено проводку, труби, встановлено нові батареї. Дуже тепла, встановлений кондиціонер, є балкон і лоджія, засклені вікнами МП, встановлені жалюзі. Квартира порожня від речей та готова зустрічати нових господарів. Телефонуйте для перегляду.

Петрової Галини вул., 16

Пропоную до придбання Великогабаритну квартиру- дом, У місті Миколаїв, район Ліски. Квартира розташована на Першому поверсі, має Свій власний двір, З бесідкою , З верандою, з гаражем ! В квартирі встановлено Індивідуальне газове Опалення, Двоконтурний газовий котел. Планування квартири: Три роздільні кімнати, Кухня обєднана з холом , Два санузла, один з яких 13м/кв. Є власна Сауна ! Гардеробна кімната. Пропонуємо до придбання Із Меблями та технікою! Поруч з будинком є все необхідне Для активного життя, Парк для прогулянок, Яхт Клуб, Магазини, кафе, Супермаркет, Стадіон для занять спортом, Зупинка транспорту 2Кп. Запрошую Вас і вашу родину, На перегляд квартири! Телефонуйте!

Леванівців вул., 25/1

Пропоную до придбання Трьохкімнатну квартиру У місті Миколаїв, район Ліски. В квартирі виконаний якісний ремонт ! Із заміною всіх комунікацій, Сантехніка, проводка- Замінено на нову . Встановлено Індивідуальне Опалення- Двоконтурний котел ( виробництва Німеччини) А також - Тепла підлога, У Кухні та Вітальні , що Дуже комфортно та економічно ! По оплаті , Опалення у найхолодніший місяц, не більше 800 грн ! Планування квартири " Три роздільні кімнати, Лоджія з спальної кімнати, Балкон з Вітальні, з виглядом У тихий двір. Для нового власника Залишаються: Вбудована Кухня, меблі у коридорі, Великий диван у Вітальні , Ліжко у спальній Кімнаті , Кондиціонер . В квартирі все зроблено З любовю ! Використовували якісні Матеріали . Дуже тепла сімейна енергетика в квартирі. Приходьте На перегляд, Та Переконайтеся у цьому самі!

Карпенка Генерала вул., 59

Продається 3-х кімнатна квартира, Варварівський міст. 1\5, цегла, хрущовка, не кутова, 58/42/6 м2, кімнати 2 роздільні та 1 суміжна, роздільний санвузол, великий прибудований балкон з гарним підвалом. Квартира в житловому стані, але потребує ремонту. Двір тихий. Поруч річка, магазини до зупинки 5 хв ходьби.

Велика Морська, 6

Продаю 3-кімнатну квартиру, Центр, вул. Кузнецька. 3-й поверх 5-поверхового цегляного будинку, не кутова. 63 м. кв. загальної площі, планування: кухня студія та дві окремі кімнати. Гарний житловий стан, вбудована техніка та меблі на кухні, замінені всі комунікації. Чекаю на Ваші дзвінки.

Кузнецька вул. (Скороходова), 54

Житлові комплекси у Миколаїв

Пропоную до придбання Трьохкімнатну квартиру У місті Миколаїв, район Намив, По вулиці Озерна . Можлий продаж По Безготівковому розрахунку, По програмі, по Сертифікату. В квартирі вже виконаний Якісний Капітальний ремонт, Встановлено нові багатокамерні вікна, Нова сантехніка, Нова проводка. Нова вбудована Кухня, Шафа - купе у коридорі. Планування квартири: Три роздільні кімнати, Велика Лоджія, Роздільний санвузол, Коридор, Велика Кухня ! Квартира утеплена, В середині Будинку. Гарна та затишна, сімейна Квартира , вже чекає На своїх нових господарів! Телефонуйте, та приходьте Обирати Нове житло у місті Миколаїв!

Озерна, 3

Пропоную до придбання Трьохкімнатну квартиру У місті Миколаїв, район Намив, По вулиці Лазурна, перша лінія. Квартира продаєтся з меблями та технікою! Планування квартири : Три роздільні кімнати, Дві просторі лоджії, Ванна кімната, Кухня . Є капітальний тамбур, З вбудованими меблями, шафою купе, та прихожою. Ремонт робили для себе з Якісних матеріалів. Затишна та тепла квартира, Гарно підійде для родини! З вікон квартири відкривається Дивовижний огляд на Річку! Приходьте на перегляд квартири, Та Переконайтеся у цьому самі! Телефонуйте!

Лазурна вул., 10В

Пропоную до придбання Трьохкімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв, По вулиці Шоссейна. Планування квартири: Три роздільні кімнати, Вітальня поєднана із кухнею, З виходом на балкон. З спальної кімнати є вихід на лоджію, вигляд з вікна на Річку на місто. Просторий коридор 12, 5 м ! В квартирі було виконано капітальний ремонт, Встановлено нові багатокамерні вікна, Нова проводка, Нова сантехніка, Нові батареї. Для нового власника Залишаються меблі по домовленості, шафи купе, Вбудовані меблі на кухні, дивани у вітальні, диван у спальній Кімнаті. Будинок ОСББ, завжди чистий Підїзд, доглянутий двір. Поруч є все необхідне Для активного життя! Парк для прогулянок біля річки, Супермаркет Гіппо, Центральний ринок, магазини, зупинка транспорту, кафе . Запрошую Вас і вашу родину, На перегляд квартири , Та Вдалу покупку! Телефонуйте та приходьте обирати Нове житло у центрі міста Миколаїв!

Шосейна вул. (Фрунзе), 14

Пропоную до придбання Трьохкімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв, По вулиці Прикордонна/ Перша Слобідська. В квартирі виконаний якісний ремонт, продаж Із Меблями та технікою! Планування квартири: Три роздільні кімнати, З Вітальні Балкон- з Виглядом У тихий двір, З спальної кімнати, Балкон, Вікнами на Прикордонна вулиця . В квартирі встановлено Нові багатокамерні вікна. Підлога- у кімнатах та коридорі - Ламінат. У Кухні та санвузол- плитка. Стелі - натяжні, у вітальні. Будинок ОСМД, завжди Чисто , двір доглянутий, Є місце для парковки Автомобіля. Є дитячий майданчик Поруч - Супермаркет Сільпо, АТБ, БЮВЕТ з чистою водою, магазин, кафе, Зупинка транспорту. Запрошую Вас і вашу родину, На перегляд квартири! Телефонуйте

Прикордонна, 96

Пропоную до придбання Трьохкімнатну квартиру На землі, у дворі Зачиненого зразку. В квартирі вже виконаний Якісний Капітальний ремонт, Встановлено Індивідуальне опалення, електро. Встановлено нові багатокамерні вікна. Планування квартири: Кухня , ванна кімната, Вітальня, Дві спальні, Коридор з вбудованими меблями. Є своє подвіря, де можно Відпочивати в теплі дні, Є місце для бесідки , для мангалу, для автомобіля. Поруч є магазин продуктів, Зупинка транспорту, Парк Дитяче Містечко Казка- 10 хвилин пішки. Запрошую Вас На перегляд, Та Вдалу покупку!

Прикордонна, 36

Центр города - все необходимое в шаговой доступности. Состояние жилое, все удобства, окна металлопластиковые фасадные - можно сделать отдельный вход с улицы. Отопление индивидуальное газовое - 2-х контурный котел. Вода и канализация центральные. С мебелью и техникой. Во дворе есть большой участок земли с виноградником. Приглашаю к просмотру и покупке. Звоните!

Радісна вул., 19

Пропонуємо до вашої уваги трикімнатну квартиру на вулиці Озерна (мікрорайон Намив) Знаходиться на 1 поверсі 10 поверхового будинку. Загальна площа 71.3 квадратних метрів. Усі три кімнати роздільні. Є і лоджія та балкон. Окремо є Кладовка і підвал. Гарний якісний ремонт робили для себе 3 роки тому (проводка, батареї та сантехніка все нове) Всі меблі та техніка залишається в квартирі. Є так само гардеробна кімната. Документи готові до угоди купівлі продажу. Телефонуйте покажемо у будь - який зручний для вас час за попередньою домовленістю . Послуги агенції оплачує покупець. Продаж у звязку з виїздом за кордон

Озерна вул. (Червоних Майовщиків), 27

Продается просторная 3-комнатная квартира на Намыве ( район Таврии) с мебелью. Хороший панельный дом, отличные соседи, квартира не угловая, на 2 стороны. В квартире просторная меблированная кухня, с современной турбо колонкой, комнаты все раздельные, окна и лоджия застеклены качественным металлопластом. Санузел совмещен, очень просторный, вся сантехника поменяна. В квартире был капитальный ремонт "для себя", на все счетчики. Квартира в отличном жилом состоянии с мебелью и частично техникой. Приглашаю на просмотр!!

Лазурна вул., 28

Миколаїв. Наймальовничіше місце у місті, Намив, берег! Продаж 3 кімн. великогабаритної квартири з видом на Південно-Бузький лиман, вулиця Лазурна. Дуже гарний краєвид відкривається кожного дня на заході Сонця. Будинок 2019 року побудови, цегляний, утеплений. Введено в експлуатацію, є свідоцтво. При будинку є власна закрита територія - автопарковка та дитячий майданчик, зона відпочинку для мешканців. Квартира на 3/10 поверсі, загальною площею 95 метрів: велика вітальня 36 м з лоджією, кухня 10 м з балконом, великий санвузол, дві спальні з лоджією та з видом на лиман. Стан квартири-після будівельників. Всі комунікації та лічильники є. Всі вікна нові, якісні, мет/пласт, двокамерні. Панорамне скління. На міжповерховому майданчику є комора з вікном, 2.7 м, оформлено право власності. Розроблено проект ремонту квартири у стильних пастельних тонах (бонус до вартості квартири). Дуже світлий, комфортний простір. Опалення планували автономне, теплу підлогу по всій квартирі від газового котла. Розташування будинку дуже зручне. Поруч є школа,діт садочок, магазини, супермаркет ТавріяВ, зупинки транспорту, спортклуб, кафе, пошта... Також прекрасна зона відпочинку, піщаній пляж, ріка, дитячі та спортивні майданчики в 100 метрах від будинку. Запрошуємо на перегляд. Торг! Договірна. По всім питанням та для організації перегляду дзвонить 063-333-15-76, 066-855-3124.

Лазурна вул., 40/1

Продам чудову 3 кім.квартиру у Центрі вул. 8-го Березня. Гарна локація, поруч ринок, магазини, розвязка транспорту в будь-який кінець и тд. Найкраще планування, усі кімнати окремі. Просторий вхідний хол. Дві лоджіі. Квартира потребує ремонту. В одній кімнаті виконаний косметичний ремонт. Чистий підїзд. Затишний двір. Запрошую до перегляду! Можливий продаж по сертифікату.

8-го Березня вул., 69

Продам хорошую 3-х к/к в центре города, пр. Центральный, - ул.. Шоссейная, 5/5эт. кирпич, площадь 60,4/46,1 + 5,1м2, кухня – студия, комнаты раздельные, санузел совмещен, балкон застеклен. Состояние квартиры отличное, евроремонт, новая электропроводка, трубы и стояк поменяны, сантехника новая, газовая колонка. Вся мебель и техника остается новому собственнику. Подъезд чистый, двор зеленый, большой, есть место для парковки. Район один из самых лучших в городе! Великолепно развитая инфраструктура: Центральный рынок, супермаркеты, магазины, остановка транспорта, амбулатория, бювет, банки, обменники, школа, детский сад, кафе, аптеки, в непосредственной близости река, яхт-клуб. Звоните! Квартира уютная, теплая и чистая. Приглашаем к просмотру и покупке!

Шосейна вул. (Фрунзе), 27

Пропонуємо вашій увазі 3-х кімнатну квартиру з євро ремонтом, технікою та меблями. Квартира розташована на 12-му поверсі 16-ти поверхового житлового будинку по вулиці Озерній 17Б. Загальна площа квартири складає 75 квадратних метрів; Житлова площа складає 40 квадратних метрів; Площа кухні 16 квадратних метрів. Квартира повністю укомплектована. Майже всі меблі та техніка залишаються. Свіжий ремонт. В будинку на 1-му поверсі є консьєрж. Тихий та затишний район з гарним краєвидом у кроковій доступності є пляж, риночки, супермаркети та зручна транспортна розв’язка. МОЖЛИВИЙ ПРОДАЖ ПО СЕРТЕФІКАТУ! Документи в повному порядку. Квартира готова до продажу! Телефонуйте, покажемо в будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агенства сплачує покупець.

Озерна вул. (Червоних Майовщиків), 17Б

Предлагаем вашему вниманию трехкомнатную квартиру на ул. Чкалова (пересечение с второй Слободской ) . Находится на 5 этаже 5 этажного дома . Общей площадью 59.2 квадратных метров. Планировка 2+1( что означает что две комнаты смежные одна отдельно) . В квартире ‼️автономное отопление ‼️. В квартире сделан ремонт так же практически вся мебель и техника остается . Документы готовы к сделке ( прописанных и Долгов нет ) . Звоните покажем в любое удобное время по предварительной договоренности. Услуги агентства оплачивает покупатель.

Чкалова вул., 100

Сделан капитальный ремонт, полы ламинат, натяжные потолки. Две раздельные спальни ( на две стороны) и гостиная совмещена с кухней. Раздельный санузел. Счетчик на эл-во новый, день-ночь. Охранная сигнализация есть. Кондиционер! Гардеробная ! Домофон. Продается с мебелью и техникой. Состояние - заходи и живи без никаких вложений. Рядом остановка транспорта, садик, рынок, стадион Эвис, река. Торг уместен в разумных пределах. Звоните для просмотра!

Бузника вул., 2А
123...9
1 - 24 з 207 результатів